Virgil

Stirile zilei

17,202 posts in this topic

Pai de unde stii tu ca e oficial? Din Gsp?

Dap :D Din moment ce au destule articole pe margine acestui subiect cred ca e pe bune...daca nu, mai bine :smile:

"SUTA LA SUTA: Meme E AUT DE LA Steaua!

Sursele FANATIK confirma ceea ce v-am anuntat acum trei ore si jumatate. Mihai Stoica a incheiat orice legatura cu Steaua, dupa trei ani de mandat. Anuntul oficial va fi facut abia luni, dupa partida pe care ros-albastrii o vor disputa azi in compania Otelului Galati, formatie de la care Meme a venit in Ghencea! Gigi Becali va sustine o conferinta de presa in care va anunta ruptura cu fostul angajat, dar si motivele pentru care a decis sa renunte la el.

In locul lui Mihai Stoica, patronul ar dori sa-l numeasca pe Valeriu Argaseala, dar acesta este deocamdata indecis, fiiind sanse mari sa paraseasca si el Steaua, alaturi de Meme!"

Sursa: Fanatik.ro

Cu bune si rele, Meme e tot de-al nostru asa ca despartirea de el este oarecum cel putin frustranta. Cat despre Vali Argaseala, il mananca si p'asta-n *** sa plece de la Steaua.

sper sa fie benefice aceste plecari, desi nu vad cum.

Mda.. normal, asa-i cu Gigi... numai cine trebuie nu pleaca.

Succes in continuare, Mihai Stoica.

Mda.. normal, asa-i cu Gigi... numai cine trebuie nu pleaca.

Succes in continuare, Mihai Stoica.

Continua behehecalizarea Stelei! Sa plece ciobanul! El e pata de pe emblema Stelei! :oops:

O sa ajunga ciobanul..si presedinte si manager..si antrenor..

nu mai suport...asta a facut din Steaua jucaria lui personala..

Eu cred ca Becali este bine intentionat, greseala este ca nu are consilieri de doamne ajuta, dupa parerea mea Steaua nu era aici fara Becali. Ati uitat ca si adversarele Stelei il vor ca patron? Daca nu ar fi el cine sa fie... Copos?

Ma gandesc ca dupa plecarea lui MM, e posibil sa nu se mai realizeze nici transferul lui Rica Neaga. Managerul era cel care il dorea cu ardoare pe jucator in Ghencea...

Cica Dinamo vrea 5 puncte in CL. :)) ma prapadesc de ras. Dar si mai tare o sa fie dupa ce castiga Liverpool CL, si atunci o sa faca ei -5 puncte. Hai ca ii tare!

Respect stelistilor!

Respect, eu cred ca ar fi bine ca Dinamo sa faca si 10 puncte, asa poate ii stimuleaza pe ai nostri sa treaca de grupe, poate si mai departe. Chiar daca sunt stelist 1000% nu-mi pare rau ca o echipa romaneasca sa faca performanta pe plan international, asta nu poate decat sa aduca lucruri bune pe plan intern, adica mai multa ambitie pentru ceilalti, mai multi bani in fotbalul romanesc, creste valoarea jucatorilor romani, etc..

Cred ca in momentul de fata stirea zilei este demiterea lui MM...PACAT....mare pacat...:(

Asta o sa acapareze toate stirile din sport pe ziua de astazi!! Si o sa fie motiv de bucurie pentru unii!!

sunt socat...nu-mi vine sa cred :(

Subscriu...este o mare pierdere! Acum ii urasc si mai mult pe Ber.Becali si pe NULaroiu! Si probabil se va renunta la jucatorii adusi de MM...cand o sa scapam odata de acest om de 2 lei (ROL :lol:), numit "Ber.Becali"?

Da, MM Stoica nu mai este la Steaua. Nu mai este managerul general al Stelei. Nu mai conteaz? de cînd ?i de ce. În locul lui l-am numit pe Valeriu Arg?seal?. L-am dat afar? acum o lun?, cînd am dat afar? tot Consiliul de Administra?ie. Am dat afar? ?i nepo?i, m-am dat afar? ?i pe mine, era normal s?-l dau afar? ?i pe MM. Am b?gat 5 milioane de euro în transferuri ?i Dinamo a b?gat 250.000 ?i e la 15 puncte în fa?a noastr?. Ne-am dat mîna ?i asta e. Cine s?-l lucreze pe MM? P?i dac? m-am dat pe mine afar?, nu era normal s?-l dau ?i pe el? De-acum încolo la Steaua se va lucra pe rupte

Asta este stirea zilei !!! Daca se da si pe el afara, adica va ramine numai ca actionar, si nu ca oier care face tot cei trece prin cap, este numai de bine !!! Sa vina niste persoane care stiu sa jereze un club !!!

Pe de alta parte, nu stiu daca a bagat chiar 5Mâ‚? in transferuri, dar in ori ce caz nu a bagat zeciile de Milioane pe care le promise !

Dinamo sigur a bagat mai mult de 250.000 ca numai Caicedo ala a costat atit, si Lobont desigur n-a venit pe gratis...

MM demis :((( Postul de presedinte ii revine lui Argaseala.

Cat de rau imi pare pentru MM, nu imi vine sa cred...o sa fie unul dintre noi toata viata :cry:

Respect pentru Mihai Stoica. Din pacate, lasand la o parte pe unii jucatori, a plecat cel mai capabil om din club.

Sunt lucruri pe care nu le vom afla in viitorul apropiat despre aceasta demisie.

Nu mi-a placut niciodata MM, dar trebuie sa recunosc ca era singurul om profesionist din conducerea Stelei.

Mi-au dat lacrimile cand am vazut cat de trist era MM..ce a ajuns sa faca Jiji...isi bate joc de noi toti....insa oricine ar vedea conferinta lui MM si-ar da seama de CARACTERUL acestui om..si de faptul ca MM chiar iubeste Steaua....afara cu Becaliii!