Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Cred ca e stirea bomba a anului 2007 pana acum.

Sunt curios daca o a aiba propria lui emisiune,si cum o sa se numeasca!! :lol:

Forza Steaua :wink:

Feyenoord a fost exclusa din Cupa UEFA!

Comisia de Apel a forului continental a decis ieri excluderea lui Feyenoord din editia 2006-2007 a Cupei UEFA.

Incredibila decizia celor de la UEFA,cred ca e timpul ca Platini sa il inlocuiasca pe Johansson in fruntea acestei comisii.

ba eu cred ca e bine ce se intampla, se mai curata un pic fotbalul, la fel cum s-a intamplat anul trecut in italia, lucrurile parca incep sa se schimbe, mai ales ca dispar din europa Beckham si Ronaldo. :D:D:D

Ronaldo unde mai pleaca? mai adaug si Figo aici.

cred ca am gresit cu Ronaldo, imi pare ca se intoarce in italia, auzisem ca ar pleca cu figo prin arabia.

Thereau nu a fost folosit în partida cu FC Sion.El nu a evoluat nici în prima partidã, cu Siena II,din cauza unor probleme musculare, Olãroiu nedorind sã riste o recidivã.

Tot în meciul cu Sion-ul a lipsit si Iacob, care evoluase în partida de acum douã zile. Iacob a fost menajat de Oli, mai ales cã pentru acesta,meciul cu Siena Primavera a fost prima partidã dupã cinci luni de pauzã,ca urmare a intervenției chirurgicale la genunchiul drept.

Nori negri deasupra echipei noastre.

Era normal ca Thereau sa resimta putina oboseala, dupa ce a tras tare la antrenamente si a fost observat si laudat pentru asta de Oli. "Problemele musculare" cred ca sunt o prostie inventata de presa. L-a odihnit un meci amical, nu-i mare bai. Sunt sigur ca Cyril este OK si va marca multe goluri pentru Steluta noastra si in amicale, dar mai ales in oficiale ;)

ALLEZ Thereau!

Odata cu accidentarea lui Dica, cred ca Thereau este omul de baza acum si cel care poate decide dubla cu Sevilla.

Probabil ca va sta la noi si la anul' cu accidentarea asta. Intr-un cuvant, i s-a distru cariera in mare parte.

Nu va grabiti cu concluziile. Jurnalul de sport al TVR1 (in care am mai mare incredere decat in ProSport) a anuntat ca luni Dica va efectua o artroscopie si abia atunci se va sti daca face sau nu operatie si implicit cat sta pe tusa.

Acelasi lucru zice si in gsp. Luni vom afla daca Dica are nevoie de operatie.

"Ortopedul Marian Anghelescu, cel care îi consultã la genunchi pe toti fotbalistii din Liga I la controlul de la Institutul National de Medicinã Sportivã, a spus cã "pot fi cauze multiple care au dus la aceastã serie de accidentãri. Poate oboseala, poate faptul cã sunt prost antrenați , cã joacã si se antreneazã pe terenuri proaste sau din cauza conditiilor climaterice.Fotbalul a devenit acum mult mai dur si riscul accidentãrilor este mult mai mare".

GSP

Foarte bine,dar de ce numai la noi sunt cazuri grave ?

n-as crede ca prostul antrenament sa fie cauza. oprita s-a accidentat in timpul jocului, Andrey de-abia venise, la Cristocea a fost recidiva. nu cred ca e cazul sa ne agatam de vorbele aluia si sa acuzam antrenorii fara dovezi. asta pana se descopera ca asa e, atunci ii rupem. :D:D:D

O porcarie. Nesu sau Oprita s-au accidentat pe teren, dupa intrari criminale. La fel si Iacob. Radoi era accidentat de mult si probabil ca in cazul lui s-a gresit. Andrey s-a accidentat la 10 min dupa ce a inceput primul antrenament. Dica inca nu stim ce are exact.

"Am vorbit cu cei care au realizat stadionul Allianz Arena pentru a ne prezenta un proiect in vederea maririi capacitatii stadionului Steaua. Intentionez sa maresc capacitatea stadionului la 60.000 de locuri"

G.Becali

--------------------

O marire a capacitatii TFR la 60.000 de locuri,mi se pare nejustificata,atâta vreme cât clubul nu are nici macar 10.000 de abonati.Nu cred ca la derby-uri ale campionatului sau meciuri in cupele europene,s-ar strange mai mult de 45-50.000 de spectatori.

Cred ca o marire a capacitatii stadionului cu 15-20.000 de locuri ar fi suficienta.

Dica a fost calul de povara al Stelei, i-a luat rolul lui Radoi dupa accidentarea acestuia, ma uitam pe niste statistici si vad ca Dica a jucat in aproape toate meciurile Stelei in ultimii 2 ani. intradevar nu poti spune ca Oli a fost fortat de imprejurari sa-l joace pe Dica in meciul ala pentru ca era un amical. dar sunt curios daca Dica a spus cuiva INAINTE de meci ca are dureri.

"Am vorbit cu cei care au realizat stadionul Allianz Arena pentru a ne prezenta un proiect in vederea maririi capacitatii stadionului Steaua. Intentionez sa maresc capacitatea stadionului la 60.000 de locuri"

G.Becali

Da-mi voie sa afirm cu toata taria ca este doar o declaratie pt fani, nu cred ca o sa mareasca capacitatea stadionului, nu este justificata din moment ce stadionul se umple doar la meciurile importante, iar in campionat avem 10-15 mii de spectatori.

Alegerile se apropie.. :wink:

Steaua a revenit asearã în tarã dupã cantonamentul de la Coverciano.Incepând de martea viitoarea si pânã pe 6 februrie,Steaua se va afla într-un alt stagiu de pregãtire.In Cipru,la Larnaca.

Inaintea primei confruntãri cu Sevilla, de pe 15 februarie,Steaua are la dispozitie doar 21 de jucatori valizi,3 dintre ei fiind juniorii Rusu, Prunescu si Ochirosii si alti doi fiind portarii. În aceste conditii,Steaua are doar 16 jucãtori de câmp, apti de joc.

Portari: Cernea, C. Lungu

Fundași: St. Stancu, Saban, D. Goian, Ghionea, E. Baciu, P. Marin

Mijlocași: Nicolitã, M. Croitoru, M. Rãdoi, Ov. Petre, Paraschiv, Bostinã, G. Coman

Atacanti: V. Iacob, V. Badea, Thereau

In vreme ce alte echipe au facut transferuri cu nemiluita (CFR,Dinamo),noi abia am adus 1 jucator si jumatate(Croitoru si 1/2 Andrey).

In aceste conditii va fi foarte grea clasarea pe un loc calificant in preliminariile CL.Chiar si in Cupa UEFA.

Ne trebuie forte proaspete pentru a fi sustinuti cei care pentru un pumn de dolari,au fost storsi în pana la 50-55 de meciuri/an in ultimele trei sezoane.

Pe de alta parte nu stim ce hram poarta MM prin Brazilia,unde se spune ca ar fi.

Si daca este,sa faca bine sa aduca ce mai e de adus,pentru a participa alaturi de ceilalti jucatori la pregatiri.

In vreme ce alte echipe au facut transferuri cu nemiluita (CFR,Dinamo),noi abia am adus 1 jucator si jumatate(Croitoru si 1/2 Andrey).

In aceste conditii va fi foarte grea clasarea pe un loc calificant in preliminariile CL.Chiar si in Cupa UEFA.

As face urmatoarea corectie.Asa cum ai spus , noi am transferat doar 2 jucatori. Problema cu Andrey asta este, am avut ghinion, nu trebuie sa acuzam conducererea, dar nu uita ca la noi, in acest tur de campionat nu au jucat 2 dintre oamenii de baza ai echipei, Mirel Radoi si Victoras Iacob. As putea spune ca lotul este aproape complet daca am mai aduce un jucator de profilul lui Dica.

Becali considera ca Steaua nu mai are nevoie de transferul unui alt jucator strain si afirma ca i-a cerut managerului echipei sa nu mai caute fotbalisti in Brazilia. "Gata, nu mai vreau straini. Nu îmi mai trebuie nici un brazilian. I-am spus lui Mihai sa nu mai caute. M-ar interesa doar daca ar fi unul gen Ronaldinho".

Misto ieftin,cu care ne-a tot obisnuit Gigi.Totala lipsa de seriozitate la un om care se doreste a fi primul om al tarii...

E posibil insa sa mai vina jucatori.Chiar din Brazilia.

E posibil insa sa mai vina jucatori.Chiar din Brazilia.

Pai cam ar fi cazul ... un mic Ronaldinho e ceea ce ne lipseste , scârțâim cam tare la capitolul constructie

Dică a fost operat şi va lipsi 5 luni!!!

Nicolae Dica a fost supus, luni, la Bologna, unei interventii chirurgicale efectuata de profesorul Maurillo Marcacci, in urma careia i-a fost reconstruit ligamentul incrucisat anterior de la genunchiul drept. Jucatorul Stelei va incepe chiar din zilele urmatoare recuperarea la Clinica Isokinetic din Bologna, perioada de absenta de pe gazon fiind aproximata la 5 luni.

sursa: site oficial

In cazul acesta cred ca e nevoie de un inlocuitor.Cel mai probabil va fi Croitoru,care a declarat ca îi place sa joace în spatele vârfurilor.Poate chiar Cristocea.Dar cine stie ? Poate ca ne face MM surpriza cu un brazilian pentru locul lasat liber pâna la vara de Dica.

Nu spun ca Cernat nu ar fi bun.Asteptam.