Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Unii sunt mai mari scriitori decat Sadoveanu si le place sa isi vada numele. Este un offtopic la greu si s'a deturnat demult sensul acestui subiect: Transferuri la Steaua. Yo va spun sincer ca prea putin ma intereseaza unde va juca Radoi si mai mult ma intereseaza ce vor face cu banii incasati, mai precis ... ce se pune in loc. Pt ca dak la capitolul vanzari in acest sezon stam foarte bine, la capitolul achizitii ... e cam jale :oops: Iar pana nu vin acei jucatori de care s'a spus (de nationala prezenti la Cupa Mondiala), voi crede in continuare ca bate vantul in curtea noastra si va fi un sezon ratat si in CL si probabil si'n campionat :x

Revenind la transferuri pentru Steaua. Eu sper sa fie adusi macar Griffiths si Herea de la National. Daca GG ia atatia bani pe CAPITAN, atunci isi permite sa mai si goleasca buzunaru' desi nu la preturile cerute de Iacov (2 mil fiecare e totusi prea mult). Poate mai negociaza si el ceva. Sper totusi sa nu ii ia rrapidu cum a scris gazeta sporrturilor, dar am invatat de mult sa nu inghit galustele acestei fitzuici.

In alta ordine de idei, ar fi o mare prostie sa-l lasam pe Neaga sa ne scape printre degete. Totusi, nu cred ca a venit ziua in care FC Arges sa ii ia fatza Stelei la un transfer, sau ca Penescu sa il faca pe Gigi (vezi doar averile celor 2 si bugetele celor 2 cluburi). Plus ca am incredere in Adi Neaga, care este stelist convins, si sunt sigur ca ii e dor mai mult de Teatrul Fotbalului Romanesc si de meciuri in Europa decat de izul provincial din Trivale si ambitiile unui patron de tara

Sper totusi ca GG sa cedeze la ideea lui cu "numai romani" si sa accepte niste jucatori de la mondiale propusi de MM si Oli. Cei 2 se pricep la recunoscut talente, si macar un sud-american talentat si muncitor n-ar strica la Steaua. Apropo ce s-a intamplat cu portughezul ala Toni pe care voiau sa-l aduca pe postul lui Oga? Parea bun. a cazut transferul? sau s-a dat la fund din cauza "bombelor" de presa ale lui GG

In final, cred ca a sosit totusi momentul ca Oli sa incerce serios dintre jucatorii mai putin folositi. Ochirosii mi-a placut mult in finalul de la Bacau, cred ca tuturor ne-a placut. Poate ii dam si lui o sansa? Simion si Litu de asemenea pot arata daca merita sa ramana la Steaua evoluand in cateva amicale. Poate pot fi imprumutati altundeva, cine stie. Ca sa nu vorbim de integrarea in lot a noilor veniti, Drida, Panait si Badea. Oli are de lucru vara asta. Sincer, cred in valoarea Stelei. Chiar daca s-ar putea sa ne pierdem CAPITANUL, cred ca tot putem avea sperante de accedere in grupele CL. Va fi greu, foarte greu fara Mirel Radoi. Dar nu imposibil. Sunt stelist pana la moarte si voi fi in tribune sa ii sustin pe baieti, indiferent de rezultate. FORZA Steaua!!!!

Gordon Strachan is studying a report presented by Celtics Super Scout Roy Clark on the Steaua Beucharest midfielder Mirel Radoi.

Mirel Radoi - Steau Bucharest - Rumour - No fee mentioned

-----------------------------------------------------------

Mourinho has confirmed he is in the market for a new left back after selling Celestine Babayaro to Newcastle United earlier in the year and with Wayne Bridge currently out with a broken foot. Asier Del Horno of Athletic Bilbao is understood to be his top target despite continued speculation over Ashley Cole and Milan's Kakha Kaladze. To add to the confusion, Steaua Bucharest claim Chelsea have showed an interest in defender Mirel Radoi, a versatile defender, who can operate at full back or in the heart of defence. “Chelsea have shown an interest but we don't want to let him go," said a Steaua spokesman.

--------------------------------------------------------------

June 13 (GalatasarayNews.com) Turkish newspapers today reported that Galatasaray's new transfer targets are Partizan Belgrade veteran Albert Nadj and Steaua Bucharest's Mirel Radoi.

Radoi, a defender, has played for Steaua since 2000 and has earned 33 caps with the Romanian national side.

Telenovela transferului lui Mirel Rãdoi continuã. Ea a început sãptãmîna trecutã, cînd Gigi Becali a anunțat mai întîi cã Manchester United oferã 9 milioane de euro, dupã care a spus cã a bãtut deja palma cu un alt club englez pentru 11 milioane și cã tranzacția se va perfecta la jumãtatea acestei sãptãmîni.

"Poate nu vreau sã-l mai vînd"

Ieri însã, patronul campioanei a lãsat sã se înțeleagã cã transferul s-ar putea sã nu se mai realizeze. "Poate mã sucesc pînã miercuri și nu-l mai vînd. Pînã la urmã, de ce sã-l dau? Noi ce vom face fãrã el?", a declarat iritat Becali.

Ce se ascunde în spatele acestei declarații? În primul rînd, faptul cã negocierile nu s-au purtat nici un moment cu un club direct, ci cu impresarul Denis Roach, care a cerut o împuternicire de la Becali cã-l poate vinde pe Mirel pentru 11 milioane de euro, el promițînd cã miercuri una dintre echipele din Premier League va plãti aceastã sumã.

"Nu cred cã se va face nimic"

Apoi, un argument cã în nici un moment n-a fost vorba despre un transfer deja perfectat este și declarația unui apropiat al lui Gigi Becali, oferitã ieri: "Este vorba despre un singur club interesat, care nici mãcar nu este de primã mînã și nu cred cã se va face nimic".

gsp.ro

Aici e mai ceva ca in "Tanar si nelinistit" :D

Se pare ca Sapunaru si Griffits sunt ca si transferati la Raped. Ma intreb ce face conducerea Stelei - MM si Olaroiu sunt inca in vacanta?

Sau considera ca avem un lot complet?!

Pe de alta parte e adevarat ca preturile din Romania sunt imense in raport cu valoarea!

Stelian Stancu - 1 milion! Griffits+Sapunaru - minim 2 milioane! Incredibil ce preturi pentru niste jucatori din divizia A care nu au nici un meci international!

Sper sa vina ceva jucatori straini!

Din pacate, daca transferul lui Radoi nu se materializeaza, nu prea vad cum Steaua se va incadra in cele aproximativ 4 milioane de care mai dispune!

Gigi ar trebui sa mai bage mana in buzunar si sa scoata inca 4-5 milioane! Slabe sperante...

Cu 5 milioane intram sigur in Liga ca ne trebuie inca 2 sau 3 jucatori !!!

Ce vrei sa ajungem ca Dinamo cu 100 de fotbalisti in lot ???

In perioada de transferuri presa este intoxicata constant de cei care vand, care spun ca sunt mai multe echipe interesate de un anume jucator pt a se face o "licitatie".A doua sursa de intoxicare vine din partea agentilor de jucatori care pt a obtine comisioane mai grase inventeaza piste false de transfer pe sume fabuloase. Gazetarii nostri amatori nu fac decat sa puna botul la zvonurile lansate de altii. Asa se explica ca, brusc, Argesul a devenit interesat de Neaga, care daca revine, la Steaua si Pitesti ar fi singurele destinatii posibile.

Altfel, consider inoportuna decizia lui GG de a da publicitatii transferul lui Mirel, dar el oricum face orice ca sa iasa la TV si sa nu-l uite lumea. Se vede ca MM e in vacanta...

In privinta strategiei de transferuri am oarecari dubii, deoarece posibilii transferabili din Liga noastra, sunt putini si se cer sume exorbitante, iar din afara mi-e greu sa cred ca putem aduce pe cineva care sa poata deveni "stelist", adica un fotbalist care sa-si respecte meseria si sa joace nu numai pt bani. Mi-e ciuda ca nu ne uitam la juniorii Stelei sau la nationalele de juniori pt ca Ogararu de acolo a aparut...

Mi-e ciuda ca nu ne uitam la juniorii Stelei sau la nationalele de juniori pt ca Ogararu de acolo a aparut...

slabe sanse sa gasesti juniori in RO cu valoare de a juca si in CL un meci doua in caz k titularii sunt accidentati

pt CL avem nevoie de juc cu experienta...si asta doar afara gasim...si straini..

@dj

Poate ca ai dreptate, insa nici nu avem curajul de a-i arunca in lupta. Jucatori ca Messi nu gasesti la orice pas, numai ca de la noi nu pleaca nici macar imprumutati catre alte echipe pt a se roda, asa cum s-a procedat cu D Petrescu, I Dumitrescu sau mai recent, Ogararu.

Interesant...

Griffith si Sapunaru la Rapid pt 3 mil. Cred ca puradelul lui nea Mircea s-a sucit si Copos ii satisface capriciile!

...si cand ma gandesc ca Dica si Iacob au facut ce au vrut in tur cu Sapunaru pe Ghencea (4-0, parca), abia astept Supercupa.

Mai karas,sunt interzise postarile consecutive ale aceluiasi user.Te rog sa-ti amintesti de aceasta regula a forumului si sa o respecti.

Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior.

Moderator

pai pana la urma Mucescu ala mic nu e la Timisoara? ca nu pricep... si-atunci, daca nu mai e la Rapid, cine a comandat transferurile alea? Conducerea administrativa? io nu cred ca s-au inteles pt aia doi...

1. ideea era ca de ramanerea lui Lucescu la Rapid depinde un eventual al lui Griffiths sau Sapunaru in Giulesti, corect? Si de un eventual transfer al lor in Giulesti depinde un eventual transfer in Ghencea, corect? deci am putea sa spunem printr-un rationament logic ca o eventuala venire a lui Griffiths la Steaua e conditionata de ramanerea lui "Junior" in Grant. am fost destul de clar?

2. e "weeezer"

3. o sa incerc sa ma limitez la a discuta strict si absolut nimic pe langa subiectul topicului (desi nici acuma nu stiu cu ce am luat-o pe langa)... si dk si asa mai deranjeaza...

1. total gresit.cei doi jucatori de la national s-au transferat oricum la rapid.

2. nu a fost data sigur niciodata la Poli

3. te-am cprectat ca de la junior se poate devia aiurea de la discutie.

4. am uitat sa pun un "e".mii de scuze

1. ideea era ca de ramanerea lui Lucescu la Rapid depinde un eventual al lui Griffiths sau Sapunaru in Giulesti, corect?

eu cred ca e taman pe dos... transferul celor doi depinde de ramanerea lui Luce cel Mic sub Pod, asa ca asa ca se pare ca ramane... va dati seama cat ii este ura daca arunca pe fereastra banii lui Iancu si sta la toanele caposului? din toamna, it's pay back time, sa le-o tragem de sa le inchidem gura... revenind la topic, tre sa avem si cu cine... cat dreaq mai sta Meme ala pe coclauri?

Gigi sa faca bine sa nu-l dea p Mirel la portsmouth daca tzine asa de mult la el.parca p el nu il intereseaza banii cu atat mai mult.parerea mea e ca portsmouth nu reprezinta o rampa pt Mirel.mai bine ramane la noi si intram in grupe,si in iarna poate pleaca la o echipa mai buna

pai nu? daca Gigi mai are o tzar de rabdare, intram in grupe si-l da apoi pe Mirel si la o echipa mare si pe mai multi bani... simplu...

Acum, serios vorbind, nu v-ati saturat sa tot speculati aiurea ?

pentru moderatori: scuzati off topicul

"Gigi Becali: "Mai mult de un milion nu dau pe Mazilu"

Gigi Becali a spus la Pro TV: "Vor mai veni doi mijlocasi si un atacant. Nu vad ce jucatori romani sa iau, poate doar pe Mazilu de la Sportul, dar pe el mai mult de un milion nu dau. Neaga ? Nu cred ca Neaga mai vine la Steaua."

Sursa: GSP.ro

Doi mijlocasi si un atacant? Foarte bine, dar de fundas dreapta a uitat?? :?

am vazut si eu declaratia.e genial,se pricepe la fotbal cum ma pricep eu la pilotat avioane. noi avem aprarea pe dreapta descoperita dupa plecarea lu` Ogararu si el vrea sa aduca mijlocasi si atacanti.nu zic ca nu sunt buni dar in aparare? Ghionea,Goian,Petre,nesu,Balan,Baciu,Panait.4 centrali si 3 laterali.

Baciu... hmmm, nu-mi place deloc acest jucator. Imi da emotii mai mari decat Nesu, care e mai tanar cu 3 ani! De cand e la Steaua nu a progresat deloc! Eu cred ca ar fi bine sa se aduca si un inlocuitor pentru el!

In plus de asta, si eu, il vad pe Nesu mai mult mijlocas decat fundas! Daca se obisnuieste cu postul, o sa dea un randament mult mai bun la mijloc, pentru ca are calitati - viteza, tehnica...

Baciu nu putea progresa prea mult atata timp cat nu joaca titular. Totusi, nu joaca catastrofal si eu l-as pastra in lot. Titular nu va fi oricum, pentru ca Goian si Ghionea nu pot fi scosi din echipa de baza.

Baciu cred ca ar putea sa mai ramana, asa mai de umplutura, mai joaca si el asa si asa, ocium titular nu poate fi.Lovin cred ca ar trebui sa plece, nu are valoare de Steaua si ma exaspereaza cat poate gresi si mai ales felul in care joaca.Cred ca ar fi minunat daca ar veni Mazilu si Neaga, dar nush dc nu il doreste Becali pe Rica.Un mijlocas- T. Balan sau Cocis, un fundas dreapta de valoare,dar nu imi vine nici unul roman in minte, nici nu cred ca sant, mai ales de valoarea lui Oga, nush ce solutii am avea; si un portar, de ex Stancioiu e liber de contract, si ar fi bine sa nu plece Radoi, am trece de grupe in UCL...

pai daca din cei doi mijlocasi, unul e inchizator, nu m-ar mira sa-l vad pe Mirel reprofilat in fundas dreapta... n-ar fi prima oara cand ar juca acolo, si cu succes chiar... adik altfel nu vad cum ar ptuea fi acoperit postul ala...

in alta ordine de idei, ma rog la Dumnezeu ca atacantul ala sa fie Neaga, iar mijlocasi, sa fie Varga si Lazar...

later edit: vad ca a zis "Neaga? Nu cred ca Neaga mai vine la Steaua"... deci... daca Neaga nu, Mazilu nu, cine? iarasi de la Crivatzul Maramures?

parerea mea ca si au luat tzeapa romii cu transferurile astora (sapunaru si griffiths)3mil mi se pare exagerat

in orice caz pista sapunaru pt banda dreapta a picat

in lipsa unui fundas dreapta roman de valoare propun promovarea unui jucator de la tineret pt a fi rezerva lu Balan

sau un jucator bun de afara (slabe sanse)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0