Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Transferuri Vara 2006

Sunteti multumit(a) de campania de achizitii din aceasta vara?   56 members have voted

1. 1.

• Da
      47
    • Nu
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

2,751 posts in this topic

Toti cei care sunt interesati de Lotul Actual al Stelei sa-si spuna parerea aici: ce transferuri ar fi necesare si ar vrea sa se faca pentru ca Steaua sa aiba un parcurs european si domestic mai bun ca si 2005-2006.

In primul rand ar trebui transferati un antrenor si un manager general. Sau daca nu ar trebui imbunatatiti semnificativ cei care exista deja la echipa.

Apoi ar mai trebui transferat un psiholog, un portar, un fundas stanga, un stoper de rezerva, un mijlocas central (defensiv, ofnesiv nu conteaza, sa fie valoros), un mijlocas stanga - Bostina are nevoie de concurenta - si un varf.

Totodata ar trebui sa ne dispensam macar de unii dintre urmatorii:

Carlos - daca o tine tot asa nu-si face banii !

Bostina - sper sa nu plece dar e in vizorul lui Gigi.

Oprita - mi se pare plafonat si extrem de lent si greoi.

Cristea - clar plafonat.

Nesu - un imprumut la alta echipa din A unde sa joace titular fara asa de multa presiune poate ca iar fi de folos.

Balan - idem Nesu. Desi ar fi riscant sa lasam postul de fundas dreapta descoperit.

problema nu este cu lotul pe care le avem, exceptia facand-o Carlos, ci este cu conducerea..... in primul rand nu poti face performanta cu o conducere si un patron cae se lasa pe mana lui Dumnezeu sa castige un meci.... Gigi nu vrea sa dea bani pe jucatori, vrea sa-i ia pe mocca, si a avut noroc cu Iacob... daca nu inveteste nu poate face performanta... antrenorul pe care il avem acum e bun, dar daka nu este lasat sa faca ce vrea..... ciuciu... ne trebuie un manager tare bun..... ahhh si un portar la fel.

ahhh am uitat, off topic: am auzit zvonuri ca Mazilu 90% a semnat cu CIOROPINELE.... sursa foarte de incredere

eu zic ca daca Gigi i-ar cumpara pe Mazilu, cocis, lazar, tibi Balan si inca un fundas stanga echipa ar fi invincibila :D

eu zic ca daca Gigi i-ar cumpara pe Mazilu, cocis, lazar, tibi Balan si inca un fundas stanga echipa ar fi invincibila :D

pai asta-i chestia ma, acel "DAKA" si "CAND"

Dami voie sa te contrazic ...:lol:

Nu exista echipa invincibila...o sa fie o echipa buna..si atat :lol:

Eu cred ca ar trebui adus un antrenor strain profilul lui Protasov si ar trebui sa ne infiintam un centru de scouting serios...cum nu ne permitem sa dam cate 10-20 de milioane pe jucatori am putea cauta si investi in cei tineri.In ceea ce priveste echipa mi-as dori un mijlocas stanga gen Nicolita cu mare capacitate de efort si mare viteza, cel putin un atacant care stie sa dribleze si sa suteze de la mare distanta, un mijlocas ofensiv care are o pasa excelenta, un portar pentru o concurenta serioasa la Carlos,un fundas stanga mai tanar decat Petre Marin si mai bun si mai sigur decat nesu.

Sper sa vina Neaga cat mai repede,el a declarat in prosport ca vrea sa vina la Steaua,Mazilu,Cocis,portar,fundas central,si in primul rand un antrenor nou...eu l-as vrea pe Zenga,dar nu cred ca vine mai ales dupa ce a castigat campionatul

Eu cred ca ar trebui adus un antrenor strain profilul lui Protasov si ar trebui sa ne infiintam un centru de scouting serios...cum nu ne permitem sa dam cate 10-20 de milioane pe jucatori am putea cauta si investi in cei tineri.

Se tot vehiculeaza ca Gigi vrea sa investeasca in juniori si sa faca o baza precum cea de la Ajax. Abia cand o sa se finalizeze proiectul o sa cred.

Momentan ma intreb de ce nu ia folosit deloc Olaroiu, macar cateva minute, pe Litzu, Simion, Ochirosii sau Enescu.

Cum vrea Olaroiu sa prinda experientza pustii daca nu joaca la echipa mare?

Cand il vad pe Fabregas de la Arseanal cum joaca la 19 ani ma intreb oare la noi nu exista jucatori tineri asa buni?

Sau nu sunt lasazti sa joace pentru ca nu avem antrenori competentzi care sa promoveze juniorii?

Acum 2 ani se laudau cei din conducere ca l-au adus, la juniori, pe Roman. Ca cica ar fi cel mai bun din generatzia lui, ca ii face pe totzi la tehnica, etc. Dar de atunci n-am mai auzit nimic de el.

Din pacate vad ca din pepiniera Sportului au fost promovatzi, in 2 ani, mai multzi jucatori de valoare decat au fost promovatzi la Steaua in 10 ani. Oare la Steaua nu sunt juniori mai buni ca la Sportul?

Lista mea cu vise:

- Neaga

- Mazilu

- Cocis

- Cernat

- Un portar care sa nu aibe fitze precum Carlos care dupa 1 saptamana dupa ce a venit in Romania a declarat pentru presa din Portugalia ca se simte precum Beckam. Il intereseaza mai mult imaginea decat aparatul.

- Si NU in ultimul rand as vrea sa fie adus un antrenor precum Protasov.

Totul depinde de bani. Se pare ca Mazilu este cotat de Siman la 2 mil Euro si Dinamo a oferit 1.5 mil. In consecinta, cred ca l-am putea achizitiona cu 2 mil Euro si un contract de 100-150.000 euro pe sezon.

Se pare ca Neaga si-a prelungit contractul cu echipa din Coreea, iar acestia au refuzat oferte de 1.5 mil dolari din partea unor cluburi precum Wigan. In consecinta, pentru a-l aduce inapoi Gigi ar trebui sa scoata din buzunar 1.5 mil Euro cel putin.

Deci pentru un atac puternic, este nevoie de cel putin 3.5 mil Euro suma de transfer.

La mijloc nu as miza totusi pe un jucator atat de tanar precum Tibi Balan. Ar fi excelent un jucator pe la vreo 26 de ani, talentat, de undeva din America de Sud. In nici un caz un necunoscut. Ar fi excelent daca ar putea juca atat mijlocas central cat si mijlocas stanga. Respectivul jucator ar costa cel putin 2-3 mil Euro.

Pe langa acestia, am mai avea nevoie de vreo 2-3 tineri talentati, poate dintre cei care se vor remarca la turneul UEFA U-17(un atacant, un mijlocas ofensiv si un fundas stanga).

In consecinta, pentru a avea o echipa puternica, ar trebui investiti 6-7 mil Euro numai in transferuri, o suma destul de mare pentru noi. Ramane de vazut daca Becali este dispus sa cheltuie o asemenea suma.

da.. sa poti face performanta trebuie bani.. si cum Gigi a scos bani din buzunar doar pt Carlos...

Preferatii mei:

Dacian Varga: joaca pe postul de mijlocas stanga, un foarte bun inlocuitor al lui Bostina. (L`am urmarit in meciurile Sportului din regie si tin sa spun ca are viteza, are tehnica, stie sa suteze.. e complet)

Tibi Balan: un jucator de creatie, foarte bun

Mazilu: un jucator complet, nu numai un atacant de careu.

si ne mai trebuie un fundash central, un fundash stanga. portar nu spun acum, dar daca Carlos o sa mai faca aceste greseli, trebuie sa ne luam adio de la el!

Stati linistiti Mazilu o sa plece in vara ori la Dinamo Kiev ori la Legia Varsovia.Dupa mine la echipa ar trebuie adusi Neaga,Varga,Pascovici,T.Balan.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!

daca am face aista am strica echipa.... :P

anelka11

:Lotul e bun dar e cam subtire

ar mai trebui -un fundas central Pascovici sau un sud american sau african

-mijlocas de ambele benzi sud american

un atacant puternic Mazilu e destul de bun

anelka11

:Lotul e bun dar e cam subtire

ar mai trebui -un fundas central Pascovici sau un sud american sau african

-mijlocas de ambele benzi sud american

un atacant puternic Mazilu e destul de bun

hmmmm fundas central? dar nu ti se pare destul de bun cuplul Goian Radoi sau Ghionea Goian? eu zic ca trebuie sa aducem un mijlocas de creatie , un fundas stanga si un mijloc stanga si un atacant de careu care sa il ajute pe Iacob

@Kronos

Fabregas si ceilalti tineri de la Arsenal sunt antrenati de Arsene Wenger nu de Olaroiu,Wenger un antrenor care stie sa stie perfect sa judece un jucator si are TUPEUL sa riste.Arsene Wenger a avut un pariu cu tinerii anonimi ai lui Arsenal - Fabregas,Senderos,Flamini,Eboue pe care l-a castigat...atata timp cat Olaroiu nici macar nu ii va incerca el nu isi va da seama daca se poate baza pe ei si chiar face o mare prostie pentru ca lotul este si asa de destul de subtire,daca ar castiga macar inca doi jucatori altfel ar sta lucrurile...

[...] un atacant de careu care sa il ajute pe Iacob

Iacob este un atacant de careu. Noi avem nevoie de unul "de gura portii", nu de unul cu un profil asemanator cu Iacob.

Ai pe cineva anume in gand? poate un Neaga..?

Ai pe cineva anume in gand? poate un Neaga..?

Bingo. As merge chiar mai departe...Neaga+Mazilu. Cu un atac format din Neaga, Dica, Iacob si Mazilu am face fata cu brio oricarui tip de aparare.

Posibilitati:

-------------Mazilu

-----------------------Neaga

------------------Dica

-------------Iacob

------------------Dica

Cu un atac format din Neaga, Dica, Iacob si Mazilu am face fata cu brio oricarui tip de aparare.

Posibilitati:

-------------Iacob

------------------Dica

Bogdane, sa inteleg ca ai dori o asezare de baza 4-3-3??

Daca da, sunt de acord cu tine si eu visez la o astfel de asezare ofensiva. Din pacate, acum, nu avem jucatorii necesari pentru a juca asa.

Totusi, cred ca Iacob nu ar avea loc intr-o astfel de asezare! Am vazut ca l-ai pus pe el si pe Mazilu pe un post (volante) pe care nu ar putea avea rezultate -> este lent, greoi si nu stie sa dribleze sau sa paseze decisiv. Acolo este locul lui Dica! Calitatile unui astfel de jucator ar trebui sa fie mobilitate mare, abilitatea de a dribla, centra sau pasa, si disponibilitatea de a putea veni in ajutorul liniei de mijloc, la constructie! Principalul beneficiu pe care ar trebui sa-l obtii printr-o astfel de asezare ar fi o foarte buna mobilitate a jucatorilor de atac, plus a celor din linia a 2-a!

Ca varf impins, l-as vedea pe Mazilu, insa pe partea dreapta ar trebui un jucator de picior stang( sau de ambele picioare-> ex: Messi). E adevarat ca ar putea sa faca fata si Nicolita (jucator de viteza) si, poate, Neaga. Din nefericire, Neaga nu are viteza lui Nicolita, iar piciorul stang nu este de baza!

Imi doresc sa plece Carlos; nu e portar demn sa apere buturile Stelei.Nu merita acest lucru.Declaratiile lui cum ca se gandeste doar la nationala Portugaliei care va participa la Mondial ar trebui sa ne dea de gandit.

Pentru postul de portar, din Romania nu cred ca are nimeni valoare de Steaua, poate Curca de la Farul.

Nu vreau ca Bostina sa plece, el spre deosebire de tovarasul sau de pahar, Carlos, a demonstrat in multe meciuri ca poate ajuta echipa.Daca nu isi revine si continua cu jocul sau confuz, atunci sa fie pus pe faras.

Litu, Simion si Enescu - imprumut la o echipa din Divizia A, pentru a prinde incredere si experienta.

Cristea si Oprita - mi-ar parea rau daca ar pleca, totusi au facut ceva pentru Steaua si daca nu vor fi cedati, macar imprumtati.

La capitolul veniri, il vreau la echipa pe Mazilu, dar nu cred ca se va incumeta Gigi sa-i plateasca suma de transfer lui Siman.

Il mai vreau si pe Neaga, si un portar strain, serios, si de preferinta, care nu-si asorteaza culoarea parului cu echipamentul :lol: !..sau daca tot a venit Helmuth, sa apere el. 8)

Iar a iesit Becali cu povesti de genul ca a pus ochii pe doi argentinieni.Ce Dumnezeu are impresia ca noi mai credem in spiridusi???Ne-a aburit tot timpul cu placi de genul asta.Il are pe MM langa el,care ca si razboinicul nostru care se vede sef peste romani,isi doreste din tot sufletul sa-si lase amprenta pe istoria Stelei.MM nu crezi ca Steaua este o palarie prea mare pentru tine??Treci si la fapte ca de gura ta mare ne-am cam saturat.Acopera posturile deficitare,si crede-ma ca sunt multe.

Mazilu este ok,are si bun simt baiatul asta!Merita la Steaua.Dar vrabia malai viseaza.

Federico Insua face cel putin 5 milioane de euro, asa ca transferul sau la Steaua este de domeniul povestilor, nu vad eu cum ar da Jiji atatia bani pentru un singur jucator...

Pana una alta ne trebuie un portar serios, ca in CL(daca ajungem acolo) ne asteapta meciuri serioase...

SPRE 23 :arrow:

Nesu e singurul care nu imi place, in rest ar trebui adus un atacant, Neaga sau Mazilu si un mijlocas central de creatie, gen Tibi Balan. In rest sa ramana toti! Inclusiv Carlos!

cred ca o problema mare la Steaua este faptul ca jucam cu doi mijlocasi la inchidere nici unul nu este capabil sa duca mingea in atac cu brio doar Radoi are cateva sclipiri dar nu de ajuns la acest nivel deci primul transfer ar fi un mijlocas cu profil ofensiv dar care sa faca si faza defensiva Cocis ar fi o varianta buna zic eu --inscrie goluri e ofensiv are sclipiri si pase decisive si un pret acceptabil pentru pretentiile Stelei -- toata lumea vrea jucatori sud-americani dar cei cu adevarati buni sunt foarte scumpi iar la un pret de doar 1 ,2 milioane luam doar niste jucatori de valuare medie nu jucatori cu adevarat buni care sa poata decide un meci

in al doilea rand Pascovici ar fi f bun in conditiile in care nesu e nesigur in aparare iar la mijloc nu face nimic (defapt face pierde mingi)

un atacant incisiv gen Neaga cu viteza si simtul portii

ufff ce mai visam ---

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0