Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Rapid amendata 1.000.000 euro de FIFA !

Scurt si fara explicatii in Gazeta Sporturilor.

Stirea e din Fanatik! Si e vorba de 1.000.000 de franci elvetieni, aprox. 600.000 euro!

E vorba de transferul lui Apula Bete!

Da,stiu despre cine e vorba.Despre portarul nationalei Armeniei sosit la Rapid.

Eu ma intreb ce legatura are FIFA? In cazul asta nu ar trebui sa fie vorba de UEFA?

Intrebarea e pertinenta,raspunsul e : FIFA are legatura cu cazul pentru ca Apula face parte din Confederatia Africana de fotbal.

cred ca la jucatori luati de la Vaslui si Jiul ne rezumam in editia viitoare de campionat,asta este parerea mea de suporter,m-am invatat in fiecare an sa aud vocea deranjanta a celor ce conduc si care nu stiu altceva decit sa se laude si sa faca circ.......Becali asta o sa fie si in politica un circar lipsit de scoala.....in fotbal il prinde pt ca aici aproape toate personajele sunt de factura lui si cred ca daca era vreun cult, claca sigur.......nu ma deranjeaza ca i-am pierdut pe sapunaru si griffiths in dauna rapidului,dar e deranjant faptul ca rapid sau Dinamo intotdeauna ne sufla pe cei pe care ii doreste antrenorul....de unde reiese ca omul s-a invatat(Becali)sa scoata ceva sau sa nu bage in echipa....tot ceea ce face este de fatada,dar este prost datorita faptului ca tot el mai apoi se da de gol......sincer imi pare rau ca-si bate joc de Mirel Radoi,baiatul asta deosebit d.p.d.v al fotbalului,pe care il transfera in fiecare sezon de cel putin 3 ori...... cred ca asta este situatia Stelei,un patron care nu face altceva decit circ in fotbal si in politica,un om indragostit de imaginea sa pe sticla,un om caruia ii este asigurata publicitatea,un om care este lipsit de modestie si cultura,un om care a furat avutul statului si al oamenilor de rind ca noi stelisti si caruia ii vine cit de curind rindul ( doar daca nu gaseste destui fraieri care sa-l voteze si sa mai scape 4 ani,sigur o sa vinda si Steaua cind cineva o sa doreasca sa o cumpere).....tot ce a facut clubul asta in acest an se datoreaza echipei si antrenorului......hai Steaua si sa dee domnul sa vina ziua in care sa cumpere clubul cineva care doreste sa investeasca cu adevarat

@ Ayrton

Intrebarea e pertinenta,raspunsul e : FIFA are legatura cu cazul,pentru ca Apula face parte din Confederatia Africana de fotbal.Astfel incat problemele lui ca jucator nu pot fi rezolvate in acest caz decat de FIFA,cel mai inalt for din lume al fotbalului.Nici de UEFA,pentru ca jucatorul nu-i apartine,nici de Confederatia Africana pentru ca e un litigiu al unui jucator de-al ei,in afara Confederatiei.

Rapid amendata 1.000.000 euro de FIFA !  

Scurt si fara explicatii in Gazeta Sporturilor.

Poate raman fara bani si nu-l mai cumpara pe Grifits !!!

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la Jiul?

Patronul Alin Simota se va întâlni în această după-amiază, la Bucureşti, cu Marius Lăcătuş pentru a discuta despre posibila instalare a “Fiarei” pe banca tehnică a echipei din Valea Jiului, după ce fostul antrenor, Aurel Şunda, a anunţat că pleacă. Lăcătuş este aşteptat să sosească astăzi din Grecia, fostul preşedinte din Ghencea venind la tratative direct din concediu. Dacă cei doi se vor înţelege, Jiul se va reuni cel mai probabil mâine.

sursa: prosport

20 iunie 2006

"Mi-e greu sa cred ca am aratat ceva de aceati bani. Eu n-as da 11 milioane. N-am jucat la nici un Campionat Mondial sau European, nici în Liga Campionilor. Mi-e greu sa cred ca un jucator din România va pleca pe o sumã asa mare", a declarat Radoi, în aceastã seara, pe Aeroportul Internațional "Henri Coanda".

Gigi Becali confirmã: Portsmouth!

Finanțatorul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat cã mijlocașul Mirel Rãdoi este dorit de echipa englezã de primã ligã Portsmouth și a adãugat cã mâine se va stabili sigur dacã transferul va avea loc.

"Mâine vom vedea sigur, dar în principiu este rezolvat transferul lui Mirel la Portsmouth. Contractul este pe trei ani", a spus Becali.

(prosport) :(:( :x :evil:

Gigi Becali a declarat, la Pro TV, despre Radoi:“Eu ii spuneam ca pleaca in Anglia, iar el imi spunea “Lasa, nasule, ne calificam in Liga Campionilor cu Steaua”. Cu Mirel eram 99% sigur ca intram in grupele Ligii, acum sunt 70% sigur.”

ce jucator, ce caracter...

Dupa ce s-au vehiculat in presa mai multe cluburi din Premier League care l-ar fi vrut pe Mirel Radoi, numele formatiei cu care se trateaza transferul a iesit la iveala. Secretara impresarului Dennis Roach a divulgat, fara sa vrea, faptul ca Mirel va pleca la echipa antrenata de Arsene Wenger, Arsenal Londra. Rugata sa furnizeze numarul de mobil al impresarului, aceasta a spus:

"Domnul Roach nu este in Anglia. Este plecat sa aduca la Arsenal un jucator din Est!“. Evident, este vorba de Mirel Radoi, jucator care se afla in vizorul tunarilor de mai bine de patru ani. Astazi, cei de la Arsenal vor lua o decizie, in cazul unui raspuns favorabil urmind ca Gigi sa demareze o intensa campanie de achizitii.

spt.ro

As avea o intrebare pentru cei de la Sport Total : Secretara stie ca a zis asta? :lol:

@***alex***

Doamne ajuta sa-l vedem pe Mirel la vicecampioana Europei,asta ar fi performanta chiar si pe 9 milioane

Oli: ”Am înțeles cã a picat”

Antrenorul susține cã Rãdoi va rãmâne la echipã.

Chestionat în legãturã cu situația lui Mirel Rãdoi, cel despre care s-a spus cã va fi transferat în Anglia pentru 11 milioane de dolari, Cosmin Olãroiu a lãsat sã se înțeleagã cã fotbalistul va rãmâne în Ghencea. “Inițial, Gigi mi-a spus cã totul este bãtut în cuie și cã Mirel va pleca. Dar recunoștea și el cã ar vrea ca Rãdoi sã mai rãmânã la Steaua. Ultima datã când am vorbit cu Gigi, mi-a zis cã transferul a picat, ceea ce înseamnã cã jucãtorul va continua la noi”, ne-a declarat Oli, aflat ieri în Germania. Antrenorul roș-albaștrilor urmãrește mai mulți jucãtori de la turneul final, pe care i-ar dori la echipa din Ghencea, printre cei vizați aflându-se mai mulți tunisieni, ecuadorieni și ghanezi.  

Carlos e vizat de Villarreal

Deși ziarul portughez O JOGO scrie cã goalkeeperul Carlos este dorit de Villarreal, Gigi Becali neagã transferul. “A fost mai demult o ofertã, în urmã cu o lunã. În acest moment nu este nimic concret. Dacã îl vrea cineva, trebuie sã plãteascã douã milioane de euro”, ne-a declarat Gigi. Altfel, Steaua a mai perfectat un meci amical în stagiul din Austria, cu Apollon Limassol (30 iunie). (Amir KIARASH, Stuttgart)

Revenirea lui Neaga se amânã

Transferul lui Adrian Neaga (foto) de la Chunnam Dragons la Steaua a intrat în impas. “În aceste momente, Ricã dorește sã revinã la formația lui Olãroiu. Din pãcate pentru el, coreenii solicitã un milion de dolari ca sã-i dea drumul. El a jucat foarte bine acolo și cu greu va fi lãsat sã plece. Mai mult ca sigur acest transfer se va face fãrã probleme la iarnã”, ne-a declarat impresarul Dumitru Tudor. (Daniel VLAD)

prosport.ro

am citit ieri in gsp cum ca pascovici a refuzat p Dinamo.dupa ce cluburile se intelesesera la transfer.

eu zic ca doar un stelist refuza pe Dinamo!

ce ziceti ????

Pascovici are "boala" pe Dinamo dupa ce in trecut a fost jucatorul lor iar ei l-au tratat in bataie de joc.

Stelist, nestelist e antidinamovist convins !

Aflat în Germania, unde urmăreşte meciurile din Campionatul Mondial, Cosmin Olăroiu a acordat un interviu ziarului Libertatea. Printre altele, antrenorul Stelei spune că transferul lui Rădoi în Anglia a picat. ”Am vorbit cu Gigi în urmă cu două zile şi mi-a spus: «Am negociat, îi dau drumul lui Mirel, dar să dea Dumnezeu să pice tranzacţia în ultimul moment». Uite că a picat şi Rădoi a rămas la noi”(gsp.ro)

scoateti berea!!! :twisted:

Olaroiu a declarat ca Radoi va ramane la Steaua !

[/color]Plecarea lui Radoi e cea mai mare pierdere a Stelei.Nici nu mi-l pot imagina pe Mirel jucand pentru alta echipa.De cand il stiu eu joaca la Steaua...parca singurele culori care i se potrivesc sunt rosu si albastru.De aceea eu sper ca mult iubitul nostru capitan sa ramana la Steaua si sa se retraga in glorie de la echipa ce reprezinta Romania cu mandrie.

Mirel,NU PLECA!!!!!!!!!!!!!!

Priviti ce scrie pe ProSport: "Austria Viena cel mai greu adversar pentru Steaua" - asta inseamna copy-paste de pe Mediafax!!! Steaua va intalni, eventual, Austria Salzburg, nicidecum Viena!!!

Probabil cei de la Prosport nu stiu ca acum Austria Viena se cheama Austria Salzburg :oops: .