Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Scuzati-ma. Dar dintre un portar care a jucat totusi, titular, la Boavista, si unul care n-a reusit sa-l scoata dintre buturi pe titularul lui Oxford United... parca l-as alege tot pe portughez.

@weezer_20

Shaka Hislop e un veteran si un portar de mare valoare, probabil de asta nu l-a scos din echipa.

o alta varianta pt postul de portar ar fi Curca de la Farul avand in vedere relatiile bune dintre cele 2 echipe

@ Rossoblu

Gata ajunge, m-am saturat, deschid aceasta sectiune si trebuie mereu sa vad ca fiecare post al tau are trimitere la Curca... E bun, nimic de zis dar deja exagerezi. Ti-e frate cumva sau esti chiar Curca si vrei sa vi la Steaua? :lol: :lol: :lol:

E cred ca bati apa in piua degeaba... Carlos va pleca de la Steaua cu conditia sa gasim un portar, iar din tara nu se vrea aducerea unui portar pentru ca pur si simplu NU SUNT PESTE Carlos CU FOARTE MULT. PUNCT. Fiecare portar din tara are si el carentele lui fata de Carlos... Asa cum si Carlos le are pe ale lui. Nu e o investitie intr-un portar din tara si nici siguranta maxima nu aduce. E clar doar.

Va luati de Carlos dar de Coman, care se vrea a fi titular de nationala, a luat un gol la Sarajevo de mai toata frumusetea. Ce sa mai zici de asta?

Cat am fi noi de stelisti, nu putem pune semnul egal intre Carlos si Coman. Coman face o gafa la 4-5 luni...

E totusi, cel mai bun din Liga 1.

@weezer_20

Shaka Hislop e un veteran si un portar de mare valoare, probabil de asta nu l-a scos din echipa.

si.. Steaua trebuie sa aiba ca titular REZERVA UNUI PORTAR "DE MARE VALOARE"??

@ Rossoblu

Daca vine Curca la Steaua ne`am ars . Asta e mai rau decat Carlos . Curca nu e un portar de Steaua , face multe gafe atunci cand iti este lumea mai draga . Joaca extraordinar de bine cateva meciuri si dupa aceea o da in bara rau de tot . Inainte mergeam la meciurile Farului de acasa aproape in fiecare etapa , si imi aduc aminte de numeroasele gafe ale lui Curca , unele de`a dreptul hilare.

@weezer_20

dar Steaua trebuie sa aibe in poarta un portar care s-a apucat de fotbal la 24 ani?

mie mi-e indiferent cine vine, poate sa fie roman sau strain poate sa fie ciung, stirb, chel, paros, numai sa dea siguranta echipei si sa fie constant

Nu imi aduc aminte sa ne fi plans asa de tare la un momendat ca nu avem portar. poate in perioada Tibi Lung... :lol: Nu pot sa uit ce catastrofa a fost la meciul nostru din groapa cand am mancat bataie dupa nu stiu cat timp...

Si totusi Carlos nu e tibi Lung, sa fim seriosi... Deja incepeti sa exagerati baieti. Carlos nu e chiar un portar sub mediocru cum multi spuneti ca este.

Si a bagat imediat la faza urmatoare mingea in poarta...

Dar eu zic sa spunem stop, deja e un offtopic IMENS...

Sa speram ca dupa meciul de acasa cu Standard ne vom mai calma... Timpul le rezolva pe toate. Rabdare...

Nu imi aduc aminte sa ne fi plans asa de tare la un momendat ca nu avem portar. poate in perioada Tibi Lung... :lol:  Nu pot sa uit ce catastrofa a fost la meciul nostru din groapa cand am mancat bataie dupa nu stiu cat timp...

Si totusi Carlos nu e tibi Lung, sa fim seriosi... Deja incepeti sa exagerati baieti. Carlos nu e chiar un portar sub mediocru cum multi spuneti ca este.

Da de Rotaru mai tii minte, la meciul retur cu Panathinaikos, cand era accidentat (parca) Ritli (nu mai stiu exact daca Ritli era titular la vremea aia)... si-a luat 6 baiatu. si acu doi ani, in campionat, cand juca pt cine juca (iarasi nu mai retin), facea meciuri reusite...

ontopic: cred totusi ca putem gasi in campionatele din Estul Europei, in primele 6-7 echipe din fiecare campionat, vreun portar accesibil, eventual si tanar, nu neaparat cu experienta internationala, dar de perspectiva, BUN, pe care sa punem ochii si sa-l aducem, asa cum l-am prins pe Vasili acum 4 ani... A, si cand zic Estul Europei nu ma refer la campionate precum Albania, Estonia sau Lituania. Nu, ma refer la Serbia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Grecia, Turcia...

Oricum, asticoulul din EVZ nu prea ...m-as mira ca astia de la EVZ sa fi aflat atat de multe detalii si GSP si PRSPT nimic...ciudat...

In EVZ a fost articolul despre Carlos, cum ca s-ar fi imbatat in cantonament??? Daca nu a fost adevarat atunci, acum de ce sa-i credem?

Sigur nu e scris de Cartianu? :lol: :lol: :lol:

later: am vazut dupa ce am postat ca au si un interviu cu el.E ciudat ca nu stiu si ziarele de sport...

''Ma atrage faptul ca Steaua este foarte aproape de grupele Ligii Campionilor''

12 August 2006

Octavian Cojocaru

Andrea Guatelli a fost foarte surprins cand a auzit ca este cautat la telefon de presa din Romania.

Tanarul portar italian n-a evitat sa recunoasca oferta de la Steaua si a adaugat ca-i va cere informatii despre echipa lui Walter Zenga, idolul sau din copilarie, fost antrenor la formatia ''ros-albastrilor''.

EVZ: Andrea, din Romania te deranjam. E adevarat ca Steaua ti-a facut o oferta?

Andrea Guatelli: Cum ati aflat asa de repede? Abia astazi mi-a spus si mie agentul meu si voi ati si aflat. Da, e o propunere interesanta.

Deci, vii la Steaua?

Stiu ca ma vor si cei de la Steaua. Impresarul meu cunoaste toate detaliile.

Ai si alte oferte?

Da. Pe de o parte, pot sa raman aici, in Marea Britanie, la Cardiff City, sau as putea sa merg in Argentina, la Estudiantes la Plata. Sud-americanii mi-au facut o oferta foarte buna, dar ma gandesc ca este o distanta foarte mare si

n-as vrea sa ma duc tocmai acolo. Impresarul mi-a spus ca mai sunt si niste echipe din Franta interesate de mine...

Sfatuit de Zenga

Ce stii despre Steaua?

E cea mai mare echipa care m-a cautat. A jucat mereu in cupele europene si a facut-o bine. Stiu ca in sezonul trecut au fost la un pas de finala Cupei UEFA, dar au pierdut la Middlesbrough.

Ai vorbit cu cineva din Romania?

Nu, numai agentul meu a purtat discutii cu romanii.

Altceva mai cunosti despre Steaua?

Stiu ca, acum vreo doi ani, a fost antrenor acolo Walter Zenga. Si atunci au facut meciuri foarte bune in Europa. Ca sa ma edific si mai bine despre club, oameni, tara, o sa-l sun pe Walter Zenga. Si asa nu stiam ce pretext sa gasesc sa vorbesc cu idolul meu din copilarie (n.r. - rade).

In acest moment ce sanse sunt sa ajungi la Steaua?

Dupa discutia cu impresarul, cred ca sunt sanse de peste 50%.

Ce te atrage cel mai mult la aceasta oferta?

Faptul ca Steaua este cu un pas in grupele Ligii Campionilor. Dintre echipele care m-au cautat nu mai exista niciuna care sa-mi ofere aceasta perspectiva. Eu visez sa ajung departe si n-o pot face decat jucand la un nivel cat mai inalt.

http://www.evz.ro/article.php?artid=268362

Prea suna bine acest articol, cam bate la ochi, e si de la EVZ...

Victore ne poti elucida cazul?

Multumim! Sau comentezi dupa semnatura? :lol:

probabil l-au sunat cei de la evz, dar i-au spus sa nu vina ca Steaua ...pana mai ieri scriau articole in care pur si simplu ne desfintau.

E prea suspect sa-si fi schimbat politica asa dintr-o data, sau poate s-a impacat cartianu cu MM :D :lol:

De ce întîrzie transferul lui Mazilu?

Deşi este dorit insistent de mai multe cluburi din ţară, transferul atacantului Ionuţ Mazilu se amînă. Surse apropiate patronului Sportului au spus că motivul pentru care internaţionalul nu este acum la altă echipă este suma mare de bani solicitată de Şiman, aproximativ 3 milioane de euro. Şiman ţine la preţul fixat deoarece se pare că nu mai deţine decît 50% din drepturile jucătorului, restul aparţinînd unui important om de afaceri, care l-ar fi împrumutat pe Şiman cu peste un milion de euro.

gsp

E ceva in neregula cu stirea din Evz.

Am gasit in L'Equipe o mentiune referitoare la un oarecare Andrea Guatelli, nascut pe 5 mai 1984, junior la Parma, transferat la Portsmouth la inceputul sezonului 2005-2006.

Dar tot acolo mai scrie si ca acest Guatelli ar fi fost imprumutat in cursul sezonului 2004-2005 la Fiorenzuola si ca ar fi jucat 34 de meciuri din 34 pentru acest club. Nashpa e ca Fiorenzuola era atunci club de serie D (Liga a 5-a). Mai rau, s-a clasat pe locul 17 (penultimul) si a retrogradat in Liga a 6-a.

Ciudat. O mare speranta parmegiana imprumutata in Liga a 5-a ? Iar apoi transferata in prima Liga engleza ?

Si in Anglia e o problema. Portsmouth l-a imprumutat in primavara pe Guatelli la Oxford United FC, club de Liga a 4-a (League Two). Oxford s-a clasat pe locul 23 (penultimul) si a retrogradat. Iar Guatelli a fost trimis inapoi la Portsmouth unde se pare ca nu i s-a prelungit contractul.

Portar de Champions League ? Tare ma indoiesc. Oare Evz ne ia la misto ?

Interesante informatiile tale. Si, apropo de L'Equipe, acolo scrie ca are 1.80m inaltime, pe un alt site scrie ca are 1.83, iar cei de la EZ spun ca are 1.96... Cam mare diferenta!

Cred ca mai bine il punem pe Toma in poarta!

Apropo de Toma, oare de ce pana acum nu are nici un meci la activ in campionat??!!

Sa fie de vina lipsa de valoare, sau faptul ca o anumita persoana il tine in brate pe Cernea - un portar care mie nu imi place deloc!

Sunt curios daca sezonul asta Toma o sa apere macar in Cupa Romaniei!

Cu privire la mijlocasi, iata ce scrie pe spt:

Lazar sau Shroj

Stelistii sunt gata sa transfere pe unul dintre cei doi mijlocasi.

Accidentarea lui Radoi le-a demonstrat inca o data conducatorilor Stelei ca au probleme la mijloc. In meciul cu Standard, linia mediana a avut de suferit, dar Cosmin Olaroiu a fost nevoit sa accepte situatia, intrucit nu dispune de solutii de rezerva. Nevoia unui mijlocas central a devenit imperioasa, insa piata externa nu ofera solutii avantajoase pentru Steaua, iar cea interna a devenit excesiv de scumpa. Initial, ros- albastrii renuntasera la ideea de a aduce inca un fotbalist la mijloc, dar doua evenimente i-au facut sa se razgindeasca. Retrogradarea Sportului si conflictul dintre Shroj si FC National.  

Ochii lui Cosmin Olaroiu s-au fixat astfel pe doua tinte: Costin Lazar si John Wayne Shroj, australianul fiind in vizor inca de pe vremea lui Walter Zenga. Lazar este dorit foarte mult de stelisti, el marturisind apropiatilor ca s-a inteles deja cu ei asupra detaliilor contractuale, dar Vasile Siman isi mentine pretentiile financiare la un nivel exagerat. Daca negocierile cu Siman vor da gres, Steaua il va inregimenta pe Shroj, declarat de LPF liber de contract.

Autor: Cristian Delcea, Mihai Calin  

Publicat pe www.spt.ro Sambata, 12 August 2006

Parerea mea e ca Lazar are cel putin o clasa peste Shroj. Dintre mijlocasii transferabili din campionatul nostru, doar O. Petre era o solutie mai buna.

Articolul din Evz e scris în bataie de joc.

In niciun caz Guatelli nu il poate inlocui pe Carlos in poarta Stelei.E mai scund decat el,nu are experienta,nu a jucat titular la echipe de prima Liga.E un nimeni.Am cadea din lac in put.

In plus se doreste pentru el un salariu cat pentru doi Tudor.

Pe cine cred ei ca pacalesc ?

L-a lasat pe Martin sa plece pentru o diferenta de 30.000 USD.L-a adus pe Carlos contra 600.000 Euro si coproprietate 50-50 cu Boavista.I-a dat un salariu peste cel solicitat de Tudor.Carlos e clar sub Tudor ca valoare.

Greseli de neiertat.

Cine sunt cei care spun ca MM e un bun manager ?

guatelli este cam soiul lui Carlos :alterneaza interventiile miraculoase cu gafele copilaresti

(vezi site-ul lui portsmouth)

daca ne luam dupa politica lui jj, e probabil sa ne trezim cu el, pt ca in acest moment este liber de contract

Mi se pare si mie bizara aceasta discrepanta legata de statura fotbalistului. Ba are 1,96 m, ba 1,80, ba 1,83...

Ii bine ca se discuta din nou de transferuri!!!

Steaua ar trebui sa aiba 2 portari de valoare apropiata, dar cu caracteristici diferite:

Unul ca si Carlos, care sa poata realiza parade spectaculoase dar sa ia goluri copilaresti si unul ca si Hamu, care sa apere tot ce ii de aparat dar sa nu scoata mingi f grele.Povestea cu italianu asta suna foarte dubios...

Sigur mai vine un atacant si dupa parerea mea si un mijlocas....prea mult se discuta pe tema lazar/shroj/Stancu/o.Petre(aici sper sa clarifice situatia Victor cat de repede)

Cat despre lot, inr-adevar, avem pe fiecare post cate doi jucatori, problema este ca rezervele nu se ridica la nivelul titularilor. totusi, Olaroiu a jucat mai mult cu jucatori gen Baciu, Balan, Cernea, Ochirosii, Lovin, ridicandu-le astfel nivelul. Mai este insa mult de lucru. Oprita cred ca este doar putin iesit din forma(totusi, a progresat sezonul acesta)

cele 2 echipe care ar putea fi formate ar arata cam asa:

"Primul 11"

-----------------Carlos--------------------------

-----Saban-----Ghionea-----Goian-----P.Marin-----

-----Nicolita-----Radoi-----Paraschiv-----G.Coman----

-----------------Dica------------Iacob------------

"Rezervele"

-----------------Cernea--------------------------

-----Balan-----Baciu-----Panait-----NESU-----

-----Bostina-----Lovin-----Cristocea-----Ochirosii---

------------------OPRITA----------V.Badea-----------

Pune-l pe Cristocea in locul lui Coman si sopteste-i lui Nicolita sa-si revina ca la ora actuala Bostina e mult mai in forma ca el.

Cu Steaua 1 si Steaua 2 puse pe hartie lucrurile par mai linistitoare;

Ideea este totusi sa dam mai multe goluri decat primim;

De aceea discutiile care au fost purtate s-au

desfasurat pe 2 planuri ; aparare (portar) si atac

(varf).Nu as comenta nimic despre Carlos daca am avea

atacanti care sa dea 1-2 goluri pe meci de obicei.

Nu ar fi contat Carlos cu 1 din 4 interventii (gol

sigur).Meciurile Stelei ar fi fost toate gen 3-1,

3-2,4-2.

Din acelasi punct de vedere daca am fi avut o copie

a lui buffon nu m-ar fi interesat ca Steaua bate

mereu cu 1-0 ,face egal acasa iar cand inscrie 2-3

goluri e cam acelasi lucru pentu noi.

Vedem in continuare cine marcheaza golurile Stelei

in momentele importante -p. Marin,para(de care nu am

fost incantat dar acum merge bine de tot).

Deci problema e de echilibru ...

un transfer bun pe unul din compartimente rezolva

problema Stelei cam 50%,daca se completeaza ambele

compartimente cam 90%.

Vedeti cu totii ca in aparare se cam iau cartonase

si in atac sunt permanent accidentari(chiar si

cartonase). Cu rezerve bune se va putea rezolva

problema Stelei 100%.

In orice meci de C.L. se dau cam 2-4 cartonase constant; deci cam la 2 meciuri jucate trebuiesc rotiti aparatorii .Centrul si atacul poate lua cartonase gen Dica(tricou, continuare de faza...)sau

faulturi mai dure in faza de aparare(para,Iacob) sau

Banel(simulare).!!! eu nu spun ca sunt meritate dar

asa vede arbitrul.... si daca vreti putem pune pariu

ca in curand arbitrii vor vedea mai multe faulturi la noi decat la adversarii titrati....

Exista echipe care in primele 10 min controleaza

picioarele atacantilor nostri--- risca cate un galben

dar noi trebuie sa facem inlocuiri datorita accidentarilor.La fel, Oli trebuie sa schimbe

aparatorul care este nervos pentru ca risca 2 cartonase.

Cam asta e zbaterea cu transferurile .

ORICE ECHIPA DE C.L. ARE REZERVE LA FEL DE BUNE CAT

TITULARII.

Si Steaua incet incet incet face lot valoros si nu-i

cere nici un suporter 2 echipe egal valoric dar posturile importante nu sunt inca acoperite

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0