Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

cred k'r trebui sa'i mai dam o sansa lu' Carlos! sunt sigur ca va apara bine la returu' cu belgienii si ne vom califica! Evident ca dupa accidentarea lu' Iacob

si plecarea lu' Cristea ne mai tre' un varf, in rest zic ca suntem acoperiti pe celelalte posturi!

Spre Champions League!!!!!!!!

Aseara pe Prima, Gigi a fost intrebat daca la Steaua va veni Guatelli, Chiotea primind un raspuns logic : "Da, il aduc pe ala care a aparat 2-3 meciuri in cariera lui!"

un atacant si un mijlocas central.

am batut palma cu op dar s-au incurcat oarecum apele in comitetul executiv. nu-i nimic insa ca vom ajunge la arbitrajul UEFA.

asteptam si apelul de marti pentru. shroj.

lui Stoica ii place lazar, dar Gigi il considera pe siman escroc si nu mai vrea sa auda de el.

pentru. varf situatia ar putea fi rezumata cam asa: ce ne place noua este prea scump, ce ni se ofera mai convenabil (1.5 mln.) nu ne place noua. se cauta un atacant pe profilul lui Iacob.

pe mine ma cam deranjeaza oarecum sentimentalismul lui Oli care nu-si uita vechii elevi de la Poli. sigur nu e o problema sa cumparam jucatori de acolo, dar raman la parerea ca a fost o greseala schimbul Cristea - Coman. repet Coman e un jucator bun, care ne va ajuta, dar trebuia cumparat si nu luat la schimb. Cristea este un varf de 21 ani si uite ce greu este sa gasesti acum pe piata un "nr. 9" cat de cat competitiv. sper ca dupa op si Oli sa se potoleasca.

Mesajul e foarte criptat, nu am inteles cine sau ce reprezinta "op".

Legat de Siman, acesta chiar este un excroc si din pacate au de suferit fotbalisti admirabili, fortati acum sa-si rupa picioarele prin coclaurile diviziei secunde.

Referitor la Cristea, sincer asa gandeam si eu dupa ce l-am dat la Poli, dar vazand meciul de aseara, chiar nu mai am regrete. Vali Badea este mult peste el si daca vom reusi sa mai aducem pe cineva acolo in fata, nu vad cine ne-ar putea pune probleme reale in campionat.

Gata, am inteles despre cine e vorba...Nu mi se pare neaparat o reusita, Lovin este peste acest jucator. Parerea mea.

Ovidiu Petre poate fi un castig. Dar eu sper totusi ca Radoi sa revina cat mai repede, nu sa cumparam jucatori pe postul lui ca si cand ar lipsi un an !

Iar buba ramane atacantul ! Cred ca 3 sferturi din cei de pe site tipa dupa un atacant de cand s-a terminat campionatul ! Abia acum, cu Iacob out, a ajuns si conducerea la concluzia asta...

Ovidiu Petre poate fi un castig.

Eu nu cred asta, nu mi-a placut niciodata acest jucator in mod deosebit. Se misca la reluare si da senzatia unei indolente crase in joc. In plus, Lovin l-a suplinit pana acum cu BRIO pe Radoi, deminstrand ca este extrem de util echipei.

Iar buba ramane atacantul ! Cred ca 3 sferturi din cei de pe site tipa dupa un atacant de cand s-a terminat campionatul ! Abia acum, cu Iacob out, a ajuns si conducerea la concluzia asta...

Aici asa este, dar sa speram ca vom gasi pe cineva de valoare intr-un timp record. Nu zic nimic altceva, sa nu fiu luat iar in colimator de partizanii conducerii.

Tibi Balan n-ar fi mai bun decat Ov. Petre sau Lazar? E adevarat ca e indisponibil pana in iarna.

Avem deja trei inchizatori, Radoi, Lovin si Paraschiv. Asta daca nu cumva se apropie plecarea lui Mirel..

din pacate trebuie avut in vedere ca pe masura ce facem performanta europeana, se inmultesc si ofertele pentru. jucatorii din echipa de baza. de aceea, daca ne vom califica si in Liga, ne va fi din ce in ce mai greu sa mentinem intact intreg nucleul actual. iar asta nu mai depinde de patronat sau conducere, ci este "migratia" clasica a valorilor. cat poti sa-i ceri lui Mirel sau lui Dica sa inteleaga situatia si sa-si prelungeasca contractele atunci cand aud ce cifre ametitoare se invartesc in jurul lor? sa nu mai zic daca incep sa curga si propuneri pe sume greu de refuzat pentru. Banel sau Goe? toti fotbalistii romani viseaza sa joace afara, motivatia fiind salariile superioare!

plecand de la aceasta situatie trebuie sa lucrezi acoperit si sa cauti dublarea unor posturi, chiar daca azi pare o cheltuiala inutila. problema este ca piata interna a devenit din ce in ce mai saraca in potentiale valori (unde gasesti acum un jucator de anvergura teoretica similara cu a lui Dica, Radoi, Goian, etc), dar anormal de scumpa. dupa cum vedeti Steaua incearca sa cumpere an de an cate 1-2 jucatori tineri, varfuri al generatiei lor, dar valorile s-au rarit.

pe de alta parte, la extern palierele sunt deja segmentate. adica cheltui de ex. 1-2 mln., asta e si valoarea jucatorului cumparat, nu te astepti (si de regula nici nu se intampla asta) ca el sa fie de 2-3 ori mai bun decat pretul platit initial (noi nu avem potentialul financiar al lui Chelsea care a cumparat in vara aceasta 40 de copii / tineri cei mai buni la nivelul lor de varsta in speranta ca in 7 -8 ani va avea in proprietate 2-3 supervalori).

Lazar este o pista falsa, la fel si Ov. Petre...

Se incearca din rasputeri aducerea unui atacant de nivelul lui Badea sau ceva mai bunicel, dar nu peste Iacob, asta din ce am inteles de la cineva de pe forum care cunoaste mai multe din sanul clubului.

Aici conducereaprocedeaza excelent, Steaua nu are nevoie de SUPER-atacant pentru ai plati un salariu mare si sa dea cu siguranta mai putine goluri ca Dica de exemplu. S-ar creea disensiuni in vestiar e adevarat.

dar sa aduca un atacant, dar repede...

MM e "fan" lazar in timp ce Oli insista pentru. Petre. amandoi sunt insa de acord ca ca mai trebuie un mijlocas central care sa suplineasca eventualii accidentati.

despre varf am mai spus: o valoare costa mult, iar "nr.9" este cel mai scump post intr-o echipa! de aceea observatiile din postul anterior ale lui Sorin 777 sunt corecte. cautam un atacant cu potential, nu neaparat o valoare confirmata.

@Victor

pana cand are contract Dica cu Steaua??

este adevarat interesul pentru guatelli??

se cauta vreun inlocuitor pt Carlos??

Intradevar,avem probleme in atac si asta nu datorita lui Iacob care s-a accidentat si mai mult datorita faptului ca cei ce joaca in atac in locul lui(oprita si Badea)se lipesc foarte greu de gol,din aceasta cauza consider ca ne mai trebuie un jucator in atac cu calitati de golgheter.....in rest, marele ghinion al Stelei este accidentarea celor din echipa de baza.....acum, joaca rezervele in locul lor....dar daca se accidenteaza si ei????.....Steaua, ca echipa nu trebuie sa cumpare decit pt a completa si a creea concurenta....si daca intram in l.c,merge si campionatul si cupa inainte,o sa jucam,marti sau miercuri in l.c,simbata sau duminica in campionat,iar miercuri in cupa,oricit de tare esti fizic, e uman sa cedezi....de aceea ne trebuie un lot mare si valoros,desi este foarte greu de trecut de grupele l.c,totusi daca iesi pe locul 3 mergi in u.e.f.a si acolo ai nevoie in continuare de lot...... :twisted: :twisted: ....forta Steaua

din pacate Dica mai are contract doar 2 ani (2008).

portar nu luam decat daca se iveste o ocazie, ca alternativa. scoala italiana este favorita. oricum, azi Carlos ramane in carti. in jurul lui se creeaza o presiune artificiala, de fapt tinta fiind Stoica. se doreste discreditarea lui in fata lui Gigi, caci acum e clar ca MM este pericolul nr. 1 pentru. toti inamicii nostri. in plus daca portughezul clacheaza si cere sa plece, Stelei ii va fi greu sa gaseasca imediat un inlocuitor si vor apara comentarii nefavorabile in mediile internationale.

eu spun ca anul acesta (6 luni) Carlos a avut un ghinion absolut anormal, accidentandu-se in situatii neasteptate, inaintea unor meciuri extrem de grele (cu rapid si cu standard). oricum echipa il vrea pe Carlos. e un portar inalt care permite stoperilor sa stea mai departe de linia portii.

parerea mea este ca avem cantitate, dar pentru. performata europeana ne trebuie calitate, adica 1-2 jucatori care sa poata juca titulari pe axul central (mijlocas - varf), caci in benzi avem solutii.

Mda, se observa presiunea mediatica impotriva lui Carlos. Care de fapt vrea sa loveasca in performantele Stelei. Azi sunt doua editoriale anti-Carlos in prosport. Nu se poate asa ceva.

Carlos e eventual un portar mediu, nu foarte slab. Speram insa sa fie mai puternic psihic si sa treaca peste mizeriile din presa.

L-as prefera pe Costin Lazar lui Ovidiu Petre(care nu este, dupa parerea mea, pes te Lovin... :P ).In rest, lipsa inca a unui atacant este cronica la Steaua...Badea are ceva potential, dar inca nue pregatit sa joace la cel mai inalt nivel! :roll:

Ce ma sperie cel mai tare este ca se cam pune botu pe ce zice presa despre posibila inlocuire a lui Carlos... iar ce s-a intamplat la UTA cu scandarile impotriva lui e o mare rusinee... Steaua nu are nevoie de un portar cat are nevoie de un atacant. Sa fim seriosi, Carlos ne-a dus in semifinalele cupei UEFA si cu el am castigat campionatul. A facut meciuri mai putin bune cei drept dar si reusite cum au fost la Sevilla, Galati, mai curand chiar la UTA.

Eu inca mai sper in aducerea unui atacant... Daca ne calificam in grupe (avem peste 60% sanse), pana la inceperea meciurilor vom avea tot lotul valid in speranta ca nu se mai accidenteaza cineva. Poate Radoi si Iacob sa intre in meciul al II-lea sau al III-lea din grupe.

Avem fata de CL, un atacant este doar pentru liniste si pentru a creea concurenta pe posturi lui Iacob si lui Badea...

din pacate Dica mai are contract doar 2 ani (2008).

Poate din fericire mai are contract inca 2 ani.Peste doi ani va avea 28 de ani.Cat sa mai stea Dica,un mare fotbalist,pe ciubucul de o suta si ceva de mii pe care i-l da Steaua ?

Referitor la MM ca ar fi inamicul cluburilor rivale.Sa fim seriosi,el a dorit asta.Daca a dorit, sa se descurce.

In ce-l priveste pe Carlos,inconjurat de prea multa iubire la sosirea lui la Steaua,i s-au urcat fumurile la cap,si-a permis sa se ia la misto cu presa si de aici s-a trezit in mijlocul unui scandal caruia nu-i poate face fata.

Poate ca daca ar fi avut un comportament gen Protasov in relatiile cu presa,nu i s-ar mai vâna si "umfla" greselile de indivizi gen Cartianu,Tolontan,etc.

@Victor de unde stii toate aceste lucruri, esti din anturajul lui MM sau Oli?

P.S. de ce nu se incearca aducerea unui portar roman, macar din perspectiva ca nu avem portar de rezerva, un stancioiu, hutan, nae etc?

Sincer ? DA ! Ii trebuie doar putina incredere omului . Bineinteles ca nici eu nu am fost de acord cu plecarea lui Tudor sau Hamu ... dar asta este situatia .

intrarea in grupe ne va aduce pana la 7 mil euro, daca nu vom incerca acum acoperim golurile atunci cand? dupa 10 ani jucam si noi in grupe (daca jucam) si in loc sa facem tot posibilu sa facem o figura cat mai frumoasa ne complacem in mediocritate.

Mentalitatea specific romanesca : las-o ba ca merge asa ! :evil: :evil: :evil: :evil:

parca era vorba de 3,6 mil la intrare... si apoi premiate eventualele victorii sau egaluri..

Asa e.Rosso include insa si banii din drepturile de televiziune,banii pe bilete,etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0