Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

pai daca da altex 1 mil.. s-a dus investitia intr-un an...

acum nu shtiu ce sa zic...daca Mazilu la oferta are a avut`o de la Steaua nu se vrea aici... sa se duca unde vede el cu ochii si sa nu mai faca nimic toata viata..

na ca`l si blestemai :D

MM caută atacanţi în OlandaManagerul general al Stelei, Mihai Stoica, a ajuns foarte tîrziu la stadion aseară, cu mai puţin de o oră înainte de startul jocului, el venind direct de la Amsterdam. MM a fost plecat în Olanda pentru a vedea doi atacanţi, pe care campioana României îi are în vizor pentru a-i transfera şi a umple astfel golul lăsat în avanposturi de accidentarea gravă de la genunchi a lui Iacob. (gsp.ro)

Sper sa si achizitioneze de data asta ceva pentru ca m-am saturat sa ma tot hranesc cu zvonuri.

P.S. Mai terminati cu Mazilu ala, nici numele nu il mai suport. :evil:

cica MM cauta un congolez dar si ala pare prea scump pt noi..

mai bine il luam dreaq pe stancioiu ca-i liber de contract..

@Ayrton

Hahahahahahahhahahahahahahaha, nu vine pentru ca nu cred ca mai poate fi legitimat sa joace in CL, a jucat sezonul asta, altfel venea :lol:

@ Melku

Mda! Ce pacat! Asta e, daca nu ne-am miscat mai repede... :lol:

Stancioiu nu e liber,la inceputul lui iulie si-a pus semnatura pe un nou contract cu Sportul.

Stancioiu nu e liber,la inceputul lui iulie si-a pus semnatura pe un nou contract cu Sportul.

atunci dc era in tribuna la caini?

era ca si al lor daca il vroia Rednic, dar a zis ca are pretentii salariale prea mari(cerea 50.000 ceva de genu), poate nu o fi liber dar nici scump nu e daca au avut bani cainii pt el...se stie ce greu scot aia bani..

Pai omu si-a pus semnatura cand Sportul era inca in A,chiar primise laude de la Siman ca rar gasesti jucatori ca el,dar acum ca Sportul este in Liga a 2 a,normal ca vrea sa plece.

Si Vasluiu se interesase de el,dar Siman ,normal a cerut un pret imens.

Cum am spus mai sus: decat sa dea unu jumate pe  Badea si Panait, mai bine mai punea jumate si-l luau pe Mazilu...ziceti voi ca nu am dreptate...

Nu ai dreptate.Cu banii care se cer pe Mazilu aduci atacant strain cu ceva experienta in Europa si ii platesti si salariul.Numai sa vrea Gigi.

Nu stiu daca Mazilu e cea mai buna solutie, dar pe cineva tot TREBUIE sa aducem! Nu putem sustine corespunzator nici macar sezonul de toamna cu actualii atacanti, daramite restul (primavara europeana si returul campionatului)??

Asta e tare: atacanti din Olanda, de parca ii gasesti in oua Kinder si ii asamblezi... :lol: :lol: :lol: :lol:

1. NU VREAU SA MAI AUD DE Mazilu! Nici macar nu mai stie fotbal de cand nu a mai jucat!

2. VREAU UN VARF DE CULOARE INALT SI PUTERNIC, nu neaparat tehnic.

3. SE POATE SI UN PORTAR EXPERIMENTAT?

Sa ma ia pe mine :lol: ca si eu stiu sa dau cu picioru in minge mai bine ca Oprita si am si viteza mai buna ca el :lol: s-a vazut clar in meciul de la Liege ca ne-a lipsit un atacant care sa o bage in ate :cry: mi-am pierdut speranta ca vom mai aduce pe cineva mai ales ca jj a zis ca va continua cu acesti 3 atacanti(Dica Badea Oprita)si nu v-a mai aduce pe nimeni dak nu reuseste sa-l ia pe Mazilu. :cry: :cry: :cry:

eu nu mai cred o vorba din ceea ce zice Gigi. pana nu vad nu ma conving!

Iata:

"Campioana României, Steaua Bucureşti, este aproape de a-l transfera pe mijlocaşul Costin Lazăr, de la Sportul Studenţesc, anunţă ziarul Ziarul. Gigi Becali a încercat să-l transfere pe golgeterul României, Ionuţ Mazilu, pentru care a oferit 1,5 milioane de euro. Conform aceleiaşi publicaţii, atacantul Sportului s-a transferat la Rapid Bucureşti pentru 1,2 milioane de euro."

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

de remarcat ultima fraza... precum si faptul ca Lazar ar fi EXCELENT la mijlocul terenului. dar tot ne trebuie PORTAR si ATACANT.

Conform aceleiași publicații, atacantul Sportului s-a transferat la Rapid București pentru 1,2 milioane de euro."

Pacat ca nu se precizeaza cati sunt albi cati negri si cati de alte culori...

Probabil ca asta ramane lotul ... deocamdata ,dar dak vom intra in grupe ...si sa zicem ca vom face o figura frumoasa ,chiar sa iesim din grupe vom reusii sa transferam jucatori mai mari...

Conform aceleiași publicații, atacantul Sportului s-a transferat la Rapid București pentru 1,2 milioane de euro."

Nu cred ca Siman a fost atat de prost sa-l dea la ccrrrapid pentru 1,2 milioane, din moment ce Steaua a oferit 1,5 milioane, indiferent de procentele promise de savarina in eventualitatea unui transfer. Numai sa nu-i fi intins vreo mana de ajutor varul giovanni.

mai luam un atacant pana pe 31 aug. probabil ca va fi unul dintr-o zona situata la est de lubljiana.

parerea mea este ca nu vom marsa pentru. Mazilu. in Romania nu exista varfuri care sa valoreze peste 1 mln. uitati-va si la rapid cum a aruncat banii pentru. grifith crezand ca se intareste, un jucator onorabil dar care nu te poate scoate singur in momentele grele si se pierde usor in anonimatul unei echipe mediocre.

Sa nu spui ca e vorba de Novakovici!! :D:D:D

Eu mi-as dori sa vina slovenul la noi... Si mai bine 800.000 de euro pe sloven decat 2-3 mil euro pe Mazilu.

milivoe_novakovich.jpg

Milivoe Novakovic

Burthday: 18.05.1979

High: 192 см.

Weight: 84 кг.

Nationallity: Slovenian

Matches with national team: 0

Goals with national team: 0

Matches into league: 24

Goals into league: 16

Previous teams: Olympia (Lublana), Klagenfurt (Austria), Voisberge (Austria), Matersburg (Austria), LASK (Austria

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0