Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

TOTTENHAM NEAGA TRANSFERUL!

Considerat a fi posibila destinatie a lui Mirel Radoi, clubul londonez nu confirma.

Un oficial important al clubului englez a declarat pentru presa engleza ca "informatiile referitoare la interesul lui Tottenham Hotspur pentru Mirel Radoi nu sunt adevarate"!

Autor: Sport Total

Mijlocasul lui Villareal, Riquelme, acomentat despre atmosfera din meciul tur cu Steaua de la Bucuresti

" Ştiu că am cîştigat acasă şi ne-am calificat.

A, şi mai îmi amintesc că nu s-a putut juca primul meci din cauza zăpezii din România. Eu eram suspendat, dar mi-au povestit colegii că n-au mai văzut aşa ceva niciodată.

Un stadion arhiplin pe o vreme imposibilă. E bine pentru echipa care are aşa suporteri"

sa fi avut dreptate sursa mea?

Si care e sursa ta? Ne ti si tu pana miercuri in suspans? :D

Daca Tottenham Neaga e clar... ramane Portsmouth, Man Utd si... cam atat

daca se va transfera sau nu pana la urma, asta nu e sigur, insa ce e sigur 100% e ca e vb despre Portsmouth... speram sa nu fie asa, dar de ei e vb!

Este bine ca pleaca la Portsmouth pentru ca sigur va juca titular , dar era bine daca pleca in iarna , sa prindem si noi UCL mai intai . Fara Radoi avem 75% sanse sa nu ne calificam :(

atat timp cat vom trai in Romania ... tot ce e mai bun in tara asta va pleca...fie k e vorba de fotbalisti...fie k e vorba de elevi sau studenti talentati.cine nu isi doreste sa plece afara?

sa fim sinceri baieti..nu ii da drumu pt bani...ii da drumul pt k Radoi sa aiba o viata mai buna intr`o tara civilizata ...

daca Mirel pleaca la Portsmouth .. e rau . Pai noi ce aparare o sa mai avem fratilor.. A plecat Ogararu acum pleaca Mirel . Si Nea Gigi adu si tu pe cineva de valoare la echipa .... (k o sa ajunga bani de pe transfeful lui Mirel :? )

Este bine ca pleaca la Portsmouth pentru ca sigur va juca titular , dar era bine daca pleca in iarna , sa prindem si noi UCL mai intai . Fara Radoi avem 75% sanse sa nu ne calificam :(

@weeezer_20

Nu are nici o relevanta ce apare pe site-ul suporterilor englezi din moment ce dau ca sursa presa din Romania... Adica, atat stiu ei cat ne dam noi cu presupusu'

Eu nu stiu daca Radoi va fi foarte incantat de "noua" sa echipa!

Cred ca nici Mirel nu stie care va fi noua sa echipa :lol:

M-a secat mult zvonul asta. Zilele trecute am stat m-am gandit, am incercat sa ma pun in locul lui Gigi.. Acum vad insa altfel situatia si-i inteleg pe cei care au privit cu ochi buni posibilul transfer. De ce?

1. in primul rand pt ca Mirel are 25 de ani si merita acei bani (11 mil euro! mai mult decat marele Mutu, Chivu, Oga si Hagi la un loc!); se dovedeste inca o data ca Steaua are cei mai valorosi jucatori

2. la cat a facut baiatul pt echipa si pt noi merita sa joace la un asa nivel si cu asa un salariu

3. rusul ala n-are la dispozitie 45 mil de euro degeaba. daca esti dispus sa faci asa o investitie e clar ca ai ganduri mari cu echipa respectiva

4. Porthsmouth e genul de echipa in care Radoi poate evolua titular din prima (altfel nu se dadeau atatia bani pe el); si prefer sa-l vad jucand meci de meci acolo decat numa cand se accidenteaza Gerrard sau Gilberto

5. evoluand cum il stim toti va putea pe viitor sa se transfere oricand la oricare club de top din anglia

6. Gigi a inceput sa faca bani din fotbal. am incredere ca va aduce jucatori tineri de valoare cu care sa intram in CL, ca doar nu cauta Oli degeaba. e timpul ca Steaua sa aiba noi valori

Si nu in ultimul rand, am incredere ca va avea parte de un meci de retragere pe masura. Posibil chiar cel sugerat cu ocazia inaugurarii gazonului.

Orice se va intampla Mirele, vei ramane mereu in sufletele noastre. Reprezinti o parte din Steaua, ne reprezinti pe noi.

Frumoase gânduri Skorpio.

Incet-incet,daca transferul se face,o sa incercam sa-l intelegem fiecare in felul lui.

Sigur ca Mirel are deja o varsta,sigur ca a jucat ani buni si cu folos la noi,sigur ca merita un transfer bun si un salariu pe masura daruirii si talentului sau.

Sunt de parerea ca Mirel va putea ajunge si mai sus de atat.Dar cine stie,daca Gaibarak face din Portsmouth o echipa de top,atunci cunoscandu-i statornicia,poate ca va sta si aici ani buni.

eu stiu din surse destul de sigure ca in vizorul Stelei se afla urmatorii jucatori de la mondial:Carlos Tenorio si Valencia(ecuador),Pantsil(ghana),Basta(serbia),Dante Lopez si Riveros(paraguay).am auzit cum ca George(bkl) ii vrea pe Herea,Griffiths si Sapunaru.cine esapunaru asta de e asa valoros.eu nu cred ca are valoare de Steaua.Mai bine il ia pe Neaga decat pe griffiths

Nu stiu cum au ajuns aia de la TVR la concluzia ca Radoi pleaca la Portsmouth ,dar eu sunt mai mult decat convins ca Radoi va pleca la o echipa mai mare,si anume la Manchester,cea despre care se vorbea initial.De ce?Simplu...

Pentru ca

1:Manchester s-a despartit mai demult de Roy Keane si inca nu au gasit un mijlocas defensiv de valoare

2:Manchester a incercat sa-l achizitioneze pe Michael Carrick de la Totenhamam ,jucator de acelasi profil ca si Radoi ,ca sa nu mai discut de Petit de la Benfica care spune ca i s-a facut o oferta de la Manchester.Pacat ca el are 29 de ani si Manchester banuiesc ca nu cauta un jucator doar pt 2-3 ani.

3.Nu cred ca Becali prefera sa il dea la Portsmouth doar pentru bani.Nu stiu ce parere aveti voi despre el,da eu cred ca inca mai are putin de demnitate si pentru cateva milioane de dolari nu cred ca vrea sa isi puna o tara intreaga in cap.

Si eu am fost tentat sa cred zvonurile TVR-ului da din ce am vazut pe site-ul lui Manchester sunt "80-90 % convins ca Mirel va ajunge acolo"

4.Nu cred ca cei de la Portsmouth sunt dispusi sa plateasca atat pentru un jucator roman chiar daca au bani.Daca vreau sa isi construiasca o echipa puternica sigur nu incepeau cu Radoi(Nu ca nu ar avea valoare da puneti-va in locul antrenorului).Pe de alta parte Manchester are cam tot ce ii trebuie mai putin ...pe Radoi,adica un mijlocaj defensiv si sunt convins ca isi va face rost de unul.

Citez: "Sir Alex Ferguson is looking to bolster his midfield and has already had an offer turned down for Tottenham's Michael Carrick".

@ Adrian

De ce nu-ti etalezi sursele ? Nu e interzis,poti sa o faci.

Sapunaru e un bun fotbalist,dar mi se pare prea dur .Amintiti-va de Albert Duro.Sapunaru e ceva in genul lui,dar stie ceva mai mult cu mingea,e mai tehnic.Herea poate juca si criminal.Nu pot sa uit intrarea cu ambele picioare inainte facuta lui Paraschiv in ultimul meci de campionat.

Griffith iar e un jucator foarte bun,care la Steaua ar putea avea sansa sa creasca foarte mult in valoare.

Dintre cei enumerati mai sus de Adrian, mie imi place foarte mult Valencia, un jucator care poate juca la mijloc,atat pe benzi cat si in centru. Insa e foarte greu de adus, fiind jucatorul lui Villareal! Imi place si Basta - un excelent mijlocas/fundas dreapta!

Dintre cei de la campionatul mondial mi-a mai placut croatul Krancjar. Toti sunt foarte tineri si talentati! Poate prea tineri...

In orice caz, Steaua trebuie sa folosesca banii din eventualul transfer a lui Radoi pentru a transfera jucatori din campionate /sau de la echipe mai bine cotate. Asta pentru a putea intra realmente in circuitul transferurilor europene! Conditia necesara este continuarea performantelor in Europa! Daca vom face lucrul asta vom putea transfera(vinde), in viitor, jucatori pe sume pe care nici nu le visam acum!

Eu ma gandesc ca ne-ar trebui si un portar.Oricât de bun ar fi Carlos,nu am incredere totala in el.

In Vasia Hamutovski aveam.Cat a fost el la Steaua,4 goluri nu a luat niciodata.

Herea poate juca si criminal.Nu pot sa uit intrarea cu ambele picioare inainte facuta lui Paraschiv in ultimul meci de campionat.
Herea are oferte certe de la 2 cluburi din germania. inca nu are impresar, dar Victor Becali insista cu acest transfer si tot tatoneaza terenul la parintii acestuia. tatal acestuia nu ar spune nu Stelei, desi este rapidist, dar nationalul ori nu-i va da drumul ori va cere o suma mult prea mare pt valoarea lui actuala.

Ce v-am zis sa stati linistiti! A zis Gigi ca NU Portsmouth este echipa..

Nu ai surse bune alex :D

Asa e.Din pacate Nationalul are un nebun de legat in fruntea clubului.

Pai cine sa fie?

MU parea cea mai probabila, dar si acesta varianta a fost infirmata, deocamdata...

Mai ramane Liverpool...

Ar fi bine sa fie Liverpool!

In conditiile astea ne trebuie neaparat un mijlocas de creatie, care sa ordoneze jocul Stelei, Dica fiind un om de ultima pasa! Solutia poate fi Cocis!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0