Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Stelian Nicolita, fratele lui jardel al nostru, joaca la compet ploiesti in divizia c. se pare ca este la fel de talentat (poate un pic peste!)si se pregateste de un transfer la cccrapid. oare de ce nu-l luam noi, MM?

Se pare ca Mazilu este al Rapidului. Conform fituicii GSP, Mazilu a semnat cu giulestenii si urmeaza ca Siman si Copos sa regleze ultimele clauze legate de contract. Desi a fost golgeterul din Divizia A anul trecut nu-mi pare rau ca nu joaca in Ghencea. Uitati-va la golgeterii Romaniei din ultimele sezoane : Bucur - epava de pa banca lui Poli, Raducanu - anonim prin Germania, Cursaru - s-a salvat cu Vasluiul de la retrogradare.

Nu stiu daca titulara de golgeter reflecta in totalitate calitatea jucatorului. Cu siguranta Mazilu are o anumita valoare, dar eu prefer un jucator strain, cu o mentalitate diferita, de invingator. Pacat ca acel atacant promis de Gigi si MM intarzie sa apara, si pacat ca jucam in continuare cu Oprita si Carlos ca titulari.

Forza Steaua !

Raducanu e deja celebru prin China,pentru binecunoscutele sale gafe.

Cat despre Mazilu,cu Siman nu e nimic inca sigur,poate se suceste si il lasa pe Copos cu buza fripta.

Nu cred ca isi permite Siman sa il lase pe Copos cu ochii in soare... mazilul este dat, gata, povestea s-a incheiat... Ramane sa mai aducem si noi un atacant, prefer de valoarea lui Badea sau ceva mai mare dar sub Iacob... Si pe langa acest aspect nu vreau sa aibe mai mult de 21 de ani...

E singurul jucator care il mai vreau in lot. Despre portar nu vorbesc pentru ca se duce clar o campanie impotriva lui Carlos in GSP... Trebuie sa fi orb sa nu observi ca portarul nostru a fost atacat mai dur decat Coman (cred ca mai deloc acesta) chiar daca portughezul a gresit mai putin. Nu poti sa te porti tiganeste cu un strain care a castigat cu Steaua Campionatul si a ajuns in Semifinalele cupei UEFA... Deja suntem idioti cu totii... Acum 3-4 ani erau stelisti care nu ieseau pe strada de rusine si acum vad ca tot acei stelisti dau cu noroi alaturi de GSP in jucatorii proprii... Steaua nu are nevoie de portar, NU ACUM!!!!

Ramane sa mai aducem si noi un atacant, prefer de valoarea lui Badea sau ceva mai mare dar sub Iacob... Si pe langa acest aspect nu vreau sa aibe mai mult de 21 de ani...

Sunt de acord cu tine, ar trebui adus un atacant tanar, de perspectiva insa nu sub "valoarea" lui Iacob.

De ce sa vrem atat de putin?

Am vazut un rezumat cu golurile meciului Anglia-Moldova 2-2 (U21). Cele 2 goluri ale moldovenilor au fost marcate de Alexandr Zislis (21 de ani, Tiligul Tiraspol) si de Serghei Alexeev (20 de ani, FC Tiraspol)!

Nu stiu cum joaca in general acesti atacanti, dar cele 2 gloluri au fost 2 bijuterii tehnice.

Din imaginile pe care le-am vazut, Zislis pare mai tehnic si mai rapid, iar Alexeev cred ca are peste 1,90 (are alura lui Crouch).

Poate ar trebui ca MM sa se mai uite si la est de Romania, chiar daca cei din Moldova prefera campionatul rusesc sau cel ucrainiean. Nu stii de unde sare iepurele...

Pana la 31 august pot semna jucatorii liberi de contract, Mazilu a fost scos din lotul Sportului

P.s. Mazilu a semnat, da Siman nu s-a inteles la bani  :lol:  :lol:  

Cum naiba are rapid satelit in D "Rapid III"??? Noi avem Steaua III???

Exista o derogare de la LPF sau FRF prin care se permite echipelor participante in cupele europene sa transfere jucatori pana la data de 31 August :wink:

Mai stiti ceva concret de bloc-notes ? :) Cred ca acolo s-a fript rau, cu totul alta cultura si limba.

Joaca prin China... in Liga 2, daca nu ma insel

Pana la 31 august pot semna jucatorii liberi de contract, Mazilu a fost scos din lotul Sportului

Mai stiti ceva concret de bloc-notes ? :) Cred ca acolo s-a fript rau, cu totul alta cultura si limba.

Era golgeter la echipa sa prin Liga a 2 a din China :P,dar saracu am auzit ca a ajuns subiect de glume pentru presa chineza.

Ti-e dor de el ?

E cu ochii pe noi,stai linistit. :wink:

am facut oferta si pentru. Herea, dar parerea mea este ca Iacov, care e un mare golan, se arunca prea sus sperand sa dea lovitura (vezi minciuna cu interesul lui aek)! ceva in stilul: musca si fugi!"

eu sincer nu l-am observat prea atent pe Herea, dar unii din conducere au prins oarece drag de el?!

ce bine imi pare ca siman si gasca lui au luat teapa. ne-a tot momit cu Mazilu si lazar, doar doar o sparge Gigi banca, dar a ramas cu ochii in soare si cu "bijuteriile" in poala. acum sa se pupe in bot cu nasicu Copos care nu cred ca era total strain de comedia negocierilor pentru. Mazilu!

daca rezolvam cu Petre intarim serios axul central. dupa evolutia cazului shroj pare ca suntem aproape de finalizarea tranzactiei.

sa trecem noi de standard si probabil se mai dezleaga punga si pentru. varf.

@ flo

O stii pe aia cu "vorbesti de lup si lupul la usa"? :lol: :lol: :lol:

@ Victoras de la oras

Interesant ce spui acolo.

Deci sa ne asteptam la Ovidiu.Tot de jucatori accidentati avem "noroc" in vara asta.Klemi,Gigel,acum si Ovidiu.

Macar sa-l ia la un pret avantajos.

Marian Iancu a fixat prețul pentru transferul lui Ovidiu Petre la Steaua. În cazul unei vînzãri în strãinãtate, el costã douã milioane, iar in tara 1.500.000 de euro.(gsp.ro)

Daca Oli il vrea neaparat poate sa-l ia, dar mi se pare o suma uriasa pentru Ov.Petre, banii astia ii risipea pe Mazilu mai bine!

Imediat dupã victoria "naționalei" de tineret împotriva Irlandei de Nord, 3-0, de la Urziceni, în care Ovidiu Herea a jucat titular, mijlocașul Naționalului a mãrturisit cã își dorește sã se transfere la Steaua. "M-aș bucura enorm dacã aș activa la echipa campioanã, chiar mai mult decît dacã aș evolua la AEK Atena", a declarat Herea, care a fost ofertat atît de gruparea elenã, cît și de campioana României. Grecii sînt dispuși sã dea 2,5 milioane de euro, dar în tranșe, în timp ce Gigi Becali a spus cã e gata sã plãteascã 1,5 milioane de euro, bani oferiți la semnãturã.(gsp.ro)

Si pentru Herea mi se pare o suma cam mare pentru valoarea lui..

Ti-e dor de el ?

E cu ochii pe noi,stai linistit. :wink:

ai avut dreptate :D

@ alex

nu moare el de dragul Stelei , a zis ca ar vrea la Steaua ca ar ramane aproape de casa! il doare in bascheti unde joaca daca si iese banul :wink:

Eu cred ca lumea a luat-o razna in Romania :!:

Cine Dumnezeu este Ovidiu Herea ?!? Si ce a facut el in viata lui de fotbalist de se propun sume de-astea de la 1,5 mil de dolari in sus pe el ?!? Fratilor, unii cred ca ori mint cu nerusinare ori si-au pierdut simtul masurii. Si pe-al ridicolului. Pai daca un pustan (care apropo, pe ce post joaca, ca nici nu stiu ?...cacofonia nu-i intamplatoare) face banii astia, pai noi ar trebui sa ne vindem jucatorii (unii cu meciuri europene mai multe decat are Herea in defuncta Divizie A) de la 10 milioane de dolari in sus.

Da' varful, varful, cat costa dom'le varful ?...

SSK, aceeasi discutie am avut-o pe mess si in ceea ce il priveste pe Sapunaru. Vorba ta, cine e Herea asta si ce a facut pana acum??

In alta ordine de idei, suma de 1,5 mil. EUR pentru Ovidiu Petre mi se pare aberanta. Nu-mi aduc aminte ca acesta sa fi excelat la vreo echipa pana acum. Mai mult, Lovin este peste el.

Incep insa sa cred ca accidentarea lui Radoi este mai serioasa si chiar va rata tot sezonul de toamna, situatie in care poate, doar POATE, ar trebui luata in calcul varianta Ovidiu Petre.

Poi mai bine il luam pe Lazar in pana mea ca si O Petre lipseste cteva luni io cred ca se intarzie transferurile acestor jucatori pana dupa meciul cu Standard dak ne calificam se vor mai aduce jucatori dak nu vom aborda acest campionat si Cupa UEFA cu lotul acesta cel putin pana in iarna.Herea este doar un jucator tanar talentat si promitator atata tot dar cu siguranta nu face 1,5 de euro mai mult de 300 de mi de euro nu face.

Dupa parerea mea Herea, alaturi de varga, sunt cei mai talentati tineri jucatori din divizia A. Insa doar atat, au potential foarte mare insa nu au adunat inca 10 meciuri in care sa se evidentieze. de fapt, cred ca nu au adunta 15 meciuri ca titulari in divivia A. din acest motiv sumnele sunt exagerate, s-ar putea ca peste un an , doi sa fie cele corecte, daca cei doi devin certitudini. Pana unba alta, pentru potential se plateste mult mai putin, mai ales in Romania unde procentul de ratare a tinerilor inzestrati fotbalistic este foarte mare.

nu poate fi comparat Herea cu Varga: primul este un mijlocas masiv, de forta, modelul de jucator cautat din ce in ce mai mult in fotbalul actual pe cand ultimul este doar un mingicar

mai mult decat varfuri Steaua are nevoie de un mijloc puternic sa impinga jocul in careul adversarului

Eu i-am comparat din punct de vedere al talentului, nu al stilului de joc. La viteza lui, VArga este mai mult decat un mingicar, are o tehnica in regim de viteza de invidiat

Dupã ce patronul Timișoarei, Marian Iancu, a anunțat cã Steaua trebuie sã plãteascã 1,5 milioane de euro pentru mijlocașul Ovidiu Petre, Gigi Becali spune cã îl va lua pe jucãtor doar gratis. "E problema lui Marian Iancu dacã cere 1,5 milioane de euro, eu nu dau atît pentru cã Ovidiu Petre așteaptã sã devinã jucãtor liber. El va veni în Ghencea doar liber de contract", a comentat Becali.(gsp.ro)

Bine face Gigi ca nu risipeste banii, Ov.Petre merita cam 500.000, in nici un caz 1,5 milioane, nu se compara cu Mazilu.

Ovidiu Petre nu merita nici pe departe 1,5 mil. de euro si probabil daca va fi adus, il va inlocui pe Mirel. Din cate stiu si Petre e accidentat si pana devine el jucator liber va reveni Radoi, asa ca vom avea 2 jucatori pe acelasi post si nu cred ca va fi folosit Ov. Petre in detrimentul capitanului.

Iar despre acest Herea care tot declara cu tarie : "Vreau la Steaua !" cred ca a adoptat modelul "Drida" si spera sa-l auda Jiji. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0