Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

cotnari aia vor cumpara daca se vor prezenta la licitatie doar o sigla buna de pus pe un perete. atat...

FC Steaua Cotnari va convine ? 

1. Stirea e o fasaiala. Cotnari are o campanie publicitara si discutia despre sigla i-a venit tocmai bine pentru a-si promova produsul.

2. Comunicatul nu vorbeste deloc despre infiintarea unei echipe de fotbal.

Producătorul de vinuri susține că sigla va fi amplasată in Sala Ștefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naționale, "fiind destinată să perpetueze amintirea singurei echipe din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni".

3. Cu toate astea, nu exclud ca generalii sa inchirieze sigla aia oricui da mai multi bani. Ca la talcioc.

Steaua a pierdut avansul de 13 puncte față de ASA Tg. Mureș și a căzut pe locul doi, fiind la două puncte in spatele liderului, cu patru etape inainte de final.

Jocul roș-albaștrilor suferă, dar conducerea Stelei nu are de gînd să il demită pe antrenor. 

Chiar dacă Gâlcă nu mai e apărat acum de clauza din contract care stipulează că atît timp cît e pe primul loc și e indepărtat, clubul va trebui să-i plătească un milion de euro, Gigi Becali n-a decis să-l dea afară.

"Tocmai pentru că vede in Gâlcă cel mai supus antrenor, care nu i-a ieșit niciodată din cuvînt și a respectat toate ordinele, nu vrea să-l de afară", a dezvăluit o sursă din club. După meciul cu ASA, cam acesta a fost chiar și discursul public al lui Gigi: "Gâlcă va rămîne pînă la final, eu nu dau oameni afară, mai ales un caracter cum e Gâlcă". - gsp.ro

"Zilele trecute am văzut la știri un domn care spunea că sigla Stelei nu valorează nici 5.000 de euro. Nu vreau să spun despre cine este vorba, se știe despre cine vorbesc. Atunci m-am intâlnit cu colegii mei intr-o ședință și am decis să luăm sigla. Avem aprobată suma de 100.000 de euro pentru acest lucru. Sigla Steaua este un simbol cu valoare națională și va sta la loc de cinste, alături de sutele de medalii obținute de Cotnari, de un tablou de valoare inestimabilă a lui Ștefan cel Mare, vechi de 100 de ani, dar și de o copie a spadei lui Ștefan cel Mare. Cum Ștefan s-a bătut cu acea spadă, la fel și generația de aur a Stelei a luptat eroic cu Barcelona, la Sevilla, pentru a câștiga Cupa Campionilor Europeni. Nu putem lăsa ca sigla Stelei să fie batjocorită și vrem să o luăm pentru a o ține la loc de cinste, a declarat, pentru ProSport, directorul general al companiei Cotnari, Constantin Deleanu.

Surse mai mult sau mai putin oficiale anuntaseara licitatia incepand de la 2 mil. EUR. :) Haioasa declaratia domnului Deleanu, in conditiile in care doar expertiza pentru evaluarea marcii comandata de CSA costa 117.000 EUR.

Pe cat punem pariu ca a crescut optimismul saracutilor stelisti liberi? Chit ca suma e minuscula iar oferta e in bataie de joc (publicitate gratuita pentru Cotnari, nimic altceva), baietii probabil acum se extaziaza ca vor firme serioase sa cumpere sigla pentru a o anina de candelabru. :D

1 person likes this

Ar fi dramatic ca stema Stelei sa ajunga pe sticlele de vin.

Ar fi dramatic ca stema Stelei sa ajunga pe sticlele de vin.

De ce? (mai) tragi o dusca si Duckadam apara inca un penalty, iar si iar...

Primul transfer bomba la Cotnari va fi Semeghin, spaima sticlelor de vin.  :drunk: 

Marfă, de marfă acest comentariu:

"Eu zic sa facem osanale la CSA, si statuie lui Boroi, plecaciuni la generali si poate ii combina pe baietii de la cotnari sa faca o noua echipa de mare anvergura ''Steaua Cotnari''. Va dati seama ce veselie la meciuri, bataie la abonamente, cica bonus o baterie de vin, vis implinit. Viitorul suna bine. Am acceptat cele 2 scursuri sa o dea la pace si au dat-o.... sper sa ma insel amarnic dar am impresia ca ''Steaua Libera' o sa fie pusa pe liber de tot."

:hooray:

Si asta:

"Am sa rog toti suporteri Steaua sa fie prezenti in fiecare saptamana la Cotnari si sa urmareasca timp de 90 de minute un perete cu o stema pe ea, langa sabia (o copie) lui Stefan Cel Mare."

Edited by xray
1 person likes this

Becali, recital la Digi dupa 2 ani:

- Galca ramane la Steaua daca castiga toate cele 3 trofee si nu va fi schimbat pana la sfarsitul campionatului

- la actuala Steaua a ramas palmaresul si traditia

- s-a implicat in schimbari la meciul cu Otelul si Galca a fost de acord

-  viitoarele tinte: Tade de la CFR, Teixeira si Alcenat de la Petrolul, Budescu si De Amorim de la Astra

Si de la U Cluj pe Veselovsky.

- A mai confirmat ca Reghe s-a autopropus si i-a spus sa-l dea afara pe Galca, dar l-a refuzat:

"Reghe, eu nu-l dau afară pe Gâlcă. Eu il respect pe Costel prea mult ca om, are un caracter foarte frumos"

-Referitor la palmares etc.:

"O să vedeți cine spune adevărul și cine minte. CSA zice că are marca și palmaresul, dar dacă vă duceți la Registrul de Insolvență și Faliment, unde este administratorul judiciar care se ocupă de falimentul instituției AFC Steaua București, veți vedea adevărul. Acolo scrie că noi am preluat palmaresul, istoria și tradiția echipei care a cîștigat Cupa Campionilor Europeni. Aceștia sînt termenii.

Nu se putea ca un club de sport să țină palmaresul dacă echipa de fotbal a plecat. Nu este logic. Prin preluarea locului in Liga 1 se preia și palmaresul. 
Cei care scot sigla la licitație vor să vadă cît pot incasa pe ea. Dar sigla, fără echipa de fotbal, valorează zero lei și produce zero lei", a spus Becali la DigiSport.

-Referitor la bani a spus: 
"În acest moment, Steaua are un capital de 10 milioane de euro. Dacă ne vom califica in Europa League, vom mai primi alte patru sau cinci milioane. Clubul este o afacere pentru mine. Cînd banii se vor termina și voi da din propriul buzunar, atunci fac Steaua cadou și renunț! Nu vreau să imi bat joc de banii mei.

Societatea Fotbal Club Steaua București are profit de 15 milioane de euro, iar eu pot scoate acești bani cînd vreau, pentru că am plătit impozit. Eu mi-am recuperat deja cele 40 de milioane investite. Înainte am acceptat să dau din banii mei, dar acum nu mai vreau. Îmi plăcea gloria și să fiu aclamat, dar acum vreau doar mîntuire", a spus Becali la DigiSport.

Edited by xray

Bine dar de la anul inteleg ca va avea cheltuieli de peste 1 mil euro numai cu baza de la Buftea si jocurile de pe National Arena.Probabil ca daca mai adunam si costurile cu salariile si restul atunci se cam duc banii de Europa League.Cum in Champions League nu vad sa ne mai calificam in perioada urmatoare deduc ca atunci cand se duce si rezerva de 10 mil euro ajunge aproape de zero profit.Corect?

Rezerva nu are treaba cu profitul, aia e capitalul circulant.

Edited by Alexandru H.

Pentru ca nu stapanesc termenii probabil m-am exprimat gresit.Daca a declarat cu gura lui ca nu mai aduce bani de acasa iar veniturile din Europe League abia acopera cheltuielile atunci ma intreb care e strategia patronului.

Daca o arzi in mediocritate si abia apuci primanara in Europa presupun ca nici din vanzarea jucatorilor nu va lua multi bani.Prezenta spectatorilor din toamna ne-a aratat ca nici pe vanzarea de bilete nu se bazeaza.

Si atunci intreb de unde o sa-i aduca in continuare Steaua bani?Si nu ma refer la unu-doua milioane.

Cristi, fotbalul sanatos inseamna sa nu te intinzi mai mult decat iti ajunge plapuma. In momentul de fata cu un buget de 5 mil EUR castigi fara probleme campionatul in Romania si cu noroc prinzi si grupele Ligii (in cazul Stelei cu statutul de cap de serie).

Botosaniul e aproape sa mearga in Europa League cu un buget minim bazat strict pe banii din drepturile de televizare.

1 person likes this

Pai sa vedem... probabil primul pas va fi cel de alinierea la standardul celorlalte echipe din Liga I si renuntarea la plata unor sume de transfer. Deja ramasesem singurii care plateam mai mult de 1 milion pe aducerea de jucatori si in grupul celor 3 formatii care mai transferau jucatori pe bani. Ne vom bate pe jucatorii ramasi fara contract, de la echipe in insolventa, renuntand la aia pe care patronii lor inca se asteapta sa scoata bani frumosi, ca in perioadele bune din trecut.

Daca veniturile din Europa League ii acopera cheltuielile, inseamna ca e foarte bine. Ar insemna ca banii de bilete din Liga I/cupe interne plus drepturile TV, plus eventuale vanzari de jucatori inseamna profit pur. Vom avea cu 4 echipe mai putin de la anul asa ca si sumele din drepturile TV vor creste. Nu cred ca e timpul sa-i plangem de mila lui Becali.

1 person likes this

Si eu cred ca e o prostie sa bagi multi bani la nivelul actual al Ligi 1.Doar ca inca mai speram sa ne facem un lot pentru Champions League....

Dar tot astept stirea aia in care suntem informati cine il inlocuieste pe Mihai Stoica si ziua cand vom avea o conducere normala.Mi se pare aiurea sa functionam asa fara manager.

Si eu cred ca e o prostie sa bagi multi bani la nivelul actual al Ligi 1.Doar ca inca mai speram sa ne facem un lot pentru Champions League....

Dar tot astept stirea aia in care suntem informati cine il inlocuieste pe Mihai Stoica si ziua cand vom avea o conducere normala.Mi se pare aiurea sa functionam asa fara manager.

Conteaza sa ai manager daca are o anumita independenta fata de patron si capacitatea de a face singur decizii la club. Daca nu poate sau nu are voie, e inutil - poti sa pui acolo si o maimuta, ca nu are nicio sansa.

Astea fiind zise, ma cam indoiesc de capacitatea romanilor de a deveni manageri de succes in fotbalul romanesc.

Am citit si eu faimosul articol de pe Pro Sport despre licitatia organizata de MAPN pentru atribuirea evaluarii marcii Steaua. Si m-a pufnit rasul; am crezut ca oamenii au vreo dovada ca e Becali in spatele demersului - singura mentiune e "suporterii banuiesc ca Becali e implicat"... da, right :D

Dar sunt de acord ca e suspecta firma care a castigat licitatia. Si cum am lucrat in licitatii in urma cu vreo 10 ani, e destul de simpla procedura urmata de cei din spatele acelei firme, si anume sefii CSA - gasesti un prost cu firma, il ajuti sa castige licitatia, apoi prostul face contract cu 2 oameni de-ai tai, evaluatori, ce-ti toarna majoritatea banilor primiti in mana si semneaza niste documentele care sunt deja facute de catre unul gen Talpan (care e mai mult ca sigur implicat in trucarea licitatiei). Nu as lua in considerare nici vociferarile celorlalte firme - de-obicei, in situatii de astea, firmele sunt mana in mana, aduse frumos la licitatie ca sa se ajunga la cifra de 3 participanti.

Concluzia e ca e plin CSA-ul de hoti. Felicitari, adevaratilor stelisti! Sustineti o ceata de pungasi!

Prosport:

"EXCLUSIV | Aceasta este firma care a câștigat licitația pentru evaluarea mărcii Steaua. Un SRL de apartament din Chiajna a dat tunul.

MApN a desemnat firma care va evalua marca Steaua. Este vorba despre o societate din Chiajna, care va primi 80.000 de euro pentru evaluare, dar in jurul căreia sunt insă mai multe semne de intrebare. Suporterii Stelei(care or fi ăia de au stiut asta iaintea presei??) au bănuiala că in spatele acesteia s-ar afla Gigi Becali. Termenul pentru depunerea contestațiilor este 12 mai.

MApN a conturat un buget de aproximativ 116.000 de euro cu tot cu TVA pentru evaluarea mărcii Steaua. La licitație s-au inscris trei firme: PRECISS CONSULTING (București), Birou Expert Contabil Trocan A. Cornel (Calafat) și Eval Best Office SRL (Chiajna). Ultima a fost cea care a reușit să câștige cursa pentru banii scoși la bătaie de MApN și CSA Steaua."

Asticolul integral este aici: 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/exclusiv-aceasta-este-firma-care-a-castigat-licitatia-pentru-evaluarea-marcii-Steaua-un-srl-de-apartament-din-chiajna-a-dat-tunul-suma-incasata-si-de-ce-se-tem-fanii-14228723

Bravo, Gazu'! Un gol cat un campionat!

Un cabinet de avocatură vrea să cumpere marca Steaua

Cabinetul de avocatură Nichita Vlad din Ploiești a făcut o ofertă Ministerului Apărării Naționale in valoare de 120.000 de euro pentru achiziționarea mărcii Steaua, se arată intr-un comunicat remis, luni, agenției Mediafax.

"Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatură Nichita Vlad, vă informăm că intenționăm să formulăm ofertă reală de plată pentru sigla intitulată "Steaua București" pentru care ințelegem să oferim suma de 120.000 de euro. Oferta este valabilă 30 de zile incepând cu data primirii de către dumneavoastră a prezentei scrisori de intenție", se menționează in adresa transmisă Ministerului Apărării Naționale de către cabinetul de avocatură Nichita Vlad.

Priveghi sub Podul Grant. Oare a cata retrogradare?

1 person likes this

Am citit si eu faimosul articol de pe Pro Sport despre licitatia organizata de MAPN pentru atribuirea evaluarii marcii Steaua. Si m-a pufnit rasul; am crezut ca oamenii au vreo dovada ca e Becali in spatele demersului - singura mentiune e "suporterii banuiesc ca Becali e implicat"... da, right :D

Dar sunt de acord ca e suspecta firma care a castigat licitatia. Si cum am lucrat in licitatii in urma cu vreo 10 ani, e destul de simpla procedura urmata de cei din spatele acelei firme, si anume sefii CSA - gasesti un prost cu firma, il ajuti sa castige licitatia, apoi prostul face contract cu 2 oameni de-ai tai, evaluatori, ce-ti toarna majoritatea banilor primiti in mana si semneaza niste documentele care sunt deja facute de catre unul gen Talpan (care e mai mult ca sigur implicat in trucarea licitatiei). Nu as lua in considerare nici vociferarile celorlalte firme - de-obicei, in situatii de astea, firmele sunt mana in mana, aduse frumos la licitatie ca sa se ajunga la cifra de 3 participanti.

Concluzia e ca e plin CSA-ul de hoti. Felicitari, adevaratilor stelisti! Sustineti o ceata de pungasi!

Demostreaza ceea ce afirmi.! Fara argumente temeinice creezi o noua alegatie la  Teoria Conspiratiei. Este rusinos ca pe baza practicii si experientei dumitale de acum un deceniu sa faci proces de intentie unuia "gen Talpan" , sa acuzi că "e plin CSA-ul de hoti" , etc.  Realitatea a dovedit ca nu Armata si CSA-ul sunt pungasii, ci tabara cealalta , a ciobanului cu trecut de bisnitar, interlop si puscarias. Dar dumneta numai ca nu le-ai zis in fata "prosti" celor care sustin punctul de vedere al MApN, "adevaratii stelisti". Cu parere de rau, nu prea gandesti cand improsti cu asemenea jigniri!.

1 person likes this

Demostreaza ceea ce afirmi.! Fara argumente temeinice creezi o noua alegatie la  Teoria Conspiratiei. Este rusinos ca pe baza practicii si experientei dumitale de acum un deceniu sa faci proces de intentie unuia "gen Talpan" , sa acuzi că "e plin CSA-ul de hoti" , etc.  Realitatea a dovedit ca nu Armata si CSA-ul sunt pungasii, ci tabara cealalta , a ciobanului cu trecut de bisnitar, interlop si puscarias. Dar dumneta numai ca nu le-ai zis in fata "prosti" celor care sustin punctul de vedere al MApN, "adevaratii stelisti". Cu parere de rau, nu prea gandesti cand improsti cu asemenea jigniri!.

Punctul de vedere al MAPN-ului e contrazis de practica internationala a fotbalului, de UEFA, de TAS, de FRF, ca sa nu mai zicem de logica acestui sport numit fotbal. Iar daca subscrii la acel punct de vedere, inseamna ca ai decis ca neuronii nu-ti mai sunt utili si ii poti dona copiilor bolnavi din Guineea-Bissau. Cat despre pungasiile CSA, nu eu am fost ala care am "uitat" sa scriu in dosarul de licitatie ca firma castigatoare ar trebui sa aiba niste experienta in domeniu, basca niste certificate pentru angajatii care sunt nominalizati in a conduce actiunea de evaluare - anularea licitatiei s-a facut cu ordine de sus, probabil de oameni exasperati de heirupismul CSA-ist.

Edited by Alexandru H.