Posted April 22, 2014 (edited) · Report post Luni, 28 aprilie 2014, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua, Steaua - FC Brasov. Meci transmis de Dolce. Un meci care nu ar trebui sa puna probleme echipei campioane. Steaua are totul in acest meci, suporterii, terenul propriu, locul din clasament net in favoarea ei in comparatie cu cel al brasovenilor. Ar mai trebui sa aiba si acel 5% al echipelor gazda acordat de arbitru, dar asta nu mai conteaza. Diferenta e prea mare. Steaua are toate atuurile in consecinta. Steaua e o echipa serioasa si mai cu seama extrem de valoroasa. Steaua a jucat intotdeauna curat, in sensul ca nu a jucat dur, atentand la integritatea corporala a adversarilor, asa cum procedeaza o anumita echipa. O si numesc aici pe Dinamo. Oamenii din conducerea Stelei nu au facut niciodata afirmatii rautacioase la adresa altor echipe asa cum procedeaza un neica Negoita, actionar la echipa care compenseaza non valoarea cu intrari de-a dreptul dramatice la picioarele adversarilor. Ei o numesc atitudine. Noi o numim neputinta. Nu pot altfel. Nu ma indoiesc ca de aceasta data Steaua va trece peste eroarea din meciul cu Vaslui si se va motiva suficient de bine, pentru a castiga fara drept de apel. Pentru ca Steaua e Steaua, cum bine zicea odata Piturca. Brasovul e o echipa aflata pe un loc falimentar in clasament. Locul 15 cu 30 de puncte si diferenta dintre ea si cea din fata ei poate creste la finalul meciului din Ghencea. Brasovul merge relativ bine de cateva etape, de cand la conducerea ei a venit Cornel Țălnar. Prin experienta sa a reusit sa insufle oarece incredere, mai ales dupa cateva victorii. Steaua a revenit la diferenta de 9 puncte fata de a doua clasata si sunt semnale clare ca poate mari aceasta diferenta. Astra a dat semne lamuritoare ca nu mai poate tine pasul, cedand puncte. In acest meci vor reveni absentii din meciul cu Viitorul,Gardos, Tanase si Piovaccari, un plus valoric indiscutabil. "11"-le probabil: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - Pintilii, Prepelita - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Keseru. Bucuresti, Steaua Bucuresti! Edited April 22, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2014 · Report post Nu va fi un meci usor cu Brasovul. Momentan e una din putinele echipe in forma din campionatul nostru, au cutitul la os pt ca sunt la retrogradare si in plus au si un lot cu destui jucatori extrem de experimentati (grigorie, surdu, janos szekely, buga, Andrei Cristea). Mai au si un antrenor care cred eu este potrivit pt o echipa care se bate la retrogradare. Nu inteleg de ce nu se joaca pe national arena, echipa mi se pare ca are o exprimare mai buna acolo iar cu preturi mici la bilete cred ca veneau minim 12-15.000. Imi mentin ce am spus inainte de viitorul. victorie cu viitorul, victorie grea cu FC Brasov si dupa meciul cu corona suntem matematic campioni Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2014 · Report post Nu va fi un meci usor cu Brasovul. Momentan e una din putinele echipe in forma din campionatul nostru, au cutitul la os pt ca sunt la retrogradare si in plus au si un lot cu destui jucatori extrem de experimentati (grigorie, surdu, janos szekely, buga, Andrei Cristea). Mai au si un antrenor care cred eu este potrivit pt o echipa care se bate la retrogradare. Nu inteleg de ce nu se joaca pe national arena, echipa mi se pare ca are o exprimare mai buna acolo iar cu preturi mici la bilete cred ca veneau minim 12-15.000. Imi mentin ce am spus inainte de viitorul. victorie cu viitorul, victorie grea cu FC Brasov si dupa meciul cu corona suntem matematic campioni Sa vedem sper sa nu se repete scenariul din retur cu corona Brasov,ne-au luat 2 puncte din nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2014 · Report post Bilete pentru Steaua - FC Brasov, la case in ziua meciului! FC Steaua Bucuresti anunta ca biletele pentru partida cu FC Brasov, programata luni, 28 aprilie, ora 20:00, pe Stadionul Steaua, vor fi puse in vanzare la casele din Ghencea in ziua meciului, incepand cu ora 10:00. Preturile acestora sunt urmatoarele: TRIBUNA A II-A 10 LEI TRIBUNA I 15 LEI TRIBUNA 0 30 LEI FOTOLII 50 LEI Precizam ca, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF, clubul nostru a fost sanctionat cu o amenda de 50.000 LEI si inchiderea celor doua peluze, precum si a sectoarelor 16, 17, 18, 26, 27 si 28 de la Tribuna a II-a pentru urmatoarele doua partide de pe teren propriu, cu FC Brasov si Corona Brasov. Facem un apel catre suporteri sa aiba un comportament fair-play si in limitele regulamentelor pe parcursul urmatoarelor jocuri, altfel exista riscul ca ultimele partide de pe teren propriu din acest sezon sa fie disputate cu tribunele inchise. Va multumim! Sursa: SteauaFC.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2014 · Report post Precizam ca, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF, clubul nostru a fost sanctionat cu o amenda de 50.000 LEI si inchiderea celor doua peluze, precum si a sectoarelor 16, 17, 18, 26, 27 si 28 de la Tribuna a II-a pentru urmatoarele doua partide de pe teren propriu, cu FC Brasov si Corona Brasov. Inchiderea peluzelor si a catorva sectoare de la tribuna II-a plus amenda usturatoare de 50.000 de lei, constituie o sanctiune nemaintalnita pana acum. In plus creaza un dezavantaj pentru echipa, cat si pentru imaginea de ansamblu a stadionului in timpul meciului. Comisiile federatiei aflate sub conducerea unui nou presedinte, ajuns cu spijinul politicului acolo din cate am inteles, se hazardeaza lovind puternic intr-un club de talia Stelei. Sper sa nu constituie si o piedica suficient de mare in calea obtinerii victoriei de catre ros-albastri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2014 · Report post E foarte urata faza cu biletele in ziua meciului , cel putin , eu vin de la 100km si imi iau biletul fix atunci, sa nu zic si mai tarziu. Ce pot zice e pacat, cel putin merita acei 100km! Daca luam cele 6 puncte contra celor doua echipe din Brasov, cum a spus si Duckadam suntem 99% campioni! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 (edited) · Report post La prima vedere un meci relativ usor. Insa dupa ce am trait cu Vaslui, trebuie sa fim atenti. FC Brasov din cate stiu, cam joaca pe contraatac in deplasari si daca ne luam dupa statistica se apara cat de cat bine penrtu o echipa de la retrogradare, au incasat 17 goluri in 14 meciuri, destul de putine in comparatie cu alte echipe din zona retrogradarii si chiar cu unele care sunt in jumatatea superioara a clasamentului, gen Astra sau Pandurii. Au ceva nume cat de cat sonore: Andrei Cristea, Buga, Surdu, jucatori cu experienta in Liga 1. De altfel Brasov nu au un lot chiar asa de rau, la nivelul primei ligi se afla chiar in primele 10. E un pic ciudat cum au reusit sa fie depasati de echipe ca U Cluj, FC Botosani sau Sageata Navodari. In fine, Steaua are la dispozitie aproape tot lotul pentru acest meci, Dodel si Sanmartean sunt disponibili amandoi, Pio poate juca si el. Ramane de vazut ce echipa va trimite Reghe in teren, daca va miza si pe Dodel si pe Sanmartean, sau daca va continua cu Chipciu varf sau va apela la unul dintre Pio sau Keseru. In mod normal Brasov o sa vina sa se apare si o sa incerce sa loveasca pe contraatac sau la faze fixe. Daca Steaua reuseste sa marcheze inca din prima repriza si sa se apare bine pe contre, cred ca nu va avea probleme sa se impuna in acaesta seara. O victorie azi si inca doua ulterior si gata treaba ... Nu au decat Astra si Petrolul sa se lupte pana la capat pentru locul 2. Edited April 28, 2014 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post Daca partida se va desfasura asa cum cred eu,atunci se pregateste un meci frumos,intre Steaua si Brasov,cu multe goluri marcate,avand in vedere situatia din clasament a brasovului si disperata nevoie de puncte pentru evitarea retrogradarii ma face sa cred cu siguranta ca acestia au venit in Ghencea sa joace fotbal si nu sa scoata un minim rezultate de egalitate,au mare nevoie de puncte deci putin probabil sa joace defensiv,lucur de care poate profita pe deplin Steaua sa marcheze cel putin 3 goluri in poarta celor de la Brasov. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post 20:00 FC Steaua - FC Brasov LIVE VIDEO HD pe www.Digi-HDSport.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post Cum se aude la TV din tribuna "Sa-mi bag ... in ma-ta, tigane!" :-D Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post 3-0 sec. Goluri Latovlevici, Chipciu si Szukala. Stanciu a ratat un penalty. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post Cum se aude la TV din tribuna "Sa-mi bag ... in ma-ta, tigane!" :-D Lasa ca au fost tiganii la handbal mai era putin si sareau la bataie pe teren. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 (edited) · Report post S-a ratat mult ... 3 goluri din care 2 fundasii. In rest, jucat bine echipa. Conform monitorizarii InStat, Sanmartean a fost de departe primul la actiuni, pase precise etc. Edited April 28, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post - Ce-ai fi vrut??? Sa atacam sa mai luam vreo 7? Daca ataci si dai spatii Stelei e moarte sigura ..." =))) Super prevedere... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 · Report post =))) Super prevedere... Daaa!! Cum incepuse interviul parca vazuse alt meci:)) PS Comm-ul ala l-am mutat la Cronica. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Cam cel mai bun meci din ultimele 3-4 din campionat. Dubios, Tanase a fost unul din cei mai buni, felicitari lui. Sper ca pe viitor sa bata Sanmartean penaltyurile deja Stanciu e la al 2lea penalty ratat pe 2014. La Vaslui Sanmartean a batut mereu toate 11m si nu mi aduc aminte sa fi ratat vreunul. Noi sezonul asta deja avem 3 penaltyuri ratate. Ca sa castigam campionatul matematic dupa etapa viitoare avem nevoie de infrangeri ale celor de la Astra si Petrolul. Cam greu dar nu imposibil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Mi-a placut mult portarul celor de la FC Brasov. Ar trebui adus urgent la Steaua in locul lui Tatarusanu. De asemenea, si Mateiu e de urmarit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Mi-a placut mult portarul celor de la FC Brasov. Ar trebui adus urgent la Steaua in locul lui Tatarusanu. De asemenea, si Mateiu e de urmarit. Eu cred ca voi ati uitat deja de Cojocaru. Baiatul ala avea o siguranta si niste reflexe iesite din comun pentru varsta lui. Pe el l-as vedea in titular de anul viitor, in locul lui Tata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 (edited) · Report post Mi-a placut mult portarul celor de la FC Brasov. Ar trebui adus urgent la Steaua in locul lui Tatarusanu. De asemenea, si Mateiu e de urmarit. Iacob a aparat foarte bine si a limitat scorul, dar cred ca mai trebuie sa confirme! Un portar fara constanta ... In 2013 si pe Nita l-a adus de la Chiajna, dupa ce tot Steaua l-a facut mare in acel 0-0(4-3, a aparat doua 11m, la Chipciu si Tanase) din cupa. La fel si pe Vatca, dupa acel Otelul-Steaua 2-1(0-1)-2007, cand la pauza trebuia sa fie 5/6-0 pentru Steaua, dar s-a opus miraculos Vatca. L-a luat Steaua cu toate ca in acel sezon incasase 54 goluri in 33 meciuri!! Mai in gluma, mai in serios, Vatca le-a multumit lui Badea si Dica: "Bai, mersi! Voi m-ati facut mare de am ajuns la Steaua!" Intre 2007-2010, a prins echipa de 2 ori si atunci in Cupa. Pe Mateiu l-a cumparat deja CSU Craiova ... Edited April 29, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Cum se aude la TV din tribuna "Sa-mi bag ... in ma-ta, tigane!" :-D Lasa ca si M. Constantin e inregistrat cand isi baga p.la in Steaua. E pe dolce inregistrarea. Erau Sanmartean si Chipciu langa el, ar fi trebuit sa il joace in picioare. Nu pot decat sa ma gandesc daca erau un Radoi sau Lacatus pe acolo, il calcau pe cap pe negrul din Giulesti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Lasa ca si M. Constantin e inregistrat cand isi baga p.la in Steaua. E pe dolce inregistrarea. Erau Sanmartean si Chipciu langa el, ar fi trebuit sa il joace in picioare. Nu pot decat sa ma gandesc daca erau un Radoi sau Lacatus pe acolo, il calcau pe cap pe negrul din Giulesti. Din pacate singurul care a avut reactie a fost Tatarusanu, se vede la finalul inregistrarii. Marele Chipciu care se crede mare scula a lasat capul jos si sa facut ca nu aude. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Poate credea ca inca mai are sanse sa prind semifinala si probabil are un complex cand aude de Steaua eliminat fiind de catre stelisti au plans si plang in continuare prin ligile inferioare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post E pe dolce inregistrarea. Erau Sanmartean si Chipciu langa el, ar fi trebuit sa il joace in picioare. Nu pot decat sa ma gandesc daca erau un Radoi sau Lacatus pe acolo, il calcau pe cap pe negrul din Giulesti. ... si ar fi luat instant si ei o suspendare pentru agresiune violenta. Care ar fi fost avantajul pentru club?! Daca pe M.C. la atat il duce mintea sa ingaime, ar fi mai indicat ca noi sa ne folosim mai serios de apendicele ganditor. Injuraturile unui microcefal nu inseamna ca imaginea Stelei ar fi terfelita si, cu atat mai putin, ca ar fi necesara o pretinsa "restauratie a onoarei" prin pedepsirea fizica a microcefalului: o astfel de escaladare a conflictului e de cavernicoli, nu de H. sapiens sapiens, exista foruri (comisii) abilitate sa sanctioneze comportamentul insultator (ceea ce nu inseamna ca nu exista exemple garla de semeni de-ai nostri care actioneaza fara sa gandeasca, crezand ca violenta fizica ar avea darul sa remedieze instant vreo pretinsa situatie insuportabila generata de niste cuvinte aruncate de cineva pe teren: vezi cazul notoriu al lui Zidane si Materazzi, Zizou isi justifica pentru sine gestul fiindca Materazzi ii spusese ceva care nu era adevarat, insa valoarea de adevar sau falsitate a unei afirmatii nu depinde de cat de tare il lovesti pe cel ce a formulat-o). Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post ... si ar fi luat instant si ei o suspendare pentru agresiune violenta. Care ar fi fost avantajul pentru club?! Daca pe M.C. la atat il duce mintea sa ingaime, ar fi mai indicat ca noi sa ne folosim mai serios de apendicele ganditor. Injuraturile unui microcefal nu inseamna ca imaginea Stelei ar fi terfelita si, cu atat mai putin, ca ar fi necesara o pretinsa "restauratie a onoarei" prin pedepsirea fizica a microcefalului: o astfel de escaladare a conflictului e de cavernicoli, nu de H. sapiens sapiens, exista foruri (comisii) abilitate sa sanctioneze comportamentul insultator (ceea ce nu inseamna ca nu exista exemple garla de semeni de-ai nostri care actioneaza fara sa gandeasca, crezand ca violenta fizica ar avea darul sa remedieze instant vreo pretinsa situatie insuportabila generata de niste cuvinte aruncate de cineva pe teren: vezi cazul notoriu al lui Zidane si Materazzi, Zizou isi justifica pentru sine gestul fiindca Materazzi ii spusese ceva care nu era adevarat, insa valoarea de adevar sau falsitate a unei afirmatii nu depinde de cat de tare il lovesti pe cel ce a formulat-o). Mai bine primea el 2-3 pumi si un picior la ureche ca oricum am fost supendati,el ca jucator a fost suspendat si probabl va jucam cu crapidul in Liga II, un frustrat nimic alceva a ramas cu complexul eliminarii provocate de Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Mai bine primea el 2-3 pumi si un picior la ureche "Mai bine" se refera la cine anume? Cumva ai si dumneata senzatia ca in acest fel s-ar fi sters o jignire de dimensiune cosmica la adresa clubului favorit?! Te asigur ca un astfel de gest nu e altceva decat fierbere inutila de hormoni, fara legatura cu categoria binelui. ca oricum am fost supendati, Insa jucatorii nostri care nu au facut ceea ce crezi dumneata ca ar fi fost "mai bine" nu au fost suspendati. Deci "mai bine" in acest fel. el ca jucator a fost suspendat si probabl va jucam cu crapidul in Liga II, un frustrat nimic alceva a ramas cu complexul eliminarii provocate de Steaua. Tot ce se poate. E totusi nevoie sa ne intereseze trairile unui microcefal in asa masura incat sa pierdem vremea cu disecarea lor pe un forum?! Share this post Link to post Share on other sites