Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Nu am inteles ce noutati ai gasit tu in articol cu atat mai mult cu cat ei dau ca sursa media din Romania,s-a zvonit ca Manchester ofera 9 milioane de euro si Portsmouth (Pompey adica :wink: ) ofera 11 milioane de euro. Din cate stiu eu Becali a scos din calcul varianta Manchester.

United are said to have offered 9 million euros on Thursday...aici spune ca United au oferit dar TVR1 spune ca Portshmouth..

doamne sper sa nu ma fi inselat ca iar ma ia dracii ! :evil: :evil: :evil:

Becali nu a scos varianta Manchester...din cate stiu eu a zis ca va pleca la un club DE TOP ceea ce Portsmouth nu e, si nu a vrut sa dea nume

astia se bazeaza strict pe ce a aparut in presa romaneasca. se vede clar ca in anglia nu s-a auzit nimic. probabil au fost bombardati de emailuri de la romani...

ei bine pana miercuri tot asa vom specula....nu inteleg dc nu zice numele clubului Gigi..cred ca ii este frica de reactiile suporterilor :x

Nu pot sa cred ca Portsmouth ofera 1 milion peste ce a cerut Gigi Becali de la Man Utd.

Daca va pleca,ceea ce eu consider ca ar fi o mare pierdere pentru echipa,cred ca va pleca la una dintre primele 4-5 echipe englezesti.Daca e vorba de Anglia.

Potsmouth ? Pana acum catva timp "seful" clama ca il va transfera numai la Real Madrid.

E imposibil!Ar fi o jignire pentru Radoi.

Cum ar fi sa joace Radoi la Vaslui in sezonul urmator?Asa ar fi si daca ar juca la Pompey.

Apoi faptul ca a facut preturi pentru jucatori despre care pana ieri-alaltaieri spunea ca sunt netransferabili,ca sunt coloana verticala a cestei echipe,nucleul ei,ridica un mare semn de intrebare deasupra sa.

Dica = 4 milioane,Iacob = 3 milioane,etc.

Ce vrea de fapt Gigi Becali ? Unde vrea sa ajunga acest om.

Ceea ce pare sa faca e ca ar dori sa lichideze valorile.Dar de ce sa-ti vinzi valorile cand echipa merge bine?

Va mai putea spera la intrarea in grupele Ligii si la cei 6 milioane pentru simpla participare?

Curios.Foarte curioasa miscarea.

Motivul il vom afla probabil in viitorul apropiat.

Fratilor e imposibil sa plece la Porsmauth...Sa lasam vrajeala, Gigi se distreaza cu presa...Arsenal, Manchester, Chelsea, Liverpool la una din astea sigur...

Virgil, sugerezi ca ar vrea sa vanda clubul??

Ai auzit zvonuri in acest sens, sau este doar o supozitie?? Sau, poate, am inteles gresit...

In orice caz, aceasta decizie pripita de a-l vinde pe Radoi este cel putin bizara!

nu inteleg de ce l-ar vinde...el singur a spus ca nu vrea sa vanda jucatori ci vrea performanta , cum am format si noi o echipa bunicica a inceput sa vanda...ma simt tradat si eu mereu i-am luat apararea lui Jiji...de asta sunt asa suparat :cry:

E o simpla supozitie.M-am gandit si la posibilitatea de a dori sa vânda clubul.

el cred ca e constient ca doar prin Steaua a ajuns cine e....si daca ar vinde clubul ..sau n-ar mai face performantza s-ar duce dracu popularitatea lui..implicit voturile stelistilor :wink:

Voturile unei parti dintre Stelisti.

" EXCLUSIV: TOTTENHAM NEAGA TRANSFERUL!

Considerat a fi posibila destinatie a lui Mirel Radoi, clubul londonez nu confirma.

Un oficial important al clubului englez a declarat pentru presa engleza ca "informatiile referitoare la interesul lui Tottenham Hotspur pentru Mirel Radoi nu sunt adevarate"! "

Sursa: SPT.ro

Se pare ca nu e Tottenham. Deocamdata ramane varianta Portsmouth.

Ei, uite cum imi calc cuvantul...am zis ca nu mai comentez, dar se pare ca se confirma din ce in ce mai mult plecarea CAPITANULUI nostru spre totusi modesta echipa Portsmouth. Conform prosport BKL a spus ca “Nu este vorba de un club de pe podium, însă în Anglia nu există echipe mici". Asa ca ne-a fript pe toti. A strigat sus si tare ca il da la o echipa mare, acum a dat-o intoarsa pt ca "in anglia nu exista echipe mici". Din moment ce Tottenham a negat transferul, iar echipa nu se afla pe podium, printre primele, mai ramane doar trista varianta Portsmouth. Pacat. Pacat de acest mare talent care a fost sufletul echipei noastre. Il respectam, il iubim in continuare si ii uram mult noroc oriunde s-ar duce. Calificarea in UCL fara el va fi foarte grea, daca nu imposibila. Sa tina minte insa:

Mirel TE IUBIM! Steaua ESTE FAMILIA TA

MIREEEEEEEEEEEL RADOOOOOOOOOOOOI MIREEEEEEEEEEL RADOOOOOOOI

Daca ajunge la Portsmouth, va avea ocazia sa fie titular meci de meci. De acolo poate ajunge la o echipa mai mare gen Arsenal sau Manchester Utd.

MIRELLLLLLLLL NU PLECA Steaua E ECHIPA TA ....DAR DACA VEI PLECA NOI TOT NU TE VOM UITA...TOATA STIMA PENTRU EL...MARELE Mirel Radoi :oops::oops::oops:

Ba, pe bune-acum. Radoi se chinuie sa plece afara de cativa anisori pe un salariu mai bun, Jiji se chinuie la randul lui sa-l dea ca sa nu simta c-a iesit de papagal din investitia la club - care-o fi fost aia...

Acu' ce dracu' sa zicem? Bafta, Mirel, oriunde te-oi duce si sa nu ne uiti, pentru ca nici noi nu te vom uita niciodata!

Daca ajunge la Portsmouth, va avea ocazia sa fie titular meci de meci. De acolo poate ajunge la o echipa mai mare gen Arsenal sau Manchester Utd.

Ma bucur ca mai sunt si persoane care nu vad dracul chiar atat de negru. Dupa ce am citit in presa cred ca sunt 75% sanse ca el sa ajunga la Portsmouth, echipa care beneficiaza de suportul financiar al unui magnat rus pe nume Alexandr Gaidamak care a anuntat ca e dispus sa ofere sume fabuloase pentru transferuri - in concluzie un mic Abramovici. NU CRED ca va puteti gandi ca o echipa care cumpara un jucator de 11 milioane de euro o face doar pentru a scapa de retrogradare, daca rusul va face investitiile promise Portsmouth are sanse sa devina o echipa de top in Premier League. Eu cred ca este o sansa foarte buna si pentru club si pentru Mirel, si-a facut datoria cu varf si indesat.

Un lucru este cert: daca ajunge in Anglia, voi urmari cu si mai mare interes campionatul de acolo. ;)

Si totusi DE CE SA PLECE Mirel Radoi VA INTREB DIN NOU ?? CHIAR DACA PLEACA LA UN CLUB "MARE" , CU ATAT MAI MULT DACA PLEACA LA UN CLUB DE MANA A 3-A ... CAT TIMP O SA NE MAI CONSIDERAM MICI SI NEPUTINCIOSI ?? DE CE NU VREM SA FIM CEI MAI BUNI ??? DE CE ??? DE CE NE VINDEM VALORILE PE BANDA RULANTA ??? DE CE ??? DE CE ITI BATI JOC DE SPERANTELE NOASTRE DOMNULE Jiji ?? CATI BANI ITI TREBUIE ?? CE FACI CU EI ?? TE INGROPI CU EI ?? CAT TIMP O SA FIE MAI IMPORTANTI BANII DECAT SPERANTELE UNEI INTREGI NATIUNI ?? AI LUAT PESTE 20 DE MIL DE EURO SAPTAMANA TRECUTA DIN TERENURI D-LE Jiji , DE CE NU-I BAGI IN Steaua ?? DE CE NU-I DAI TU 1MIL. DE EURO PE SEZON LUI Radoi DACA CHIAR ITI PASA DE EL SI DE NOI ?? ITI BATI JOC DE MILIOANE DE SUPORTERI CARE TRAIESC SI RESPIRA PT ECHIPA ASTA IN CEL MAI JOSNIC MOD POSIBIL , SUSTII SUS SI TARE CA NU TE INTERESEAZA BANII , CA VREI SA INTARESTI LOTUL , CA VREI SA FACI PERFORMANTA ... AAHH STUPOARE... CUM AI VAZUT INSA MILIOANELE DE EURO ZBURAND TE-AI REPEZIT CU AMANDOUA MAINILE !! RUSINEE!!! UNDE TI-E SABIA D-LE Jiji , UNDE TI-E PATRIOTISMUL ?? LE UITAM PE TOATE PT UN SAC DE EURO , NU-I ASA D-LE Jiji ?? MI-E SCARBA !! si

MI-E GREATA DE MEDIOCRITATEA IN CARE NE BALACIM !!

Iar daca nici in al 12-lea ceas nu ne vom ridica si nu vom pune piciorul in prag si nu vom scrie cu sange daca trebuie "PANA AICI"! atunci inseamna ca

suntem condamnati ca natie , condamnati sa ramanem un popor laturalnic al Europei , un popor bun de muls al Europei , un popor de oameni cu capu plecat care nu a stiut niciodata sa-si valorifice talentele,si-a instrainat intotdeauna bogatiile si si-a vandut mereu valorile !!

Iar lucrul cel mai frustrant , cu neputinta de inteles si mai presus de orice ratiune e ca avem cu ce , avem de unde si mai ales avem cu cine ! dar pur si simplu noi nu vrem sa fim PUTERNICI ! nu vrem sa fim cei mai BUNI ! nu vrem sa EXCELAM ! La noi primeaza specula , snobismul , aroganta si ipocrizia ! Si iata cum ne complacem in aceasta mediocritate deja ancestrala , in aceasta mediocritate suficienta transformata in comoditate si ignoranta !!

Ne multumim cu putin , ne multumim cu resturile care din cand in cand Europa le mai scapa catre noi si parca ca intr-un ritual de neputinta ne trimitem valorile catre cei "mari" si "tari" care stupoare chiar vor sa fie puternici si chiar vor sa fie cei mai buni si nu precupetesc nici un efort pt a-si atinge scopul !

UNDE-I SPIRITUL DE LUPTA ?? va intreb , UNDE-I "PE AICI NU SE TRECE ??" domnilor romani , UNDE-I "PANA LA M.oarte" domnilor suporteri??

UNDE ESTI DECEBAL ? UNDE ESTI Mihai VITEAZU ? UNDE ESTI CUZA ? UNDE ESTI [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ?

RIDICATI-NE DIN MOCIRLA IN CARE NE-AM AFUNDAT !! REDATI-NE SPIRITUL DE INVINGATORI SI SPERANTA IN INIMI !!

Este foarte bine daca pleaca Radoi in Anglia, pentru ca este un campionat care i se potriveste. Si pentru Steaua este foarte bine. Ganditi-va ca altfel va fi atractia jucatorilor buni catre Steaua, cand se va vedea ca de aici poti sa pleci pe salarii de milionar in euro.

Si pentru suporteri este bine, pentru ca pe banii astia echipa va creste.

Daca este Portsmouth, sper ca transferul sa nu se realizeze! Din punct de vedere financiar este foarte bun, dar din punct de vedere sportiv nu e un mare pas inainte! Cel putin un sezon nu va juca in cupele europene si chiar daca acolo se investeste mult, nu se pot face minuni de la un an la altul! Practic da Liga Campionilor pe campionatul Angliei!

Portsmouth e o echipa prea mica pentru Radoi!

Daca ar fi fost vorba de o echipa puternica din Anglia, nimeni nu ar fi comentat nimic! Dar asa...

In orice caz decizia de a-l vinde pe Radoi la o echipa mica din Anglia e foarte bizara! Mai ales ca acum avem sanse reale sa ajungem in Liga!

auzi ce zice Becali, "am alte treburi mai importante decat sa-l conving pe Neaga sa vina la Steaua". Care domnule, sa dati 3 milioane pe Cocis??

in alta ordine de idei, de Neaga s-au aratat interesati si conducatorii lui FC Arges, care au declarat ca sunt dispusi sa-i ofere un salariu dublu fata de cei 200.000 propusi de Steaua. Iar Penescu zice ca Neaga a fost incantat de oferta si de posibilitatea de a juca din nou la Pitesti. Doar ca se pare ca nu vor sub nici o forma coreenii sa-i dea drumul fara sa primeasca acea clauza de reziliere de 1 milion... si-atunci, merita mai degraba Cocis 3 milioane decat Neaga 1 milion? Alo, domnu' George, trezirea!!

Se pare ca-l pierdem si pe Adrian Neaga.Pentru a doua oara !

Achizitionarea lui Neaga de catre FC Arges face parte dintr-un plan extrem de ambitios al lui Penescu, acesta negociind cu multe alte nume "grele": Ionel Ganea, Bogdan Mara, Vali Nastase, toți liberi de contract, plus Jean Vladoiu, caruia i s-a propus o funcție de conducere.

In timp ce Steaua îi ofera un contract de 200.000 dolari,salariu anual,FC Arges îi ofera 400.000 de dolari.

Si asta in conditiile in care patronul Argesului are o avere de 25 milioane USD,de 18 ori mai mica decat a lui Gigi Becali.

Dar sa asteptam,timpul le va rezolva pe toate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0