Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

stati linistiti ca nu-l gratiaza Basescu pe jeg niciodata!

Daca o face niciodata nu o sa mai votez cu el sau partdidul lui.

stati linistiti ca nu-l gratiaza Basescu pe jeg niciodata!

Daca o face niciodata nu o sa mai votez cu el sau partdidul lui.

De parca nu ai fi avut 1000 de motive sa nu-l votezi. Sa fim cerebrali, basexu nu merita pomenit in istoria Romaniei!

De parca nu ai fi avut 1000 de motive sa nu-l votezi. Sa fim cerebrali, basexu nu merita pomenit in istoria Romaniei!

Sigur, daca esti un fan al turnatorului voiculescu si al latrinelor , evident ca Basescu, DNA, ANI, ICCJ, Curtea Constitutionala si inca cateva institutii ale statului nu trebuiesc pomenite ci desfiintate .

E timpul sa vedem si care dintre stelisti sunt mai spre ROSU ( stanga politica PSD / USL / PNL / PC) si care sunt mai spre ALBASTRU ( dreapta politica) .

Nu degeaba sunt multi pe forum care se vaita ca nu au 30 ron in buzunar sa vina la un meci al Stelei .... O dati mereu cu ...'' eu nu bag bani ciobanului in buzunar '' ---- cand de fapt ei au virusul comunismului infipt in ADN si ar veni la meciuri, daca Steaua ar reveni la .... bobor .... adica intrarea ar fi maxim 1 LEU sau MOCA ...

:)

Edited by ADRIAN0808

Sigur, daca esti un fan al turnatorului voiculescu si al latrinelor , evident ca Basescu, DNA, ANI, ICCJ, Curtea Constitutionala si inca cateva institutii ale statului nu trebuiesc pomenite ci desfiintate .

E timpul sa vedem si care dintre stelisti sunt mai spre ROSU ( stanga politica PSD / USL / PNL / PC) si care sunt mai spre ALBASTRU ( dreapta politica) .

Nu degeaba sunt multi pe forum care se vaita ca nu au 30 ron in buzunar sa vina la un meci al Stelei .... O dati mereu cu ...'' eu nu bag bani ciobanului in buzunar '' ---- cand de fapt ei au virusul comunismului infipt in ADN si ar veni la meciuri, daca Steaua ar reveni la .... bobor .... adica intrarea ar fi maxim 1 LEU sau MOCA ...

:)

Nu sunt fanul lui Voiculescu. Mai usor cu afirmatiile si cu tonul asta ca nu te-am injurat de mama.

BTW, tu afirmai acum ceva timp ca preferi sa vezi meciurile Stelei pe NA pentru ca locuiesti aproape?

Atunci care era problema, nu aveai 30 de lei pentru un taxi pana-n Ghencea?

Tipic mentalitatii romanului indoctrinat de TV: daca nu esti cu Basescu esti cu USL si daca nu esti cu USL esti cu Basescu.

Eu sunt cu Basescu pt ca toata lumea este impotriva lui si toate antenele il calca pe cap la propriu!! :)) Unde este propaganda si se incearca manipularea opiniei publice, eu zic NUUUUU!! Decat cu USL, mai bine cu Basescu :))

PS: Era si sloganul ala: "Mintiti poporul cu televizorul!!!" Asa ca zic ca nu o fi bine cu Basescu, dar mai rau este fara el daca vin moguli din urma lui!! :))

Edited by besliud

lasa ca o sa vina Antonescu (aka Cacarau) ca Presedinte si va face o echipa superba cu Ponta (aka Copy Paste) ...

Nu sunt fanul lui Voiculescu. Mai usor cu afirmatiile si cu tonul asta ca nu te-am injurat de mama.

BTW, tu afirmai acum ceva timp ca preferi sa vezi meciurile Stelei pe NA pentru ca locuiesti aproape?

Atunci care era problema, nu aveai 30 de lei pentru un taxi pana-n Ghencea?

Eu nu merg decat cu masina personala ... Taxi ( cei mai slabi soferi in proportie de 60%) nu prea folosesc. RATB sau METROU foarte rar .... De cate ori am venit in Ghencea la meciuri am venit cu masina personala . Ultima oara acum vreo 4 ani la un meci cu crapid , la sfarsitul meciului a izbucnit o bataie intre suporterii stelisti si rapidisti, s-au bagat si jandarmii, au inceput sa zboare pietroaie si mi-am gasit luneta masinii lovita de o piatra etc ... Asta e, am zis, asa se intampla in zonele de conflict si ca atare nu am mai venit cu masina personala la meci ... Oricum urma sa se deschida Arena si am fost acolo la meciuri ... Evident fiind aproape am preferat mersul pe jos ...

Iar cu taxi-ul trebuie sa mergi dus-intors Pantelimon-Ghencea si face mai mult de 30 lei ...

Si printre alea 1000 de motive de a nu-l vota pe Basescu care ar fi, asa, alea mai importante ? Faptul ca a redus cu 25% ( pe motive strict economice) salariile jandarmilor care mai bat si ei din cand in cand cate un suporter ? !

Treziti-va mai baietei ... Traim in anul 2014, incercati sa judecati singuri faptele si nu mai puneti botul la ce spun televiziunile ( pro sau contra Basescu) . Nimeni nu e perfect, dar unii sunt chiar penibili/mincinosi/hoti/turnatori/infractori ...

lasa ca o sa vina Antonescu (aka Cacarau) ca Presedinte si va face o echipa superba cu Ponta (aka Copy Paste) ...

Ba daca iese Antonescu ma primesti in Canada la tine? Chiar nu vreau sa particip la campania de harachiri a Romaniei!!! :))

Eu nu merg decat cu masina personala ... Taxi ( cei mai slabi soferi in proportie de 60%) nu prea folosesc. RATB sau METROU foarte rar .... De cate ori am venit in Ghencea la meciuri am venit cu masina personala . Ultima oara acum vreo 4 ani la un meci cu crapid , la sfarsitul meciului a izbucnit o bataie intre suporterii stelisti si rapidisti, s-au bagat si jandarmii, au inceput sa zboare pietroaie si mi-am gasit luneta masinii lovita de o piatra etc ... Asta e, am zis, asa se intampla in zonele de conflict si ca atare nu am mai venit cu masina personala la meci ... Oricum urma sa se deschida Arena si am fost acolo la meciuri ... Evident fiind aproape am preferat mersul pe jos ...

Iar cu taxi-ul trebuie sa mergi dus-intors Pantelimon-Ghencea si face mai mult de 30 lei ...

Si printre alea 1000 de motive de a nu-l vota pe Basescu care ar fi, asa, alea mai importante ? Faptul ca a redus cu 25% ( pe motive strict economice) salariile jandarmilor care mai bat si ei din cand in cand cate un suporter ? !

Treziti-va mai baietei ... Traim in anul 2014, incercati sa judecati singuri faptele si nu mai puneti botul la ce spun televiziunile ( pro sau contra Basescu) . Nimeni nu e perfect, dar unii sunt chiar penibili/mincinosi/hoti/turnatori/infractori ...

O ultima clarificare asupra subiectului:

In cercul meu de apropiati sunt cunoscut ca un dusman declarat al clasei politice din Romania (fie ca este vorba de Basescu, Ponta, Antonescu, Voiculescu, Vadim ... etc) cu un accent clar in legatura cu Voiculescu si televiziunea terorista Antena3. Sunt un cunoscator al structurilor mafiote aflate la conducere, deoarece, fiind administrator la o firma IT, am avut ocazia sa cunosc indeaproape modul in care se acorda contractele cu institutiile statului. Toti sunt o apa si-un pamant indiferent de culoare.

Printre alea 1000 de motive la care faceai referire sunt: afacerile lui Mircea Basescu, EBA europarlamentar, afacerile cu Umbrarescu, magistratura obedienta lui, razbunarile personale orchestrate de Justitia Romana, faptul ca in programa politica si-a asumat starpirea marilor corupti, dar au picat numai adversari politici, etc... (nu ca nu as mai avea de adaugat, dar mi se pare futila continuarea). Sincer ma simt jignit oricand sunt numit fan al oricarui politician roman, tu neavand de unde sa stii asta nu am considerat ca atare.

In schimb in momentul in care te adresezi colegilor de forum cu apelative gen baietei, atunci tu jignesti. Jignesti in momentul in care incerci sa minimalizezi varsta, pozitia sociala a oricaruia dintre noi doar pentru a-ti argumenta vederile politice. Pe mine ma lasa rece simpatiile tale.

Am terminat discutia inceputa mai sus, orice raspuns din partea ta nu va avea continuare din partea mea.

Sa traiesti bine!

Sanmartean la Steaua ! E bine sau nu?

Este pe bune sau inca o stire telenovista?u

Deocamdata e telenovista,m-am ars iar cu prost.ro....scria mare cu rosu "Steaua s-a inteles cu Sanmartean si am muscat-o....

Oricum ce parere aveti daca vine?

Eu zic ca o sa fie o mare teapa Sanmartean asta :wanker: ,va dati seama ce mult isi doreste sa vina la Steaua,daca el tot trage de Vaslui sa isi ia banii!Ce am auzit transferul va fi facut de Prodanca,deja mie clar totul,daca se ocupa ea!Dupa ce ca il avem pe Tanase mai vine si asta....

Edited by afinogenov61

33 de ani!!!! Asta nu mai poate nici sa gindeasca asa repede cum alearga cei tineri!

1. Nu sunt "fan" al transferului lui Sanmartean si am motivat la un alt topic "de ce".

Totusi, iarna asta, Steaua e cam cu la zid si cu fundu-l in galeata la transferuri.

Decat nimic "in loc", merge incercat. Poate iese ceva. Mai stii?

2. Referitor la Nistor, asta are un caracter jalnic. Va aminti ce aere in cur a avut cand a plecat la Evian si a refuzat Steaua. Caterica, mistouri ...

Nu a trecut decat putin timp si a venit cu coada intre picioare si cu scuze halucinante:

Dan Nistor ii acuză pe francezi si nu mai vrea să revină la Evian: "Nu mi-au dat nici o sansă pentru că sunt roman!"

L-a pus Boloni la punct:

Adică cei de la Evian nu stiau ce nationalitate are Nistor, atunci cind l-au transferat? E foarte usor să vii acum, după ce n-ai reusit acolo, si să zici: «Vezi Doamne, la Evian era un antrenor nationalist, care avea ceva cu romanii.

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/ladislau-b...e-x-418819.html

Edited by xray

Vorba ta! Decat sa-l fi adus pe Nistor, mai degraba aduceam pe post de mijlocas pe Paul Anton ori Eric de Oliveira pentru ca este un bun mijlocaș ofensiv, si in atac pe Constantin Budescu sau Yazalde!

In viziunea mea de carcotas, Nistor arata si "miroase" a Apostol 2. :D

PS-erata la #16431(adormit :D)

"Totusi, iarna asta, Steaua e cam cu ... spatele ... la zid si cu ... fundul ... in galeata la transferuri."

Edited by xray

In viziunea mea de carcotas, Nistor arata si "miroase" a Apostol 2. :D

PS-erata la #16431(adormit :D)

"Totusi, iarna asta, Steaua e cam cu ... spatele ... la zid si cu ... fundul ... in galeata la transferuri."

Sa facem putina uzurpare de coronita si sa citam o pilda din psalmul 50 a lui Adrian (prefer varianta scurta :P) : "Pai nu v-am spus eu ma Elvetienilor ca, creditorul.........................????" :))

2. Referitor la Nistor, asta are un caracter jalnic. Va aminti ce aere in cur a avut cand a plecat la Evian si a refuzat Steaua. Caterica, mistouri ...

418819.html"]http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/ladislau-b...e-x-418819.html[/url]

Cu treaba asta sunt perfect de acord.

Si sincer avand in vedere ca fite are in cap si ce arata pe teren,ma bucur si ca Maxim ala face tusa acum la o echipa de retrogradare fie ea si din Germania. Unde sunt aia care puneau botu' la presa care ne mintea ca asta e in vederile marilor cluburi ale lumii?

Nu e vorba de valoarea lui Nistor, ci de declaratiile de prost gust pe care le-a dat atunci cand a plecat si cele pe care le da acum.

Edited by Lorimer

Legat de Nistor, imi pare rau sa te contrazic dar sezonul trecut a fost poate cel mai bun mijlocas din Liga 1 (altul decat cei de la noi din echipa). Conteaza si cat de mult il vrei si ce oferta ii faci, iar oferta Stelei nu cred ca s-a comparat cu cea a lui Evian.

Keseru, de exemplu, castiga la Bastia (nou-promovata) 500.000 EUR. Eu zic ca baietii astia sunt de apreciat intr-un fel pentru faptul ca s-au intors in Romania ca sa joace fotbal, cand puteau sa frece burta la soare si sa incaseze bani buni.

Nu m-ai contrazis, pt ca eu m-am referit la caracter, nu la valoarea lui. Pana si Maxim a comentat elegant refuzul si plecarea. Apoi, cum se face ca din toti plecatii, numai el a fost victima ca e roman? Nicolita, tigan sadea, nu a avut probleme de etnie sau nationalitate.

Gasesti pe net ce a zis Nistor atunci, cu aroganta maxima (cine e Steaua? nu-l pasioneaza CL, Ligue 1 nu e Romania...una sa joci cu Ibrahimovic si alta cu Chiajna etc.) Adica, el care cu d'alde Chiajna etc. arata si el fotbaliator. Cu Steaua nu a miscat ...

Referitor la valoare.

Nistor e exact ca Apostol, care a prins si el un sezon bun la Urziceni si apoi s-a crezut Iniesta de Romania ...

Daca pleci de la o echipa de top din Romania si freci banca unei candidate la retrogradare sau te mai da si in imprumut, inseamna ca esti o abureala de valoare. Apoi una e sa freci banca la Sevilla, Man City, Roma etc. si alta la Evian, de exemplu.

S-au intors "la vedere" pentru ca altfel dupa 1-2 ani pot pune ghetele-n cui, ca nu-i mai ia nici dracu', nici pe 40.000 pe an. Si nu au 30 de ani! Iti pot da n exemple.

Edited by xray

Asta a aspus Nistor cand a plecat la Evian:

Dan Nistor, mijlocasul Pandurilor, se va transfera la Evian: "M-am gandit ca e prima mea sansa sa plec afara. M-am gandit si la bani"

Mijlocasul echipei Pandurii Tg. Jiu, Dan Nistor, se va transfera la echipa de prima Liga franceza, Evian, iar meciul cu Astra va fi ultimul in tricoul gorjenilor. Dan Nistor sustine ca a acceptat oferta francezilor pentru ca Ligue 1 este mult mai puternica decat campionatul din Romania si are sansa sa joace impotriva unor jucatori renumiti.

"M-am gandit ca e prima mea sansa sa plec afara. E vorba si de partea financiara aici. M-am gandit si la bani. Nu stiu daca se va mai ivi aceasta oportunitate. Nu pot spune ca nu m-a atras Liga Campionilor, dar una e Ligue 1 si alta e Romania. Una e sa joci impotriva Coronei Brasov, altceva sa joci cu PSG, Monaco, sa il ai adversar pe Ibrahimovici. Inca n-am semnat nimic, dar ne-am inteles cu Evian. Sper sa ma adaptez cat mai repede acolo si sa nu ma fac de ras. Maine o sa fie ultimul meu meci la Pandurii", a spus Dan Nistor la DigiSport 1.

Deci pana la urma sa demonstrat ca de ce i-a fost frica n-a scapat si si-a facut nationalitatea de rusine!!!

Filmul a fost asa:

1. Pandurii s-au inteles cu Steaua, dar Nistor a refuzat la indemnul lui Maxim, sperand plecare la Malaga, dar a picat.

Apoi a intrat pe fir CFR-ul si era dat ca sigur transferul acolo.

Asta e viata. Mergem unde se poate. CFR-ul o să arate destul de bine, cred că o să fie anul lor, asa cum se scrie. a spus Nistor.

Atunci Nistor a dat si o declaratie care viza Steaua, CL etc. care l-a sucarit pe Becali. Nu o gasesc acum. Am auzit-o in direct la TV.

2. Becali s-a aratat deranjat de refuz si declaratii si a spus in stilul caracteristic:

"Oricum, am vazut ce declaratii a dat Nistor, asa ca nu-l voi mai lua. Pai la Steaua vii in genunchi, ca la o icoana! Nistor vrea sa joace in strainatate? Bine, tata, du-te afara, sa vedem cine te ia .

Nistor a inteles cum a vrut el mesajul ciobanului cu "in genuchi, ca la o icoana" si a replicat pe sensul "in genunchi, ca la stapan":

"Eu, in genunchi la Steaua? Mai bine merg in alta parte cu capul sus, asa cum e normal. Steaua e o echipa de fotbal, nu un targ de sclavi. Si da, si Steaua se poate refuza. Fotbalul nu a inceput si nici nu se va termina cu Steaua, a declarat mijlocasul Pandurilor

Replica ciobanului:

"Il iau inapoi pe Radut, ca e mai bun ca Nistor, pai cum sa dau eu si 500 de mii de euro si pe Radut pe Nistor? Mi-a zis si Meme, bine ca mi-a venit mintea la cap. Stiu ca l-am dat de la Steaua dar oamenii mai cresc, si in valoare si la minte" spunea Ciobanul la Digisport.

3. Pana la urma a cazut si cu CFR-ul si a aparut varianta cu Evian, cand Nistor a declarat si ce ai citat tu mai sus.

Deci aici Ciobanul a dovedit existenta minima a unei materii cenusii!!! :))