Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Toata lumea se pricepe la politica si fotbal. Din aceasta multime, "toata lumea", unii, si anume cam toti cei inregistrati aici pe forum, se pricep la jurnalism. Prin felul in care critica articolele aparute in Gazeta si nu numai. Lucru pe care il faci si tu, Virgil. Desi, de remarcat asta, ei sunt profesionisti.

Eu nu sunt in masura sa ii dau ordine ei, lui forever_STEAUA, asta e clar, deci daca toata lumea a luat-o si a interpretat-o cum ai facut tu, atunci recunosc si imi fac mea culpa, am gresit. Stiu doar ca felul in care am gandit-o si am tastat chestia aia nu era in nici un caz sub forma de ordin. Deci, inca o data, daca a parut altfel, regret. Dar ideea in sine o sustin in continuare. Tot mi se pare aroganta, ceea ce am bolduit acolo...

Misogin pentru ce? Pentru ca i-am atras atentia ca a fost cel putin nesuferita? Serios acuma, n-ar trebui sa se simta jignita, dar nu suport cand sunt luat peste picior, sa mi se raspunda in doi peri sau cu gura deschisa pe jumatate "a la Stolojan". Imagineaza-ti-o pe f_S spunand "live" ceea ce m-a deranjat pe mine, si o sa realizezi ca am dreptate.

Si nu, n-am pretentia ca sunt educat, nu afirm in gura mare chestia asta, pt ca nu sunt un wannabe, si daca cineva interpreteaza gesturile si vorbele mele intr-un anume fel, n-o sa ma dau peste cap sa-i demonstrez ca nu-i asa. Mi-e suficient sa o stiu eu si cei din jurul meu. Cei apropiati.

E a doua oara cand observ pe propria-mi piele ca pe acest forum nu prea se poate discuta liber. Nu se poate exprima o parere daca e diferita de cele ale "granzilor", nu se pot aduce argumente, ce mai, nu se poate face nimic daca nu este "avizat" de sus.

Asta e, cer scuze daca m-am abatut de la subiect si voi incerca sa ma opresc aici.

P.S. Virgil, nu mai sterge posturile...

P.P.S. E o rugaminte, nu un ordin.

editare facuta un pic mai tarziu:

Am gresit si cand am apreciat afirmatia doctorului Anghelescu ca fiind penibila. Am exagerat, intr-adevar. Sustin in continuare ca nu mi se pare sa aiba un temei real, dar e departe de a fi intr-adevar penibila.

weezer, daca toata aceasta disputa e aici, "out in the open", nu stiu de ce zici ca pe acest site nu se poate vorbi liber. Ce nu-mi place cand aruncati cu vorbe atat de mari... :roll:

Ps.Virgil nu mai sterge posturile...

E datoria mea sa fac asta în anumite conditiuni,care apar în regulament în acest fragment :

Forumul FCSTEAUA.RO este dedicat tuturor celor pasionati de Steaua sau de fotbal in general, de aceea discutiile trebuie legate de acest domeniu. Discutiile extra-sport se poarta in sectiunile aferente ce se gasesc in forum. Mesajele fara legatura cu subiectul discutiei (off-topic), discutiile paralele sau pur si simplu stupide pot fi sterse fara justificari de catre moderatori.

Tu persisti în mesaje pur si simplu stupide.

Andrey a efectuat în această seară un consult la Institutul Ortopedic Rizoli din Bologna. El va fi apt de joc abia în luna martie!!!

Asa zice gsp-ul...

Azi,la Casa Fotbalului s-a semnat un parteneriat intre Federatia Romana de Fotbal si cea Spaniola.

Prezent la Bucuresti,presedintele federatiei iberice,Jose Maria Villar a declarat:"Cand vorbesti de Steaua,vorbesti de una dintre legendele fotbalului din Europa!"

pai acolo in loc sa se vorbeasca de fotbalul romanesc, s-a vobit numai de Steaua, si nea Sandu repede era bucuros, da' cand vrea sa vb cu romanii despre Steaua repede ne mai ataca si ne depuncteaza....

nea Sandu asta e ca un copil mare, putin mai educat

eu m-am operat acum 2 ani la M.Anghelescu de menisc si ligament incrucisat si pot sa spun ca un genunchi operat nu mai este "ca nou". la temperaturi scazute se simte o rigiditate in zona, genunchiul isi pierde din mobilitate si daca este solicitat neincalzit pot aparea necazuri.

cred ca fost un acccident nefericit nicidecum sa vina accidentat din brazilia.

ce mi s-a parut ciudat este ca antrenorul de portari l-a pus sa faca plonjoane si sarituri de la incalzire . parerea mea e ca un fotbalist cu sensibiliatea lui ar fi trebuit sa faca niste miscari de streching inainte si alergare usoara nu sa treaca direct la sarituri.

Steaua nu scapã nici un moment de blestemul accidentãrilor. De ieri, și Cristocea a intrat în grupul celor indisponibili, alãturi de Neșu, Oprița și Andrey.

Deși a fãcut deplasarea în cantonamentul din Italia, mijlocașul nu s-a antrenat deloc în ultimele douã zile. El a resimțit dureri în aceeași zonã în care s-a accidentat la jumãtatea lui septembrie, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. A stat atunci pe tușã aproape douã luni, iar dupã revenire, evoluțiile lui n-au mai fost la același nivel. La Coverciano i-au reapãrut durerile dupã primele mișcãri pe care le-a fãcut în chiar prima zi în care Steaua s-a pregãtit în Italia.

Ieri de dimineațã, Cristocea a fost urcat în mașinã și alãturi de medicul echipei, Radu Paligora, și de grecul Nikos a plecat la Bologna, unde i s-a fãcut un RMN. Acesta ar urma sã arate exact ce afecțiune are Cristocea. În cazul în care i-a recidivat mai vechea accidentare, el e în pericol sã piardã o bunã parte din perioada de pregãtire a echipei, dar și locul de titular.

sursa : gsp

imi pare rau pentru Vasilica, dar poate e un sut in fund mobilizator pentru Bostina.

Frate, cat ghinion putem avea? Dinamo sau Rapid au vrun accidentat? inafara de Ze roberto ala...

@ aditza_cheliosu

el n-a avut nimic la ligamente, doar cu meniscu  :)

el a mai avut la acelasi picior stang fractura de tibie si peroneu + ruptura de ligament incrucisat si ruptura de menisc

Norocul lui Bostina.Sau poate al lui Coman.

Musca-ti limba in ce-l priveste pe Coman! :lol: :lol:

Mi-o musc dar nu cred ca foloseste la nimic.

Faptul ca avem atâti jucatori care au trecut prin accidentari grave,trebuie sa aiba o explicatie.Si unul sau mai multi vinovati.

Cineva trebuie sa gaseasca repede cauza si sa ia masuri radicale pentru stoparea accidentarilor cu consecinte neplacute.

'De când am venit la Steaua am bagat în echipa cam 50 de milioane de euro.'....declaratia lui Gigi....sa i-o spuna lui 'Mutu' ,asta.....satul sunt de aceste minciunele de aruncat la poporul roman...ba,Jiji performanta se obtine prin investitie continua,profitul se majoreaza prin calitate si cantitate,daca se doreste o autofinantare de club mare trebuie sa ai un centru pt copii ,scout-eri in AFRICA,EUROPA DE EST SI AMERICA DE SUD, GREU NEA Jiji ,TREBUIE SA MAI BAGI IN CLUBUL ASTA CEL PUTIN 200 DE MIL DE EURO.......Lovin si Bostina sa plece imi pare o prostie,in primul rind echipa se accidenteaza non-stop si nu exista un lot numeros nici cantitativ ,nici calitativ,sau se aduc alti 2 jucat valorosi si se vand cei 2,sau Steaua vrea sa joace cu atele si ghete gipsate tot returul....imi pare mie Jiji ca vrei mataluta autofinantare si pt marele partid.....iar varianta cu achizitionare de jucat la sfirsit de cantonamente e esec total,trage-l de urechiutele alea de magarus obraznic pe MM,ca nu mai prindem nici locul 2 la ce grele confruntari o sa avem cu rapid,Dinamo,c.f.r,Timisoara si restul de echipe care isi dau sufletul pt a o bate pe Steaua......totdeauna Steaua

Olandezii de la AZ Alkmaar avrut sã-l "sufle" Stelei pe Andrey Nazario Afonso. Pe 3 ianuarie, olandezii au fãcut o ofertã lui Atletico Paranaense, brazilienii fiind de acord cu transferul lui Andrey la Alkmaar. În schimb, jucãtorul și-a dorit sã joace la Steaua și a refuzat oferta olandezilor.

Chiar și dupã ce a ajuns în Ghencea, Alkmaar l-a cãutat pe Andrey, Steaua trimițînd o adresã clubului olandez pentru a renunța la intețiile de transfer ale lui Andrey.Oficialii Stelei i-au amenințat pe olandezi chiar cã va fi sesizatã UEFA

sursa : stelisti

Se pare ca Andrey este un portar valoros daca Alkmaar s-a interesat atat de mult de el, sa nu uitam AZ a fost intre primele trei in campionatul olandez in ultimii trei ani, a avut performante bune in Cupa UEFA si a dat o serie de jucatori nationalei.

Echipa pregatita de Cosmin Olaroiu va întâlni miercuri tineretul formatiei de Serie A, Siena, urmând ca vineri sa întâlneasca ocupanta locului doi din campionatul Elvetiei, FC Sion.

Altfel, Paraschiv nu a participat la programul liber avut dupa-amiaza, ramânând la hotel din cauza unei raceli. De asemenea, Sorin Ghionea este chinuit de o pubalgie.

sursa : prosport

Cineva trebuie sa gaseasca repede cauza si sa ia masuri radicale pentru stoparea accidentarilor cu consecinte neplacute.
Pai da, ca exista si accidentari cu consecinte placute. De exemplu accidentarea lui oprita a fost chiar oportuna :)

:lol: Buna.

Ma gandeam doar ca sunt si accidentari usoare,fara consecinte grave.

da, ca accidentarea lui oprita.

Managerul general al roș-albaștrilor, MM Stoica, va pãrãsi astãzi cantonamentul echipei, de la Coverciano. El va pleca din nou în Brazilia, unde va purta negocieri finale cu doi jucãtori vizați pentru un transfer în Ghencea. Tot acolo el va perfecta ultimele detalii ale transferului lui Andrey, dupã ce clubul acestuia, Paranaense, a încercat sã-l direcționeze pe portar cãtre olandezii de la Alkmaar, dar s-a lovit de refuzul goalkeeperului.

sursa : gsp

Sa speram ca nu vine cu mana goala, Steaua are nevoie de un fundas central, nu ne putem baza pe doar trei jucatori. Ar mai trebui un jucator pe profilul lui Dica, chiar daca acesta nu pleaca acum, la vara va fi greu sa-l mai tina Gigi.

Lobont vine la Dinamo si-ii transmite un mesaj lui Piturca in legatura cu nationala:

nea piti, vede-ma!

dobitocul

***alex***

mai degraba sa vina cu un coordonator de joc, daca tot trece prin Brazilia 8) cat despre Andrey Nazario cred ca ramane al Stelei ... speram :roll: