Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

a mai observat cineva ce arbitraje bune au noile echipe Dinamo deghizate din Liga I: astra si u Cluj?

a mai observat cineva ce arbitraje bune au noile echipe Dinamo deghizate din Liga I: astra si u Cluj?

Coincidente domne' au gresit arbitrii in favoarea lor de curtoazie.

Forza ne-a Jiji. Steaua de Paste pe primul loc :yeahh:

Referitor la propunerea ministrului Elena Udrea privind o cariera in politica dupa incheierea activitatii sportive, Bute a raspuns: "Doamna ministru chiar mi-a spus inainte ca a apreciat discursul meu si a zis ca as face fata si in politica. În momentul de fata nu ma intereseaza, pentru ca sunt sportiv si vreau sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput. Nu pot sa spun ca voi intra sau nu in politica, dar ma intereseaza mai putin acum".

Bute,Bute te-ai bagat in troaca cu porci. Tot vei plati pentru meciul din Romania. Nu era mai bine sa stai linistit peste ocean?

Edited by vlad

Sandra Izbasa a luat din nou medalie de aur! Felicitari!

Sandra Izbasa a luat din nou medalie de aur! Felicitari!

Primirea in salonul oficial al aeroportului international Henri Coand㝠a gimnastilor medaliati la Campionatele Europene de la Berlin va fi una restrinsa Oficialii Ministerului Educatiei si Sportului au decis ca presa să nu mai aibă acces la intimpinarea campionilor, acestia urmind să fie primiti doar de ministrul Daniel Funeriu, care a invitat-o la aeroport si pe Doina Melinte, presdintele ANTS.

În această dimineață, FRG a anuntat reprezentantii presei că a participa la sosirea delegatiei Romaniei prezentă la Europenele de gimnastică trebuie să contacteze Ministerul Educatiei, institutie care organizează evenimentul de la aeroportul Henri Coandă.

Noi nu stim nimic in legatură cu acest eveniment!, a declarat pentru gsp.ro, unul dintre consilierii biroului de presă al Ministerului.

Ministerul Educatiei organizează evenimentul. Și Doina Melinte este doar invitat, a fost reactia angajatilor biroului de presă de la ANST.

Toată această dezordine din jurul acestui eveniment a fost creată de Dorinta subordonatilor lui Daniel Funeriu de a limita accesul presei la salonul oficial. Secretarul general Corvin Nedelcu este cel care a gestionat situatia din Dorinta lui de a da evenimentului un caracter privat, mai intim, ferit de ochii presei. Ar fi fost pentru prima oară in istoria post-decembristă cind sportivii ar fi fost primiti doar de oficiali, a declarat pentru gsp.ro o sursă din ANST.

Delegatia Romaniei participantă la Campionatele Europene a cucerit sase medalii, dintre care patru titluri europene.

Desi ma feresc de anumite alimente care-mi fac probleme cu fierea iar imi vine sa vomit!

Jegurile astea de polticieni se folosesc de oameni in ultimul hal! Nemernicii astia nu ajuta cu nimic sportul romanesc si vor sa ia doar caimacul! Ca secretar de stat ,domnule Octavian Belu, nu este frumos sa aranjezi ploile celor sus pusi doar ca asa ti-o cer. Credeam ca acesti sportivi ne apartin (figurativ vorbind) noua,romanilor!

Daca tot sunt pusi pe fapte mari de ce nu le-a organizat o parada si tricolorilor??? Nu meritau tricolorii sau le scadea capitalul de imagine acestor taraturi numite si oameni politici? Raspunsul este clar:si una si alta!

Imi amintesc cum se inghesuiau toti polticieni ,fara echivoc, la meciurile lui Oltchim din finala Ligii Campionilor! Si presedintele facea "valuri" cu suporterii. Acum toti acesti indivizi lasa Oltchimul sa moara ...

Ce ne mai ramane? Probabil ca echipa de gimnastica cu Bitang si Belu la carma va redeveni o forta la JO de la Londra din 2012 iar terminalele sosiri vor fi vopsite doar in portocaliu la fel ca bisericile!

Pana si pe Bute si l-au "asumat".

Trist!

Edited by vlad

Cred ca suntem printre putinele cluburi cu conducere de rahat care pe langa ca nu face nimic mai ignora si fostii mari jucatori care chiar au facut ceva pentru echipa asta.

Mirel Radoi a anuntat la Sport.ro ca cineva a vrut sa cumpere Steaua! Becali a confirmat si a dezvaluit suma!

"Am vrut sa-l iau pe Chipciu si am intrebat cat vor pe el... mi-au zis niciun ban. Asa si eu cu Steaua: niciun ban! Nu o vand!"

"Eu am primit o oferta de 30 de milioane de euro pentru Steaua, dar nu o vand! Sa nu se speculeze, eu nu dau Steaua!", a spus Ciobanul

O vai ce le-a facut Hagi astora de la Prost.ro acum, in direct !!!!!!!!!!!

Sper ca ati vazut cat mai multi caci pe mine m-a uns la inima :inlove:

O vai ce le-a facut Hagi astora de la Prost.ro acum, in direct !!!!!!!!!!!

Sper ca ati vazut cat mai multi caci pe mine m-a uns la inima :inlove:

Ce??

ce atmosfera frumoasa pot facee baieti din galeria celor de la U...... un spectacol care in Ghencea a murit!!!!!

Sorin Oprescu a decis ca noua arenă a Bucurestiului să poată fi vizitată inaintea inaugurarii oficiale. Bucurestenii pot merge duminică să vadă cum va arata cel mai modern stadion al țării.

Oprescu a anuntat pentru duminică ziua portilor deschide, de la orele 10:00 pană spre 16:00

"Vreau ca toti bucurestenii să vină să vadă cum arată stadionul asta. Am luat decizia asta pentru că lumea e curioasă să vadă cum arată", a declarat Sorin Oprescu după vizita de azi la santierul de la National Arena

ma intreb de ce s-a gandit tocmai duminica sa faca asta?

Site-ul prosport.ro va transmite mitingul live, nu stiu daca asta e un lucru bun sau rau.

Update si gsp.ro transmite se transforma deja in circ pentru audiente. :cursing:

Edited by pcsbb

Ciobanul intoxica prostimea cu idei tampite:

"Maine nu vor veni suporterii Stelei la palat, suporterii Stelei sunt milioane, aia sunt niste vagabonzi. Pai ce, eu mă duc acasă la ei să protestez? Eu mă duc să le spun să plece din casa lor? Aia este casa mea. Sunt niste dobitoci, aia care vor veni, probabil, sunt trimisi de la Dinamo sau Rapid"

Edited by pcsbb

Ciobanul crestin a iesit azi intr-o conferinta si spune el a facut o confresiune publica. Cata falsitate, daca chiar credea in Dumnezeu n-avea nevoie de camere de luat vederi si mii de prosti cu gura cascata care sa-l asculte, se confesa in privat nu in vazul tuturor.

Falsitatea asta e inca un punct slab al ciobanului pe care trebuie sa punem accent in incercarea de a-l demasca in fata tuturor. :sleep:

Edited by pcsbb

@pcsbb

Ciobane te bate D-zeu, esti cel mai mare fariseu !

Mie dovada maxima a falsitatii lui Jiji, mi s-a parut imaginea blasfemitoare de la el din curtea palatului: un Isus aurit pe cruce

Asta am remarcat si eu, ieri a fost prima data cand am vazut pe viu mizeria pe care el o numeste palat, e cu adevarat o blasfemie la adresa crestinilor si a oamenilor in general sa il ai pe Iisus pe cruce aurit, peretii ornamentati cu aur pe exterior, in timp ce majoritatea nu-si permit sa platesca facturile la timp si sa puna ceva in farfurie, scarbos.

Edited by pcsbb

@ Lays, crezi ca daca nu era duminica ziua portilor deschise, se adunau mai multi de 600 ? Pana la urma daca din aia 20000 erau 7000 suporterii Stelei, veneau la protest

O veste oarecum buna astazi pe gesepe, se pare ca Steaua a cazut pe locul 67 in clasamentul UEFA si nu mai are sanse sa fie cap de serie in UCL, in cazul in care termina pe locul 2, astfel ar urma sa joace cu echipe destul de tari inca din turul 3 prelimiar, ca sa nu mai vorbim de playoff.

In acest caz, singura sansa pentru Steaua de a mai ajunge in grupele UCL si pentru creditor de a incasa cei 10-12 mil de euro este sa castige campionatul.

Si asa eram capi de serie pt ce am facut pe vremea cand Steaua chiar mergea , adica cand erau Protasov sau Olaroiu , antrenori care nu ii permiteau oierului sa primeasca echipa de la patron.

Cu Olaroiu a primit-o , dar a stiut Oly cum sa il potoleasca ;)

Nu e normal ca suporterii sa strige contra echipei, chiar daca sunt impotriva conducerii. Sunt stelisti in sufletul lor. Gigi face bine echipei si nu trebuie injurat", a spus Meme Stoica. :ce_oameni:

In gandul lui Meme dupa aceata declaratie : "Ce frumos am vorbit.Sper ca seful este mandru de mine.Poate in seara asta primesc portie dubla de lins rectul"

unul extrem de optimist ar zice ca, dupa acea declaratie, Meme si-ar fi spus in gand " Jiji nu trebuie injurat, ci trebuie impuscat in cap, neaparat!"