Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Ce ziceti baieti, sa revina Steaua la MAPN ? :):yeahh:

Atata timp cat i l-a vandut aluia, era clar ca sunt oameni care nu vor binele clubului.

Am sesizat la tine ca de fiecare data cand vezi cate ceva, intelegi doar ce vrei tu, numai ca sa ataci grupul care nu-ti poate raspunde.N-am nicio treaba nici cu ei si nici cu tine, dar cred ca e mai bine sa-ti vezi de jucatori, Meme, reghe si mache.Salut!

Fondul de investitii a fost desfiintat apoi, la scurt timp dupa ce scotienii au incercat preluarea clubului Glasgow Rangers. ENIC Group, entitate separata fata de fondul de investitii care a incercat preluarea Stelei, detine in prezent pachetul majoritar al clubului Tottenham.

Saracii, erau stelisti de mici si scarbele de generali n-au vrut binele echipei, iti dai seama ca daca veneau aia ce trio de atac aveam?Messi-Ronaldo-Ibrahimovic.

Edited by SergioAguero

Bre...daca la unii vi se pare ca acum se traieste rau, probabil ca erati prea mici sau ati uitat cum se trai in 97 (anul despre care vorbiti)... nu cred ca stiti ce inflatie era in anii in care tapul, iedul si banda lor de mafioti isi faceau de cap in tara asta. Bombonel si Basinica chiar sunt copii pe langa aia. Atunci traiau bine doar fostii comunisti ramasi in functii bune de conducere care mai apartineau de stat, isi luat spagi la greu si doar ei si dinozaurii o duceau perfect...si mafia desigur.

Si noi vorbim ca la Steaua sa vina investitori in 97... clar suntem penibili. Empyro stie bine toate treburile astea, a dorit doar sa sublinieze ca acesti generali erau doar o sleahta de hoti care furau la randul lor ca si politicienii. Exact asa erau acei generali la care se inchinau orbeste niste copilasi aici pe internet...copilasi care n-aveau cum sa traiasca pe viu toate schimbarile si nenorocirile din anii 90.

Nu atata timp cat i l-au vandut aluia...ca nu stia multa lume pe-atunci ce hram poarta ala. pentru ca au furat banii clubului intre 90-97...de-aia! pentru ca au norocul ca au mai si murit sau ca nu au fost mediatizati ca cei 8 hoti care infunda puscaria de cateva zile. Ca acolo meritau sa fie si aia.

Edited by Lorimer

N-am nicio treaba nici cu ei si nici cu tine, dar cred ca e mai bine sa-ti vezi de jucatori, Meme, reghe si mache.Salut!

Ai sesizat gresit, parerea mea. Au fost doua stiri de interes, care din punctul meu de vedere anuleaza un mit, cel al administrarii Stelei de catre Armata.

Daca prima stire - cea cu scotienii - nu este prea relevanta, a doua este exact la tinta. Foarte multi romani cand sunt nemultumiti de prezent, mistifica trecutul si mai dureros e atunci cand apeleaza la aceasta tehnica tinerii.

Au fost pareri si pareri de-a lungul timpului si in special comparatii pe tema de ce nu este Steaua precum Dinamo Kiev, Sahtior, Galata sau Olympiacos. Ei bine, sursa problemei nu este actualul patronat, ci "administrarea defectuoasa" din timpul "tranzitiei". In acea perioada nu erau inca discrepantele financiare uriase, prezente in fotbalul actual.

Cand am scris prima data aici despre transferurile dubioase pe bani buni din anii '90 si lipsa oricaror investitii, s-au gasit persoane sa-mi spuna ca de fapt acele sume erau folosite ba pentru intretinerea celorlalte sectii ale CSA, ba ca mergeau la Armata, dar adevarul crunt este ca ajungeau in conturile unor baieti destepti. Pe scurt, se fura ca in codru !

Nici 20% din banii incasati in acei 10 ani, nu s-au investit in echipa (transferuri) ori in baza sportiva. Rezultatele s-au vazut pe termen scurt si mediu (adio Champions League 10 ani, maxim doua tururi prin Cupa UEFA, meciuri dubioase cu alde PSG, etc.

Edited by Empyro

@Lorimer

ai dreptate ca in 1997 nu se traia bine. dar crede-ma, hotie mai mare decat cele 18 miliarde euro volatilizate de pdl sub basescu-boc, nu exista. magarii au avut grija sa isi bage oamenii lor in justitie si procuratura ci ccr si acum ne rad in nas. la mititica intra numai cine vor EI. inclusiv cei din dosarul transferurilor, au intrat la puscarie doar ca sa i se face partie lui burleanu la sefia FRF... vor iesi in curand, din pacate. sper ca totusi va fi timp destul sa le sparga gaoacea becalilor si lui Meme, ca prea erau ei cu gura mare!

Bild, cel mai important cotidian din Germania, a anuntat verdictul in cazul lui Uli Hoeness. Presedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pedeapsă similară cu cea a lui MM Stoica in Dosarul Transferurilor!

Procesul a durat doar 4 zile!

Procesul a inceput de fapt in ianuarie 2013. ("Verdictul a venit ca un soc pentru Hoeness, care era sigur ca va scapa, dupa ce s-a autodenuntat pe 17 ianuarie 2013"). Chiar si asa, fata de Romania e la "viteza warp".

Ma intreb, oare acum in Germania se semneaza petitii, plange lumea dupa Uli ? Ca doar omul a castigat vreo 3 Cupe ale Campionilor cu Bayern si Cupa Mondiala cu Germania.

Eh...acum trebuie sa mai intelegi si ca fotbalistic noi n-am avut atatea generatii fotbalistice de succes precum nemtii.

Empyro

Si de asta n-a adus ala atacantul de 5-10-15 milioane?Ca furau aia acum 20 de ani?

De aia aducem numai jucatori liberi de contract si cel mai tare transfer este al lui Sanmartean, care ghici ce?A fost adus gratis....Sau al lui Keseru?Cat a costat?

Daca grupul anti, lovea in cei de azi(care fura tot) si ii ridicau in slavi pe generali, tu dai vina pe generalii care furau tot si ridici in slavi conducerea de azi.Deci, care e diferenta intre tine si ei?

Tot tu esti ala care in cazul lui Gica condamnatul Popescu spuneai ca merita sa fie gratiat pentru ca a insemnat ceva pentru Romania si tot tu esti ala care intrebi plin de ironie de petitii pentru gratierea altui condamnat.....Cine sa te mai inteleaga?

"Kun" , am spus exact contrariul in acel comentariu.

Cineva inaintea mea zisese ca ii pare rau de Gica , fiindca acesta a facut o greseala "copilareasca". AndyQ i-a contrazis si eu l-am completat pe acesta din urma, atragand atentia despre cele doua jumatati de masura prin care poti sa privesti anumite evenimente.

Totodata, am afirmat ca nu trebuie sa te bucure ca individul X ajunge la inchisoare fiindca ai tu o antipatie personala (reciproca fiindca valabila, sa-ti para rau din simpatie), ci strict actul de infaptuire a justitiei. Din acelasi motiv gasesc de prost gust glumele la adresa familiilor respectivilor , in egala masura de la Popescu la Giobani.

Revenind la discutie, da si da ! Ceea ce au facut aia acum 20 de ani are consecinte majore in prezent si trebuie expuse toate laturile problemelor de la Steaua, de la inceputuri pana in prezent.

Apare X, care vine si posteaza sintagma "un club curat mai presus de toate", dar nu ca si deziderat, ci ca etalon din trecut. Ceea ce este o ineptie si o denaturare a adevarului, caci oameni ca Otelea sau Gatu sunt niste jigodii si nici pe departe niste zei.

Legat de prezent, cat timp intemnitatul are aceasta echipa, o detine in acte si poate dispune cum doreste de proprietatea lui. Sa investeasca ori sa nu investeasca, sa prospere ori sa o falimenteze. Exista o diferenta majora intre situatia din prezent si cea de acum douazeci de ani si este comparabila cu diferenta dintre un management prost (prezent), respectiv inselaciune, gestiune frauduloasa, delapidare (furt cu acte, pe intelesul tuturor) a unei institutii de Stat (in trecut).

Un suporter are tot dreptul sa fie nemultumit la adresa felului in care se "patroneaza" echipa de fotbal pe care o sustine si de cele mai multe ori presiunea publicului duce la progres. Dar, de aici pana la a-i acuza pe cei din prezent (persoane private) ca "fura" bani de la Steaua (societate comerciala) si a-i ridica in slavi pe hotii din trecut e cale foarte, foarte lunga.

Si din nou da ! Cu un management bun, fara furturile si smecheriile de acum douazeci de ani, Steaua putea fi la ora actuala o echipa de top. Nu mai stau sa explic de ce, fiindca am mai facut-o (gasesti discutiile fotbal international, daca vrei intr-adevar sa intelegi contextul si de ce tocmai sfarsitul anilor '90 a fost foarte important pentru fotbal).

Edited by Empyro

Empyro

Si de asta n-a adus ala atacantul de 5-10-15 milioane?Ca furau aia acum 20 de ani?

Nu! Becali a vorbit prea multe in necunostinta de cauza. Un astfel de atacant te omora si cu salariul si putea sa nu joace mai nimic daca n-avea coechipieri pentru profilul sau. N-are sens sa intram acum in detalii.

Problema e ca eu nu vad unde ti se pare tie ca il apara cineva pe Becali... Pur si simplu sunt extrem de tampite aceste clisee cu evocarea unui trecut despre care majoritatea habar n-au.

Am facut eu asemenea experminente... peste 50% dintre acesti "fani" (campionii cliseelor, care la un moment dat populau siteul asta in nr. foarte mare) nu pot sa-ti spuna peste 70% din echipele cu care Steaua a jucat in Europa in anii 90. Peste 70% nu cunosc traseul real european al sezonului 85-86. Peste 90% nu stiu cine este Florea Voinea.... om cu peste 100 de goluri pentru Steaua in anii 60. Despre Steaua aia prea curata pe care o evoca mereu, unii nu stiu mai nimic. Dar ei sunt stelistii! Nu stelisti! Stelistii! Cu 2 de "i". Adica numai ei! Pricepi?

Edited by Lorimer

Ciobanul:" De Steaua nu mă voi ocupa cu pasiune, ci doar ca să fac bani. "

De ti-ar mai gasi astia vreo 2-3 dosare pana iesi afara, ne-am bucura toti.

"" --- Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru fraudă fiscala a anuntat azi că a demisionat de la gruparea bavareză si că nu va contesta verdictul.

"După ce am discutat cu familia mea, am decis să accept decizia tribunalului din Munchen cu privire la situatia mea fiscala Le-am cerut avocatilor mei să nu facă recurs. Acest lucru corespunde ideii mele de decență, de responsabilitate personala Evaziunea fiscală a fost greseala vietii mele. În consecință, am decis să-mi dau demisia pentru a nu afecta clubul. Bayern este munca mea de-o viață si intotdeauna voi fi alaturi de acest club.

Le multumesc din toată inima prietenilor mei si suporterilor lui Bayern pentru sustinere", a fost anuntul facut de Hoeness, conform Bild. --- ""

Cam asta e diferenta intre civilizatie si Republica Borfasilor Romania ...

Nu ca acolo in civilizatie nu sunt borfasi ... dar au un alt discurs , au demnitate si onoare ...

gigeii, coposii, memeii, gibonii impresari nu au de nici unele ... astia toti au borfasit impreuna doar 10kk euro ... niste gainari penibili ...

acolo la civilizatie unul singur praduie cam 18-20 kk euro ... dar daca e prins se duce linistit si impacat la puscarie ... si pariu ca nu o sa-l ia nici o durere si nu vrea sa faca nici o operatie ... si mai rau nimanui nu i se va face mila de saracul infractor ....

Va dedicati prea mult timp in a-i pomeni pe rasposatii nostri conducatori! Daca voi ii pomeniti mereu, nici nu apucati sa terminati discutia despre ei ca ies din inchisoare si o sa ne dam seama ca nu am stiut sa ne bucuram de aceste momente de liniste! Propun 3 ani de mucles si abstractie de fata de ei!

:steag_cruce_invers:fular-campionii

Nu mi-as dori sa plece Lato ...

La ASTRA e un mare scandal generat de un clip(o parodie de 30 de secunde, "Te-ai f**t cu Andone") facut si publicat pe net de Alibec, Budescu si Matel.

Primi 2 sunt exclusi din lot si se pare ca si Matel, de asta nu a jucat cu Petrolul.

Ar fi o chestie buna, pentru ca Matel ar fi bun la Steaua. ;)

Tosca nu-mi insipira ca ar fi de calibrul lui Lato sau Matel.

Biletele ie ieftine pentru ca automobile. :steag_cruce_invers:

CUPA Romaniei - ACCES GRATUIT PENTRU ABONATI!

Bilete online pentru Steaua - Dinamo, incepand de marti!

FC Steaua Bucuresti anunta ca biletele pentru partida cu Dinamo, din semifinalele Cupei Romaniei TIMISOREANA (27 martie, 20:30 - National Arena), vor fi puse in vanzare online incepand de marti, 18 martie, ora 16:30.

Tichetele vor fi disponibile pe www.biletesteaua.ro pana pe data de 25 martie, urmand ca, in cazul in care acestea nu vor fi epuizate, programul caselor de bilete sa fie anuntat ulterior.

FOARTE IMPORTANT! ABONATII Stelei VOR AVEA ACCES GRATUIT LA DERBY PE BAZA CARDULUI DE ABONAT!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Peluza Sud (BULEVARDUL BASARABIA)

INELUL 3 - 10 LEI

INELUL 2 - 15 LEI

INELUL 1 - 15 LEI

TRIBUNA A II-A

INELUL 3 - 20 LEI

INELUL 2 - 30 LEI

INELUL 1 - PERIFERIC - 40 LEI

INELUL 1 - MEDIAN - 60 LEI

INELUL 1 - CENTRAL - 80 LEI

TRIBUNA I

INELUL 3 - 20 LEI

INELUL 2 - 30 LEI

VIP 3 - 50 LEI

VIP 2 - 100 LEI

VIP 1 - 150 LEI

LOJE - 500 LEI

Edited by eMagic

Eu am facut doua comenzi! Daca nu vor sa-mi anuleze prima comanda, fac super promotie si la fiecare bilet dat ofer o mana de seminte :))

Selectie de copii pentru Academia Steaua!

FC Steaua Bucuresti anunta ca, in perioada 7-17 aprilie, vor fi organizate mai multe actiuni de selectie pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Acestea se vor desfasura dupa urmatorul program, in incinta Complexului Sportiv Steaua, din Bulevardul Ghencea, Nr. 45:

- 7 si 8 aprilie - copii nascuti in anii 2004 si 2005

- 15 si 16 aprilie - copii nascuti in anii 2006 si 2007

- 17 aprilie - copii nascuti in anul 2008

Toate actiunile de selectie vor incepe la ora 15:00, pe terenul de mini-fotbal din incinta Complexului Sportiv Steaua.

Copiii TREBUIE sa aiba asupra lor echipament sportiv si adeverinta medicala. In plus, cei legitimati la un alt club sunt obligati sa se prezinte cu o autorizatie scrisa din parte clubului de care apartin. In cazul in care aceste documente nu sunt prezentate, selectia nu va fi efectuata.

Steaua a castigat cu 2-1 un amical disputat ieri in compania celor de la FC Clinceni, colega de serie cu "subpodarii" in divizia secunda.

Reghe a abordat acesta partida cu o formatie alcatuita din rezerve, primul 11 find unul oarecum inedit cu Georgievski si Ripa evoluand ca fundasi centrali. Ca fapt divers, stelistii au jucat in acest amical cu tricouri si sorturi de antrenament.

FC Clinceni (Liga a 2-a, locul 4) - Steaua 1-2

Pentru Steaua au marcat : Iancu in minutul 16 si Radut in minutul 25, golul gazdelor find inscris in minutul 27.

Steaua: Fl. Nita - G. Matei, Georgievski, Ripa, Pirvulescu - Aldea, Radut, I. Neagu - Gradinaru, G. Iancu, Tirnovan. Antrenor Laurentiu Reghecampf. Au mai intrat: Bogatinov si juniorii Macris, Andrei si Dumitrache.

In alta ordine de idei, Reghe a scapat doar cu un avertisment din partea Comisiei de Disciplina a FRF, in urma unor afirmatii pe care le-a facut recent la adresa lui Piturca.

Edited by Stryker

Atentie, parinti! Trebuie sa semnati cu Madam Reghecampf pe 10 ani.

Selectie de copii pentru Academia Steaua!

FC Steaua Bucuresti anunta ca, in perioada 7-17 aprilie, vor fi organizate mai multe actiuni de selectie pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Acestea se vor desfasura dupa urmatorul program, in incinta Complexului Sportiv Steaua, din Bulevardul Ghencea, Nr. 45:

- 7 si 8 aprilie - copii nascuti in anii 2004 si 2005

- 15 si 16 aprilie - copii nascuti in anii 2006 si 2007

- 17 aprilie - copii nascuti in anul 2008

Toate actiunile de selectie vor incepe la ora 15:00, pe terenul de mini-fotbal din incinta Complexului Sportiv Steaua.

Copiii TREBUIE sa aiba asupra lor echipament sportiv si adeverinta medicala. In plus, cei legitimati la un alt club sunt obligati sa se prezinte cu o autorizatie scrisa din parte clubului de care apartin. In cazul in care aceste documente nu sunt prezentate, selectia nu va fi efectuata.

Mda ... ciobanul si MM sunt sunt la puscarie, asa ca Reghe, acum si manager general, a ajuns repede "next target" la dat cu pietre.

Mai mult, din 2011 s-a tot acuzat ca Steaua nu mai are Academie. Cum s-a reinfiintat ... cum a (re)inceput si mistocareala de 2 lei pe seama ei. Evident, tinta fiind tot Reghe, altfel se scria persiflant: "Trebuie sa semnati cu fratii Becali pe 10 ani." Cel putin asa putea trece ca o gluma proasta, dar totusi o gluma!

Daca fratii Becali erau si sunt niste escroci, nu inseamna ca nu mai sunt si altii care ii copiaza. Si AMP ii inlocuieste cu succes. Asta n-are nicio legatura cu talentul lui de antrenor si nu se poate face diferenta intre cele doua activitati inseamna ca suntem batuti in cap.

Cum dracului sa percepem informatia aparuta in presa conform careia tatal lui Valceanu este santajat?!... nu semnezi cu Prodanca, nu mai joci 2-3 ani de acum... Acum, daca se minte in presa e alta treaba, dar tare ma tem ca nu iese chiar asa fum fara foc....

Edited by Empyro
Fara provocari !

Adica tie ti se pare normal sa i se spuna lui Valceanu Sr. "semnezi cu sefa sau fi-tu nu mai joaca"? Si asta e doar cea mai recenta chestie.

Mda ... ciobanul si MM sunt sunt la puscarie, asa ca Reghe, acum si manager general, a ajuns repede "next target" la dat cu pietre.

Mai mult, din 2011 s-a tot acuzat ca Steaua nu mai are Academie. Cum s-a reinfiintat ... cum a (re)inceput si mistocareala de 2 lei pe seama ei. Evident, tinta fiind tot Reghe, altfel se scria persiflant: "Trebuie sa semnati cu fratii Becali pe 10 ani." Cel putin asa putea trece ca o gluma proasta, dar totusi o gluma!

Adica tie ti se pare normal sa i se spuna lui Valceanu Sr. "semnezi cu sefa sau fi-tu nu mai joaca"? Si asta e doar cea mai recenta chestie.

nu mai bea apa dupa presa noastra de kkt ca s-ar putea sa faci clabuci!

Fii sigur, daca era adevarat eram primul care as fi tipat pe aici impotriva lui Reghe.

E o minciuna media din seria celor menite sa faca rating nesimtit si atacuri la Reghe. Adica el, chipurile, in calitate de antrenor si manager general, promoveaza si foloseste in teren numai jucatori impresariati de nevasta-sa.

COMPLET FALS!

Sunt "n" exemple la Steaua ca asa ceva nu exista.

- Jucatori impresariati de Ana Maria Prodan au frecat si freaca banca: Rocha, Bratu, Filip, Radut, Parvulescu (este si fin!!!), Rapa etc.

- Jucatori, titulari, care nu sunt impresariati de ea. Nu-i mai insir.

Chiar la ultimul meci, a fost titular Iancu, impresariat de fratii Becali, iar Radut a stat pe banca.

Mai mult, l-a bagat pe Valceanu si pe el nu!

Despre ce vorbim atunci?

Pe Valceanu, Reghe l-a oprit in lotul mare, dupa ce s-a terminat CL, l-a promovat si scos in fata. Tot el l-a pus sa bata acea lovitura care a facut o impresie excelenta.

De ce l-a pastrat, promovat, in amicalele din iarna si acum in Liga 1, ca doar nu era impresariat de Prodanca?

Pentru ca a jucat foarte bine la UCL U19, la nationala U17 si a dat randament la antrenamente!

Asta cu luni de zile inainte, pana sa apara acum minciuna aia in presa pe care ai amintit-o tu ca un "adevar"!

Edited by xray

Sunt de acord ca presa romana e de kkt dar pana acum nu a dezmintit nimeni stirea respectiva. Nici macar Valceanu Sr. Faptul ca antrenorul echipei e insurat cu un impresar nu e o inventie a presei. Intotdeauna va exista un dubiu cand va fi luat un jucator: "a fost luat ca e ceea ce ne trebuie sau pentru ca...?" E o problema, sa recunoastem.

"De ce l-a pastrat, promovat, in amicalele din iarna si acum in Liga 1, ca doar nu era impresariat de Prodanca?" - Pai daca nu-l pastra/promova era un nimeni, nu se stia de el, nu era transferabil pe bani multi, deci valoarea lui pentru un impresar era zero. In plus, e normal sa il bage in echipa, in cazul unui transfer Steaua va lua mai multi bani pentru formarea lui si, automat, impresarul sau va face bani frumosi.

Sincer sa fiu, mie Reghecampf imi pare un antrenor limitat. Limitele lui s-au vazut in multe meciuri in care adversarii i-au gasit punctele slabe inca de la inceputul meciului si el a fost incapabil sa schimbe tactica pe parcurs. Steaua e tare in Liga 1 pentru ca ailalti sunt la pamant, sa nu ne imbatam cu apa rece. Faptul ca Reghecampf e in stare sa lege doua fraze fara greseli gramaticale si echipa antrenata de el domina un campionat foarte slab nu sunt motive sa ne ambalam.

Fii sigur, daca era adevarat eram primul care as fi tipat pe aici impotriva lui Reghe.

E o minciuna media din seria celor menite sa faca rating nesimtit si atacuri la Reghe. Adica el, chipurile, in calitate de antrenor si manager general, promoveaza si foloseste in teren numai jucatori impresariati de nevasta-sa.

COMPLET FALS!

Sunt "n" exemple la Steaua ca asa ceva nu exista.

- Jucatori impresariati de Ana Maria Prodan au frecat si freaca banca: Rocha, Bratu, Filip, Radut, Parvulescu (este si fin!!!), Rapa etc.

- Jucatori, titulari, care nu sunt impresariati de ea. Nu-i mai insir.

Chiar la ultimul meci, a fost titular Iancu, impresariat de fratii Becali, iar Radut a stat pe banca.

Mai mult, l-a bagat pe Valceanu si pe el nu!

Despre ce vorbim atunci?

Pe Valceanu, Reghe l-a oprit in lotul mare, dupa ce s-a terminat CL, l-a promovat si scos in fata. Tot el l-a pus sa bata acea lovitura care a facut o impresie excelenta.

De ce l-a pastrat, promovat, in amicalele din iarna si acum in Liga 1, ca doar nu era impresariat de Prodanca?

Pentru ca a jucat foarte bine la UCL U19, la nationala U17 si a dat randament la antrenamente!

Asta cu luni de zile inainte, pana sa apara acum minciuna aia in presa pe care ai amintit-o tu ca un "adevar"!