Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Oricat de bun a fost Mazilu campionatul trecut, sincer nu cred ca merita 2 milioane de euro. Exact cum au zis si multi de aici, cu banii aia poti aduce un atacant solid strain, 100% profesionist. Nu stiu de cand si daca Mazilu s-a mai antrenat, de cand ii tot curg ofertele pe la urechi. Sincer, n-are decat UTCopos sa dea 2 milioane pe el si sa se tzepuiasca asa cum s-a tzepuit cu Griffits, care cu toti banii lui a reusit un gol in 3 meciuri oficiale(la fel ca pustiul nostru Ochirosii adus gratis), si nu a convins deloc nici macar in amicale. Si 1,5 milioane cat ofera GG mi se pare un pic cam mult. Nu putem sa negam ca, in conditiile accidentarii lui Victorash, ne trebuie inca un atacant puternic, de poarta. Nu stiu insa daca Mazilu este solutia potrivita...

La portari, situatia este ceva mai delicata. E clar ca Carlos nu traverseaza o perioada magnifica. Insa totusi, nu ne hazardam cu aceasta "criza de portari"? Nu ar merita si Cernea, si poate Toma, o sansa? Cernea era totusi titular la Otelul cand l-am luat, si am lustruit cu succes banca de rezerve cu el. Pe Toma nu l-am vazut niciodata aparand, dar cine stie, poate e o varianta de viitor? Vedeti ce a facut Dinamo din Matache...e o speranta in cei tineri ;). Multa bafta Steaua sper sa mai aducem un atacant

mai luam un atacant pana pe 31 aug. probabil ca va fi unul dintr-o zona situata la est de lubljiana.

Doar un atacant ?

Ar fi mai multe posturi cu probleme

In fine , macar atacantul sa vina si sa fie bun

@ sorin_777

s-ar putea sa fii incantat, Sorin... s-ar putea sa fim cu totii... Uite o frantura din carpeta:

"MM sedus de Novakovici

Managerul general al Stelei a fost marți searã la Nicosia, unde a urmãrit meciul Omonia - Litex Loveci 0-0. Oficialul campioanei l-a urmãrit în special pe atacantul de culoare al gazdelor, Mguni, pe care intenționa sã-l transfere pentru a umple golul lãsat în atac de accidentarea lui Iacob. Evoluția lui Mguni a fost însã modestã și MM a renunțat la achiziționarea lui. În schimb, a rãmas impresionat de atacantul lui Litex, Novakovici, însã o eventualã ofertã a Stelei va fi fãcutã dupã ce și Olãroiu îl va vedea jucînd."

Nu cred ce spune carpeta... Olaroiu l-a vazut deja jucand pe niste DVD-uri pe Novakovici, asa spune o stire mai veche...

gsp nu are surse pentru. transferurile noastre. oricum discutam la mai multe capete cu 4 impresari. cum v-am spus principalul impediment este problema salariului si de aceea probabil ne orientam la un jucator din est. cine joaca deja in franta, germania, olanda nu vine in Romania deact daca primeste dublu fata de salariul la clubul de origine.

sa nu mai zic ca si Gigi e atat de schimbator in ultimul timp, plus ca nu mai vrea sa dea aprobarea la nici o plata pana nu vede si el jucatorul propus.

poate nu v-ati lamurit si ce este cu aceasta campanie constanta contra lui Carlos?! se incearca impunerea ideii ca solutia a fost gresita si deci MM si Oli ar trebui verificati mai atent de patron. Gigi nu e prost sa puna botul, dar daca ii tot repeti ce greseala a facut MM cu portughezul pana la urma simte si el nevoia sa se implice. astfel ne miscam mai greu pe piata transferurilor, bucuria dusmanilor. Gigi nu e rau intentionat, dar se conduce prea mult dupa intuitie si starea lui de moment (de ex. acum i-a intrat in cap ca siman vrea sa-l escrocheze de fapt).

Vreau sa trag un semnal de alarma in cazul in care vine un atacant - Sa nu ne asteptam sa transforme in aur tot ce atinge - ne dorim atat de mult un atacant incat presiunea asupra lui va fi imensa, comparabila cu cea de care a beneficiat Carlos, in concluzie chiar daca vine un atacant, Novakovici de exemplu, trebuie sa avem rabdare cu el.

mai luam un atacant pana pe 31 aug. probabil ca va fi unul dintr-o zona situata la est de lubljiana.

Am mai auzit de-astea...o sa cred cand o sa-l vedem pe Gigi umflandu-si pieptul in fata camerelor de luat vederi cu ce mare transfer a mai reusit el...Lasand malitiozitatea la o parte, daca nu vom mai transfera inca un atacant, vom avea reale probleme, inclusiv in sezonul de toamna.

sa nu mai zic ca si Gigi e atat de schimbator in ultimul timp, plus ca nu mai vrea sa dea aprobarea la nici o plata pana nu vede si el jucatorul propus.

[..] Gigi nu e rau intentionat, dar se conduce prea mult dupa intuitie si starea lui de moment (de ex. acum i-a intrat in cap ca siman vrea sa-l escrocheze de fapt).

Da' nu prea se pricepe omu', asa-i??

Stii ce-i doresc eu lui GG? Sa-si gaseasca o preocupare..., un post in guvern sau parlament (nu prea important, ca, Doamne fereste!, cine stie ce prostii mai face si p-acolo!). Asa nu o sa mai poata teoretic si legal sa conduca Steaua si nici prea mult timp pentru asta nu o sa mai aiba.

Mai e o problema cu GG!

Imixtiunea patronului in deciziile antrenorului cu privire la tactica.

Si nu spune ca sunt doar scorneli ale presei. Olaroiu nu este primul antrenor, si probabil nici ultimul, care a avut astfel de probleme.

poate nu v-ati lamurit si ce este cu aceasta campanie constanta contra lui Carlos?! se incearca impunerea ideii ca solutia a fost gresita si deci MM si Oli ar trebui verificati mai atent de patron.

Dar chiar a fost gresita, Victore!

In plus, eu nu inteleg ce mai cauta Cernea, un portar care nu e nici macar de nivelul lui Carlos, in echipa Stelei?

De ce nu se incearca aducerea macar a unui portar de rezerva?!

In privinta atacantului, oricine ar veni, va trebui sa marce ceva mai mult de 6-7 goluri pe sezon!

Trebuie vreo 2-3 jucatori buni la echipa .

Din pacate aceasta campanie de transferuri a fost sub orice critica

Au plecat Ogararu (respect !) , Cristea si juniorii

Au venit :

Panait - l-a vazut careva ?

Badea - niciun gol pina acuma si mai e mult pina departe ca sa zicem ca e o achizitie buna

Saban - "Internationalul" care nici macar nu a fost convocat pentru amicalul de sapt viitoare a Israelului . In plus , nu poate juca un meci intreg ca e in urma cu pregatirea :roll:

Coman - e rupt

Drida - luat pe 28.000 dolari si apoi returnat

Astea sunt transferuri pentru Liga Campionilor ??

Rusine !!

Vrei sa te bati cu Barcelona si Madrid ?? Scoateti banii pentru transferuri !!

M-am saturat sa tot aud ca toti au preturi exagerate , ca vor salarii mari , ca se tem de rasismul din Romania ,ca nu le plac sarmalele ...

eu am mai spus: cand joci 33 meciuri in cupele europene in 2 ani si esti cu un picior in Liga pare ciudat sa mai comentezi ca suporter nemultumit.

sigur ca la fotbal toata lumea are impresia ca se pricepe, dar e bizar sa mai folosim expresii ca "rusine!" sau sa-l luam in deradere pe Gigi si restul conducerii tocmai acum?! pana la urma meritul rezultatelor este mai intai al lor (patronat, conducere, antrenori, jucatori) si abia dupa aceea al nostru. iar daca chiar o sa intram in Liga, toti "criticii ratiunii pure" ar trebui sa rosteasca macar in gand: "sa traiesti boierule!". nu trebuie sa ne fie rusine in a recunoaste greselile!

parerea mea!

mie mi-e sa nu ne facem de kko daca ajngem in Liga,daca Doamne fereste prindem o Barcelona in zi buna ne da 20 ..Carlos o sa fie dupa seminte ca de obicei, decat sa ne facem de ras in Liga mai bine ramanem acasa, parerea mea.

Avem caderi inexplicabile, momente ale jocului cand pur si simplu nu ne regasim, (vezi boro vezi liege) aici e nevoie si de un psiholog ..degeaba se bate Oli cu pumni-n piept ca antrenoru e si psiholog.

Nu cer un mare atacant, vreau unul tanar care sa fie de perspectiva cu dorinte de afirmare, inalt la 1.90 cel putin, pe profilul bataios si cu sut din orice pozitie, nu vreau sa fie tehnic, nici mare vitezist, vreau sa fie un OPORTUNIST... si luptator... Astea nu sunt pretentii cred. Sper sa ma bucur miercuri peste 2 saptamani si la maxim o saptamana cel tarziu sa ma bucur iara :)

lasa sa ajungem noi in Liga si mai vedem! pana acum toti cantau prohodul ca vai ce slaba campanie de achizitii, ce echipa terminata si uite ca mai e doar un pas mititel! acum ca se zaresc grupele se schimba melodia si toata lumea se ingrijoreaza de soarta cruda ce ne asteapta acolo! intai sa ajungem!

eu nu cred ca o sa ne facem de ras nici in Liga. iar Carlos este oricum cel mai bun portar din campionat! am pus un post si pe "Standard - Steaua" unde mi-am argumentat opinia ca el nu a jucat slab nici la liege. ambele goluri au fost aproape imparabile si i se poate reprosa poate doar o anumita rigiditate, explicabila prin faptul ca nu era nici pregatit (a avut 1 sapt. repaus) si nici 100% valid dupa entorsa (si deci cu forta de impingere in picioare diminuata).

@Sorin_777

Totusi nu crezi ca avem nevoie si de un portar,chiar nu se vede asta...toate marile valori care au fost pe la Steaua vad acest lucru...ne lipseste un portar de nationala(indiferent al carei tari,exclus congo :lol: )...am castigat cupa campionilor datorita unui mare portar,sa nu uitam asta niciodata

Si de un atacant de viteza si care sa fie rau...adevarul ca toti fanii asteapta un nou Laca :idea:

poate o sa ne fie la fel de rau cum ne-a fost si in ultimii doi ani?!

multa lume face confuzie: nu ne-a fost, nu ne este si nu ne va fi rau! dar SUNTEM RAI! ceea ce este cu totul altceva.

Un portar cum a fost marele Duckadam nu se mai gaseste asa usor... Cine mai a aparat 4 lovituri de la 11 MM de atunci?

Atacant ca Laca hmmm!!! greu, foarte greu, aproape imposibil. Am zis cu totii ca e Cristea, si nu a fost, dar e mult prea putin in atatia ani , sa asteptam la un singur jucator sa fie un nou Laca. Eu ma multumesc si cu putin, daca rezultatele vin, ma multumesc, si in ultimii 2 ani ne-a mers EXCELENT... Si asta datorita conducerii in primul rand. Credeti ca daca era un Paunescu, sau un Copos sau 9 actionari la Steaua ne mergea bine? Eu nu...

In momentul de fata Steaua nu are ce portar si atacant sa cumpere in Divizia A.

Pentru postul de portar,parerea mea ca cea mai buna solutie este urmarirea unor fotbalisti din spatiul est-sovietic.Acestia au o pregatire mult mai diferita de cei din Vest,bazandu-se pe gabarit ,exemple ar fi (Akinfeev,Malafeev etc).

Daca va aduceti aminte ,acum cativa ani am jucat cu o echipa din Belarus,Neman Grodno,eh,Bucuresti am facut 0-0,dar astia au avut un portar de 18 ani care a facut minuni atunci.

Pentru postul de atacanti,la fel ca si voi sper ca acest Novakovic sa ajunga la noi,pare un atacant de mare clasa.

Ai dreptate am avut o conducere destul de buna,ceea ce ne-a oferit multe satisfactii si cred ca suntem foarte multumiti...dar la Steaua niciodata nu trebuie sa ne multumim cu putin,vrem mai mult

Eu zic ca am facut 3 transferuri foarte bune,asta ar fi topul

1.Cristocea

2.Saban

3.Badea

Parerea mea ca s-au facut si greseli:

1.Vanzarea lui Hamu pe un pret de nimic si aducerea unui portar submediocru(Duckadam zicea in evz ca n-a fost un portar mare dar tot ce se putea scoate a scos...asa e si Hamu nu stralucea dar tot ce se putea apara,apara plus ca stiu bine ca apara si penalty-uri si inca un plus se vedea ca tine la culorile acestui club si inca un plus stia si limba si inca un plus nu avea atatea fitze"ma simt ca si beckam :lol: :lol: :lol: " ...sunt prea multe sa le enumar acum)

2.Readucerea lui Neaga,dupa ce acesta clar a zis ca vrea sa se intoarca(era o solutie foarte buna pt atacul nostru)

Eu nu zic ca Novakovici e un atacant de mare clasa, dar cel putin util noua tot este... Eu vad o solutie buna pentru atacul nostru decimat de accidentari si forma slaba.

Pare de mare clasa ca e mereu acolo in gura porti si nu prea rateaza din cate am vazut eu in imaginile cu el.

Dar sa vedem ce parere are si Oli despre el.

Novakovici este un atacant bun,dar nu cred ca ar fi o solutie de moment buna ci mai mult de perspectiva...integrarea in lot e destul de grea(VEZI Badea-Dica si el e roman)

Eu tot cred ca Mazilu ar fi cel mai bun

Va rog sa nu mai pomeniti numele Mazilu in acest forum... Abia astept sa il vad cum joaca in acest sezon, unde o juca, apoi mai vorbim de Mazilu... mai am putin si visz noapte pe Mazilu in tricoul Stelei. Desi nu il merita. Nu ca nu ar fi suficient de bun, ci pentru ca nu e un stelist adevarat.

Ce bine i-ar fi stat lui Mazilu in tricoul Stelei... :lol:

Virgil,

ce iti place sa pui gaz pe foc...

:)

Dar nu va purta Mazilu un tricou de campion cum numai Steaua are pentru ca nu cred ca alege mintea lui... :lol:

Nu are el norocul sa joace la Steaua.

Ma intreb,la Raped va mai da jumatate din numarul golurilor marcate anul trecut ? Nu cred.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0