Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Interesanta ar fi fuziunea dintre Targu Jiu si Sportul !

Parca il vad pe Mazilu sau Balan jucand pentru Gorjeni. :D

Una peste alta decizia pare corecta,Siman si-a cautat-o,iar din aceasta "gafa" a sa s-ar putea sa profite alte echipe si sa il lasa fara cei mai buni jucatori.

Eu in principiu sunt de acord cu Virgil. Sportul este tolerata de ani de zile in ce priveste infrastructura. Pungasul ala de Siman nici nu s-ar gandi sa investeasca ceva, iar altii nici atat.

O data si-o data trebuia sa se intample asa ceva si la noi, ca prea s-au invatat toti ca merge si fara...Daca Sportul este echipa cu cea mai proasta infrastructura din Liga I (si inclin sa cred ca este), atunci decizia FRF este una justificata.

later edit: acum am observat ca de fapt e vorba de neplata datoriilor la stat. Oricum asta nu are mare importanta, principiul ramane acelasi. Doar ca nu sunt sigur ca Sportul are cea mai proasta situatie in ce priveste datoriile la bugetul de stat. Iar daca nu o are, atunci s-a comis intr-adevar o nedreptate.

Nu cred ca Mazilu va juca in divizia B... E absurd... Mazilu si probabil Balan vor pleca de la Sportul...

Poate nu ar fi rau sa fim atenti. Nu e frumos dar de ce sa se intareasca rivalii?

Daca intr-adevar Sportul va pica in B, cred ca Mazilu are cele mai mari sanse de transfer la Steaua. Siman e la cutite cu savarina, Dinamo are vreo 5 atacanti in lot, CFR-ul nu da 1 milion , doar domnul Jabba de la Poli sa nu intre in joc. Ar fi superba o formula de joc cu Dica mijlocas in spatele a 2 varfuri, dar nu cred ca va renunta Oli la Paraschiv. Fiind adeptul fotbalului italian unde doar Milan si partial Inter si Lazio joaca cu 2 varfuri impinse, mi-e greu sa cred ca Oli va schimba formula actuala de joc a Stelei (din pacate).Dintre toti jucatorii din Romania, la ora asta singurul jucator ce ar putea fi titular la Steaua (fara probleme), ar fi Mazilu. Ce pacat ca nu l-am luat acum 4 ani cand n-a vrut Piti sa dea 250.000 $ pe el.

acum am observat ca de fapt e vorba de neplata datoriilor la stat. Oricum asta nu are mare importanta, principiul ramane acelasi. Doar ca nu sunt sigur ca Sportul are cea mai proasta situatie in ce priveste datoriile la bugetul de stat. Iar daca nu o are, atunci s-a comis intr-adevar o nedreptate.

Sportul nu are cea mai mare datorie fata de stat, dar cand te stii cu sabia deasupra capului si nu prezinti nici macar un plan de esalonare sau o hartie cum ca esti implicat in proces cu statul pentru datoriile astea nu ai cum sa ai pretentii la o decizie favorabila.Jiul are o datorie mai mare dar a inceput sa plateasca din ea.Siman nu prea a crezut ca va fi retrogradat si nu a platit nimic, desi putea sa faca un mic efort ca doar datoria nu e mare.Si daca nici atunci cand esti obligat nu o faci inseamna ca un om ca el nu are ce cauta in fotbalul romanesc.Sportul nu are decat jucatori.Si aia platiti prost...iar in fotbalul de azi un club de fotbal nu inseamna doar jucatori.

PS: Siman numai daca l-ar fi dat pe Mazilu ar fi obtinut mai mult decat datoria pe care o are.

Siman nu poate sa vanda nimic pentru ca are sechestru pe jucatori.Conturile bancare ii sunt blocate.Nu stiu daca in situatia in care echipa va fi retrogradata,jucatorii vor putea deveni liberi de contract.

Se spune ca Sportul ar fuziona cu Pandurii.

Faptul ca se zvoneste ca Sportul ar fuziona cu Pandurii, ma face sa cred ca nea' Gigi nu e chiar strain de aceasta situatie. E foarte posibil ca si Copos sau Badea si, de ce nu, Giovani :!: sa fi avut "interes".

Daca jucatorilor le va scadea cota, ghici cine va profita de pe urma lor!

In conditiile in care fuziunea celor doua s-ar realiza, s-ar putea sa vedem cativa jucatori ai Sportului la Steaua!

N-as zice pas lui Mazilu sau Varga!

Varga nu ar mai avea loc,deja sunt 3 mijlocasi stanga care se bat pe postul de titular.Mazilu un categoric DA si poate si Lazar si T.Balan desi nu m-as incumeta cu Balan datorita accidentarii grave pe care o are si nu se stie in ce forma o sa revina deci s-ar putea sa fie o mare teapa Balan macar Mazilu si ar fi perfect :lol: :D

si totusi, daca ar veni Varga, din punctul meu de vedere ar fi cel mai reusit transfer al verii... dintre toti noii veniti, de el sunt cel mai convins ca ar face fata ca titular.

pacat de echipa sportului ca is baietzi faini acolo da' de shmekeru' ala de siman nu imi pare rau pentru ca isi bate joc de ei... pe de alta parte trebe condescu sa se intoarca (alesii stiu de ce)...

de ce a picat siman si nu simota? pentru ca are oi mai multe, mai mandre si mai cornute si cai invatati si caini mai barbati, a caror pret tre sa mai scada un pic ca iara face nasu' Copos spume la usa hotelului...

bah nea Jiji vezi ca il da juventus pe trezeguet pe o nimica toata, numa 15 milioane, da-o dreaq la banii matale...jucam in Champions League, intr-un il dam pe putin pe 20, cat ziceai matale ca il dai pe Cristea...

Ar fi bine sa luam ceva de la Sportul.

G. Coman a fost un mare fis. Deja s-a si accidentat. Ar fi bine sa fie la fel cu toti p*listi.

nu stiu cat de bine a facut Oli ca l-a bagat de la inceput de vreme ce era nepregatit fizic... totusi nu e un amical...

A fost un meci in care Oli a decis sa vada care este potentialul rezervelor.

Gigel Coman, a evoluat slab pentru ca este in urma cu pregatirea fizica si pentru ca nu a evoluat acolo unde ii place lui cel mai mult,adica pe partea stanga.

Rolul de mijlocas central nu se potriveste pentru Gigel.

In rest,fericit ca am batut rapidul cu rezervele.

O mica rugaminte pentru conducerea Stelei,aducetzi atacantul de care mai avem nevoie si cred ca putem privi cu mult optimism viitorul sezon.

FELICITARI INCA O DATA PENTRU Oli SI PENTRU BAIETI!

Dupa meciul din Supercupa nu pot decat sa nu remarc faptul ca Badea este un transfer reusit... Mai are nevoie de timp pentru a se integra insa are potential baiatul... se vede ca este atacantul care incearca sa suteze din orice pozitie la poarta... pacat ca nu a marcat la reluarea din vole pe spate... Ar fi fost un gol deosebit... Si totusi eu unul mai vreau un atacant...

:evil: >>>Am vazut la TV aseara ca cica mai cauta un atacant,dar nu se stie cine va fi, este bataie mare pe Mazilu dar costa cam mult,totusi sper sa aiba valoare cel care va veni!!>>> :twisted:

Daca pleaca Mazilu Sportul va ramane cu un singur atacant de meserie in lot, Curelea. Bine, si cu juniorii pe care vor veni de la Sportul II.

Indiferent daca raman in A sau vor fi retrogradati plecarea lui Mazilu le va crea mari probleme sportistilor.

Sigur va mai fi adus un atacant dupa ce Litu, alaturi de Drida, a fost imprumutat la Jiul, conform ste-ului oficial al Stelei, si nu la UTA, conform prosport. Pentru ca acum avem 3 atacanti in lot, asta daca nu va fi transformat iar Oprita in atacant. Daca ar marca ca pe vremea lui Zenga in tur ar fi bine dar nu ne putem baza pe asta.

am inceput sa ma sictiresc de Gigi.e adevarat baga bani in echipa , plateste salarii destul de mari nu exista scandaluri ca la Dinamo sau rapid, dar la capitolul achizitii vomitaturile astea 2 de echpe ne-o iau mai tot timpul inainte.de fiecare data cand apare vreun articol ca un jucator e in vizorul Stelei si a lui Dinamo si rapid intotdeauna Steaua ramane cu buza umflata.Baga ma Gigi bani si in transferuri ca lumea(Mazilu ,Balan).Si anul asta daca vom castiga campionatul il vom castiga in ultimele etape.Sunt prea putini jucatori de aceeasi valoare si nu poti juca fiecare meci cu aceeasi 11 oameni.Trebuie neaparat adus un atacant pentru ca in momentul de fata nu avem decat doi(Iacob si Badea pt ca Oprita numai atacant nu e, iar Dica e mai bun la mijloc)si mai trebuie si un mijlocas ofensiv ca e cam aiurea sa joci cu Para si Radoi care sunt la inchidere.Ar trebui si cineva pe postul lui Bostina pentru ca s-a vazut ca nu e intotdeauna in forma si mai da rateuri(are nevoie de concurenta).Cam atat despre transferuri, in rest bafta Carlos cred ca esti un portar bun dar incearca sa o si demonstrezi.

Apropo daca fundasul asta de la CFR Cadu care cica trebuia sa vina la Steaua este bun bagati-va unghia in gat e vina lui MM :twisted:

Echipamentul e cam varza trebuia albastru pe sorturi.

Hai Steaua

@ alexao

Prietene , du`te si te spanzura :wink: , ai face un mare bine omenirii . Esti pe dinafara rau de tot :wink:

Agy ,nu ti se pare ca esti cam dur ? 8) chiar daca omul intr-adevar e pe dinafara :twisted:

In alta ordine de idei,haidetzi sa ne inchipuim pe ce suma l-am putea transfera pe Mazilu,daca pentru Curelea ,Siman a cerut un milion de euro :lol: :lol: :lol:

:evil: >>>De aia nu vorbesc astia ce vor sa transfere,sa nu ne sufle careva achizitia,si uite noi asa disperam ca nu stim cea ce vor conducatori nostri sa mai cumpere,de aici apar si certurile intre unii,sper sa mai vina jucatori la echipa dar sper sa nu se afle numele lor pentru a nu intra pe fir altii.!!!>>>> :twisted:

"Eu am jucat cu rezervele pentru ca am vrut sa le dau prilejul si acestor jucatori si celor noi sa joace. A fost si o problema de mentalitate. Iar acestia mi-au demonstrat ca merita sa joace la Steaua. sunt multumit de felul in care au evoluat", a spus tehnicianul, care a adaugat ca pina la 31 august Steaua va mai transfera citiva jucatori.

sursa: spt

Oare e pe bune? Aceeasi afirmatie aparea si in gsp...

Dupa meciul din Supercupa nu pot decat sa nu remarc faptul ca Badea este un transfer reusit... Mai are nevoie de timp pentru a se integra insa are potential baiatul... se vede ca este atacantul care incearca sa suteze din orice pozitie la poarta... pacat ca nu a marcat la reluarea din vole pe spate... Ar fi fost un gol deosebit... Si totusi eu unul mai vreau un atacant...

Ai mare dreptate. Din pacate, nu cred ca acel atacant va fi Mazilu (desi ar fi cel mai indicat). In alta ordine de idei, Mi-e rusine de comportamentul lui MM. Desi e un bun manager, face din imaginea Stelei un lucru de kko.Chiar nu poate Gigi sa il tina in frau ??

Becali: "Dacă Oli vrea, îl cumpăr pe Mazilu"

Gigi Becali a declarat că ar putea să-l cumpere pe Ionuţ Mazilu de la Sportul Studenţesc. "Dacă Oli vrea, îl cumpăr pe Mazilu", a spus Becali pentru Antena 1.

Vasile Şiman, patronul studenţilor, cere 3 milioane de euro pentru atacantul său, sumă cu care Becali nu este de acord. "Mai mult de 1 milion de euro nu dau", a încheiat finanţatorul Stelei.

da Doamne sa fie adevarat si sa-l cumpere :P

Mi-e teama ca toate aceste declaratii fac parte din prea des folosita tactica "dusul cu zaharelul", atat de draga conducerii noastre.

Totusi, ce bine mi-ar parea sa ma contrazica MM sau Gigi! Prin fapte, bineinteles!

Vrea sa-l cumpere pe Mazilu, dar mai mult de 1 milion nu da... atunci o sa-l vedem la Poli sau Rapid. Becali e un idiot...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0