Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Dupa campania asta specataculoasa de transferuri, o sa avem din nou nevoie de Tall, Parpas, Bibiskov si Titinho. Ascultati-ma ce va va spun ca eu sunt destept! :P

Eu nu cred ca s-a incheiat campania. Va mai veni un atacant si un mijlocas defensiv. De venit eu aproape ca pun pariu ca vor veni. Dar ramane de vazut calitatea lor :(

Nu cred ca B.eca.li risca sa piarda Champions League pentru o investitie de cateva sute de mii de euro.

Si poate am mai avea nevoie de o rezerva de fundas central (dar aici nu trebuie sa fie un jucator extrem de valoros cum am avea nevoie la mijloc si in atac, ci o rezerva gen Eugen Baciu)

Edited by France98

oricum ma uitam la primul 11

Arlauskis - Varela, Gardos, Szukala, Lato (Parvulescu) - Stanciu, Prepelita (Neagu), Sanmartean - Iancu, Keseru, Chipciu

Eu zic ca nu e chiar asa de rau.

11le arata chiar bine cu exceptiile despre care vbeam mai sus. Keseru nu mi se pare un varf de careu (desi intr-un 4-3-3 nu mai e chiar atat de important sa ai varf de careu) iar la mijloc avem nevoie de un inchizator de meserie. Prepelita stanciu sanmartean este un mijloc mult prea ofensiv pentru Champions League

1) vezi ca parlamentarii prosti sunt luati din pat de mascati....sau.... nu? vezi ca mai ieri parlamentul a respins inceperea urmarii penale contra unui parlamentar din psd.

Ca si in fotbal(despre bani, Steaua, Becali etc.) si in politica, multi oameni judeca dupa zvonuri de presa sau "auzite" si nu dupa realitate si ce zice legea. :)

1) Ala de care vorbesti nu este de la PSD, ci PNL viitor PDL-PNL :nono:

Martie 2014, Daniel Chitoiu deputat PNL, fost ministru de Finante si viceprim-ministru in Guvernul Ponta II. Inaintea lui Daniel Chitoiu au fost "salavati": Vlad Cosma (febr 2014, PSD), Varujan Vosganian (PNL), Mircea Diaconu (PNL), Laszlo Borbely (UDMR), Victor Paul Dobre (PNL), Ovidiu Silaghi (PNL), Ion Stan (PSD).

2) Nu te lua dupa ce scrie in presa, vezi ce scrie Constitutia!

Nu e vorba de aviz de IUP(Inceperea Urmarii Penale) sau NUP, ci numai de arestari preventive si perchezitii.

De ex. Vlad Cosma -PSD. Parlamentul a votat impotriva masurii de arestare preventiva solicitata de Parchet, nu impotriva inceperii urmaririi penale! Nici nu era Constitutional un astfel de aviz!

http://www.evz.ro/deputatul-vlad-cosma-aud...ca-1082727.html

Constitutional, imunitatea parlamentarilor se refera numai la declaratii politice, la pechezitii si arestari preventive, nu la inceperea sau nu a urmaririi penale. Deci, pot fi urmariti penal fara nici un aviz al Parlamentului! Nici macar nu se cere!

Constitutia Romaniei Art. 72 Imunitatea parlamentara:

"1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.

(2) Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea in judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

(3) In caz de infractiune flagranta deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri."

Link: http://www.dreptonline.ro/legislatie/const...ia_romaniei.php

Daca un parlamentar este si membru al guvernului, atunci pentru IUP/NUP da avizul si parlamentul si presedintele(cazul ministrului MApN Atanasiu), pentru ca ministrul trebuie suspendat temporar din functie pe durata cercetarilor. Deci ei decid decat suspendarea(sau nu) din functie, pentru ca ei l-au numit. Logic.

Prin urmare, in Parlament nu se puteau lua decizii anti-constitutionale, nule de drept, fara sa iasa scandal pana la Curtea Constitutionala, care le-ar fi anulat. Mai mult, CSM(Parchetul) nici nu au cerut la Parlament ceea ce constitutional nu erau obligati sa solicite. Fac dosar penal, intenteaza proces si basta! Exact cum au facut cu Becali cand era parlamentar(euro si loco).

O parte din presa induce intentionat si propagandistic confuzia, extrapoland imunitatea parlamentara si la "dreptul a nu fi cercetat penal decat cu avizul Parlamentului". O tampenie mediatica la care nu putini pun botul.

Ce este scris in Constitutie este o masura perfect democratica care protejeaza opozitia de sicanele puterii, altfel ar putea fi perchezitionata non stop si arestata preventiv toata opozitia, cand vor muschii puterii. Dupa modelul celor fara imunitate pe care-l tot vedem la "Show TV-Justitia Romana".:)

PS

Acum se vor gasi unii sa spuna ca sunt platit si de Parlament sau Constitutie sa le scot basma curata. :yeahh:

Edited by xray

Acum se vor gasi unii sa spuna ca sunt platit si de Parlament sau Constitutie sa le scot basma curata.

Platit, nu, doar sustinut financiar pentru propaganda. :ce_oameni:

A fost adus si Dica pe langa Rosu ca secund. O mutare care rea sigur nu este. Chiar avem nevoie de oameni ca Dica si Rosu care au cunostinte extrem de bune despre realitatea actuala din campionatul nostru.

Se zvoneste si de Brandan pe postul de inchizator. Nu e deloc jucator rau, dar avem nevoie de un mijlocas defensiv clasic, cu agresivitate buna, foarte bun la recuperare. Nu cred ca Brandan este ceea ce avem nevoie. Inlocuitorul perfect pt Pintilii din campionatul romanesc cred ca ar fi Hoban. Alta solutie ar putea fi Costin Lazar care desi are o varsta (33 de ani), poate fi util cel putin 1 sezon.

conform datelor de pe transfermarkt a terminat contractul cu PAOK. E drept nu stiu daca ar agrea o intoarcere in liga1 la noi (el jucand ani buni la rapid).

Edited by France98

"Fanii au toate motivele sa aplaude in picioare noul staff al campioanei. Dica, jucatorul de care se leaga cele mai importante performante dinaintea erei Reghecampf, vine cu un CV de senzatie in fata suporterilor. In contul sau, atacantul are 4 goluri de senzatie pe care stelistii chiar nu au cum sa le uite!"- sport.ro

Anunt oficial pe site-ul steauafc.ro :

Joi 12 Iun 2014 12:04

Astfel, staff-ul condus de Constantin Galca va fi format, pe langa cei doi fosti jucatori ai Stelei, din Dumitru Uzunea (antrenor secund), Julian Jimenez Serrano, Ciprian Pruna, Horea Codorean (preparatori fizici), Stefan Preda (antrenor cu portarii) si Gabriel Dumitrescu (analist).

Clubul nostru le ureaza Bun Venit lui Nicolae Dica si Laurentiu Rosu, care au contribuit, in total, ca jucatori, la castigarea a 7 titluri, 4 Cupe si 3 Super Cupe ale Romaniei.

Nicolae Dica a fost unul dintre cei mai talentati jucatori al ros-albastrilor din ultimul deceniu. S-a transferat in Ghencea la mijlocul sezonului 2003/2004, de la FC Arges Pitesti si a fost coleg de generatie cu Adrian Mutu si Adrian Neaga. A cucerit doua titluri de campion cu Steaua (2005, 2006), o Cupa a Romaniei (2011), o Super Cupa a Romaniei (2006), precum si doua participari consecutive in UEFA Champions League si o semifinala de Cupa UEFA, in sezonul 2005/2006. A devenit celebru pe plan international dupa ce a inscris patru goluri in sase partide de UEFA Champions League, in sezonul 2006/2007 si a fost votat Jucatorul Roman al Anului 2006. A mai evoluat pentru Dacia Pitesti, FC Arges Pitesti, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni si FC Viitorul. Nicolae, care a implinit 34 de ani pe 9 mai, s-a retras din activitate la sfarsitul sezonului trecut, in care a contribuit decisiv la salvarea de la retrogradare a celor de la Viitorul.

Laurentiu Rosu a evoluat pentru Steaua intre 1993 si 2000, perioada in care a castigat 5 titluri de campion, 3 Cupe si 3 Super Cupe ale Romaniei. Intre 2000 si 2009, cand s-a retras din activitate, a evoluat in Spania, pentru Numancia, Recreativo de Huelva si Cadiz. Unul dintre meciurile sale celebre pentru Numancia a fost cel in care a inscris de 3 ori impotriva celor de la Real Madrid, in sezonul 2000-2001. Dupa ce si-a incheiat cariera de fotbalist, Laurentiu a activat ca antrenor secund la FC Vaslui, in 2010, iar din 2012 si pana zilele trecute a fost antrenor secund la Petrolul Ploiesti, cu care a cucerit Cupa Romaniei in 2013.

Este o onoare pentru mine ca ma intorc la clubul la care am obtinut cele mai mari performante din cariera. Incep o noua viata, cea de antrenor si imi doresc sa ajut cat mai mult la obtinerea unor noi trofee. Ii multumesc lui Costel Galca pentru faptul ca mi-a oferit sansa de a incepe sa antrenez chiar la Steaua, dar, in aceeasi masura, sunt extrem de fericit pentru increderea oferita de conducerea clubului. Sper sa nu-i dezamagesc. Voi incerca sa pun in aplicare, alaturi de ceilalti membri ai staff-ului, cunostintele pe care le-am acumulat in cariera de jucator si sunt sigur ca, la finalul acestui sezon, ne vom bucura de un nou titlu de campioni, fiindca acesta este destinul Stelei! Chiar daca vor exista si momente dificile in acest nou proiect, imi doresc sa avem parte de sprijinul neconditionat al suporterilor in continuare, fiindca si datorita lor putem obtine rezultate extraordinare “ Nicolae Dica

Sunt foarte fericit ca mi s-a oferit sansa de a reveni la clubul la care m-am consacrat ca fotbalist. Sper sa obtinem cat mai multe trofee in continuare. Eu si Costel Galca ne cunoastem de pe vremea cand evoluam amandoi in tricoul Stelei si sper sa avem o colaborare cat mai buna si sa obtinem rezultate bune. Le transmit suporterilor Stelei ca vom incerca sa continuam linia foarte buna din ultimii doi ani si sa le oferim alte trofee si bucurii. Ma bucur enorm ca am revenit alaturi de ei! “ LAURENTIU ROSU

E oficial, Iancu a plecat la Al Dhafra, o echipa anonima din zona Golfului. Copilasul asta s-a distrus total (20 de ani la arabi), pe de alta parte nici n-a promis vreodata mare lucru.

Partea pozitiva este ca semnalele date de Cioban sunt cele ale disperarii, semnale tipice pentru "mafiotul care vrea sa paraseasca orasul" si vinde tot. Sper ca mi se va adeveri profetia facuta in urma cu un an si anume ca intemnitatul va vinde tot si nu va rezista psihic celor doi ani (plus / minus) de incarcerare.

Pe Iancu sunt aproape sigur ca dupa scurt timp il trimit aia inapoi acasa si il luam gratis :)). Pe de alta parte Empyro, sa inteleg ca speri sa se intample un lucru rau pentru echipa? :(

Eu nu cred ca patronul va vinde tot. Daca vrea sa scoata bani trebuie sa intre in Champions League. Toti jucatorii daca ii vinde maine nu ia cat ar aduce o calificare in grupe.

Lipsa lui Iancu chiar nu i-o voi simti desi sincer ma asteptam sa i se dea mai multe sanse anul asta si sa inceapa sa confirme. In un sezon si jumate imi amintesc doar 3 faze cu el in prim plan

golurile cu tbilisi (in special primul gol)

pasa de gol lui prepe in Steaua - petrolul 1-1

un sut pe langa dupa o cursa frumoasa la Chelsea - Steaua 1-0

In orice caz nu e sigura plecarea lui Iancu.

Pe de alta parte Empyro, sa inteleg ca speri sa se intample un lucru rau pentru echipa? :(

Nicidecum nu doresc raul echipei. Despre bilantul unei eventuale plecari s-a tot discutat pe de-a lungul timpului pe acest forum, motiv pentru care un sigur lucru e cert.

Moda magnatilor "autocrati" din fotbal a apus. Din toate numele care s-au perindat pe "scena" (Becali, Badea-Borcea-Turcu, Iancu, Copos, Penescu, Bucsaru, Paszkany, Stan/Adamescu, Porumboiu, Bosanceau, Mititelu, "Pinalti", etc.), a mai ramas unul singur : Neculai (temporar). Intr-adevar valoarea investitiilor a scazut considerabil, la fel ca si valoarea campionatului (si a intregului fotbal), dar s-a facut liniste.

Rezultate nu vor mai fi, cel putin pe termen scurt, insa vom vedea mai multa decenta si mai putina coruptie. Evoluam (sau involuam, dupa caz) spre un campionat similar cu cel din Polona, Slovacia, Cehia sau Ungaria.

E oficial, Iancu a plecat la Al Dhafra, o echipa anonima din zona Golfului. Copilasul asta s-a distrus total (20 de ani la arabi), pe de alta parte nici n-a promis vreodata mare lucru.

Partea pozitiva este ca semnalele date de Cioban sunt cele ale disperarii, semnale tipice pentru "mafiotul care vrea sa paraseasca orasul" si vinde tot. Sper ca mi se va adeveri profetia facuta in urma cu un an si anume ca intemnitatul va vinde tot si nu va rezista psihic celor doi ani (plus / minus) de incarcerare.

draga empyro, vezi ca este o mare diferenta intre "a vinde" si "a inchide" un bss! o diferenta uriasa...... pe care colerici gen becali aproape ca nu o sesizeaza! pentru Steaua de azi nu exista cumparator serios! in Romania nu sunt bani pentru o astfel de afacere, iar din afara nu exista interes pentru Romania!

daca ar exista cat de cat intentia de a vinde (ceea ce ar implica si ca exista un potential cumparator foarte serios), pai vinzi la pret bun cand afacerea respectiva merge si produce! cand afacerea este pe butuci.... s-a terminat! cumparatorul, daca va aparea, va fi un terchea-berchea, gen cristescu-zamfir sau negoita!

Lectie de civilizatie: Au venit, au pierdut, au curatat!

Fanii japonezi, dupa ce au pierdut meciul cu Coasta de Fildes, au curatat zona de tribuna in care statusera.

big-1402923382.jpg

Sursa: onlinesport

Sa ne mai miram de ce suntem la 100 de ani de ei in toate? :confused:

Eee, nu chiar in toate. In clont si pretentii nu ne intrece nimeni. :proud:

adio fcsteaua.ro. constat cu regret ca pupinpulistii lui becali au pus stapanire pe site, asa ca adio. de astazi va scutesc de prezenta mea pe site. hai Steaua! sa speram ca intr-o zi vei scapa de suporterii de rahat, care isi amintesc cat de stelisti sunt doar cand echipa castiga...

Au pus ei stapanire de mai mult timp, ajutati de ingaduitorii moderatori si administratori. Two out (Empyro and SteauaToronto), one to go (Choli).

incetati cu offtopicul. H, daca ai reclamatii intemeiate la adresa mea ii poti scrie lui Azzido.

Maine ne vom afla adversarul din turul2 al Champions League. UEFA a impartit deja echipele in cateva grupe, asadar inca de acum stim ca vom intalni una din echipele de mai jos;

F91 Dudelange (LUX)

Strømsgodset IF (NOR)

Saint Patrick's Athletic (IRL)

Valletta FC (MLT)

VMFD Žalgiris (LTU)

Sper sa evitam norvegienii. Ar fi un adversar mult prea incomod pentru faza asta a competitiei.

De o plecare a lui Tanase nu m-as bucura foarte mult, mai ales in ideea ca nu stim ce inlocuitor vom avea.

Pe de alta parte timpul trece si la echipa nu se aude nimic de transferul a 2 jucatori dupa care echipa "plange". Un atacant central si un inchizator. Trist.

Edited by France98

Am avut ceva ghinion, campioana norvegiei chiar e un adversar destul de puternic pt turul2. Cred ca e un mic avantaj ca vom juca returul acasa.

In norvegia se joaca iarna/vara, campionatul lor este undeva pe la jumate iar momentan se afla pe locul2 in campionat la 6 puncte in spatele celor de la Molde.

O sa avem ceva de tras, oricum suntem favoriti la calificare dar un adversar din Malta ar fi prins asa bine acum pe inceput de sezon

Edited by France98

E destul de dificil sa incepi cu un astfel de adversar, adversar care se afla in plin campionat si care pe prezinta o oarecare valoare. Ar fi fost mult mai bine sa incepi cu un sparring-partner gen Valletta si eu sunt ferm convins ca norvegienii ne vor da mari batai de cap.

pentru o conducere competenta tragerea asta la sorti ar trebui sa fie un semnal clar de a intari echipa. O nedorita eliminare ne-ar scoate de tot din competitie. Doar daca am fi eliminati in play off sau turul3 am 'cadea' in Europa League.

totusi am gasit ceva semnale 'pozitive' despre norvegieni. antrenorul lor care era din 2008 la echipa tocmai a plecat acum cateva saptamani la Celtic Glasgow. Si l-a luat si pe probabil cel mai bun jucator al lor cu el (peste 2 mil lire suma de transfer). Dupa 6 ani la echipa cred ca plecarea antrenorului poate fi o lovitura importanta.

La echipa antrenor a fost instalat fostul secund, in varsta de 37 de ani aflat la prima experienta ca principal la o echipa de nivelul asta (a mai fost principal la liga3 norvegia).

De cand a fost asta instalat echipa rezultatele au fost destul de slabe. Eliminare in deplasare din cupa in fata unei echipe de liga2 (2-4), victorie in campionat acasa 2-1 si apoi 0-3 infrangere in deplasare.

Nu sunt chiar in toiul campionatului, in Norvegia desi se joaca primavara/toamna exista o pauza in perioada verii. Astfel ei au jucat ultimul meci pe 12 iunie iar urmatorul va fi pe 6 iulie.

Deci 3 saptamani de pauza tot inseamna ceva.

Despre lotul lor nu vad prea multe lucruri interesante. Ar fi de mentionat ca desi au ceva jucatori imprumutati de la man city, everton si chiar inter, jucatorii astia nu par a fi titulari la ei (oricum sunt niste tineri de 20 de ani).

Conform transfermarkt cei mai valorosi jucatori sunt vreo 2 din aparare cotati la peste 1 mil. In rest ar mai fi de spus despre portarul lor care este si capitan (din 2007 la echipa) si care a fost titular pt Ghana in primul meci de la mondiale si despre 2 jucatori din atac. Un ungur de 1.98 (!) inaltime si de 36 ani respectiv un atacant extrem de interesant belgian de 26 de ani care a venit la ei la inceputul lui iunie. Atacant care in perioada 2010-2011 juca destul de constant pt nationala Belgiei unde are 7 meciuri si 5 goluri (e drept 3 dintre ele impotriva Kazahstanului).

In perioada 2008-2011 a inscris 30 de goluri in 80 meciuri pentru Genk. Dar din 2011, dupa transferul la Mallorca a luat-o rau la vale fiind imprumutat pe la diferite echipe mici unde nu a marcat mai deloc.

Un alt amanunt important este ca se va juca pe un teren sintetic, lucru ce ne poate crea probleme destule.

Una peste alta un adversar prea puternic pentru nivelul timpuriu al competitiei. Sa speram ca ne va rasplati norocul in turul 3 respectiv play off unde o sa intalnim cele mai slabe echipe.

s-au pus in vanzare biletele pt supercupa. Preturi maricele pentru perioada in care se va desfasura meciul.

pentru o conducere competenta tragerea asta la sorti ar trebui sa fie un semnal clar de a intari echipa. O nedorita eliminare ne-ar scoate de tot din competitie. Doar daca am fi eliminati in play off sau turul3 am 'cadea' in Europa League.

totusi am gasit ceva semnale 'pozitive' despre norvegieni. antrenorul lor care era din 2008 la echipa tocmai a plecat acum cateva saptamani la Celtic Glasgow. Si l-a luat si pe probabil cel mai bun jucator al lor cu el (peste 2 mil lire suma de transfer). Dupa 6 ani la echipa cred ca plecarea antrenorului poate fi o lovitura importanta.

La echipa antrenor a fost instalat fostul secund, in varsta de 37 de ani aflat la prima experienta ca principal la o echipa de nivelul asta (a mai fost principal la liga3 norvegia).

De cand a fost asta instalat echipa rezultatele au fost destul de slabe. Eliminare in deplasare din cupa in fata unei echipe de liga2 (2-4), victorie in campionat acasa 2-1 si apoi 0-3 infrangere in deplasare.

Nu sunt chiar in toiul campionatului, in Norvegia desi se joaca primavara/toamna exista o pauza in perioada verii. Astfel ei au jucat ultimul meci pe 12 iunie iar urmatorul va fi pe 6 iulie.

Deci 3 saptamani de pauza tot inseamna ceva.

Despre lotul lor nu vad prea multe lucruri interesante. Ar fi de mentionat ca desi au ceva jucatori imprumutati de la man city, everton si chiar inter, jucatorii astia nu par a fi titulari la ei (oricum sunt niste tineri de 20 de ani).

Conform transfermarkt cei mai valorosi jucatori sunt vreo 2 din aparare cotati la peste 1 mil. In rest ar mai fi de spus despre portarul lor care este si capitan (din 2007 la echipa) si care a fost titular pt Ghana in primul meci de la mondiale si despre 2 jucatori din atac. Un ungur de 1.98 (!) inaltime si de 36 ani respectiv un atacant extrem de interesant belgian de 26 de ani care a venit la ei la inceputul lui iunie. Atacant care in perioada 2010-2011 juca destul de constant pt nationala Belgiei unde are 7 meciuri si 5 goluri (e drept 3 dintre ele impotriva Kazahstanului).

In perioada 2008-2011 a inscris 30 de goluri in 80 meciuri pentru Genk. Dar din 2011, dupa transferul la Mallorca a luat-o rau la vale fiind imprumutat pe la diferite echipe mici unde nu a marcat mai deloc.

Un alt amanunt important este ca se va juca pe un teren sintetic, lucru ce ne poate crea probleme destule.

Una peste alta un adversar prea puternic pentru nivelul timpuriu al competitiei. Sa speram ca ne va rasplati norocul in turul 3 respectiv play off unde o sa intalnim cele mai slabe echipe.

Este cineva interesat sa mearga la meci?

Cum nu am vazut pe nicaieri mentionat, echipa joaca in Drammen, un oras foarte aproape de Oslo (de fapt este intre Oslo si Torp, aeroportul pe care aterizeaza cursele low cost)

Pretul biletelor cred ca are sa fie undeva intre 180 si 250 de coroane (90-130 de RON).