Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Pot sa ma impac cu gandul ca Radoi va pleca de la Steaua...

Dar la Tottenham ?!?!?!?!

Eu ii doream la Radoi sa joace meciuri cu echipe mari, dar din postura unui jucator la o echipa MARE...

Nu uitati ca si Radoi are un cuvant de spus in asta. El e baiat destept si stie cum sa-l ia pe Gigi. Daca se opune cred ca nu va pleca. Dar daca nu...

Eu unul sunt total de acord cu transferul lui Radoi, fie el si la Tottenham pentru ca din moment ce oamenii de acolo sunt dispusi sa dea o suma asa de mare pentru un jucator inseamna ca au ceva planuri de viitor, in alta ordine de idei campionatul englez este foarte bun si i se potriveste de minune lui Radoi, meciurile tari nu sunt neaparat numai cele cu Arsenal, Man Utd. sau Chelsea sa nu mai spunem de bani...

Cat despre viitori inlocuitori care nu au fost anuntati inca (asa cum a sesizat alex_ripper) eu cred ca trebuie intai sa avem rabdare sa vedem daca transferul lui Radoi se va finaliza (pana miercuri din cate am inteles) si dupa aia sa vedem avem nevoie de inlocuitori, ORICUM repet - trebuie sa avem rabdare, sunt sigur ca vor mai veni jucatori la Steaua, inca nu s-a inceput campionatul si mai e destul timp.

Deşi s-a ferit să pronunţe numele echipei la care va ajunge Rădoi, se pare că este vorba de Tottenham Hotspur. Transferul este impresariat de Denis Roach. Englezul este considerat un fel de Giovanni Becali al Angliei, acesta fiind acuzat cu cîţiva ani în urma de transferuri în urma cărora s-au vehiculat bani negri.

Se pare că omul de legătură a fost Ilie Dumitrescu, care a jucat la Tottenham Hotspur. Fostul jucător al Stelei a fost văzut, astăzi, la Marriot.

(stelisti.ro)

Tottenham e un fel de FC National in Anglia... Ar fi rusinos ca Radoi sa plece la o asemenea echipa mediocra.

Un FC National cu atatia bani incat sa poata cumpara un jucator cu 11 milioane de euro. :wink:

Hopa!!!

Am impresia ca iar speculeaza presa... L-au vazut pe Ilie Dumitrescu acolo si gata l-au transferat pe Radoi la fosta echipa a acestuia...

Tottenham a castigat Cupa UEFA in 1984, intr-o finala cu Anderlecht. Nu stiu daca este chiar o echipa de mana a doua.

Oricum, pana nu se va confirma transferul, numele echipei nu poate fi decat o speculatie.

Tottenham e un fel de FC National in Anglia... Ar fi rusinos ca Radoi sa plece la o asemenea echipa mediocra.

Un FC National cu atatia bani incat sa poata cumpara un jucator cu 11 milioane de euro. :wink:

Melku, tine cont de faptul ca FC National e o echipa din Div. A pe cand Tottenham e din prima Liga engleza.

Motanu D a zis corect "un fel de" ... pastrand proportiile, normal.

Tottenham este totusi prima echipa dupa cei 4 granzi ai ligii engleze deci clar nu este o echipa de mana a doua . Dupa cum zice si Piece totul sta sub semnul intrebarii , trebuie sa asteptam .

sa vedem cati bani pune la dispozitie Gigi pentru transferuri normal ar fi sa puna toti bani dar nu cred

[...]Cum poate sa-l dea pe Radoi la un kkt de echipa ca Totenham , parca pt el nu conttau banii[...]

Editat. Controleaza-ti limbajul. Moderatorii

Daca acest transfer se va materializa, Steaua va avea in cont nu mai putin de 15 milioane de euro!

Crede cineva de aici ca TOTI acesti bani vor fi folositi in interesul Stelei - transferuri, baza sportiva, juniori? Eu nu prea cred!

Din pacate, nea' Gigi nu vrea sa mai aduca bani de acasa pentru transferuri, asa ca Steaua avea nevoie sa mai vanda 1-2 fotbalisti. Din pacate e posibil sa plece cel mai important si nu vad cum ar putea fi inlocuit, atat de repede, un jucator care decide ritmul de joc al Stelei! E aproape imposibil!

Sansele noastre de a ajunge in grupele CL scad considerabil!

nush, io ma gandesc, de ce a vandut terenul ala de a luat pe el 25 de milioane, iar acuma vinde jucatorii unul dupa altul? io am crezut initial ca terenul ala l-a vandut ca sa mai scoata un ban sa aduca la club, dar acuma sunt convins ca alta e schema... poate vrea omu sa-si cumpere... orash.. cine stie

Hopa!!!

Am impresia ca iar speculeaza presa... L-au vazut pe Ilie Dumitrescu acolo si gata l-au transferat pe Radoi la fosta echipa a acestuia...

orice s-ar zice baietii de la gsp au cam avut dreptate de fiecare data cand au zis ceva de vreun transfer.asta inseamna ca au surse bune.

Ar mai fi o varianta. Sa faca bani cu gandu la imaginea politica. Pai cine te mai voteaza ciobane daca ne pui bete-n roate cand vrem s-ajungem in grupe?!

il mai voteaza dracu...sa se duca invartindu-se ca nu se poate sa fi asa de idiot..il aduci pe Panait si pleaca cei mai buni jucatori

Nu se poate...citesc si nu imi vine sa cred. Stiu ca majoritatea sunt doar speculatii, insa nu imi vine sa cred, CAPITANUL, simbolul echipei noastre sa fie vandut la TOTTENHAM?!?!?! Bineinteles, banii lui Tottenham sunt tot bani, 11 milioane cat or fi (o suma totusi fabuloasa pentru clubul nostru), insa ce s-a intamplat cu toate declaratiile de genu "nu il dau pe finul meu decat la o echipa mare din europa, de CL"??. Ce s-a intamplat cu visurile construirii unei mari echipe din nou in Ghencea??. Eu chiar speram sa merg toamna asta sa aud imnul CL in Teatrul nostru si sa vad pe Steaua jucand in grupe.

Bineinteles, avem jucatori de valoare, insa vinderea capitanului echipei, cel care in multe momente leaga tot jocul si da niste pase magistrale ACUM, cand suntem atat de aproape de CL mi se pare o decizie foarte proasta. O calificare in CL i-ar mai fi crescut pretul cu inca cateva milioane sigur, daca asta este argumentul lui GG. Insa a-l vinde la o echipa "de pluton" din anglia...nu stiu.

Nu vreau sa sun egoist, dar il iubesc pe Radoi asa cum cred ca il iubesc toti stelistii adevarati, si vreau intr-adevar ca el sa se afirme. Dar pana si el a declarat ca vrea sa se bata la un nivel superior, asta insemnand, fara indoiala, CL. Ori nu stiu cand a fost ultima oara cand Chelsea, ManU, Liverpool sau Arsenal au pierdut lupta pentru CL.

Un transfer la una dintre aceste echipe mai sus mentionate ar fi intr-adevar o onoare, o sansa unica la care n-am avea ce sa zicem. Insa, dupa mine, un transfer la Tottenham ar fi o plafonare a jucatorului mai mare decat ramanerea sa la Steaua. Aici are sansa sa se bata pentru CL, cu Dinamo si Rapid cu dezavantajul de a mai juca cu echipe-petarda gen Vaslui, Jiul etc. La Tottenham ar avea, fara indoiala oponenti mai tari in campionat, dar la nivel european n-ar putea sa viseze decat la experienta cupei UEFA, pe care a trait-o aproape pana la capat cu Steaua.

Orice ar alege, Mirel si-a facut datoria fata de clubul nostru si va ramane in inima noastra un simbol. Sper insa ca posibila sa plecare sa nu genereze doar o umflare a conturilor lui GG. Nu ar mai putea totusi sa ne duca cu zaharelu ca preturile din campionatul intern sunt cum sunt, tocmai si-ar incasa aproape 15 milioane euro din transferuri, pe jucatori foarte buni, de baza ai echipei. T. Balan, Mazilu, Cocis, Griffiths, Sapunaru asteapta o oferta dom' GG. La fel, Oli e la mondial uitandu-se la straini, desi am auzit ca nu-ti plac aia...

Hopa!!!

orice s-ar zice baietii de la gsp au cam avut dreptate de fiecare data cand au zis ceva de vreun transfer.asta inseamna ca au surse bune.

Poate ai dreptate in legatura cu anumite informatii aparute in gsp. Dar sa nu uitam ca si in iarna cei de la gsp au cam transferat jumatate echipa. Si ma gandesc , poate de data asta o sursa a fost prea "bine" intentionata... In sensul , hai sa le dam o palma ca si asa ne-au mancat zilele cei de la gsp...

Eu totusi as spera sa intelegeti ca atat transferul lui Ogararu cat si posibilul transfer al lui Radoi sunt sanse care nu merita sa fie ratate, ar fi doua transferuri care ar ajuta mult viitorul clubului si ar ajuta chiar si echipa nationala, si jucatorii ar avea de castigat pentru cariera lor si buzunarul lor. Voua va este frica de faptul ca nu o sa ajungem in grupe, eu zic sa ne linistim pentru ca Gigi vrea sa faca performanta si a demonstrat asta si sunt sigur ca banii vor fi investiti cu folos si transferurile vor fi privite ca pe niste situatii din care toata lumea a avut de castigat.

au zis cei de la TVR ca dupa lungi investigatii chiar in Anglia vor zice acum la rubrica sport la ce echipa va pleca....sper sa nu fie Totenham !!!!dati pe tvr1 la stirile din sport

si cat de sigur ai fost tu ca nu au existat oferte si nu s-a negociat nimic in iarna??

Sa nu ma intelegi gresit... eu nu am afirmat ca nu au fost oferte , sau ca nu s-a negociat... Dar sunt convinsa ca multe au fost doar niste vorbe goale... Te rog, ia-o ca pe o parere personala...

Un oficial important al clubului englez a declarat pentru presa engleza ca "informatiile referitoare la interesul lui Tottenham Hotspur pentru Mirel Radoi nu sunt adevarate"!

sursa: spt

PORTHSMOUTH????? CACAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!! DECI SI TOTTENHAM ERA BINE!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0