Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Punctul de vedere al MAPN-ului e contrazis de practica internationala a fotbalului, de UEFA, de TAS, de FRF, ca sa nu mai zicem de logica acestui sport numit fotbal. Iar daca subscrii la acel punct de vedere, inseamna ca ai decis ca neuronii nu-ti mai sunt utili si ii poti dona copiilor bolnavi din Guineea-Bissau. Cat despre pungasiile CSA, nu eu am fost ala care am "uitat" sa scriu in dosarul de licitatie ca firma castigatoare ar trebui sa aiba niste experienta in domeniu, basca niste certificate pentru angajatii care sunt nominalizati in a conduce actiunea de evaluare - anularea licitatiei s-a facut cu ordine de sus, probabil de oameni exasperati de heirupismul CSA-ist.

Limbajul  abject si  atacul la persoana de care te folosesti dumneata si altii este cauza disparitiei de pe site-ul fcsteaua.ro a unor forumisti plini de elocinta, buni cunoscatori ai fenomenului Steaua. Daca moderatorul nu baneaza interventiile unor  elemente  ca tine atunci dialogul este compromis.Constat ca  dintr-o tribuna a AISS spatiul acesta a inceput sa aiba probleme din cauza exalatiilor de branza si seu de oaie. In locul atitudinii de  batran jenant poti para cu  argumente,dar tu doar clamezi logica si apoi arunci cu bale, evitând sa emiti vreo judecata coerenta. Un fel de Negoita  rahitic si ulceros ,care confisca culorile ros albastre si se erijeaza in eminenta cenusie. Din nefericire foarte cenusie si foarte putreda.

Edited by PadreMagister

Limbajul  abject si  atacul la persoana de care te folosesti dumneata si altii este cauza disparitiei de pe site-ul fcsteaua.ro a unor forumisti plini de elocinta, buni cunoscatori ai fenomenului Steaua. Daca moderatorul nu baneaza interventiile unor  elemente  ca tine atunci dialogul este compromis.Constat ca  dintr-o tribuna a AISS spatiul acesta a inceput sa aiba probleme din cauza exalatiilor de branza si seu de oaie. In locul atitudinii de  batran jenant poti para cu cu argumente,dar tu doar clamezi logica si apoi arunci cu bale, evitând sa emiti vreo judecata coerenta. Un fel de Negoita  rahitic si ulceros ,care confisca culorile ros albastre si se erijeaza in eminenta cenusie. Din pacate foarte cenusie si putreda.

Daca te intereseaza, imi poti citi articolele pe tema palmaresului si a scandalului CSA-Steaua. Dar ma indoiesc ca te intereseaza, asa ca nu insist.

Cat despre forumistii plini de elocinta, ii poti gasi probabil in alta parte a internetului, aia curata si fara miasme de branza. Succes!

PadreMagister,nu cred ca acei forumisti de care pomeneai sunt domnisoare care se rosesc la primele expresii mai colorate.Cat despre "limbaj abject" cred ca trebuie sa facem o delimitare intre vulgaritate,atac la persoana pe de o parte si insinuari,caracterizari mai putin prietenoase pe de alta parte,nu esti de acord?Acum nu suntem pe forumul bisericii ortodoxe sa nu ne permitem o comunicare mai relaxata caci pana la urma in viata de zi cu zi nu este nimeni chiar asa de Papa de prin Roma.

Daca nu iti place cum a ajuns forumul,iti spun cu mana pe inima ca asta se datoreaza tie si celor de care pomeneai ca nu vor sa mai intre.Cand te retragi si lasi loc altora sa se exprime este absurd sa ai pretentia de la ei sa o faca asa cum iti place tie,de acord?

Cat despre activitatea moderatorilor,daca e sa le ceri corectitudine atunci ar trebui sa ne sanctioneze pe toti trei pentrul offtopicul grosolan.

1 person likes this

Mirel Radoi - noul antrenor al Stelei!

Urmeaza ani tristi pentru Steaua.

Mirel Radoi - noul antrenor al Stelei!

Urmeaza ani tristi pentru Steaua.

Mie imi vine sa rad. Ma minunez cum un om precum Galca a ajuns la Steaua neavand experienta nici pentru a antrena Bucovina Radauti... dar Radoi e din alta Liga! Nu are nici macar un certificat de antrenor incepator (ala care se primeste dupa un curs de o zi)... ce naiba ii invata pe fotbalisti cand nici el nu stie teoria? Ca sa poata sta pe banca va trebui sa petreaca un an jumatate pentru a-si lua certificatele necesare pentru a deveni macar licentiat UEFA.

Sat fara caini, pe bune! Nu era mai simplu sa fie adus ca secund, sa stea vreo 2 ani si sa invete meserie, sa-si dea si examenele necesare in perioada asta si apoi, daca tot e obsedat Becali, sa fie promovat principal?

Edited by Alexandru H.

Dupa ce am revazut declaratiile ciobanului de aseara am senzatia ca mai mult facea caterinca de ziaristi. Nu cred ca vine Radoi sau cel putin, nu vine antrenor principal.

Citam, din declaratia lu' nea faraonul mare sef de club : 

" Jucătorii care sunt in acest moment la Iași au șansa să arate că merită să imbrace tricoul Iașului și la anul. Eu sunt optimist. Este un meci important pentru oraș. Le-am spus și băieților că este un moment cu care nu știu dacă mulți dintre ei se vor mai intâlni vreodată in viață. Este momentul in care se va vorbi foarte mult despre ei, ca jucători.

Este un meci al onoarei, al demintății și un meci al orgoliilor. Am pierdut două partide cu Steaua in acest an, una in minutul 96 pe Ghencea, una in Cupă in minutul 90.

Băieții au o primă care nu cred că a mai fost in istoria clubului vreodată. - Prunea , digisport.

Acum legat de afitmatiile bold-uite. Zice nea aici, moment unic in viata. Trebuie sa recunosc, a ajuns unicat sa fii o echipa fara obiectiv in ultima etapa si sa joci cu Steaua. Mai ca ai spune ca e precum o finala de Cupa. 

Afirmatia a doua e si mai interesanta ! Cine da prima asta si pentru ce ? Primele se dau la obiectiv, care este obiectivul in meciul cu Steaua ? Sa intelegem ca valizele au revenit in prim-plan sau cam ce ar fi de inteles dintr-o astfel de declaratie belicoasa ?

Becali a anuntat astazi pentru GSP ca a fost contactat in retur de Dan Petrescu care s-a oferit sa antreneze Steaua gratis pana la vara in caz ca patronul vrea sa il dea afara pe Costel Galca.Motivul pentru care Becali nu a acceptat oferta dupa spusele sale este acela ca din vara Petrescu ar fi avut pretentii exagerate si,citez "cerea bani mulți și după imi săreau suporterii in cap că de ce nu il țin pe Dan Petrescu la Steaua"

Acuma nu imi este clar daca ii era frica sa nu ceara un salariu prea mare sau ii era frica sa nu aibe pretentia unui lot de bun simt si jucatori care sa nu fie toti liberi de contract si refuzati de altii...

Becali a anuntat astazi pentru GSP ca a fost contactat in retur de Dan Petrescu care s-a oferit sa antreneze Steaua gratis pana la vara in caz ca patronul vrea sa il dea afara pe Costel Galca.Motivul pentru care Becali nu a acceptat oferta dupa spusele sale este acela ca din vara Petrescu ar fi avut pretentii exagerate si,citez "cerea bani mulți și după imi săreau suporterii in cap că de ce nu il țin pe Dan Petrescu la Steaua"

Acuma nu imi este clar daca ii era frica sa nu ceara un salariu prea mare sau ii era frica sa nu aibe pretentia unui lot de bun simt si jucatori care sa nu fie toti liberi de contract si refuzati de altii...

Hai sa mai lasam legenda cu zgarcenia lui Becali. In vara a cheltuit pe jucatori 2 milioane de euro; urmatoarea, CSU Craiova, a cheltuit 1 milion iar pe locul 3 ASA 50.000 de euro. Nu exista locul 4, caci restul s-a bazat doar pe jucatori liberi de contract. Iar anul asta nu se anunta mai bun in conditiile in care echipele in insolventa sau cu probleme financiare constituie o majoritate solida.

Eu ma amuz de aberatiile celor din presa. Cand s-a pus chestiunea cu Tade, a sarit Muresan ca vai, nu are bani Steaua de Tade. Asta in conditiile in care CFR-ul era in insolventa, jucatorii neplatiti deci se putea negocia cu jucatorul direct, fara suma de transfer. Muresan nu mai putea nici macar in vis sa ia un euro pe jucator - sigur, Tade probabil isi va gasi ceva in strainatate, dar nu datorita CFR-ului, ci a propriului impresar. La fel si situatia cu jucatorii Astrei - Sumudica recunoaste cu Gurita lui ca jucatorii nu au mai fost platiti din februarie dar are pretentia ca Astra sa-i pastreze si sa nu-i cedeze la Steaua. Alo, jucatorii aia isi pot depune oricand memoriu pentru a deveni liberi de contract.

Sigur, merita sa cheltuiesti pe un jucator ca Varela banuti pentru ca ai posibilitatea sa-l vinzi in afara. Dar de ce sa dai bani pe un jucator ce joaca la o echipa in insolventa? Esti mai prost decat competitia?

Referitor la antrenori

In direct la Digi Sport Special, Becali a confirmat că Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf au făcut presiuni să-l inlocuiască pe Gâlcă.

De două luni de zile, vă arăt mesaje de la antrenori: că rezolvăm, că facem din mers... M-am intâlnit..."

Le-a raspuns: "Chiar dacă pierd campionatul, chiar dacă mă retrag din fotbal, eu nu distrug oameni și nu hotăresc destinele oamenilor. Băiatul ăsta o să ia și titlul, și celelalte cupe. Eu nu-l dau afară la momentul ăsta. Cu Gâlcă voi lua campionatul, pentru că e un băiat bun, un om liniștit, nu cred că-l va pedepsi Dumnezeu."

"Și lui Reghe și Anei le-am spus că nu-l dau afară pe Gâlcă, chiar dacă pierdem campionatul. Lui Reghe i-am spus că discutăm in vară.

Am discutat cu Dan Petrescu, i-am spus: Ce vrei tu acum? Ce dacă vii gratis?(nr-pana in vara) Noi nu ne putem ințelege."

A mai adăugat că i-a comunicat și lui Gâlcă decizia de a negocia cu Mirel Rădoi: I-am spus că-și va termina contractul. I-am spus și despre Mirel Rădoi, că vorbesc cu el despre viitorul echipei. I-am spus că nu e 100%, dar am vorbit cu el despre asta

A mai spus ca nimic nu e sigur si nu e exclusa nici varianta Galca si Radoi, sau doar Galca.

Edited by xray

Mie imi este foarte, foarte clar. Chiar e una dintre cele mai sincere declaratii ale lui Gigel. Dan Petrescu este un antrenor cu nume si greutate. Oricat ar parea de neinteresant, cand ai in CV Kuban, dar mai ales D. Moscova (e suficient sa te uiti sa vezi ce alte nume de antrenori gasesti prin "Russian Premier League"), e clar ca omule e in alta categorie, cea cu buget. 

Petrescu a antrenat dupa plecare din Romania, pe salarii de peste 1 mil. EUR, salarii imposibil de acoperit in Romania. Dupa ce a plecat de la arabi, omul asteapta vara sa poata sa mearga la o alta echipa cu buget. Daca e adevarat ca s-a oferit, atunci e evident ca spus ca o face, fiindca : 

1) Era ferm convins ca are suficienta valoare lotul actual sa castige titlul si sa-si mai treaca in cont un titlu de campion ;

2) Era vorba strict de o situatie de "criza", in care venea sa dea "o mana de ajutor", ca Olaroiu in 2011, atat si nimic mai mult, fara vreun gand de a ramane si din vara si strict fiindca era liber de contract si n-avea nimic de pierdut.

Deci o situatie win-win. Dar, aici ciobanul ar fi avut dreptate. Pentru ca suporterul chiar nu ar fi inteles ca Dan Petrescu vrea sa antreneze in fotbalul mare, pe salariu mare si competitiv, drept dovada si tu Cristi, te gandesti la "alte conditii" decat cele financiare.

Olaroiu sau Petrescu nu au niciun motiv sa lucreze in Romania.

Referitor la "pretentia de lot". Cum am spus, sa fii convins ca "bursucul" stia ca are material de lucru pentru nivel de Liga 1. Eu am mai spus si in alte comentarii. Nu ai nevoie de atat de multi bani ca sa faci o echipa competitiva. In primul rand ai nevoie de iscusinta si mai apoi de o suma rezonabila. In momentul de fata cu 5 mil. EUR faci echipa de grupele CL, cu jucatori liberi de contract, rebuturi si alte cele. Steaua si Ludogorets sunt singurele echipe din zona asta (europa central-estica si balcani) care au cheltuit bani. 

Uita-te in Liga 1, uita-te la Astra, la jucatori precum De Amorim, Fatai sau Tembo. O letzcaie nu a cheltuit Neculai pe ei, la fel si in cazul Petrolului sau ASA. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant ai la dispozitie istoric de transfer pe transfermarkt. Uita-te chiar si la ASA ca o nou-promovata cu 40.000 EUR cheltuiti in transferuri termina pe locul doi sau ia campionatul, cu jucatori "terminati" si liberi de contract.

Sunt sute de jucatori interesanti numai in Europa care asteapta sa fie descoperiti. Imagineaza-ti aia trei de la Astra, la ce nivel ar fi ajuns cu Steaua (mai ales cea a lui Reghe-Neubert).

Si un ultim exemplu, foarte relevant in sezonul 2011-2012, APOEL Nicosia ajunge in sferturile UCL, ce-i drept si cu mult noroc. Ei bine afla ca 1.5 mil EUR au costat transferurile din ultimele trei sezoane inaintea celui in care au realizat aceasta performanta.

Renuntati la obsesia asta cu banii, priceperea e cea mai importanta. La Steaua s-au aruncat milioane , poate chiar vreo douazeci, pe fereastra !!

@Alexandru H. M-am uitat cu cati bani au construit cipriotii de la APOEL Nicosia, echipa care a mers in sferturi si am ramas siderat : 1.5 mil EUR !!! Atat i-au costat transferurile din ultimii trei ani inaintea sezonului cu pricina, anii in care au mai prins o data grupele UCL. 

Deci...banul sau competenta ? :naughty:

Edited by Empyro
1 person likes this

Nu te contrazic cu nimic din ce ai spus Empyro,nici cu cred ca mai sunt multi care au "boala" pe nea Gigi ca nu baga bani.Problema,cum spui si tu,este ca nu prea sunt angajati la cluburi care sa aiba competente recunoscute.

Uite,de ce trebuie sa avem noi intrebari si indoieli din'acestea legate de buget?Ce e asa greu sa iasa nea Gigi pe TV si sa spuna:mai baieti,eu imi voi retrage din visteria clubului cate X procente pe an,mai avem cheltuieli in valoare de atatia lei si ne raman pentru cumparat jucatori in jur de atatia bani.

Ce atata secret de stat incat nu are voie sa stie nimeni cum intelege conducerea sa abordeze urmatorul sezon?Pentru ca o transparenra din partea lor ne-ar scuti pe noi de multe contre aiurea.

Ce sa faca , Cristi, ALA ? 

Stii bine ce parere am despre antrenorul Costel Galca. Dar dupa ce-am vazut dupa meci, mizeria aia cu "finule te sun eu...!", nu mai am eu ce sa mai comentez. Mi-e rusine mie sa ma mai iau de Galca in vreun fel, fiindca deja imi lasa impresia de persoana incapabila sa se apere si intocmai pentru reactia lui gigica ! Ai facut ce-ai facut, l-ai adus pe nea caisa asta, ai vandut jucatori, n-ai adus la timp, nea caisa a lucrat cu ce-a avut asa cum a putut si a stiut el (adica prost), dar dup-aia ai zis ca nu-l dai afara, bine ! Dar ce inseamna asta ? Tu esti angrenat la titlu, cum-necum, cu mare sansa, cu sumulica, cu gazul, esti acolo si tu vorbesti cu finu' ?!! Si daca vorbeai in particular, macar o faceai in particular. 

Intotdeauna am zis ca becali nu ma mai poate surprinde cu nimic, uite ca m-am inselat. Recunosc ca ma poate surprinde cateodata si pozitiv, dar in majoritatea cazurilor o face negativ si reuseste sa-mi depaseasca cele mai negre previziuni. 

Iar despre Galca ce sa ma zic ? Efectiv , nu mai am ce. La interviu, dupa ce ca era asta bulversat de situatia actuala (situatie la care nu cred ca se mai astepta, cel putin nu asa) i-au mai spus si astia din presa, ca sa vezi, ca asa si pe dincolo, ca vine Radoi. Bun, dar de aici si pana 'acolo" e distanta lunga. Ca sta el ca un copchi speriat de bome pe banca si la interviuri, am inteles, dar chiar asa sa faci imbeclitati d-astea inainte de un meci decisiv, e inadmisibl....!

Edited by Empyro

Lutu si Becali show la Digi TV! A revenit la obiceiurile vechi. :)))

Chiar nu stiu ce faceti atata tambalau ca vorbeste becalu la telefon cu Radoi si ii spune ca il pune antrenor .... si vai de Galca ca afla el la TV cum si ce si cand antreneaza ....

Chiar voi nu intelegeti ca Steaua este jucaria lui becalu .... de unde vreti voi profesionalism la un cioban....

Chiar de 10 ani nu v-ati obisnuit ....

Sa luam dinamu .... a fost antrenor stoicanetti .... l-au dat afara ..... l-au pus pe teja 2 meciuri si 10 antrenamente si l-au dat si pe asta afara ..... l-au adus pe stoicanetti iar sa-l mai umfle Steaua odata ..... l-au dat si pe asta afara si l-au pus pe strambu .... Sigur a fost profesionalism de cea mai mare clasa.... nu s-a anuntat la TV cu zile inainte cine si cum pleaca .... bla bla .... dar tot Romania... tot fotbal ..... e vreo diferenta profesionala intre necoita si becalu ... ?!!!

Real Madrid .... Ancelotti .... a luat anul trecut UCL ... a supt-o anul asta peste tot si gata l-au ejaculat .... cu tot cu Bale, James, cr7 si alti de genul asta nu a putut decat sa stea in umbra Barcelonei lui MSN ....

Ce va d-ati de ceasul mortii ca una ca alta ... Becalu a spus ca nu il schimba pe Galca de acum 30-45 zile .... Daca il schimba era bine pentru voi .... acum ca nu l-a schimbat nu va convine .... si va apuca mila ca vine Radoi sau oricine altcineva antrenor ....

Cred ca v-ati prins cine este antrenorul .... este becalu ..... daca ati uitat cumva .... El transfera jucatorii care ii plac lui .... ii vinde pe aia care crede el si atunci cand considera ca are un castig ....

Sper ca nu ati uitat fraza cu ....."" 24-25 sa numere ei .... eu sa numar milioanele "" .... intr-un club sunt 2 parti :

- partea financiara unde trebuie sa faci bani din ce produce partea sportiva si din valoarea jucatorilor pe care ii ai in club la un moment dat : vanzare - cumparare de jucatori ....

- partea sportiva cu palmares/cupe/campionate unde rusinea este pe umerii antrenorului si jucatorilor daca nu realizeaza obiectivele : cupe/campionate/calificari in UCL ....

Evident ca totul merge ok cand cineva fff inteligent coordoneaza cele 2 laturi ( managerul ) care la noi in fotbalul romanesc lipseste cu desavarsire ....

Ca se mai intampla ca unuia ca becalu sa ii reuseasca transferuri ( vanzari-cumparari) de jucatori este o intamplare ....Lui ii reuseste de vreo 2-3 ani incontinuu de vreme ce si-a scos banii si este pe profit .... Deci din cioban el se considera manager .... dar mai are mult pana departe ....

Pana acum celelalte cluburi din Romania au ajuns in pragul falimentului/insolventelor/desfiintarilor  etc ...... Sa vedem cat mai continua Steaua ....

1 person likes this

Adrian0808 a surprins esenta cand a spus ca antrenor la Steaua a fost si va ramane Becali.

Voi trece peste desmintirea lui Dan Petrescu care a spus ca defapt Lutu il cauta pentru a veni la Steaua,ca ciobanul este un mincinos si ca ar antrena fara mari pretentii financiare la Steaua deci Becali e de doua ori mincinos.

Stirea saptamanii mi se pare scandalul legat de drepturile TV pentru Liga 1 si faptul ca daca e sa ne luam dupa ce spun firmele de cablu,nu se mai uita nici dracu' la meciurile din campionatul nostru.Daca tinem cont ca majoritatea cluburilor isi fac bugetele in functie de cat iau de la televiziuni....sa vezi distractie de la toamna.

Becali este de apreciat ca l-a tinut pe Galca. Chiar mi se pare un om sincer cand a spus ca nu l-a dat afara pt ca daca il dadea afara ii distrugea cariera de antrenor. Asa uite ca "impreuna!!" au ajuns pe locul1 si cum necum sansele sunt mari pt un nou titlu care ar insemna enorm pt cariera lui Galca.

de asemenea si afirmatia ca daca venea Dan Petrescu si lua campionatul apoi era obligat sa il tina si cine stie cat cerea Dan este una reala.

Sa fiu sincer, eu ma mir ca dupa esecul Galca, pt ca orice s-ar spune mandatul lui Costel a fost un esec, hai sa fiu bland si sa spun semi-esec, m-as fi asteptat ca Gigi sa se lumineze la cap si sa puna antrenori ca lumea.

Eu consider ca Reghe ar fi fost cea mai buna varianta si probabil ca si Gigi stie asta, dar cred ca e vorba de niste lucruri pe care nu le stim. Cine stie ce discutii au fost intre ei, ce neintelegeri, poate lui Gigi nu i-a placut ca familia Reghe cam acaparase tot ce inseamna Steaua, el nu mai avea nimic de spus, la ce relatii apropiate avea cu jucatorii vreodata nici nu il puteai da afara ca iti puneai vestiarul in cap, etc.

Singurul aspect pozitiv pe care il vad in numirea lui Radoi este acela ca daca vom castiga campionatul 100% Gigi va baga mana adanc in buzunar si va face echipa. Nu il va lasa pe finul sa se faca de ras. Si cu o echipa buna plus un staff Radoi-Dica- Oprita (oprita deja are experienta la liga2 ca antrenor si chiar a facut lucururi f frumoase) eu zic ca se pot realiza obiectivele.

Radoi este proaspat iesit din iarba dar are cred ca vreo 6-7 sezoane petrecute alaturi de Olaroiu, ceea ce nu este putin. Sunt sigur ca mai ales acum in ultimele sezoane  pentru ca si asa erau ei prin tari straine au avut destul timp de petrecut impreuna. Timp in care a avut ce invata dpdv al unui antrenor. Plus ca in anul 2015 o calitate foarte importanta, poate cea mai importanta, la un antrenor este sa fie un bun motivator. Tipi de genul Miriuta, Contra chiar Sumudica realizeaza lucruri frumoase fara sa fie mari tacticieni. Iar Radoi aici pare omul potrivit.

in rest nu mi-a placut ca Gigi a simtit nevoia sa il intepe putin pe Balint. Balint care mereu mi s-a parut vertical si corect la adresa Stelei. E drept fata de alte iesiri ce a facut azi a fost parfum.

Urat este ce a facut si cu Radoi, totusi mai avem 2 meciuri, culmea cele mai importante, nimic nu e castigat. Dar fie vorba intre noi era clar ca Galca va pleca. Si chiar este mai bine pentru el, poate ca in strainatate la o echipa mai mica va avea mediul propice pentru a lucra. El nu e antrenor de Romania unde cum spuneam trebuie sa fii tare in gura,sef in vestiar, bun motivator...

Edited by France98
2 people like this

@France98

Nu e prima data cand o spun. Sunt fanul opiniilor tale argumentate si echilibrate! :thumbsup:

Spun asta, desi nu sunt de acord cu aducerea lui Mirel ca antrenor. Manager general sau sportiv, mai merge. In opinia mea, Becali muta in planul imaginii, nu al performantei, insă adanceste acuza de "nepotism" care a planat asupra clubului. Dar ... s-ar putea si sa-i iasa pasenta cu Radoi. Who knows?! Nimeni nu s-a nascut antrenor.

Te asteptam cu bratele deschise si cu articole pe tema Steaua!

Edited by xray

Nimeni nu s-a nascut antrenor.

Nu, dar pentru asta se mai face si scoala. E ca si cum ai pune un maistru pe post de inginer proiectant. Nu mai neglijati antrenorul, ca nu e doar "ala de-i baga pe aia unspe' in teren".

Poti sa ajungi sa suplinesti prin dorinta si motivare, lipsa de experienta, dar asta va merge cateva etape. Invariabil lipsa de cunostinte si experienta te va lovi in cel mai scurt timp. 

Daca n-a reusit cu scoala facuta la zi Galca, n-am ce pretentii sa am de la Radoi, indiferent ca vine cu Oprita sau fara. In definitiv la Steaua nu ar trebui sa vina decat antrenorii care au facut treaba in Romania. Daca e de Liga a 2-a, macar sa fi facut ceva performanta sa fi obtinut o promovare, sa fi impresionat cu ceva. Ca asa....e plina lumea de antrenori si de pseudo-antrenori...

Din punctul meu Mirel, sa asculte sfaturile lui Dan Petrescu, sa-si vada de treaba lui si sa se gandeasca la imaginea pe care si-a facut-o in Ghencea. Altfel s-ar putea sa vina si sa plece val-vartej dupa cateva etape si cu imaginea patata...

Edited by Empyro

Pai si atunci pe cine punem antrenor? Reghe e prea mandru sa mai vina un mandat, iar Galca cre' ca pleaca. In cazul lui Reghe cre' de vina e nevasta-sa si faptul ca nici el nu lasa pe nimeni sa-i faca schimbarile. In cazul lui Galca, cat bun-simt ai sa tolerezi iesirile lui Gigel la nesfarsit, mai ales cu o zi inaintea etapei decisive pentru titltu...

Probabil se prefigureaza o noua sluga, pardon un antrenor cu caracter minunat. In atare conditii, il prefer pe Mirel chiar daca dam chix in Europa iar. In campionat, daca ciobanul ii face toate poftele si aduce 7-8 titulari ca sa intareasca echipa. probabil vom defila iar. Cu dinam0 inca insolventa si cu restul echipelor decimate de problemele financiare sunt sanse la anul sa ne batem cu Viitorul si Poli Recas pentru 27. Vorbesc serios!

Edited by Joga Bonito

Bai nu stiu, e doar o parere. Sa vedem ce va fi.

Acum cu Radoi, poate face atmosfera buna, poate o sa reuseasca sa motiveze, dar obligatoriu trebuie sa vina cineva si cu tactica. Olaroiu si Radoi secund era altceva...Sau poate chiar si un cuplu cu Galca, ca doar Costel pare a fi deschis la orice i s-ar impune.

Totusi, eu consider ca sunt destui antrenori capabili (dupa aparente si CV) care ar merita o sansa la Steaua, dar nu oricine ajunge  "adoptat" de gigica si de vestiar. Cine stie, poate maine va fi Baciu, ca am vazut ca ii multumea duhovnicului sau, poate l-a impresionat gestul pe credinciosul unic si ne-primitiv becali.

Oricum degeaba vine si mama antrenorului, daca nu se intareste si lotul. Iar din ce-am vazut, aparent (si conditionat evident de castigarea campionatului), am avea un drum mai usor spre grupe, caci alde bulgarii si polonezii cred ca au urcat in urna capilor. Poate doar astia din Tarile Nordice si spatiul ex-iugoslav (cu exceptia Zagreb-ului) sa-ti mai puna probleme... 

drumul spre grupe nu va fi deloc usor, dar poate anul asta vom avea si noi ceva noroc in play off si nu vom mai da peste adversari de mare calibru. nici acum nu uit ca anul trecut ramasesera Ludogorets si Slovan Bratislava in urna, si noua ne-au iesit bulgarii.

echipe ca Ludogorets, Legia (nu se stie totusi daca vor castiga campionatul mai sunt vreo 3 etape si sunt pe 2), Dinamo Zagreb, APOEL in mod normal nu sunt capi de serie in ultimul tur, in play off.

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=4FE4712A1E3EA4FA!175&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AOXC9yi0-hN17Z8

aveti aici tabloul complet al capilor de serie. singura sansa ar fi ca echipe precum Celtic, Plzen, Basel sau Red Bull Salzburg sa fie scoase din tururile 2 sau 3 si astfel locul lor in playoff va fi luat de echipele mai sus numite.

am vrut sa iti raspund de ieri dar din superstitie m-am abtinut :))

Forza Steaua !!!!

Edited by France98
1 person likes this

Mi se pare mie sau a crescut coeficientul invidual al echipei fata de anul trecut?

Mi se pare mie sau a crescut coeficientul invidual al echipei fata de anul trecut?

Era normal. Am scapat de coeficientul sezonului 2009/2010, cu rezultatele alea geniale impotriva lui Sheriff Tiraspol. ;)

1 person likes this