Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Pai spuneau ca e sigur ca n-aduc arbitrii straini pana la final...Ce se mai schimba lumea...

Eu insa nici in conditiile astea n-o vad favorita pe Steaua. Nu prea vad cum pot castiga toate meciurile cu primele clasate.

N-ar fi o minune. Nu merge Steaua excelent in acest moment dar merge cel mai bine din Romania, cel putin in acest retur. Si curios este ca in acest sezon nu a pierdut niciun meci cu principalele contracandidate.

Steaua 2-1 Otelul

Vaslui 0-0 Steaua

Steaua 0-0 Rapid

Dinamo 1-3 Steaua

Steaua 1-1 CFR

Otelul 1-2 Steaua

Urmeaza meciul cu Vaslui care este destul de accesibil, moldovenii fiind doar din "vina" lui Wesley atat de sus in clasament.

Clar ca n-ar fi o minune. Doar ca Steaua se mai incurca cu echipele mici. Plus ca si in meciurile cu primele clasate n-o ajuta prea mult egalurile acum. Daca nu bate pe Vaslui si Rapid cred ca sansele se reduc drastic.

CFR-ul mi se pare ca are un program lejer, desi pierd sprijinul arbitrilor la meciurile importante.

Gata e clara treaba, baga astia arbitrii straini, Steaua defileaza si restul cad in prapastie ...

Lasand parodia de o parte, arbitrii straini vor fi se pare doar la 7 partide, majoritatea find considerate derbiuri :

Partidele la care vor fi adusi arbitri straini sunt urmatoarele: Steaua - FC Vaslui, Rapid - Steaua, Otelul FC -Vaslui, Dinamo - Universitatea Cluj, Dinamo - CFR Cluj, Steaua - Dinamo si CFR Cluj - Steaua.

CFR nu are cum sa iasa din lupta pentru titlul, din moment ce are un avans de 3 puncte in fata Stelei, dar si avantajul unui program destul de usor, singurele meciuri mai grele ale lor find in deplasari cu dinam0 si rivala U Cluj, la care se poate aduaga cel din in ultima etapa cu Steaua, daca acesta va mai conta, franarii avand aici un avantaj serios pentru ca joaca acasa.

rapizii au cel mai usor program si daca castiga cu Steaua acasa peste 2 etape, au mari sanse sa "zboare" spre titlu, daca tinanem, cont ca din acel moment ar mai avea doar o singura partida dificila pana la final : deplasarea de la Astra.

Vaslui are doar 2 meciuri grele pana la final : deplasarea cu Steaua si deplasarea de la Pandurii, in rest au si ei doar meciuri accesibile, totusi problema lor este decalajul de 6 puncte fata de CFR, care cred ca va fi foarte greu de recuperat.

Steaua, nu poate fi numita favorita in acest moment, are cel mai greu program pana la final, intalneste 3 contracandidate : Vaslui acasa, rapid si CFR in deplasare, la care se adauga unicul derby de acasa.

Pe dinam0 nu-i luam in calcule, desi pechinezii ar putea pune ceva probleme.

Parerea mea este ca in momentul de fata, Steaua are clar sansa a treia dupa rapid si CFR. Daca Steaua reuseste cumva, printr-o minune sa castige urmatoarele 2 partide, devine in mod cert favorita. Altfel lupta se va da intre cele doua "locomotive".

Edited by Stryker

Lasand parodia de o parte, arbitrii straini vor fi se pare doar la 7 partide, majoritatea find considerate derbiuri :

Partidele la care vor fi adusi arbitri straini sunt urmatoarele: Steaua - FC Vaslui, Rapid - Steaua, Otelul FC -Vaslui, Dinamo - Universitatea Cluj, Dinamo - CFR Cluj, Steaua - Dinamo si CFR Cluj - Steaua.

Eu cred ca se poate ''ajunge'' si la arbitrii straini, daca ma intelegeti...

Strainii pot face meciurile praf, am vazut-o si-n strainatate. E vorba doar de acea ''liniste'' oferita patronilor corupti. Respectivii, daca n-ar fi furat toti ca-n codru cu alte ocazii, cu spagi la arbitru, la jucatori etc., n-ar fi tipat acum ca vor arbitri straini. Dar... oamenii stiu cum merge treaba si le este frica de ce ar putea face patronul din tabara adversa.

Ma amuza faptul ca aduc straini la Dinamo- ''U'' Cluj.

Steaua nu mi se pare favorita la titlu. E drept, ar putea deveni in mod serios candidata daca ar obtine 4 puncte din seria Vaslui-Rapid, dar si asa, alte rezultate ar trebui sa fie favorabile.

Dinamo, intr-adevar, stiam dinainte de startul returului ca va cadea, jucau prost din tur, dar celelalte candidate jucau si mai prost.

Steaua a mai pierdut cu Ceahlaul in Ghencea. Petrolul va ajunge pe Ghencea condus de un dinamovist convins. Asadar, pentru Steaua nu doar ''derby-urile'' vor fi meciuri grele.

Alta problema, neschimbata deja de ceva timp, va fi troublemaker-ul Gigi B.ecali. Asta-i cel mai greu adversar. Si pana la urma, nu mai dau doi bani pe titlu cu un conducator ca respectivu`, altadata ar fi fost altfel, dar acum pur si simplu asa vad situatia.

L.E. : a nu se intelege ca n-apreciez munca unor jucatori.

Edited by blindica

Nationala de hochei pe gheata a Romaniei se cam face de ras la CM din Polonia: 1-4 Olanda, 0-10 Polonia, 1-6 Coreea de Sud

Obiectivul celor de la nationala de hochei pe gheata, este sa bata Australia si sa ramana in Divizia 1, in rest nu prea conteaza ce se intampla. Oricum de data asta au avut noroc, pentru ca au picat in grupa mai accesibila, daca intrau in grupa cealalta, nu aveau nicio sansa sa reziste.

Ce este interesant totusi, e ca atunci cand au batut cu 4-1 pe selectionata secunda maghiara, Barna presedintele federatiei, a spus ca a fost o victorie a tinutului secuiesc nu a Romaniei, dar acum dupa ce au luat-o cu 10-0 de la Polonia, nu a mai spus ca e o infrangere a tinutului ala secuiesc ...

Edited by Stryker

"Schimb 100 de antrenori pana iau campionatul!" Becali a anuntat cine urmeaza sa vina pe banca: "E clar ca stie meserie! Il iau!"

Urmeaza :Reghecampf

Al catelea e?

Si o sa treaca 100 de ani pana va lua campionatul ...

Abia astept sa vina Reghe cu Prodan aia la Steaua. El antrenor secund, ea la marketing.

"Eu ma antrenez foarte bine si imi astept sansa sa intru. Incerc sa dau maxim si sa imi ajut echipa, indiferent de cat joc.

Joaca atat de prost incat nu stiu cum reusesc sa fie pe prima pozitie in clasament.", a spus Nikolic.

Acesta a fost anuntat ca Gigi il vrea "pe viata la Steaua, lucru ce l-a amuzat pe muntenegrean

Nu zicea Jiji ca si Szekely ramane pe viata?

O viata de jucator la Steaua poate sa tina pana la finalul campionatului cel mult.

O viata de sluga la Steaua, poate sa dureze mai mult.

Cu Falemi am stat de vorba putin la cateva din meciurile de handbal din anii trecuti insa mi-a dat de inteles ca el nu are nimic impotriva lu' ne-a cici...Un baiat ok dar...

Edited by STARforce

Dumnezeu, biblie, stana de oi, scenariu prea cunoscut...

In rest, tipul e ok.

Edited by Kellerman

Conform unei publicatii sportive :

Din aceastaƒ noapte, de la ora 00:00, se intra in campanie electoralaƒ pentru alegerile locale, care vor avea loc pe 10 iunie.

Toti candidatii la locale nu vor mai putea vorbi la televizor decit in cadrul emisiunilor electorale speciale. Este si cazul patronului Stelei, Ciobanul, acesta fiind candidat la Primaria Capitalei.

Finantatorul(creditorul) stelist va mai putea intra in direct fix pinaƒ la ora 23:59, iar de miine, timp de o luna el nu va mai putea vorbi la emisiunile sportive. Altfel, televiziunile care vor incalca prevederile legii electorale vor fi amendate de CNA.

Una din cele mai bune vesti din ultimul timp cred.

Edited by Stryker

"Din pacate, Steaua a ajuns foarte jos. Patronului Becali ii place să se implice in alcatuirea echipei, se bagă peste antrenori si jucatori. Ă‚sta e adevarul si nu-mi pare rau pentru Steaua", a spus Belodedici.

Articol preluat de pe un site al suporterilor dinamovisti:

mustata asteptam un raspuns :))))

Bilete la derbi

ACTUALIZARE - ORA 11:25

La Arena Nationala se mai vand bilete doar la casele din B-dul Basarabia, pentru toate sectoarele stadionului. Se pot cumpara fara probleme bilete la oricare dintre peluze sau tribune.

ACTUALIZARE - ORA 22:00

Biletele care vor reveni galeriei noastre sunt, totusi, in numar de 2.650 si cel mai probabil vor fi puse in vanzare la casele stadionului Dinamo miercuri si joi dimineata.

Pentru suporterii care nu tin neaparat sa intre intre cei 2.650, sunt disponibile sectoarele de la 120 pana la 124 pe inelul 1 (pret bilet 15 lei) si de la 347 pana la 355 pe inelul 3 (pret bilet 10 lei). De mentionat ca la casele de bilete de la Arena Nationala, maine (marti) dimineata se vor pune in vanzare noi transe de bilete in sectoarele sus-mentionate.

In situatia in care va fi evident ca un numar mare de dinamovisti si-au cumparat deja bilete in aceste sectoare, atunci este posibil ca organizatorii sa decida ca intreaga Peluza Nord sa fie considerata ca apartinand oaspetilor, si astfel galeria dinamovista sa se poata exprima pe toate cele peste 10.000 de locuri!

In conditiile in care este evident ca cetatenii stelisti oricum stiu ca Peluza Nord ne apartine, singurul impediment in calea materializarii acestei situatii o reprezinta grupurile de ultrasi spurkkati, care insa sunt mai preocupate de incropirea unei galerii coerente la Peluza Sud, decat de impanzirea stadionului cu turme razlete si necoordonate. Prin urmare, frati dinamovisti:

LUATI BILETE IN Peluza Nord, SA DOMINAM ARENA NATIONALA LA DERBI!

Nu uitati, accesul nostru se face prin portile dinspre Pantelimon, la capatul troleibuzelor - Intrarea Pierre de Coubertin. Tot acolo puteti gasi deschise in aceste zile si casele de bilete. Spor la cumparat!

Vom reveni cu mai multe amanunte pe masure ce vom afla noutati.

Ca la fiecare derby, biletele pentru galeria dinamovista se manifesta precum Fata Morgana Astazi, de nicaieri, se vorbeste despre o intelegere intre cele doua cluburi, prin care se stabileste ca cele 2650 de bilete rezervate galeriei noastre se vor distribui joi, in ziua meciului, incepand cu ora 13:00!

Dacă va fi sau nu asa, ramane de vazut. Oricum, este de admirat coerenta caselor de bilete din Ștefan cel Mare, care astazi la ora 12:30 anuntau că biletele pentru dinamovistii care vor la derbi se pun in vanzare incepand cu 13:00, iar la ora cu pricina au lipit un afiș care spunea că biletele se vand doar la Arena Natională si Stadionul Ghencea.

Oricum, nu ne facem probleme in privinta prezentei dinamovistilor in tribunele Arenei Nationale, de vreme ce sunt deja mii de dinamovisti care si-au achizitionat bilete la tribuna a doua si mai ales in Peluza Nord, care in principiu va in intregime alb-rosie.

Iată si pozitia oficială a FC Dinamo legată de aceste bilete:

FC Dinamo nu are nicio legatură cu biletele care vor fi acordate galeriei dinamoviste. Procedura este clară: asociatiile de suporteri fac o adresă catre clubul organizator prin care solicită biletele, iar in cazul de față, oaspetilor le vor fi alocate 5% din numarul total de bilete puse in vanzare “ si anume 2.500 de bilete. Modalitatea de achizitionare si distribuire a acestora ramane la latitudinea asociatiei/asociatiilor de suporteri, clubul fiind dispus să permită vanzarea acestora la casele de bilete din Șos. Ștefan cel Mare, dacă va exista o asemenea solicitare. Responsabilitatea asupra achizitIonarii si distribuirii acestor bilete revine exclusiv asociatiilor de suporteri.

De asemenea, pozitionarea galeriei noastre in stadion se va stabili de comun acord cu jandarmeria, iar acesta este si criteriul prin care se va stabili pretul biletelor: 15 lei daca se va intra la inelul 1 si 10 lei dacă se va intra la inelul 3.

de unde sa stranga javrele 2650 suporteri? poate si cu cei trecuti in lumea celor drepti, ca la listele de votare?!

Nu stiu cum se face ca mereu inainte de acest meci apar javre ca ciupercile dupa ploaie, si slava Domnului, a plouat ceva.

bai baieti... sa va spun eu voua ceva.. javrele se strangeau prin ani 90' si umpleau tot sudu. deci 5-6000 mii de oameni.

Spre deosebire de iubita noastra Peluza Nord , ei au inteles ca daca nu merg la meciuri nu ii baga bani in buzunar.. deci ei merg putini la meci si pentru ca si-au dat seama ca MAFIA conduce fotbalul si ca echipele ca Steaua si Dinamo se pot autofiinanta.

asa ca trezirea baieti..

Conform unei alte publicatii sportive :

"Desi nu au trecut nici două luni de cind a fost instalat pe banca roș-albastrilor, Mihai Stoichiță trebuie să iși facă bagajele. După meciul cu CFR Cluj acesta nu va mai fi oficial antrenorul Stelei, iar pentru Ciobanul incepe din nou vinatoarea de tehnicieni."

Variante cica ar fi Reghecampf, Grigoras si Ilie Stan.

Deci ciobanul isi cauta deja un nou secund ...