Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

O mica parte dintr-un interviu cu Riquelme din gsp :

- Ați jucat cu Steaua București anul trecut. Îți mai amintești ceva de acele meciuri?

- Sincer, nu prea multe. ªtiu cã am cîștigat acasã și ne-am calificat. A, și mai îmi amintesc cã nu s-a putut juca primul meci din cauza zãpezii din România. Eu eram suspendat, dar mi-au povestit colegii cã n-au mai vãzut așa ceva niciodatã. Un stadion arhiplin pe o vreme imposibilã. E bine pentru echipa care are așa suporteri.

8)

Iata continuarea lui Senna in prosport:

PRO: Suntem din România...

SENNA: Aaah, Steaua! Îmi aduc aminte de voi. Am jucat acum un an la Bucureşti, în optimile Cupei UEFA. S-a amânat cu o săptămână meciul din cauza ninsorii. Nişte suporteri fantastici.

PRO: Şi Steaua, şi Villarreal au ajuns acum în semifinalele cupelor europene.

SENNA: S-a văzut de atunci că aveaţi o echipă puternică. Ghinionul vostru că aţi căzut cu una şi mai tare (n.r. - râde). Anul acesta am avut însă noi ghinion în semifinale, cu Arsenal. Dacă nu rata Riquelme penalty-ul ăla...

8)

Corect. Dar comisiile apartin ambelor foruri, de aia am pomenit si Liga.

Ai si tu dreptatea ta !!!

Membrii galeriei rapidiste le cer jucãtorilor și conducãtorilor echipei de sub Podul Grant sã boicoteze Supercupa României, meci care se va disputa împotriva echipei Steaua București campioana acestui sezon pe 22 iulie pe Stadionul Lia Manoliu. Suporterii vor sã protesteze pentru modul în care Steaua București a cîștigat titlul de campioanã în acest an.

gsp.ro

Destepti... mai bine 3-0 decat 5-0 :wink:

Pana la urma rapizii au dreptate sa boicoteze Supercupa ... Au fost eliminati in sferturile Cupei UEFA de Steaua, aceasta din urma castigand mai si campionatul. Campionat care se voia pentru Raped o revansa in fata Stelei. In concluzie, acestia sunt foarte hotarati sa nu mai piarda pe teren inca un obiectiv in fata adevaratei campioane :D Si astfel vor devenii castigatorii morali ai supercupei :D :D :D

Hmm... ce ai vrut sa zici tu mai sus ?! 8O

"Rapid" si "moral" sunt antonime !!!

@Motanu D

Am uitat ghilimelele care evident se impuneau :D

Cica si-a tras rrapidu noi jucatori. de sapunaru putin imi pasa da de griffiths ma cam oftic. :evil: P-ala il vroia si Oli..

"Sursele Gazetei Sporturilor susțin cã clubul bucureștean Rapid a achiziționat doi jucãtori de la echipa din Parcul cu Platani, FC Național. Fundașul Cristian Sãpunaru și australianul Griffiths au fost achiziționați cu gruparea giuleșteanã pentru 3 milioane de euro. Cei doi fotbalisti se aflau pe lista de preferințe a antrenorul Rãzvan Lucescu în cazul în care acesta semna cu Poli Timișoara."

sursa - gsp

Iacov zicea acu' doua trei zila ca cei doi costa 2 mil... Si la cat e de zgarcit Copos...

Giulestenii au platit 3 milioane de euro pentru cei doi, un nou record in campionatul intern.

"Din punctul nostru de vedere transferurile celor doi jucatori s-au realizat. Ramine ca Rapid sa se inteleaga cu jucatorii, iar acestia sa semneze contractele", a spus Constantin Iacov.

Presedintele lui FC National a mentionat ca suma ce va fi incasata pentru transferurile celor doi este cea mai mare platita vreodata in campionatul intern. "sunt cele mai mari sume platite in Romania. Rapid a fost de acord sa plateasca pentru cei doi 3 milioane de euro", a adaugat Iacov, fara sa specifice valoarea fiecarui transfer in parte.

Cei doi s-au aflat si pe lista de achizitii a Stelei. Gigi Becali a oferit 1,8 milioane de euro pentru Sapunaru, Griffiths si Herea, dar a fost refuzat de Constantin Iacov.

sursa - spt

" FC rapid i-a achiziționat, azi, de la FC Național, pe fundașul Cristian Sãpunaru și pe atacantul Ryan Alan Griffiths în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

"Din punctul nostru de vedere transferurile celor doi jucãtori s-au realizat. Rãmâne ca Rapid sã se înțeleagã cu jucãtorii, iar aceștia sã semneze contractele", a spus oficialul bancar.

Constantin Iacov a menționat cã suma ce va fi încasatã pentru transferurile celor doi este cea mai mare plãtitã vreodatã în campionatul intern. "Sunt cele mai mari sume plãtite în România. Rapid a fost de acord sã plãteascã pentru cei doi 3 milioane de euro", a adãugat Iacov, fãrã sã specifice valoarea fiecãrui transfer în parte.

Cristian Sãpunaru, în vârstã de 22 de ani, și-a început cariera ca atacant, dar s-a reprofilat ulterior pe postul de fundaș, devenind în partea a doua a ediției trecute de campionat unul din jucãtorii de bazã ai echipei antrenate de Cristiano Bergodi. "Mai rãmâne sã mã înțeleg cu Rapid în cursul acestei sãptãmâni, dar nu cred cã vor fi probleme. Am fost rapidist când eram mic, acum pot redeveni rapidist. Le-am fãcut bugetul pentru sezonul urmãtor celor de la Național", a declarat Sãpunaru.

Atacantul Ryan Griffiths, în vârstã de 25 de ani, a fost achiziționat de FC Național în urmã cu douã sezoane de la formația australianã Newcastle United.

Cei doi fotbaliști s-au aflat și pe lista de achiziții a clubului Steaua. Președintele CA al grupãrii din Ghencea, Gigi Becali, a oferit 1,8 milioane de euro pentru Sãpunaru, Griffiths și Herea, dar acesta a fost refuzat de Constantin Iacov. "

sursa - prosport

La sfarsitul acestei saptamani veti putea gasi la punctele de difuzare a presei nr.19 al publicatiei "Suporter Steaua". Acest numar este dedicat in totalitate castigarii titlului cu nr.23 de catre cea mai titrata echipa a tarii. De asemenea, veti putea citi un amplu interviu cu George Ogararu inaintea plecarii sale la Ajax Amsterdam.

sursa: site oficial

Mare lucru ca i-a luat Rapid. Eu sper ca Steaua sa nu transfere nici un fotbalist de la Sportul sau FC National. Veti vedea ca nu vor rezista psihic !

3 mil de euro pe 2 jucatori bunicei, insa fara experienta internationala?! Exagerat de mult!

Se pare ca Razvanel s-a decis sa nu paraseasca cuibul...

Mi se pare o suma total aberanta, Sapunaru nu imi place deloc, e rudimentar baiatu`, Griffiths e destul de bun dar suma este mai mult decat exagerata, mie nu imi miroase a tranzactie curata.

Mi se pare o suma total aberanta, Sapunaru nu imi place deloc, e rudimentar baiatu`, Griffiths e destul de bun dar suma este mai mult decat exagerata, mie nu imi miroase a tranzactie curata.

Iacov a avut nevoie urgenta de bistari, il preseaza Fiscul pentru gaura aia de 1 milion de euro.

Din punctul meu de vedere, Vali Badea este peste Griffits, iar Sapunaru a declarat ca e rapidist de mic. Prin urmare, duca-se!

Publicația olandezã Voetbalkrant îl anunțã pe Mirel Rãdoi la .... Tottenham Hotspur. Olandezii susțin cã mijlocașul Stelei a fost aproape de un transfer la AC Milan.

Tottenham a dorit sã-l achiziționeze pe Didier Zokora, însã suma cerutã pe el a fost mult prea mare. În aceste condiții, Tottenham s-a orientat cãtre Mirel Rãdoi, estimat la 12 milioane de euro.

http://www.voetbalkrant.com/index.php?comp...de257bed6659157

:roll: :lol:

@alex

si eu zic la fel:Radoi ramane la noi...Becali a vrut sa fie dat toata ziua la TV si prin ziare

Eu votez ca vara asta va pleca... in vacanta !

chiar nu stiu ce sa mai zic...dar cred (sper) ca ramane...sau sa mearga totushi la portsmouth?!... totushi cred ca ramane

eu zic sa pariem unde ajunge Radoi.eu zic ca nu pleaca niciunde. pun o bere la bataie. :lol:

Pe 2 beri ca pleaca in Olanda ???

pentru diversitate (desi nu sunt convins deloc) pun si eu o bere pe plecarea lui Radoi in Anglia si mai pun una pe plecarea lui la Liverpool. Sincer, sper sa pierd ambele pariuri...

Chiar dacă cotidianul englez The Sun a anunţat ieri că "Portsmouth a ajuns la un acord cu Steaua pentru a-l achiziţiona pe Rădoi cu 11 milioane de euro", căpitanul campioanei e sceptic în privinţa plecării. "Sînt simple zvonuri. Sînt în stand-by şi am încercat să mă liniştesc pentru că nu e prima oară cînd se fac astfel de speculaţii", a spus aseară Rădoi.

"N-am nici o preferinţă, dar ar fi bine să joc în Anglia pentru că îmi place mult campionatul britanic. Nu sînt sigur că se va realiza deoarece e o sumă enormă şi nu valorez atît. Eu n-aş da atîţia bani pentru Mirel Rădoi, fiindcă n-am jucat nici la Mondial şi nici în Liga Campionilor şi n-am arătat nimic pentru 11 milioane. Gigi Becali n-ar da lovitura cu transferul meu, pentru că e deja bogat, dar eu cu siguranţă m-aş îmbogăţi. Nu sînt disperat să plec şi de aceea nu mă agit. Îmi este bine la Steaua", a încheiat Rădoi.

Si am mai auzit si pe Gigi ceva de genul ca de ce sa-l dea, etc. deci poate nu pleaca!!!!!YESSSSSSSSSSS

_yang, ma bag io ;)

Sa-ti dau adresa sa-mi trimiti 2 RON de o bere ca ai pierdut !!!