Posted April 11, 2014 · Report post Voi inca nu va dati seama ca asta a fost un mare blat? )))) )))))) bine frate tu esti un mare blat Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Esti bine rau daca tu crezi ca meciul asta s-a jucat pe bune )))))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Maestrul xray ar zice ca astrele sunt de vina pentru esecul de azi, nu mafia pariurilor. P.S. Am scris etapa trecuta ca daca s-ar fi marcat cu Timisoara, s-ar fi egalat oricum si s-ar fi dat vina pe greseli personale... azi a fost meci de 2 solist si vorbim de o greseala personala. Keep watchin'! Edited April 11, 2014 by Anfield Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Pretul lui Sanmartean ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post ))))))))) hai ca rad de ma prepadesc...un moderator acuza echipa de blat pentru Sanmartean sa fie oare pretul fratiei ? @Anfield vezi tu de sectiunea la fotbal international pentru mine toti voi astia care tineti si cu o echipa din strainatate, nu sunteti stelisti. Cum poti sa iubesti o alta echipa in afara de Steaua ? ... voi nu aveti nici o treaba cu stelismul. Edited April 15, 2014 by Empyro Inceteaza cu provocarile ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Meciul asta in prefata si desfasurarea lui imi seamana izbitor cu acel 0-1 facut cu echipa Urziceniului, care nu gasea sa puna in teren 11 jucatori. Numai ca acum a fost doar valva, ca pe teren a fost leopardul, nu gardul vopsit. Maestrul xray ar zice ca astrele sunt de vina pentru esecul de azi, nu mafia pariurilor. Raspunsul meu il ai formulat in cronica meciului. Daca totusi vrei un raspuns in tonul insinuarilor tale, mai bine termina Vaslui pe 4 decat Dinamo. Dinamo ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post mda, prima infrangere si "stelistii" acuza de blat. RUSINICA! probabil cea mai proasta partida facuta de Steaua de mult, mult timp. Vaslui a jucat cu ambitie, determinare si a castigat corect meciul. Cand ai in teren o nulitate egala cu zero absolut atunci nu este de mirare ca ai pierdut. TASE - du-te unde vrei dar numai du-te odata! PS. Baieti, va rog lasati trollingul si persoanele ca e pacat...aveti deja avertizari si nu as vrea sa incep sa dau ban ! Edited April 11, 2014 by choli Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Hai sa fim seriosi, Vasluiul n-a fost peste Steaua azi... a avut nevoie de o greseala personala pentru a marca golul victoriei. Imi mentin parerea ca a fost blat. Si nu ma intereseaza pe ce loc termina Dinamo, e dureros ca se intampla astfel de lucruri chiar si in primul esalon. Se intampla mai rar si sunt mai putin evidente decat in B, dar acestea exista... si e trist ca Steaua a ajuns la al 2-lea meci aranjat consecutiv din campionat. La mai multe! Edited April 11, 2014 by Anfield Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Nu stiu de ce, dar aproape ca m-as bucura daca as putea sa cred ca a fost blat. Asta pentru ca fotbalistic am fost zero. Zero. In special pe faza de atac, unde Keseru si Piovaccari au fost absolut penibili. Keseru de fapt in afara ca se descurca bine la finalizare, pe joc combinativ chiar pare slab in general, nu mai e nicio noutate. Mie chiar mi s-a parut ca Vaslui a fost peste noi astazi. In afara de ocazia lui Chipciu si o sansa prin min 88-90 (lovitura de cap pe langa poarta) nu am avut ocazii. E drept eu am fost la meci, poate la TV s-a vazut altfel. La bara din repriza a2a se ridicase oricum offside. Pe Chipciu daca il mai invartim atat pe 100 de posturi o sa il pierdem ca jucator. Gradinaru toata repriza a 2a nu cred ca a dat mai mult de 3 pase,jucator extrem de individualist, sper sa nu il mai vad prea curand in echipa. Am fost inexistenti pe dreapta si in prima si in a2a repriza. Parvulescu arata mereu cand e folosit ca niciodata nu va putea depasi statutul de rezerva la Steaua. Ce mi se pare interesant e ca in tandem cu Latovlevici Tanase mai misca ceva. Tanase in centru terenului e bataie de joc. Pe stanga mai misca, mai joaca la alibi mai scoate un corner o centrare, dar daca il bagi in mijloc omori tot jocul. Nu inteleg cum de Reghe nu vede asta. In orice caz, ingrijorator este ca rezultatul de azi vine dupa 2 jocuri slabe. Deci nu e o intamplare. Din pct meu de vedere mai avem mult de tras pana vom lua campionatul, mai ales daca Astra bate etapa asta. Am mai spus-o pe aici, noi ultimele 4 etape le avem grele (e drept si astra se poate incurca oricand dar nu sti cum se fac jocurile pe sfarsit). Am stat la Tribuna1 si nu imi venea sa cred cata lipsa de respect au aratat multi (majoritatea) spectatorilor de acolo fata de echipa actuala, care se afla la prima infrangere si care ne-a adus extrem de multe, chiar nesperat de multe satisfactii in trecutul extrem de apropiat. Nu imi fac griji cu Dinamo ca putem pierde calificarea, dar nu e exclusa o surpriza de genul infrangere la limita. Din punct de vedere tactic eu cred ca pierdem enorm ca nu mai jucam cu 2 mijlocasi la inchidere (cum erau pintilii/bourceanu). Dar aici e si o problema de lot, nu mai avem alt inchizator de mare valoare sa il punem acolo. Cred ca lucrul asta e primul care trebuie rezolvat in vara. Edited April 11, 2014 by France98 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post prima infrangere si apar papagalii care sar cu gura strigant blat ...penibil fratilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Hai sa fim seriosi, Vasluiul n-a fost peste Steaua azi... a avut nevoie de o greseala personala pentru a marca golul victoriei. si e trist ca Steaua a ajuns la al 2-lea meci aranjat consecutiv din campionat. La mai multe! tu esti stelist ma ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post @Anfield Ce fel de blat e ala cand: - te umpli de cartonase galbene(7- Steaua si Vaslui) si unii jucatori vor fi suspendati in etapa viitoare ? - dupa 1-0, in min 92 mai iei alt galben pentru trageri de timp, plus faci 3 schimbari in min 90, 92 si 93 si tragi de timp de frica sa nu fii egalat? Scuza-ma, dar "blatul" invocat de tine pare din Caragiale! Pentru unii erau "blaturi", arbitrii sau "lasat mai moale" victoriile Stelei. Acum s-a trecut si la egaluri si infrangeri. Ma intreb ce s-ar fi spus daca Steaua batea cu 3-0, fie pe teren, fie prin neprezentarea Vasluiului. Sigur veneau altii care sa spuna ca a fost tot blat, pariuri sau non combat. Vorba lui Farfuridi: "Din aceasta dilema nu puteti iesi!" Edited April 11, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post daca ar fi fost blat as fi stat linistit, dar sigur nu a fost, si ne facem singuri rau daca discutam toate balariile in loc sa vb despre problemele din jocul nostru. piovaccari asa joc slab a facut azi, el care castiga o gramada de dueluri, facea devieri, intra in combinatii astazi nu a miscat. m-a impresionat pintilii pe sfarsit a urcat foarte mult in atac si chiar a castigat cateva dueluri. de fapt cam singurul care a jucat acceptabil astazi. de pe stadion mi-a placut nr 16 de la Vaslui, nuno viveiros. a facut cateva faze in special in prima repriza....... inca un lucru interesant este ca astazi echipa a fost moarta si din punct de vedere fizic. nu am mai facut presingul nostru obisnuit, pe final de meci aproape ca nu aveam puterea sa atacam... Edited April 11, 2014 by France98 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Un rezultat rusinos, aveam si noi o chestie care ne facea un pic speciali, ma refer la faza cu neinfrangerile, si acum s-a dus naibii si aia ... Inainte de meci, ma gandeam ca ar putea sa iasa un egal daca jucam la fel de prost cum am jucat cu Poli Recas, dar uite ca m-am inselat, practic e un deznodamant la care nu se astepta mai nimeni cred. Nici marii antistelistii nu cred ca se asteptau la asa ceva. Oricum circul facut de Vaslui, ca au ramas ai nimanui si ca nu se prezinta, ca vin jucatorii cu masinile personale sau cu trenul, ca baga copii, juniorii sau angajatii din agricultura ai patronului, ca fac o greva spontana pe gazon timpul meciului, nu stiu pe cine a impresionat ... ca a fost pe bune treaba cu protestul sau nu, nu are importanta. Au venit sa faca antijoc si le-a iesit, au fortat pe contraatac si le-a iesit, au marcat norocos, si au tras de timp grosolan pe urma. Practic dupa ce au marcat ei, daca s-au jucat 2 min pana la final e mult. Asta bineinteles nu scuza ca noi nu am putut mai mult in seara asta. Multi il blameaza pe Popa(care are cele mai bune cifre din lot in campionatul asta, 7 goluri si 9 pase de gol),dar fara el echipa merge mai prost, Chipciu parca a uitat sa joace pe postul de mijlocas dreapta, iar Gradinaru, sa fim seriosi, s-a vazut ca pustiulica asta nu poate fi o solutie in momentul de fata. E greu fotbalul cand ai ambele benzi "moarte" si nu ai nici un playmaker la mijloc. Si ca tot am zis benzi "moarte", Tanase pe langa faptul ca n-a jucat nimic, s-a specializat in cartonase galbene, face ce face si mai "culege" un galben, a ajuns la 11-lea pe stagiunea asta si l-a depasit chiar si pe Cadu ... E absolut remarcabil cum Varela de exemplu, care este si fundas, a incasat un singur cartonas in acest campionat desi a jucat titular in 18 partide !Ar trebui sa-i dea lectii lui Dodel cum sa faca sa dribleze cartonasele galbene macar, daca pe adversari e mai greu. Ce e pacat e de Gardos si Pio ca s-au asigurat si ei practic de o etapa suspendare cu galbenele incasate in seara asta. Sa speram totusi ca absentele lor nu o sa cantareasca prea mult impotriva unei echipe de la retrogradare cum este Viitorul. In orice caz, in seara asta, jocul foarte slab, fara ocazii decente, fara faze lucrate si fara orizont. Suntem la doilea meci consecutiv fara gol marcat. Deja incep sa se ridice mici semne de ingrijorare... sper sa gaseasca Reghe solutii in timp util, ca vine returul cu Dimano si ar fi de rahat sa pierdem in fata lor in ultima intalnire a sezonului. Edited April 11, 2014 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post @Anfield Ce fel de blat e ala cand: - te umpli de cartonase galbene(7- Steaua si Vaslui) si unii jucatori vor fi suspendati in etapa viitoare ? - dupa 1-0, in min 92 mai iei alt galben pentru trageri de timp, plus faci 3 schimbari in min 90, 92 si 93 si tragi de timp de frica sa nu fii egalat? Scuza-ma, dar "blatul" invocat de tine pare din Caragiale! - arbitrii pot sa participe sau nu la un aranjament; ieri se pare ca a fost o intelegere doar intre Steaua si Vaslui - la fel de bine cum se trage de timp si pe la alte meciuri dupa marcarea primului gol, dar echipa adversa incearca sa-i faca pe fani sa creada ca prind o zi proasta, arata neputinta, neincredere, nu s-au asezat bine astrele etc. Ieri a fost un astfel de blat. Aranjamentele s-au modernizat, nu e ca pe vremea lui Ceausescu, atunci cand echipele se dadeau la o parte din fata lui FC Olt Scornicesti, Dinamo, Steaua sau Rapid. Edited April 12, 2014 by Anfield Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 · Report post A fost blat de tort ,de nu ne-au frecat moldovenii saptamana asta ca ba vin cu juniorii,ca n-au autocar si vin cu masinile personale,nu se prezinta ce naiba au vrut astia sa faca,dar le-a iesit!Degeaba zicea Reghe ca echipa e in cantonament,are program normal indiferent ca echipa adversa nu se va prezenta,dar aseara in afara de aceea ocazie din fata portii goale si data cu mult peste poarta(eseu cred ca a vrut sa fie nu am vazut prea bine cine a fost),alte ocazii nu-mi amintesc sa fi avut(sau n-am vazut eu,am fost mai mult preocupat sa sar pe scaune si sa cant ) P.S.:Macar atmosfera din peluze a fost mai buna decat prestatia echipei! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post - arbitrii pot sa participe sau nu la un aranjament; ieri se pare ca a fost o intelegere doar intre Steaua si Vaslui auzi tu esti din ala care pariaza si cand il scoate o echipa striga blat si se oftica postand peste tot cat de blatista e echipa care l-a scos si ce nenorociti sunt?! Edited April 12, 2014 by Milano Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post - arbitrii pot sa participe sau nu la un aranjament; ieri se pare ca a fost o intelegere doar intre Steaua si Vaslui - la fel de bine cum se trage de timp si pe la alte meciuri dupa marcarea primului gol, dar echipa adversa incearca sa-i faca pe fani sa creada ca prind o zi proasta, arata neputinta, neincredere, nu s-au asezat bine astrele etc. Ieri a fost un astfel de blat. Aranjamentele s-au modernizat, nu e ca pe vremea lui Ceausescu, atunci cand echipele se dadeau la o parte din fata lui FC Olt Scornicesti, Dinamo, Steaua sau Rapid. Bravo frate! Unii de aici inca mai au conceptii din anul 80 si cred ca un blat se face pe fata in ziua de azi ))))))))) S-a vazut de la o posta ca Steaua pur si simplu nu a vrut sa forteze ieri.. suturi date la oha, ca sa nu mai zic de schimbarile facute la pauza si pe parcursul meciului, + declaratiile lui reghe care acum 1 saptamana spunea ca nu-l intereseaza cine joaca la Vaslui, aseara spune ca i s-a intins o capcana.. boala aparuta din senin la 5-6 jucatori (daca era ceva adevarat se scria cu 2-3 zile inainte despre asta mai mult ca sigur), declaratii penibile.. ma rog..ca sa nu mai zic de faptul ca: Vaslui 0 - 1 Viitorul (trebuie sa se salveze si Hagi de la retrogradare) Steaua 0 - 1 Vaslui (Puncte recuperate, se stie foarte bine relatia dintre Steaua si viitorul). Nu are rost sa-ti bati capu' pe aici pe forum cu baietii, ei tot cred ca meciul s-a jucat pe bune )))))))).. acum ma astept la un ban de toata frumusetea ca acuz echipa de blat si din cauza asta nu sunt stelist :D Edited April 12, 2014 by barichello Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 · Report post ce gandire de barbugiu ai barichello...asa e...i-au cumparat pe toti au stat capra toti jucatorii, s-a dus reghe la ei si le-a zis la fiecare in parte...ba tu azi nu tragi la poarta, azi nu alergi...azi tu nu faci deposedari...trezeste-te la realitate prietene, mai sunt si oameni care au coloana vertebrala spre deosebire de oameni ca tine.un om care isi imagineaza ca toti in lumea asta sunt coruptibili e o persoana cu un caracter indoielnic, ca si tine cel mai probabil.Si nu e vorba ca nu esti stelist, e pacat ca faci parte din ei...pff Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 · Report post "Știu că sunteti suparati, dar nu uitati momentele incredibile traite impreună cu noi!!! V-am facut mereu să vă simtiti cei mai buni. Vom lupta pană la sfarsit si vom sarbatori impreună eventul. Eu nu renunț si vă rog să nu renuntati nici voi. Veniti alaturi de noi, avem nevoie de voi", a scris Reghecampf pe pagina sa personală de Facebook, in miez de noapte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post ce gandire de barbugiu ai barichello...asa e...i-au cumparat pe toti au stat capra toti jucatorii, s-a dus reghe la ei si le-a zis la fiecare in parte...ba tu azi nu tragi la poarta, azi nu alergi...azi tu nu faci deposedari...trezeste-te la realitate prietene, mai sunt si oameni care au coloana vertebrala spre deosebire de oameni ca tine.un om care isi imagineaza ca toti in lumea asta sunt coruptibili e o persoana cu un caracter indoielnic, ca si tine cel mai probabil.Si nu e vorba ca nu esti stelist, e pacat ca faci parte din ei...pff esti pamant de flori prietene, habar n-ai ce inseamna un blat in ziua de astazi. nu-ti mai dau nici un raspuns, ca iq-ul tau e oricum scazut sub 70 iti dau alt exemplu de la nivel inalt: in Liga Campionilor sau Cupa UEFA, cand a ajuns zenit in semifinale, parca a jucat cu bayern. am un prieten care e implicat in treburi dinastea si a primit ca o sa bata zenit si la scor corect 4-0. cat crezi ca s-a terminat prietene? 4-0 ! COTA 120 (biletu a fost pariat cand eram cu el) . s-au dat bayern la o parte pentru bani si nu se da Steaua? ca sa nu mai zic de aranjamentele bwin cu Real Madrid.. esti prea inapoiat ca sa-ti dai seama de niste lucruri. stau in preajma lui si stiu ce inseamna blaturile in ziua de azi de 100 de ori mai bine ca tine poate. ti-am dat deja prea multa atentie si sincer ma doare direct in **** daca nu crezi ce ti-am scris aici. e de ajuns sa faci blat doar cu 2 jucatori din aparare, ca sa-ti lase spatii libere si meciul e ca si rezolvat (vezi varela aseara la golul primit ca n-a intins piciorul deloc desi mingea a trecut pe la juma de metru in fata lui, gardos pamant). aseara dupa gol, Steaua NU A FACUT DELOC PRESSING, NU A ATACAT POARTA ADVERSA, NU A ATACAT. DAR NU E BLAT. numai bine apropo mai am o intrebare pentru tine: Steaua 3 - 1 Dinamo (Dinamo pauza, Steaua final). A fost blat? astept raspunsul tau Edited April 12, 2014 by barichello Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post inebunim cu acuzatiile astea de blat,o sa ajungem de balaceanca, absolut la orice meci pot gasi motive serioase si extrem de plauzibile si credibile sa acuzam de blat. la absolut orice meci. stiti ce as vrea eu sa imi explice cei care au mania asta cu blaturile? cu cine sa faci frate blat? ai un lot de 20 de jucatori care au sotii, au fiecare cate 15-20 de prieteni extrem de apropiati. cu cine faci blat? cine il organizeaza? nu iti este frica ca peste 1-2-3-5-10-20 de ani jucatorul X (x fiind unul din aia 20)incepe si da din casa? sau la vreo betie scapa vreun porumbel? Mie asta imi e greu sa inteleg. La cata ura este in fotbal mie mi-ar fi frica sa fac un blat. Nu stii cum pleaca latovlevici (dau un exemplu aiurea) la vara de la Steaua dupa un scandal cu reghe, cu Gigi cu oricine, si se apuca sa dea din casa. pe de alta parte, fotbalul va avea numai de suferit pana cand pariurile sportive nu vor deveni ilegale. trebuie luata cat mai urgent masura asta, chiar daca si declarate ilegale tot vor exista, dar nu vor mai fi la nivelul de astazi. Edited April 12, 2014 by France98 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 · Report post @barichello Nu te mai chinui sa le explici...unii dintre noi stim deja la ce nivel de coruptie,meciuri trucate si spalare de bani a ajuns fotbalul din ziua de azi(si nu vorbesc doar de Liga 1),cat despre Steaua-Vaslui a fost "blat" in sensul ca Reghe nu a pregatit bine meciul(nu cred eu ca au fost aranjamente directe cu jucatorii echipei...). Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post inebunim cu acuzatiile astea de blat,o sa ajungem de balaceanca, absolut la orice meci pot gasi motive serioase si extrem de plauzibile si credibile sa acuzam de blat. la absolut orice meci. stiti ce as vrea eu sa imi explice cei care au mania asta cu blaturile? cu cine sa faci frate blat? ai un lot de 20 de jucatori care au sotii, au fiecare cate 15-20 de prieteni extrem de apropiati. cu cine faci blat? cine il organizeaza? nu iti este frica ca peste 1-2-3-5-10-20 de ani jucatorul X (x fiind unul din aia 20)incepe si da din casa? sau la vreo betie scapa vreun porumbel? Mie asta imi e greu sa inteleg. La cata ura este in fotbal mie mi-ar fi frica sa fac un blat. Nu stii cum pleaca latovlevici (dau un exemplu aiurea) la vara de la Steaua dupa un scandal cu reghe, cu Gigi cu oricine, si se apuca sa dea din casa. pe de alta parte, fotbalul va avea numai de suferit pana cand pariurile sportive nu vor deveni ilegale. trebuie luata cat mai urgent masura asta, chiar daca si declarate ilegale tot vor exista, dar nu vor mai fi la nivelul de astazi. cand primesti vreo 50.000 euro nu scapi nici un porumbel te asigur eu (sau cand primesti bunuri materiale de foarte mare valoare). cine organizeaza blaturile? baietii din asia care au oameni peste tot in lume si intra in contact cu manageri/reprezentati de club sau direct cu jucatorii/fratii jucatorilor. cine aranjeaza meciuri? poate unii dintre noi, nu o sa-ti dai seama nici in veci ca cineva poate aranja un meci. poate o sa-ti arat si un exemplu cand ajung acasa despre cum se face unul (sunt plecat si postez de pe telefon) nu e chiar asa cum crezi tu despre scapatul porumbelului, poate ajunge chiar el la mititica , deoarece baietii destepti din asia au dovezi ca el a primit banii/bunuri, pe cand aia din asia nu stie nimeni cine sunt cu adevarat. Edited April 12, 2014 by barichello Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2014 (edited) · Report post Cam asa se fac blaturile in Liga a 2-a + un comentariu interesant de la cel care stia de aranjamentul din B - insinueaza ca si meciul Stelei de aseara a fost tot unul aranjat: Droc Apr-12-2014, 11:59 CET Well, this washes some of the circus made by Steaua yestarday. Long live Jean Padureanu, the inventor of this match fixing team ! Edited April 12, 2014 by Empyro Fara "regheblat" si altele. Share this post Link to post Share on other sites