Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

UEFA a anuntat "recompensele" pentru sezonul trecut al cupelor europene

Cele peste 30-40 de milioane din CL umflate si vanturate prin presa si forum cu care ciobanul si-ar fi umflat deja buzunarele, sunt de fapt 15,2 mil.

Sursa: UEFA- fiser

http://www.UEFA.com/MultimediaFiles/Downlo...44_DOWNLOAD.pdf

"Forul european a facut publice sumele pe care le primesc cluburile pentru stagiunea trecuta iar Steaua incasează 15,2 milioane de euro. Gruparea din Ghencea a reusit doar trei puncte, din trei egaluri, si a terminat grupa pe ultimul loc, ceea ce inseamnă că au fost recompensati cu doar 1,5 milioane de euro pentru performanta sportiva Steaua a incasat 8,6 milioane de euro pentru calificarea in grupe si 5,1 milioane de euro din market pool."

Sursa: Prosport

Abia acum s-a stabilt cat va lua(dupa terminarea finalei, cum am tot spus pe forum).

Deci banii aia NU au intrat INCA in conturile Stelei! Prin august vin, nu cum credeau unii cunoscatori ca sunt deja in buzunarele puscariasului in loc sa-i bage in transferuri.

Pentru anul 2014-2015 Steaua are un buget fixat de 16 milioane euro. Buget care poate fi acoperit cu banii veniti din CL.

Edited by xray

M-as mira dar in acelasi timp bucura sa fie bugetul de 16 milioane pt sezonul care urmeaza. Ai vreo informatie interna de la club?

Daca punem o medie de 100.000euro (probabil ca media e mult mai mica) de om x 30 de oameni (jucatori + staff + angajati) = 3 milioane. daca ne gandim ca taxele in Romania mai sunt vreo 75% ajungem pe la 5 milioane. mai punem inca 3-4 milioane cheltuieli cu deplasari, cazari, mancare, autocar etc. ajungem la 8-9mil. ar mai trebui sa ramana 6-7 mil pt aducerea de jucatori :D

15,2 mil euro de la UEFA+ vreo 3-4 milioane incasarile la bilete pt cele 6 meciuri jucate acasa in CL+preliminarii cred ca se apropie de 18-19. mai pui 9 pe chiriches, vreo 2 de la LPF, 2 rusescu, 1 bourceanu, 1 mil bilete din campionatul nostru..se apropie sau chiar sare putin de 30 mil.

@France98

1. Din 15,2 mil 16% merg la stat ca impozit. Deci din 15,2 mil raman la Steaua 12, 7! Adica aia "30-40 milioane" :)

Idem la banii din transferuri, bilete etc. dar de acolo pleaca si mai multi la stat ca e si 24% TVA. Deci din sumele alea doar 60% mai raman la Steaua, 40%(16+24) merg la stat.

2. Informatia cu bugetul pe 2014 este data in presa de Duckadam si a fost discutata la TV (Digi si sport.ro)

Bugetul de 16 milioane inseamna maxim cat ti se permite sa cheltuiesti in 2014 inclusiv cu transferuri, nu ca atat si trebuie sa cheltuiesti. In 2013 a avut buget aproape 24 milioane(vezi mai jos)!!!

3. Ai pus putin 30. Numai lotul de jucatori pe lista UEFA pentru echipa 1 este de 25, plus 8 in staff tehnic, plus antrenor, plus sunt vreo 5 in conducere. Apoi iti trebuie si lot de 25 in echipa UCL 19, plus academia cu conducere si staf tehnic.

In 2013 lotul I era de peste 30. Acum nu-l poti estima cat va fi. E inca in plecari-veniri. Acum in 2014, din 31 au ramas 24 plus 3 veniti=27. Au plecat 6+Costea.

Pe langa salarii trebuie sa bugetezi si primele de titlul si calificare in grupe: 20 x 200.000 de jucator, 1 milion antrenor, 500.000 staff tehnic si conducere. Numai Reghe a zis ca a luat 1,5 milioane euro/an :)

4. Uite bugetele realizate(cheltuieli) pe ultimii 3 ani din datele oficiale(Ministerul de finante).

Anul 2011

Cifra de afaceri neta: 66.247.451(lei)

CHELTUIELI TOTALE 49.622.912

Anul 2012

Cifra de afaceri neta: 44.394.822(lei)

CHELTUIELI TOTALE: 36.649.410

Anul 2013

Cifra de afaceri neta: 162.237.441(lei)

CHELTUIELI TOTALE: 104.719.425

Bugete realizate(cheltuieli in euro)

2011 - 11,27 mil

2012 - 8,72 mil

2013 - 23,79 mil

Media buget= 14,56 mil euro/an

De ce buget asa de mare in 2013? In special din salarii si prime.

Calcul estimativ salarii in 2013

Jucatori 30 x 120.000 = 3,6 mil euro(media 10.000/luna, desi au fost unii cu 20.000)

Staff 8 x 100.000 = 0,8

Antrenor 1 x 400.000 = 0,4

Conducere 5 x 100.000 = 0,5

Academie 10 x 50.000 = 0,5 (conducere, antrenori, staff etc)

Lot U19 25 x 36.000(imprumutati) = 0,75 (am pus 3.000/luna)

Total salarii aprox 6, 55 milioane

Prime jucatori 20 x 200.000= 4 mil euro (au luat toti 30 care au jucat campionat+calificari, dar nu integral)

Prima antrenor 1 x 1.000.000 = 1

Prime staff si conducere(15 persoane) 500.000 = 0,5

Total prime aprox 5,5 milioane euro

Total salarii si prime (net)= 12,05 mil euro

TOTAL salarii 2013 cu taxe= 12,05 mil x 1,75(taxe) = aprox 21 mil euro din 23.79 mil cheltuiti.

De asta a vrut sa reduca chetuielile pe 2014 si a bugetat doar 16 milioane!

Edited by xray

@France98

1. Din 15,2 mil 16% merg la stat ca impozit. Deci din 15,2 mil raman la Steaua 12, 7! Adica aia "30-40 milioane" :)

Idem la banii din transferuri, bilete etc. dar de acolo pleaca si mai multi la stat ca e si 24% TVA. Deci din sumele alea doar 60% mai raman la Steaua, 40%(16+24) merg la stat.

Referitor la cei 15,2 mil euro ...

FC Steaua este o societate comerciala.

Orice ban care intra in conturile societatii este trecut la venituri ... Impozitul este calculat si platit lunar sau trimestrial in functie de optiunea societatii . FC Steaua plateste impozit pe profit care se calculeaza din totalul incasarilor - total cheltuieli ... Deci cei 15,2 mil euro vor acoperi niste cheltuieli iar impozitul va tine cont si de acest lucru ... Deci suma data la stat aferenta impozitului pe profit cu siguranta va fi mai mica ....

Referindu-ne si la cota de TVA aferenta acestei sume .... nu stiu sigur cum se calculeaza/reporteaza .... dar daca este un contabil bun , acesta sigur va sti cum sa deduca o parte din TVA-ul colectat ce urmeaza a fi platit la stat ...

Referitor la cei 15,2 mil euro ...

FC Steaua este o societate comerciala.

Orice ban care intra in conturile societatii este trecut la venituri ... Impozitul este calculat si platit lunar sau trimestrial in functie de optiunea societatii . FC Steaua plateste impozit pe profit care se calculeaza din totalul incasarilor - total cheltuieli ... Deci cei 15,2 mil euro vor acoperi niste cheltuieli iar impozitul va tine cont si de acest lucru ... Deci suma data la stat aferenta impozitului pe profit cu siguranta va fi mai mica ....

Referindu-ne si la cota de TVA aferenta acestei sume .... nu stiu sigur cum se calculeaza/reporteaza .... dar daca este un contabil bun , acesta sigur va sti cum sa deduca o parte din TVA-ul colectat ce urmeaza a fi platit la stat ...

1. Impozitul pe profit se raporteaza si se plateste lunar/trimestrial. Daca in momentul primiri banilor(cecului) e pe zero sau plus, plateste impozit la tot, daca nu mai putin. In 2013 a avut profit peste 10 mil. Nici in 2014 nu cred ca e in pierdere, ca l-a vandut pe Bourceanu, Pintilii ..., deci a avut din ce sa-si acopere cheltuielile.

Apoi, la calculul impozitului pe profit, nu toate cheltuielile facute de o firma sunt luate in considerare, ci doar cheltuielile efectuate in scopul realizarii de venituri. Adica statul previne diminuarea artificiala a profitului si implicit a impozitului.

2. TVA-ul incasat din vanzari se plateste lunar, la emiterea facturii, chiar daca nu ai incasat suma respectiva.

Statul nu percepe TVA pe cheltuielile societatilor comerciale si il retuneaza. Daca are TVA de dat la stat din incasari(vanzari), atunci il poate compensa(il retine) cu cel pe care il are de primit de la stat pe cheltuieli facute.

Cand cheltuiesti statul iti returneaza TVA, cand vinzi platesti tu TVA-ul la stat. De fapt, in final, TVA-ul il plateste statului "end user"(consumatorul)

Mai pe romaneste, diferenta dintre tine si o societate comerciala este ca un produs pe tine te costa cu 24%(TVA-ul) mai scump decat pe o societate comerciala. Desi TVA-ul il plateste si firma la cumparare, statul i-l returneaza sau i-l compenseaza(scade) din TVA-ul incasat si pe care urmeaza sa-l dea statului.

Concret:

Steaua vinde bilete de 124.000 euro, din care 24.000 euro reprezinta TVA-ul pe care in luna respectiva trebuie sa-l verse la stat. De fapt, cei 24.000 de euro TVA i-a luat de la spectatori. Ei platesc TVA-ul, Steaua nu face decat oficiul sa-l vireze ea la stat.

Steaua il poate compensa(retine) total numai daca in luna respectiva a facut cheltuieli de 124.000 de euro(cu TVA), sau are TVA de primit de la stat din cheltuielile lunilor anterioare.

Ideea e ca daca tu ca firma ai vandut bilete de 124.000 euro, doar 100.000 raman ai tai ca profit, indiferent din ce ai deduce apoi TVA-ul, pentru ca a-l deduce presupune a cheltui sa ai din ce sa scazi. Dar a cheltui din venit inseamna profit mai mic.

De aceea am spus ca banii din vanzari raman nu toti raman ca profit, pentru ca sunt purtatori de TVA(24%) care trebuie dat la stat.

Ori la Steaua ai vazut, 90% din cheltuieli sunt pe prime si salarii, care nu sunt purtatoare de TVA, deci TVA de recuperat e foarte mic in comparatie cu cel pe care sa-l dea la stat.

De exemplu, TVA incasat la transferul lui Chiriches l-ar putea deduce din cheltuielile purtatoare de TVA facute in vreo 4 ani(cazare, transport etc.), dar trebuie sa-l dea la stat imediat in luna in care a facturat, nu in 4 ani. :)

PS

Sunt convins ca stiai aceste aspecte, dar le-am explicitat pentru cei care nu sunt familiarizati cu mecanismul TVA-ului.

Edited by xray

@xray

1. O discutie asupra impozitului pe profit nu se poate reduce doar la ce ai scris. De ex. : daca societatea comerciala care gestioneaza echipa de fotbal Steaua Bucuresti este platitoare de impozit pe venit plateste lunar 3% din tot ceea ce incaseaza. Impozitul pe profit se calculeaza la sfarsitul exercitiului financiar si se aplica doar dividendelor. Mai concret: (profitul inregistrat in contabilitate - rezerve legale - pierderi din exercitii anterioare)*16 %. Suma pe care o poate plati pana la sfarsitul exercitiului financiar urmator.

2. Asupra TVA-ului discutia trebuie sa inceapa prin clarificarea sistemului pe care il aplica societatea. Ma refer la sistemele "TVA la incasare" si "TVA lunar/trimestrial". Doar dupa ce lamurim asta incepe circul, sistemul de aplicare al acestei "taxe ilegale" fiind o intreaga babilonie in Romania.

In legatura cu Chiriches, sunt 99% convins ca se aplica sistemul de "taxare inversa" avand in vedere ca a fost "exportat" intr-o tara membra UE cu care avem tratate comerciale.

PS. Sper ca nu am fost off-topic si ca te-au ajutat explicatiile mele.

Numai bine!

@mircea27

1. Evident ca nu mi-am propus sa fac teoria impozitului pe profit in 2 randuri. :) Am expus principiul de baza. Sa comentez la ce ai spus tu:

a)

De ex. : daca societatea comerciala care gestioneaza echipa de fotbal Steaua Bucuresti este platitoare de impozit pe venit plateste lunar 3% din tot ceea ce incaseaza.

Retine! Numai microintreprinderile( firme cu venituri pana in 65.000 euro) au impozit pe venit 3%. Nu e cazul Stelei. Restul societatilor comerciale au impozit pe profit 16%. (vezi pe net)

http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...1-ianuarie.html

b)

impozitul pe profit se calculeaza la sfarsitul exercitiului financiar si se aplica doar dividendelor. Mai concret: (profitul inregistrat in contabilitate - rezerve legale - pierderi din exercitii anterioare)*16 %. Suma pe care o poate plati pana la sfarsitul exercitiului financiar urmator.

Scuza-ma, esti gresit informat sau confunzi.

Impozitul pe profit si impozitul pe dividende sunt doua chestii total separate.

Profitul si Impozitul pe profit se calculeaza lunar, se raporteaza si plateste trimestrial. La sfarsitul anului financiar, balanta contabila din 31 decembrie cuprinde imaginea intregului an fiscal, inclusiv profitul si impozitul pe profit cumulat.

Ce inseamna impozit pe profit si impozitul pe dividende, explicat la modul simplificat?

*Impozitul pe profit se calculeaza 16% din Profitul brut realizat= venituri- cheltuieli.

*Apoi se calculeaza Profitul net= Profitul brut- Impozitul pe profit

*La sfarsitul anului fiscal, Profitul net poate fi repartizat la dividende. Daca declari ca il repartizezi la dividende, automat trebuie sa plastesti inca 16% din Profitul net ca Impozit pe devidende.

Un exemplu scurt pentru a se intelege termenii. Sa zicem intr-un an fiscal o firma are:

Total Venituri: 1000

Total Cheltuieli 600

Modul de calcul simplificat:

Profitul brut= Total Venituri- Total Cheltuieli= 1000-600= 400

Impozitul pe profit= 16% din Profit brut= 16% x 400 = 64 (pe care il da la stat)

Profitul net pe anul fiscal = Profitul brut- Impozitul pe profit= 400-64 = 336

Daca actionarul scoate Profitul net pe anul fiscal in dividende, atunci din acest profit se platesc alte 16% ca impozit pe dividende:

Impozit pe dividente= 16% din Profitul net= 16% x 336 = 53,76 (pe care ii da la stat)

Dividendele care se vireaza actionarului in cont sunt:

Dividente net = Profit Net- Impozit pe dividente= 336- 53,76 = 282,24

Deci din Profitul brut de 400, actionarul baga in buzunar dividende de 282,24, iar restul da impozite.

Nota: Exista si optiunea ca profitul sa ramana in firma ca: reinvestit, capitalizare etc.

2. Si aici le amesteci pentru ca eu am vorbit de FC Steaua Bucuresti SA cu cifra de afaceri de zeci de milioane euro. :)

Pentru Steaua, TVA se calculeaza lunar, se raporteaza si se plate lunar/sau trimestrial, la facturare.

"TVA la incasare" se aplica numai pentru o firma cu cifra de afaceri de pana la 500.000 de euro! De la 1 ianuarie 2014 a devenit si asta optionala. (Vezi pe net)

http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...n-acest-an.html

3. Cazul Chiriches si taxarea inversa la export.

Nu ai inteles esenta mesajului meu. Indiferent unde se retine TVA-ul(in Romania sau in Anglia) suma nu mai este de 9,5 mil euro care ramane in contul Stelei, pentru ca 9,5 mil era cu TVA cu tot. Prin taxare inversa, la Steaua ajungea 9,5 mil euro- TVA(24%) = 7,66 mil euro.

Ce zice legea:

"Prin aplicarea taxarii inverse, furnizorul(de ex. Steaua) nu mai factureaza cu TVA catre clientul(de ex. Tottenham) sau, iar clientul inscrie taxa aferenta achizitiei in decontul de TVA ca taxa colectata si taxa deductibila, fara a mai solicita rambursari de TVA."

Oricum, 100% nu a fost "taxarea inversa la export" in cazul lui Chiriches. Scopul "taxarii inverse la export" este de a combate evaziunea fiscala(adica eludarea platii TVA-ului). Sunt doar cateva domenii in care CE si Parlamentul Romaniei au aprobat "taxarea inversa la export " pe perioade limitate(1-2 ani). Oricum e cu cantec, nu mai intru in detalii.(vezi pe net)

http://www.ziare.com/impozit/evaziune/parl...in-2014-1235660

Vezi aici ca da exemplu cum se face evaziunea fiscala si cum se elimina prin "taxare inversa":

http://www.ziare.com/economie/agricultura/...fiscala-1068644

Si "taxarea inversa in interior" este limitata tot la cateva domenii si pe durata determinata.

Vezi aici: http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=35929

Sper ca te-au ajutat explicatiile mele! Daca sunt alte nelamuriri te astept in privat.

Numai bine!

Edited by xray

Debutam in Liga 1 in noul sezon contra celor de la rapid.

Meciuil e posibil sa se joace la ploiesti pe stadionul astra.

Teoretic, cu Rapidul de acum ar trebui sa fie de 1 solist. Asta cu conditia sa mai fim si noi macar Steaua din finalul returului(ca potential al jucatorilor).

De asta ce zici? :)

Etapa 8 19-22 septembrie 2014

Petrolul “ Steaua

Etapa 9 26-29 septembrie 2014

Steaua “ Astra

Edited by xray

De Petrolul imi este frica mai mult decat de Astra. Dupa ce ca si asa aveau un atacant foarte bun (Tamuz) au mai adus un olandez atacant central N'Koyi care este si el poate chiar mai bun. Alcenat eu spun ca este cel mai bun fundas dreapta din Romania, Pecanha dupa plecarea lui Tatarusanu e cel mai bun portar (Felguieras parca a scazut putin) si mai sunt si un Hoban, Texeira sau Albin jucatori de mare clasa.

Nici Lucescu nu e un antrenor rau.

La fundasii centrali stau destul de prost (desi a venit un jucator care a jucat vreo 15-20 de meciuri titular la Charleroi in prima Liga belgiana). Probabil ca nici cu banii nu stau extraordinar.

Trist cum o echipa care probabil ca ofera salarii de maxim 100.000 aduce jucatori interesanti(chiar si gratis) iar noi nu am adus nimic pentru intarirea echipei vara asta :(.

Edited by France98

Trist cum o echipa care probabil ca ofera salarii de maxim 100.000 aduce jucatori interesanti(chiar si gratis) iar noi nu am adus nimic pentru intarirea echipei vara asta :(.

Aia au contracte de scouting. Steaua nu ... MM & Reghe i-a alungat pe toti sa faca Ana Maria. Apoi si politica ciobanului este sa aduca numai jucatori romani. Petrolul si Astra au luat-o pe urma CFR-ului. Se axeaza pe straini. Au mai dat chix si lupii ... cu Zicu si as spune eu si cu Mutu. Le-au dat o caciula de bani.

Revenind la echipa noastra.

Ieri prima repriza cu Ludogorets a fost transmisa pe un stream pe net. Pana la pauza cand se pare ca de fapt aia nu aveau voie si cu ceva scandal s-a intrerupt transmisia.

Penibilul situatiei abia acum vine. Acel link pt stream a fost dat catre suporteri chiar de facebook-ul oficial al clubului :)).

Ati observat?

Mai avem 8 zile pana la meciul cu Astra si in tot lotul nostru avem un sigur atacant. Care si el cred ca se simte mai bine in spatele varfului (Keseru). Aproape ca nu imi vine sa cred :(

Si eu m-am ofticat, dar pe de alta parte aia transmiteau clandestin. Steaua, ca organizator, putea intra in conflict cu Ludogorets si sa se paraseasca aia terenul. In protocolul meciului, partile agreaza de comun acord daca se transmite TV sau nu. Probabil iau si adversarii ceva din bani. Ori Steaua a spus ca nu se transmite si de fapt era ... da. Stiu ca a mai fost o situatie de genul asta si tot cu Steaua, cand adversarul a refuzat filmarea. Nu mai imi amintesc exact detaliile. Si la un meci amical al CFR-ului a fost la fel.

Orice club isi vinde imaginea pe bani.

Nu stiu de ce a cazut contractul de filmare/difuzare cu Digi si TVR1.

Cum Steaua are nevoie de bani, banuiesc ca din partea TV-urilor, care si asa au fost foarte dezamagite de prestatia Stelei din ultimul stagiu de pregatire(iarna 2014). Se plangeau moderatorii de la Digisport ca Steaua nu merita banii pe transmisie la cum a jucat, bla, bla, bla.

Oricum, mare pacat ca nu s-au transmis!

Edited by xray

Scuze ca ma repet dar mai e o saptamana si 2 zile pana la meci si as vrea sa stiu daca e cineva care vrea sa mearga la meciul cu Stromsgodset de la Drammen.

Eu veau sa merg si ma gandesc ca poate mai e cineva prin zona interesat.

Din ce am discutat cu colegii pe aici, meciul are sa fie unul linistit, fara ultrasi, scandaluri, batai......

Aici fotbalul local e vazut ca un sport pentru familisti, de mers cu copii. Majoritatea sunt suporteri ai echipelor din Anglia, gel Liverpool, Tottenham....

Presa il da pe acel Diagne de la Juventus la noi.

Nu pare deloc un jucator rau dar nu cred ca o echipa ca noi trebuie sa isi faca un obicei din a imprumuta jucatori de la alte echipe mari ale europei.

Presa il da pe acel Diagne de la Juventus la noi.

Nu pare deloc un jucator rau dar nu cred ca o echipa ca noi trebuie sa isi faca un obicei din a imprumuta jucatori de la alte echipe mari ale europei.

De ce? Nu suntem la nivelul lor, nici competitional si nici financiar.

Eu am incredere in scouterii lui Juventus. Decat un jucator scump adus de hiper-managerii care s-au perindat pe la Steaua, mai bine un jucator imprumutat de la o echipa mare.

Daca s-ar putea eu as lucra numai asa si m-as mai folosi de clauze de transfer definitiv la finalul perioadei de imprumut.

Ce nu e bun pentru Juventus ori Sampdoria, poate fi foarte bun pentru Steaua.

Scuze pentru offtopic, dar unde spanac gasesc si eu niste informatii referitoare la abonamentele din urmatorul sezon? Multumesc.

A incetat din viata, la 84 de ani, fostul mare fundas al Stelei, Vasile Zavoda. A jucat mai bine de 10 sezoane pentru CCA (Steaua) in anii 1950 si 1960 castigand de sase ori campionatul si de cinci ori Cupa Romaniei. Cu nationala Romaniei a participat la Jocurile Olimpice de la Helsinki.

RIP

Sambata, 19 Iulie, 21:00, Giulesti: Rapid - Steaua (Cupa Ligii, optimi)

Sambata, 26 Iulie, 21:00, Giulesti: Rapid - Steaua (campionat)

Daca domnul Costel ar invinge Rapidul de 2 ori in 2 sambete ar mai spala din rusinea ratarii Supercupei.

PS: nu cred ca se joaca pe Mall Arena deoarece nu au giulestenii bani de inchiriat stadionul.

PPS: bilete - stiti ceva de ele?

Edited by eMagic

S-au stabilit mini urnele pt tragerea de maine.

Invingatoarea dublei Steaua - Stromgodset va juca cu una din castigatoarele urmatoarelor meciuri:

HÅ K Zrinjski (BIH)/NK Maribor (SVN) 0-0

FK Partizan (SRB)/HB Tórshavn (FRO) 4-0

FC Dinamo Tbilisi (GEO)/FK Aktobe (KAZ) 0-1

Malmö FF (SWE)/FK Ventspils (LVA) 0-0

FK Rabotnicki (MKD)/HJK Helsinki (FIN) 0-0

Am postat eu rezultatele meciurilor tur. Ce bine ar fi sa cadem cu una din ultimele 2. Si vom cadea, am cazut deja acum cu cea mai buna echipa posibil acum trebuie sa vina vremea sa cadem si cu cea mai slaba :).

Din punctul meu de vedere, Steaua (sa speram ca nu avem neplaceri miercurea viitoare) ar fi net in avantaj daca ar juca impotriva lui Rabotnikci/HJK Helsinki sau Malmö/Ventspils. Cu un usor avantaj ar pleca elevii lui Galca impotriva lui HŠK Zrinjski /NK Maribor. In fine, eventualele dispute cu Partizan ori Aktobe/Dinamo Tbilisi ar fi foarte echilibrate.

Sa mai vedem ...

eventualele dispute cu Partizan ori Aktobe/Dinamo Tbilisi ar fi foarte echilibrate.

Cu militienii Tbilisiului am cazut anul trecut; s-a vazut o diferenta de valoare de 2-3 clase; nici macar nu sunt convins ca vor trece de Aktobe, iar daca ajungem sa credem ca un meci contra unei echipe din Kazahstan poate fi echilibrat...

Partizan Belgrad nu mi se pare cu nimic remarcabila in prezent

Edited by edmond_dantes