Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

@Dj

Lasa mai shmekere, tu te refereai la transfer, nu la clubul de destinatie. Te-ai trezit tu destept sa faci pe shemekerul !

Lasa mai shmekere, tu te refereai la transfer, nu la clubul de destinatie. Te-ai trezit tu destept sa faci pe shemekerul !

nu nu .. la club m-am referit...k il vinde asta e deja clar

Si yo cred ca la Man U poate nu prindea primu 11...dar totusi..are valoare de orice 11(parerea meA) ,si tottenham ar mere dar nu PO.....cum dreaq so mai numi :lol:

@Mir3l

Normal ca nu scrie, este site oficial. Ziceam doar ca scrie mare POMPEY... Sa pleci de la Steaua la Pompey :lol:

ajung la concluzia ca nu e nici una dintre cele doua echipe.sunt oase de ros pt presa si suporteri.DACA NU PLEACA?!?! :wink: :lol:

ajung la concluzia ca nu e nici una dintre cele doua echipe.sunt oase de ros pt presa si suporteri.DACA NU PLEACA?!?!  :wink:  :lol:

cum ai ajuns la concluzia asta? cei de la tvr au spus ca au facut investigatii ca l-au vazut pe Ilie Dumitrescu la Marriot la Jiji( fost jucator in Anglia) etc..

portsmouth nu cred ca ar avea bani.au terminat pe 17 sezonul trecut.tottenham cred ca pica,totusi sunt 11 mil de euro. cred ca nu pleaca nicunde...vorbe in vant.unde s-a mai vazut sa nu participe jucatorul la negocierea conmtractului sau si sa iti aprobe consiliul de administratie sa il cumperi sau nu.cand au venit in Romania dupa el,trebuiau sa stie cat cere Gigi si cat sunt ei dispusi sa ofere. daca tot se transfera si e o echipa din anglia cred ca o sa fie o echipa destul de mare. sunt mult prea multi bani

Gigi Becali: "Acum e problema lui Oli si MM"

Gigi Becali: "Acum intervin Oli si MM sa caute 2-3 jucatori buni. Este problema lor acum, ca eu am bani."

stelisti.ro

pai bun, si-atunci daca el are bani, sa-i faca MM socoteala si sa zica "domne, ai luat 15 milioane (aproape) pe George si pe Mirel, luam 3 jucatori, dar bagam toti banii in ei"

si sa vezi dupa aia cum apare Cocis sau Mazilu cu "as fi onorat sa joc la Steaua, de mic visez la asta" prin presa... cand n-om mai fi interesati de ei... pt ca la 15 mil pe 3 jucatori, chiar putem spera si la jucatori de la CM...

portsmouth nu cred ca ar avea bani.au terminat pe 17 sezonul trecut.tottenham cred ca pica,totusi sunt 11 mil de euro. cred ca nu pleaca nicunde...vorbe in vant.unde s-a mai vazut sa nu participe jucatorul la negocierea conmtractului sau si sa iti aprobe consiliul de administratie sa il cumperi sau nu.cand au venit in Romania dupa el,trebuiau sa stie cat cere Gigi si cat sunt ei dispusi sa ofere. daca tot se transfera si e o echipa din anglia cred ca o sa fie o echipa destul de mare. sunt mult prea multi bani

dar am auzit la Stiri ca a venit la ei un patron nebun cu bani...la Porsthmouth si asa se explica :cry:

HOOOOOOO!!! Ce e aici? Nu vedeti ca ieri era Manchester, azi la 8 la Tottenham si peste o ora la Portsmotuh?

Sunt zvonuri, in nici un caz Portsmouth nu sunt aia asa bogati si in primul rand Gigi a zis la o echipa mare din Premier League, ceea ce nu poate fi zis despre Pompey!

Trebuie sa avem rabdare, nu gata, hai sa-l injuram pe Gigi, hai sa iesim in strada, hai sa nu stiu ce...

De plecat e mai mult ca sigur ca pleaca, bravo lui daca pleaca pe aceasta suma, si-a facut datoria aici, merita, e un jucator super bun, imi pare bine pentru el, desi cu un ochi plang si cu unul rad...

Eu cred in continuare ca e Man Utd, Liverpool sau Tottenham. O varianta ar mai fi Everton! Rabdare...

si totusi.ca sa cumperi un jucator il observi o buna perioada.ai auzit ce au zis Ajax si auxerre de cand ii urmareau pe Ogararu si respectiv niculae.si 3 mil nu se compara cu 11.ramane de vazut,cu toate ca mi-a soptit o pasarica care zice ca ar fi portsmouth. :wink: ceea ce ar fi dezamagitor.

Pacat ca nu va avea un meci oficial de adio. In care sa-i multumim pt tot ce a facut pt noi

M-am tot uitat pe situri englezesti ... inclusiv cele legate de Portsmouth .... nici un cuvintel despre Radoi. Nicaieri.

Oare se poate ca toata povestea sa fie doar o gogoasa marca JJ ? Eu inca mai sper ca Mirel sa mai ramana un sezon la Steaua ...

Care ar fi motivul pentru care ar arunca o asemenea gogoasa pe piata?

Deturnarea atentiei de la eventualelor transferuri ale Stelei? Nu prea are sens!

Habar n-am de motiv ... parca l-ar intelege cineva pe Becali ! S-ar putea sa fie o simpla izbucnire de megalomanie marca Becali, de tipul "Vreau 20 de milioane de euro pt Cristea". Remember ?

Plus ca intr-adevar, s-ar deturna atentia de la tintele Stelei in campania de transferuri.

In fine, daca totusi e adevarat si Mirel pleaca, sper sa vedem niste transferuri "beton". Ma refer mai mult la calitate, nu la cantitate. Cu 14 milioane de euro aduci 3-4 sud-americani cu adevarat talentati.

Daca ar fi vandut pe 11 milioane la o echipa foarte mare (Liverpool, Chelsea, etc), atunci ar putea fi considerata si o lovitura de imagine! Un lucru chiar mai important decat suma de transfer!

Astfel, Steaua, va deveni mai atractiva pentru jucatori valorosi din strainatate! Va putea fi considerata ca o ultima halta spre marile echipe!

Nu cred ca toti banii vor fi reinvestiti!

Pacat ca pleaca, portsmouth nu e echipa de Mirel Radoi ,nu trebuie sa joace la o echipa care se bate pt ramanearea in prima Liga engleza cand el e un campion innascut.Dar dupa cum evolueaza lucririle pe la 12 noaptea o sa fie transferat la charlton, pe la 2 la aston villa si tot asa.Sper sa fie vb de o echipa serioasa din premiership, cum a zis George Becali:'una din marile echipe ale europei', portsmouth nu una dintre ele.Pana la urma sper sa ramana sa jucam si noi ca o echipa puternica in Champinons League sa ajungem si sezonul viitor undeva in europa, dar dak se sparge echipa...nush, dak pleaca si Radoi io zic ca nu prea avem sanse decat daca vin niste jucatori de nota 9,5 sa zica asa, Mirel stiu ca e de 10, si o sa fie iarashi chestia cu omogenitatea si etc.

Yo tot cred ca nu va pleca nicaieri. Acele 20 de procente de incertitudine il acopera sa spuna ca il va tine la Steaua ca nu are nevoie de banii aia :lol:

sper sa se gandeasca bine Gigi, la prima vedere poate parea o afacere buna dar el tine toata echipa in spate iar daca Steaua nu va mai avea performante sa-si ia adio Gigi de la alegeri... :cry:

Radoi a reusit sa devina un simbol la Steaua! Este al doilea dupa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! Ar fi crud sa plece. Merita sa joace la cea mai buna echipa din lume, dar Portsmouth nu e mai buna ca Steaua. Cum sa se duca undeva unde ar fi invins tot timpul, el obisnuit numai cu victoriile, care nu sufera ca echipa lui sa piarda?

Plecarea lui la Portsmouth ar avea un efect negativ atat pentru viitorul Stelei cat si pentru viitorul fotbalistului Mirel Radoi!

Sa speram ca nu va plecat de la Steaua pentru nici o suma de bani! Avem nevoie mai mult ca niciodata de Radoi acum...

http://portsmouth.rivals.net/default.asp?s...=2&stid=8413838

Pompey and Man United vie for Radoi

By pompey-fans.com staff

Date: 16/6/2006

Reports in the Romanian media suggest Pompey and Manchester United are battling it out for the signature of Mirel Radoi.

United are said to have offered 9 million euros on Thursday, but the Romanian TV station TVR 1 are reporting that Pompey have come in with a higher offer of 11 million euros (£7 million).

More on this story to follow

Deci cei care au oferit 9 mil sunt Manchester...deci cei care au venit sunt de la Manchester, Tvr 1 au inventat povestea cu Portshmouh...sunt mai fericit ca niciodata pt ca macar va pleca la un club super titrat si il vom vedea in CL !!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0