Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

da, asa tineam si eu minte din iarna, cand era vb sa vina la noi, zicea ca n-are cum pt ca mai are 2 ani de contract cu robotzeii... acuma mai nou vad ca prin presa se spune ca in iarna poate pleca gratis... cine stie, poate o avea vreo clauza in contract, ceva...

Desi in afara de transferul lui Badea,nu sunt de acord cu ceilalti jucatori adusi,dar pana la urma este bine ca au fost adusi acesti jucatori tineri.

Sa va spun de ce,cum ar arata Steaua cu vreo 3 vedete aduse din afara care sa intre titulari? Acest lucru nu ar fi benefic,noi avem un prim 11 pe care si copiii mici il stiu(cum zice Gradinescu).

Singurul nume mare care o sa vina o sa fie un jucator de banda dreapta si poate Cocis...

io zic ca in momentul asta, daca intra doi jucatori in primul 11... ma refer la mijloc s atac... daca intra doi jucatori noi in primul 11, cred ca o sa ne rupem... parerea mea e ca ar tb sa intre treptat, 1 acuma, 1 peste vreo 2 luni, si tot asa, iar dupa aia sa se incerce rotatie...

bravo weeezer foarte bine gindit si eu ma minunez cind vad ca unii cer si cite 5,6 jucatori titulari daca vor asta sa aiba si rabdare vreo 2,3 ani sa se cunoasca echipa Steaua este la ora actuala cea mai omogena si joaca de mult impreuna,singurul care a venit de 1 an este Iacob care sa integrat perfect .ati vazut ce a spus Oli?sunt o familie si in afara antrenamentelor Radoi Iacob Dica Ogararu Paraschiv si MM sunt in antalya asta da familie bravo lor

Nu o sa intre decat Badea titular.Drida va fi rezerva lui Nicolita,iar Panait rezerva lui Goian.Astfel incat primul 11 va arata asa :

Carlos - Balan,Goian,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Radoi,Paraschiv,Dica - Badea,Iacob.

Cel putin la acest moment.

Poi da clar nu sunt bune multe schimbari eu sunt pt aducerea unu FUNDAS DREAPTA care sa vina titular si un mijlocas stanga f bun care sa-i poata inlocui pe Bostina(care nu mai este in forma)si Cristocea(care nu mi se pare in primul rand f firav) si poate un atacant langa Dica dar un atacant care sa dea si goale nu ca Iacob care nu mai a dat gol de nu mai tin minte desi a avut in marea majoritate a meciurilor o prestatie buna dar un atacant trebuie sa si inscrie nu doar sa joace bine.Deci 3 schimbari care nu cred ca ar afecta omogenitatea echipei dimpotriva ar creste calitatea jocului.Si inca ceva am ramas interzis cand am auzit ca MM se duce in vacanta in Antalya da ce a facut de se duce in vacanta?a obosit sa apara la emisiunile TV tot anul a jucat el in locul echipei de ii trebuie vacanta?in loc sa caute jucatori pt a intari lotul echipei care se reuneste pe 23 si ar fi bine ca pana pe 23 sa se termine cu transferurile in vederea integraqri noilor jucatori in angrenajul echipei cat mai repede posibil el se duce in vacanta ca ie obosit saracul :evil:

Cauti jucatorii in timpul campionatului nu in pauza lui, unde vrei sa se duca sa vada jucatori cand se mai joaca decat in Islanda si Danemarca Liga 2 parca, stai tu linistit ca nu ia MM jucatori pe care sa se duca sa ii vada o saptamana jucatorii pe care ii vrea i-a vazut de luni bune.

nu sunt pierderi mari daca vin Neaga si Cocis. Eu cred ca sunt chiar solutii bune aceste excluderi. Poate ca imi atrag multe critici dar Neaga si Cocis fac cati 10 Bostina si 10 Cristea la un loc.... PUNCT!

Cocis nu merita 3 milioane de euro!

As vrea sa vina Neaga!

Si eu cred ca nu merita 3 milioane Cocis.

In ce-l priveste pe Neaga,se pare ca asiaticii nu vor sa-i dea drumul.

eu nu il vad pe Gigi sa dea 3 mil pe un jucator!

cred ca baga "material" pe cocis sa-l lase presa in pace pe Oli in Germania

Poate mai avem noroc si e interesata Poli de Oprita.. :roll:

despre Cristea si oprita..i`as imprumuta..nu i`as vinde si poate isi intra in forma

Bostina.. nush ce sa zic.. totusi e bine sa nu plece

Daca le-ai plati tu salariile,e posibil ca Gigi Becali sa fie de acord sa-i tina pentru echipa a doua.

primul 11 va arata asa :

Carlos - Balan,Goian,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Radoi,Paraschiv,Dica - Badea,Iacob.

si totusi...cat crezi ca ne mai putem baza pe Petre Marin?

@ Alexandra

Petre Marin va implini pe 8 septembrie,33 de ani.Cat va mai rezista titular sau chiar jucator al Stelei, depinde numai de forma sa sportiva si de antrenor.

105092100fa54f74d42a2_200_200_.jpg

Nu cred ca va vinde Gigi jucator sub 1 mil de euro, Bostina a fost totusi cel mai bun pasator al echipei iar in Cristea, Oprita, Baciu si Lovin s-au investit prea multi bani ca sa fie lasati sa plece sub 1 mil.

Poate niste imprumuturi prin Asia ar fi bune pentru ultimii 4 sa ii mai trezeasca la realitate cum a fost si in cazul lui Neaga (chiar el declarand ca s-a trezit cand a ajuns sa se antreneze la arabi la 40 de grade pentru ca si-a dat seama ca mai jos decat era atunci nu se poate) pentru ca nu sunt jucatori slabi din moment ce au ajuns la Steaua sunt doar iesiti din forma.

@Virgil

Sper ca n-ai inteles ca as fi zis ca e un jucator prost sau inutil. Doar ca ce solutii mai avem ca fundas stg daca el nu mai e in forma? Personal sunt fana Nesu, care dupa parerea mea nu poate evolua mancand seminte pe banca de rezerve :evil:

Momentan banda stanga a apararii e asigurata,Petrica cel putin un an mai joaca,apoi o sa vina randul lui Nesu.

@ Alexandra

Nu-ti face probleme,am inteles exact ce-ai vrut sa spui.Si imi place Nesu.

Se pare ca eventualul transfer al lui Filipescu a picat, GSP sustinand ca s-a transferat deja la Duisburg. Personal nu cred ca este o pierdere.

Filipescu nu este o pierdere atat timp cat l-am transferat pe unul dintre cei mai buni fundasi centrali din Romania(Panait).

Referitor la transferuri nu pot spune decat ca astept cel putzin doi jucatori capabili sa intre direct in primul 11 si care sa ne duca sper grupele CL.

Postul de fundas stanga al echipei este asigurat de Petre Marin si Nesu si asa cum s-a mai zis dupa ce va ieshi Petre din schema,Nesu va redeveni titular.Eu unul am fost multzumit de prestatziile lui din acest sezon,si cred ca va veni si timpul lui.

:evil:>>>Mi se rupe mie de FELIPE,nu-mi place cum joaca,imi pare bine ca nu a venit la Steaua,singurele momente in care imi placea intradevar de el,erau cele cand juca cu Steaua in CL.Dar acele vremuri au apus demult,si o sa rasara din nou anul asta dar fara acest jucator!Sunt alti mai buni decat el care ar merita sa joace!!>>> :twisted:

Parerea mea este sa avem incredere in baietii nostri...sa-i incurajam din tribuna la fiecare meci si sigur rezultatele voi fi cele asteptate de noi....binenteles calificarea :D:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0