Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Mazilu,e si el om,este influentat de patron ,impresar si de viitorul lui....sincer, cred ca el ar alege Steaua,dar nu poate....unu,Gigi nu cred ca a vorbit cu jucatorul,Oli,nici atit....e in dilema omul......si ma gindesc cu groaza cel mai vrajeste Copos......sa fie clar,omul asta daca ar alege Steaua sunt sigur ca ar face-o cu inima....pacat,ca singurul care ii influenteaza psihicul e siman si nasul lui..... :twisted: :twisted: ..totdeauna Steaua

Mama frate tot nu v-ati acrit de subiectul Mazilu?! E cumva Gheata de Aur a Europei, cine e marele Mazilu?! A castigat in sezonul trecut CL cu Sportul ce naiba a facut? A avut si el un sezon bun intr-adevar dar nu mi se pare justificata aceasta Mazilu-manie. Cate meciuri a prins la nationala nu a avut cine stie ce realizari, ba mai mult, din cate am vazut eu a jucat SLAB. Steaua nu are atat de multa nevoie de Mazilu cat ar avea Mazilu de Steaua, Steaua mai poate gasi un atacant cel putin la fel de valoros dar Mazilu nu stiu daca poate gasi o echipa atat de puternica si care are un cuvant de spus in Europa. Vine, bine, nu vine, la fel de bine. Credeti ca daca vine Mazilu la Steaua castigam CL sigur sau ce? Prezinta vreo garantie ca va marca cel putin 20 de goluri/sezon?

si eu zic ca e bun novakovici dar nu cred ca il dau aia moka cum vrea MM si Jiji :cry: :cry:

cel putin 2m de euro face

Daca Gigi vrea intr-adevar sa cheltuie 1,5 milioane pe un atacant...mai bine ne-am orienta spre un atacant sarb zic eu, care nu are cota umflata...

Ce realizari are Mazilu?

1.Cateva meciuri la nationala,nici un gol,nici nu a jucat extraordinar

2.Multe goluri la Sportul...cum bine remarca cineva, de ce nu a fost golgeter cand jucau acolo Dinita si Bucur? De ce era mereu rezerva lor?

3.Zero meciuri in cupele europene

Poate chiar o fi bun Mazilu si ne inselam noi, insa Steaua nu are nevoie de un jucator de tipul lui Mazilu, ci de un jucator de tipul lui Vicoras Iacob

Chiar daca am admite ca Mazilu este mult mai bun decat Badea (ceea ce ma indoiesc), tot nu s-ar intelege cu Dica la fel cum se intelege Victoras Iacob cu el...

Oricum pana la returul cu Standard nu vom cumpara nimic...daca insa ne vom califica sper ca o parte din bani sa fie investiti pentru aducerea unui atacant...

Ca sa nu mai zic ca si la capitolul fundasi stanga nu stam tocmai bine...ma intreb acuma de ce nu cumparam si noi un fundas stanga nu extraordinar de bun...dar macar mai sigur pe el decat Nesu.

Cu toate ca m-am acrit de subiectul Mazilu si nu mai vreau sa scriu despre el, la stirile din sport (Pro TV parca) a aparut o declaratie a lui Becali conform careia el spunea ca era dispus sa ofere 2 milioane de euro pentru acest jucator dar MM si Oli au spus ca isi bat joc de bani daca fac lucrul asta, mai mult, a spus ca daca el era antrenor il cerea pe Mazilu. In concluzie dragii mei, am tot sustinut ca daca Oli si MM ar insista pentru el Gigi ar scoate banii imediat in timp ce majoritatea spuneati ca Gigi e chitros, ca nu vrea sa scoata bani. E clar, daca MM si Oli isi doresc un jucator mult si insista pentru el, Gigi nu se sfieste sa scoata un milion/doua pentru el.

novakovik e si cam batran 28 ani, nici nu rupe gura targului, MM cu Oli o cam dau in bara in ultima vreme , parca au un fix sa aduca jucatori straini in loc de romani, nici Carlos nici Saban nu sunt niste transferuri reusite.

Toata lumea vorbeste de Novakovic pe site...(de fapt, mai mult Sorin... :) )

Am devenit curios. Spuneti-mi, unde l-ati vazut?! Un link..., ceva...! Sa-mi dau si eu cu parerea... :)

parca au un fix sa aduca jucatori straini in loc de romani.

dar ce tu preferi numai jucatori romani? au adus doar 2 straini pana acum...

nici Carlos nici Saban nu sunt niste transferuri reusite.

in cazul lui Carlos sunt de acord insa in cazul lui Saban nu crezi ca este un pic cam devreme sa te pronunti?

Oricum ne trebuie urgent un portar bun sau ne asteapta vremuri grele...

Saban daca avea intradevar valoare, era selectionat la nationala israelului si juca titular la Steaua, a avut destul timp sa se pregateasca si fizic si psihic, e genul de jucator inconstant, cu potential dar ..pentru postul de fundas este nepotrivit, ca fundas daca ai gresit ai dat-o in bara. daca tot se incearca aducerea de jucatori straini nu era normal sa se aduca ceva peste ce avem noi in campionatul intern?

P.S. de Cocis nu se mai aude nimic?

Rossoblu,

Neconvocarea la nationala e un reper relativ la valoarea jucatorului.

Crezi ca Ogararu e slab daca l-a lasat acasa Piturca? Sau ca Rosu sau Contra sunt mari jucatori dac-au fost chemati? Cine stie cati antrenori infecti de nationala mai exista.

Lasa-l pe Saban sa aiba un anumit nr de meciuri jucate inainte sa-l critici.

@ Rossoblu

Asta e chiar culmea, hai sa ne luam si de Saban, cred ca ai probleme omule. De unde ai tras tu concluzia ca a "avut destul timp sa se pregateasca"? Ce ti s-a parut inconstant la el?! Cum adica pentru postul de fundas este nepotrivit? Sa jucam cu el in atac? Stai linistit, Saban e un jucator foarte valoros si o sa o dovedeasca in curand. Cat a fost pe teren el nu mi-a lasat o impresie buna ci foarte buna, lucru reflectat si in presa.

dupa parerea mea Saban este singurul transfer reusit in aceasta pauza competitionala, problema este ca se afla in urma cu pregatirea fizica, insa a lasat o impresie destul de buna in putinele meciuri in care a jucat, are potential sa ajunga titular si atunci, probabil va fi convocat si la nationala tarii lui.

daca tot se incearca aducerea de jucatori straini nu era normal sa se aduca ceva peste ce avem noi in campionatul intern?

bineinteles ca da, asta au vrut in cazul lui Saban, vom vedea cu timpul daca este sau nu asa... ce nu mi-a placut este ca se laudau ca vor transfera un jucator de la mondiale si nimic...pana la urma au reusit acest lucru cainii cu ze kalanga...

Cu toate ca m-am acrit de subiectul Mazilu si nu mai vreau sa scriu despre el, la stirile din sport (Pro TV parca) a aparut o declaratie a lui Becali conform careia el spunea ca era dispus sa ofere 2 milioane de euro pentru acest jucator dar MM si Oli au spus ca isi bat joc de bani daca fac lucrul asta, mai mult, a spus ca daca el era antrenor il cerea pe Mazilu. In concluzie dragii mei, am tot sustinut ca daca Oli si MM ar insista pentru el Gigi ar scoate banii imediat in timp ce majoritatea spuneati ca Gigi e chitros, ca nu vrea sa scoata bani. E clar, daca MM si Oli isi doresc un jucator mult si insista pentru el, Gigi nu se sfieste sa scoata un milion/doua pentru el.

Sincer, nu cred o iota din ce a spus Gigi. Mi se pare mai mult o incercare eleganta de a iesi dintr-o anumita situatie si de a demonstra suporterilor ca totusi el chiar ar fi incercat ceva. Mazilu daca va pleca de la Sportul o va face numai la Rapid. Oricum, e exagerat sa il plangem chiar atat de mult, nu e totusi noul Van Basten.

Raman la ideea ca este absolut necesar sa mai aducem un atacant.

@Melku

vezi ca n-am jignit pe nimeni, parerea mea este ca trebuia adus un titular si nu jucator de perspectiva, faci pariu cu mine ca Saban n-o sa joace titular prea curand la Steaua? poate doar daca se accidenteaza Petre Marin .

greseala din finalul partidei cu Gorica m-a facut sa am parerea asta despre el, cand era ultimul aparator si a pasat atacantilor sloveni desi nu era presat de nimeni .

@ Piece of Mind

Lasand la o parte ce a spus Gigi, esti de acord cu mine ca daca MM si Oli ar fi insistat pentru Mazilu pana la urma l-ar fi induplecat (daca era cazul)?

@ Rossoblu

Pai scuze de tonul mai dur dar imi sar dracii, te-ai pronuntat mult mai devreme decat e cazul si o faci in continuare, cum sa fie Saban un jucator de perspectiva? Are 20 de ani cumva? A fost adus un titular si el va fi in momentul in care Oli va considera ca acesta e pregatit, atat fizic (tii minte ce a spus Oli dupa meciul cu Craiova? ca Saban intreba din 5 in 5 minute cat mai dureaza meciul? omul nu e la capacitatea fizica maxima) cat si in ceea ce priveste jocul echipei, tactica, etc.

Saban va fi titular, pe Nesu nu il vad bine in momentul in care acest lucru se va intampla pentru ca Marin va fi trecut pe partea lui, deci da, ma bag la pariu :wink:

cred ca Pierre Boya de la Partizan ar putea fi o solutie pt atacul nostru

are 22 ani, 1.84 inaltime jucator gen Victoras Iacob, masiv cu foarte bun joc de cap

262348_MEDIUMSQUARE.jpg

mai mult de 2 milioane n-ar putea costa

@melku sper sa fie cum zici tu ..eu mi-am spus doar prima impresia care mi-a lasat-o iar faptul ca n-a jucat titular decat odata pana acum imi intareste aceasta impresie.

greseala din finalul partidei cu Gorica m-a facut sa am parerea asta despre el, cand era ultimul aparator si a pasat atacantilor sloveni desi nu era presat de nimeni .

Daca dupa o singura greseala poti sa judeci un jucator atunci imi cer scuze mare maestru Ienei, Sir Bobby Robson si Sir Alex Ferguson si nu in ultimul rand Capello si Hiddink!

De ce nu zici asa si despre Nesu si Oprita? Pentru ca sunt Români?

@***alex***

pentru ca jucatorii straini ar trebui sa fie peste cei din campionatul intern daca tot s-au chinuit sa-i caute , si pt ca este al doilea jucator dupa Radoi ca salariu ..deci teoretic valoarea lui ar trebui sa fie direct proportionala cu salariul

Cu valoarea direct proportionala cu salariul m-ai dat gata... dar sa stii ca Saban este peste multi fundasi dreapta din campionatul intern, dupa jocul prestat in cele 2 meciuri de pana acum, joc laudat si in presa, dupa cum zicea si Melku!

Fa un chestionar cu Saban sa vedem daca ai dreptate!

nu ma poti convinge nici tu pe mine nici eu pe tine, evolutiile lui din viitor vor stabili cine are dreptate, eu doar mi-am exprimat parerea, n-am mai facut nici polluri nici chestionare :wink:

@ Piece of Mind

Lasand la o parte ce a spus Gigi, esti de acord cu mine ca daca MM si Oli ar fi insistat pentru Mazilu pana la urma l-ar fi induplecat (daca era cazul)?

Sa zicem ca da... :lol:

Intrebarea mea este: ce naiba ne facem daca nu reusim sa transferam pe cineva din strainatate (pret mare de transfer, salariu aidoma, etc)???

E simplu, Piece...

Ne multumim cu Badea si Oprita.

Si ne rugam ca Badea sa joace din ce in ce mai bine...Caci alti atacanti valorosi nu exista in Romania!

calificarea in grupe ar aduce pana la 7 mil euro la bugetu Stelei, daca s-ar dori cu adevarat ar exista variante.

Portarul italian Guatelli ar da Premier League din Anglia pe Liga I din Romania

Satui de gafele portughezului, conducatorii de la Steaua vor sa transfere un tanar portar italian care a evoluat la echipa engleza Portsmouth.

Steaua este foarte aproape de achizitionarea portarului italian Andrea Guatelli. Dupa numeroasele gafe ale portughezului Carlos Fernandes, comise atat pe gazon, cat si in afara lui, conducatorii din Ghencea s-au hotarat, in sfarsit, sa caute un inlocuitor. Desi oficialii ''ros-albastri'' merg pe mai multe piste, cea mai la indemana pare a fi solutia Andrea Guatelli, un portar italian de 22 de ani, care are o statura impozanta, 1,96 metri, si un atu important: e liber de contract.

Campioana Romaniei tatoneaza aceasta varianta de mai bine de o luna, italianul putand deveni al treilea ''stranier'' care apara poarta Stelei dupa bielorusul Vasili Hamutovski si portughezul Carlos Fernandes. Guatelli ar fi, totodata, al treilea italian platit de Steaua, dupa antrenorii Walter Zenga si Massimo Pedrazzini, care au lucrat in Ghencea in sezonul 2004-2005.

Vrea salariu de 200.000 de euro

Andrea Guatelli s-a nascut la Parma pe 5 mai 1984 si a crescut in curtea parmegianilor. Din sezonul 2004-2005 a fost transferat in prima Liga engleza, la Portsmouth. Gruparea care in vara l-a vrut si pe Mirel Radoi l-a imprumutat pe italian la Oxford United, Guatelli nereusind sa-l scoata din poarta pe titularul Shaka Hislop. Acum, Andrea este liber de contract, pretentiile lui fiind un salariu de cel putin 200.000 de euro.

Cerintele italianului nu sunt foarte exagerate, la Steaua existand deja doi fotbalisti care au depasit de mult acest prag: Mirel Radoi - 300.000 de euro - si Klemi Saban - 290.000 de euro. Mai ales ca, in afara salariului, gruparea din Ghencea nu mai trebuie sa plateasca alti bani pentru achizitionarea tanarului portar.

Pedraneschi: ''Sunt sanse mari sa ajunga la Steaua''

Nicola Pedraneschi, agentul portarului, a confirmat ieri, in exclusivitate pentru ''Evenimentul zilei'', ca oficialii Stelei au facut o oferta.

''Este adevarat ca Steaua m-a cautat pentru Guatelli. Sunt sanse mari ca el sa ajunga la aceasta echipa. Avem insa mai multe oferte, de la formatii din toata lumea. Chiar si Estudiantes, din Argentina, il vrea. Mai sunt variante din Anglia si din Franta. Nu ne grabim, trebuie sa cantarim bine toate ofertele. Andrea Guatelli va merge unde il vom sfatui noi. Are incredere in noi ca-i vom gasi cea mai buna varianta. Niciodata nu e bine sa te grabesti. Andrea e un goalkeeper excelent. A fost crescut la Parma, de antrenorul care l-a descoperit si pe Gigi Buffon. Acesta mi-a spus ca, dupa Buffon, n-a mai vazut un portar cu asemenea calitati'', ne-a declarat ieri Pedraneschi.

Carlos vrea sa plece

Portarul Carlos Fernandes a comis multe erori de la venirea sa in Ghencea si, dupa ce a fost in mijlocul mai multor scandaluri, s-a aratat dornic sa plece de la Steaua. Informatia a fost confirmata chiar de portarul lusitan, care, in urma cu mai mult de o saptamana a acordat un interviu cotidianului portughez ''Record''.

''Astept cu nerabdare meciul cu Standard, dar pana la finalul perioadei de transferuri orice este posibil. Zilele acestea vor fi foarte importante'', a afirmat Carlos atunci.

Patronul Gigi Becali pare tot mai hotarat sa renunte la serviciile actualului titular din poarta Stelei. ''Carlos nu e un portar asa de valoros'', a remarcat si Becali, dupa evolutia dezamagitoare a portughezului in meciul de la Liege.

sursa: EVZ

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0