Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

@Ayrton

Eu doar mi-am dat cu parerea (insotita de explicatii) care sunt dezavantajele sistemului 4-3-2-1.

Cred ca sistemul cel mai ofensiv, si cel mai apropiat de gustul nostru, ar fi un 4-4-2 cam in genul celui jucat de Real acum 2-3 ani. Cu Radoi singurul mijlocas defensiv (dar in conditiile astea ar trebui sa urce mult mai putin pe faza ofensiva) si Dica mijlocas la constructie, pt ca este genul de jucator care stie sa lumineze/descongestioneze jocul.

Cei doi mijlocasi laterali pe care ii avem in momentul de fata: Banel si Vasilica ar fi potriviti pentru acest sistem de joc, in sensul ca au viteza si vitalitate. Banel ar mei trebui sa exerseze centrarile pt ca asta este marele lui minus.

Ar trebui doar sa mai apara un al doilea varf laga Iacob. Iar acum ma gandesc la Neaga.

In felul acesta paleta de optiuni pe faza de atac ar fi destul e larga: s-ar putea face si un joc combinativ, sau daca jocul o cere s-ar putea utiliza si centrarile.

Daca este adevarat ca Drida vine la Steaua , l`as intreba pe Gigi unde sunt acei 4-5 jucatori de valoare care vor intari echipa pentru UCL ? :x

Daca este adevarat ca Drida vine la Steaua , l`as intreba pe Gigi unde sunt acei 4-5 jucatori de valoare care vor intari echipa pentru UCL ?  :x

Haideti sa nu dam cu piatra fara argumente.

Sa nu uitam ca toate "pariurile" facute de MM au fost hulite si aproape toate s-au dovedit castigatoare.

Voi chiar credeti ca transferul lui Drida l-a dorit Jiji.

Daca e adevarat ca a fost transferat astept sa-l vad cum va juca in sistemul de la Steaua (care este total diferit de cel de la Jiul) si dupa aia o sa ma pronunt

Mda ... noi vrem CL ... si primul transfer e Drida :oops::oops: Jenant de-a dreptul. Despre Badea, hai sa zicem ca a mai aratat cate ceva (ne-a dat un gol :o ), cat de cat se poate admite ca are valoare de Steaua. Dar Drida ?? Cate goluri a mai dat si asta ? Ce mare talent e ca nu l-a remarcat nimeni vreodata ...

Tare ma tem ca iar va trece vara si noi nu facem nici un transfer serios ... cu alde Drida & company o sa prindem noi CL cand o zbura porcul si o sa renunte Dinamo la blaturi.

Haideti sa nu dam cu piatra fara argumente.

Sa nu uitam ca toate "pariurile" facute de MM au fost hulite si aproape toate s-au dovedit castigatoare.

De asta imi este frica! Ca nu cumva lui MM sa-i fi intrat in cap ca este un mare manager si ii reusesc TOATE "pariurile"! Sa ajungem in situatia sa transferam doar "pariuri" si nu certitudini! Cred ca trebuie sa existe un echilibru intre transferuri de jucatori care au confirmat si "pariuri"...

Ai dreptate, insa, nu trebuie sa dam cu piatra inainte sa merite!

In privinta sistemului eu intotdeauna o sa prefer un mijloc puternic si ofensiv in detrimentul unui atac numeros! Pentru ca favorizeaza jocul de pase si posesia, cu adevarat traditionale la Steaua! Nici nu conteaza asezarea teoretica pe care o utilizezi...

Drida este un jucator bun, Badea lafel, sunt tineri, uitati-va la Goian care a devenit un jucator de baza... Si nu va impacientati ca astea sunt transferuri de acoperire... Vin si nume grele... aveti rabdare...

sper ca stie conducerea pe cine aduce...eu as vrea de la sportul...1 sau 2...

Din pacate de la Sportul,cel putin momentan,nu se poate.

Pentru o datorie de 1 milion de euro la bugetul statului clubului din Regie ii sunt blocate conturile si are pus sechestru pe echipa din partea ANAF-ului.

saracu de Drida nu era bun nici la Jiul daramite la Steaua. Un alt jucator gen keca. E bun la echipa a doua sau sa ajute bacaul sa promoveze!!!

Valentin Badea nu poate sa fie titular la ora asta!!!

Deci pana acum 2 transferuri ratate!!! Pentru CL trebuie sa ne intarim primul 11. Ne trebuie fundas dreapta, coordonator si un mijlocas de banda stanga si 2 varfuri!!!!

prefer anonimi care au potential de crestere unor 'vedete' umflate de presa

minusurile primului 11(parerea mea:):

Petre Marin - si-a atins limitele

Paraschiv: haotic, fara forza fizica, incapabil sa simta jocul si sa dea o pasa mai lunga de 2m

Bostina; indolent, firav fizic, inexistent pe faza de aparare

jacob - asta nu e atacant sa fim seriosi

Conform stelisti.ro pe Vali Badea l-am luat, mai ramane de stabilit contractul ( unde nu se pune problema ) si maine vizita medicala.

daca cei ce joaca la echipele care au scapat de la retrogradare sunt promisiunea pt participarea in LC DIN PARTEA Stelei,inseamna ca e de rau.........ma asteptam ca Jiji si MM sa ne traga iar plasa dar nici chiar asa...........intelegeam de la sportul care cel putin a terminat pe locul 4........cum o sa faca Oli in timp asa de scurt ca noutatile sa fie la valoarea celorlalti(poate daca e mama omida,ca in rest ciuciu)..........credeam ca vrea sa dea cel putin 3-4 mil $ pe achizitii,dar,m-am inselat suma exacta cred ca o sa fie 400000 de $...........nu cred ca in Liga se poate rezista daca intri cu asa jucatori........oricum traiesc cu speranta ca asta este doar inceputul si o sa fie si ceva de valoare

Sper sa nu fie pepiniera Bacau... :roll:

De ce nu?? sa nu uitam ce echipa a avut bacaul care a retrogradat datorita plecarii masive de jucatorii si a lipsei de inters a actualului primar de la bacau care a uitat sa faca ceva si pentru orasul care l-a ales si se gandeste numai la buzunarul sau, iar la bacau e unul din cele mai frumoase centre de copii si juniori care desi numai este sustinut de catre primarie sunt sigur ca va mai descoperi jucatorii f. talentati ..vezi Goian , sunt sigur ca incet incet si Cristea isi va reveni si va deveni un jucator de baza al Stelei, Badoi...

Haideti sa nu ne grabim. Noi avem nevoie de un lot largit, cu cel putin o rezerva pe fiecare post. Nu vom aborda meciurile din UCL cu Drida sau Badea titulari.

Avem o echipa de baza, in care poti schimba maxim 1-2 titulari, in functie de forma de moment.

Strategia Stelei in opinia mea: au adus 4 jucatori de perspectiva din Divizia A(cunoastem deocamdata doua nume). Urmeaza cel mai probabil revenirea lui Rica Neaga si a unui strain de valoare in locul lui George. Apoi vor incerca varianta cu Iacob si Neaga in atac, cu Dica in rolul coordonatorului de joc(in turneele de pregatire). Daca Oli e multumit ramane asa, daca nu, vor cauta un coordonator de joc.

Momentan in echipa avem titulari 7 incontestabili din 10 - ma refer la jucatori de camp(P. Marin, Goian, Ghionea, Nicolita, Radoi, Paraschiv si Dica).

primul transferat Vali Badea de la Vaslui , dupa mine un jucator care se potriveste ca o manusa Stelei , l-am vaz in multe jocuri si le are omi :D

Drida este un jucator bun, Badea lafel, sunt tineri, uitati-va la Goian care a devenit un jucator de baza... Si nu va impacientati ca astea sunt transferuri de acoperire... Vin si nume grele... aveti rabdare...

Ai grija cum te exprimi.Moderator

Are 25 nu 22 cat zice o parte din presa.

Daca vine la noi sper sa se metamorfozeze din jucator mediocru in atacant eficient, dar sunt foarte pesimist.

atata vreme cat nu pierdem jucatori de valoare, putem aduce ,chiar daca are 25 de ani. cu cat mai multi si buni cu atat mei bine

Valentin Vasile Badea

Nascut la data de: 23.10.1982

A mai jucat la: Jiul Petrosani (2001-2002)

(fcvaslui.info)

deci are aproape 24 de ani :D

"Sdrobiş despre Vali Badea: ”Nebunul ăsta are un talent nativ!”

Proaspăta achiziţie a Stelei, vasluianul Vali Badea, a ţinut să-i mulţumească lui Ioan Sdrobiş, antrenorul care l-a descoperit la Alexandria. Aflat la Tg. Ocna, ”Părintele” şi-a adus aminte de fostul său jucător. ”Mi-a zis cineva de el cînd eram la Petroşani. A venit, la miezul nopţii, cu trenul de la Alexandria. Sărăcia l-a împins către fotbal. Am văzut că are potenţial pentru că, antrenorul care nu vede jucătorul de 17 ani ce poate la23, nu este antrenor. Era cam slăbuţ, săracul, dar avea calitaţi. I-am spus: «Dacă vrei să-ţi scapi familia de sărăcie, ţine-te de fotbal!”»

După ce a plecat de la Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş l-a luat cu el la Vaslui. ”E un nebun în teren. Nebunul ăsta are un talent nativ! Face lucruri imprevizibile cîteodată, la care nu se aşteaptă nici colegii lui. Cea mai mare calitate a lui este că îşi asumă responsabilitate. Cînd toţi se dau la o parte, el este cel care încearcă să rezolve meciul”

Sdrobiş crede că Olăroiu va scoate din el un mare fotbalist. ”Dacă Oli va avea curajul să0l promoveze, va cîştiga un jucător care ar putea să-i rezolve de unul singur un meci” "

Sursa: GSP

Aparent e un baiat modest si un caracter puternic. Sa speram ca se va adapta.

Badea e un jucator bun...a marcat impotriva tuturor echipelor din Bucuresti asta inseamna ca are valuare....are viteza si forta buna...vezi golul cu Dinamo in care a umilit 3 adversari si portarul...e un plus...cat despre Drida el e mai degraba un stelist si un jucator gen Lovin care nu poate spera la primul 11

Mie sa mii aduk pe cocis, Mazilu si vreo doi fundasi buni in locu lu Ogararu si imi e de ajuns :D

Si totusi cine ii Badea ala ?? :?:

Mie sa mii aduk pe cocis, Mazilu

Si eu sper sa vina unu din aia (dar doar unu) numai ca sa aiva sansa sa arate ca nu prea e nimic de capul lor.

Dar sa nu uitati ca sunt niste fitosi care n-au jucat in viata lor pe un stadion cu peste 20.000 de oameni in spatele lor si probabil cu pretentii de mari vedete 200-300 de mii de euro salariu.

Despre Cocis: In Moldova cred ca si Carlos da 7 goluri pe sezon si jucand tot ca portar, daca esti cel mai bun din o echipa in cel mai bun caz mediocra nu inseamna ca esti cu adevarat bun (sa nu uitam ca in acelasi an in care a fost considerat un jucator mediocru in turul diviziei b a fost considerat cel mai bun jucator din Moldova pt retur si in 3 luni nu creste nimeni asa mult diferenta a fost scaderea niveluli competitiei). Iar dc imi zice-ti de jocul de la nationala doar in ala cu Cehia se poate zice ca a fost bun in rest are mai multe jocuri in care a fost cel mai slab de pe teren.

Despre Mazilu: Uitati-va la cat a jucat pt nationala si cat a inscris (pt ca nu prea a facut-o) dintr-un motiv evident cand esti in o echipa cu jucatori mai buni decat tine chiar trebuie sa muncesti nu sa munceasca restul echipei pt ca tu sa arati bine.

Am vorbit ieri cu Neaga si urmeaza sa se duca in Koreea pentru a rezolva transferul de la C. Dragons. Vom avea un raspuns in 10 zile", a spus Sorin Paraschiv

sursa: gsp

Vin vesti bune...

Depinde doar de Neaga cat de bun negociator e... Cel putin exista intentie din partea ambelor parti...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0