Posted April 6, 2014 (edited) · Report post Vineri, 11 aprilie 2014, de la 20:30, pe stadionul Steaua, Steaua Bucuresti - F.C. Vaslui Meci transmis de Dolce si Antena 1. Situatia de la FC Vaslui e grava. Jucatorii sunt neplatiti de luni de zile si ameninta ca nu se vor prezenta la acest meci. De altfel inaintea meciului pe care l-au pierdut pe teren propriu in fata Viitorului, echipa refuzat sa se prezinte la antrenamente. Asa incat amenintarea ca nu se vor prezenta la meciul cu Steaua e cat se poate de adevarata. Pacat pentru ca Vasluiul ajunsese pe locul 4, loc ocupat anterior de Dinamo, loc de cupe europene. Daca se va juca, Steaua va fi favorita. Dar mi-e teama ca daca au vazut meciul nostru de la Timisoara, sa nu aplice tactica lui Poli. Adica aparare pe doua linii si iesiri rapide pe contraatac. Evident, ar trebui si sa le tina. La Steaua vor reintra Pintilii si Tanase. Sanmartean, care a primit cartonas galben la Timisoara, va absenta. La fel si Gardos, astfel ca in centrul apararii va reveni Varela. Fundas dreapta va juca probabil Georgevski pentru ca Prepelita va juca alaturii de Mihai Pintilii. Sper ca ai nostri sa revina cu gol. Dar ce zic eu gol, cu goluri. Bucuresti, Steaua Bucuresti! PS: Gardos va juca! Team managerul Stelei incurcase numaratoarea cartonaselor galbene. Edited April 10, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2014 · Report post La prima vedere pare un meci relativ usor. Daca ne luam dupa statistica insa, observam ca de cand au promovat cei de la Vaslui in prima Liga, am jucat acasa cu ei de 8 ori si i-am invins doar de 4. De mentionat este ca cei de la Vaslui, se apara bine in meciurile jucate in deplasare, cu doar 12 goluri incasate in 13 partide, doar Steaua si Petrolul stau mai bine la acest capitol. Evident, astea sunt doar date statistic, sper sa le stricam media de goluri. Vaslui vine dupa o infrangere cam rusionoasa acasa cu Viitorul, echipa aflata pe pozitie retrogradabila. Trebuie sa avem grija, am mai jucat cu altii care pierdusera cu Viitorul in etapa precedenta si am scos doar un egal amarat, in mod oarecum straniu situatia asta a aparut de vreo 3 ori in acest sezon. Legat de suspendari, e pacat ca nu poate juca Sanmartean in meciul asta, mai ales ca-i cunoaste foarte bine pe adversari. Gardos nu este suspendat, se spune ca este eroarea lui Ianuli, care anuntase ca Gardos este suspendat dupa meciul de la Timisoara ... Fundasul are 6 galbene in campionat si urmeaza sa stea la al 7-lea, s-a explicat prin presa ca team-managerul a gresit atunci cand a luat in calcul un galben incasat in cupa, care se contabilizeaza separat. Apropo de eventuale suspendari, pe langa Gardos, mai sunt Szukala,Parvulescu,Popa,Tanase,Filip,Prepelita,Kapetanos si Pio aflati in pragul unei suspendari la urmatorul galben(ca doar o parte din ei sunt titulari asta e alta treaba). Oricum se stie deja ca Dodel a depasit pragul de 10 cartonase in actuala stagiune de campionat si va sta la fiecare galben o etapa, din pacate in aceeasi situatie a intrat acum si Sanmartean. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 · Report post Doamne astia s-au tampit cu cartonasele astea,cu regulamentul lor,a devenit problema acuma sa nu mai iei galben sa nu ratezi urmatorul meci!In Anglia la 10 cartonase galbene abia stai un meci sau 2,iar aici se face atata nebunie cu ele!Bine... daca e sa introduci la romani chestia cu 10 cartonase galbene in regulament pai iese macel pe teren! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 · Report post In Premier League la 10 galbene se stau 2 etape. Dupa jumatea lui Aprilie(aproximativ) se schimba regula si la 15 galbene se stau 3 etape . Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 · Report post E deschisa Peluza Sud catre suporteri sau ramane toata supspendata? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 · Report post Mersi,sa stim unde cumparam biletele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2014 · Report post Dupa cum spuneam meciul s-ar putea sa nu se joace. E posibil ca Steaua sa aiba in vedere un meci amical cu o echipa din ligile inferioare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2014 · Report post Antal, Temwanjera si compania refuză să vină la Bucuresti pentru derby-ul etapei de vineri seara de la 20:30. Fară implicarea lui Adrian Porumboiu, actualul actionar majoritar, Ciprian Damian, a recunoscut că sunt sanse minime ca echipa să intre pe teren. Motivul? Jucatorii nu si-au mai primit salariile de foarte mult timp. "Antal are 12 salarii pe care nu le-a luat, Viveiros are 8 luni. Ei au trait pe baza unor imprumuturi facute la persoane din oras bazindu-se că le pot da inapoi cind vor lua salariile", recunoaste Damian. "Nu stiu dacă se mai intimplă la vreo echipă din Liga 1 ceea ce se petrece la Vaslui, nu am mai trait asa ceva! Avem colegi neplatiti din august, conducerea administrativă nu face nici un efort să ajute echipa! Nu stim cum va evolua situatia pină la partida cu Steaua, insă nu sintem deloc optimisti", a dezvaluit un jucator al Vaslului sub protectia anonimatului pentru ziarul Vremea Noua "Deplasare cu masinile personale" Damian a declarat că a incercat să-i convingă pe jucatori să joace cu Steaua, dar s-a lovit de un refuz ferm: "Am avut o discutie cu jucatorii, dar ei vor să vorbească despre bani cu domnul Porumboiu. În momentul de față eu zic că nu se joacă meciul cu Steaua, jucatorii se antreneaza dar vor să facă deplasarea la Bucuresti doar cind li se achită toate salariile de anul trecut". În plus, datoriile catre jucatori nu reprezintă singura problemă cu care se confruntă clubul. "Dacă jucatorii vor face deplasarea, o vor face cu masinile personale. Dacă nu ne ia leasingul autocarul pină joi, venim cu el la Bucuresti. Probabil că jucatorii se vor deplasa la Bucuresti cu masinile personale", a mai adaugat seful clubului. sursa: gsp.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2014 · Report post Dacă nu ne ia leasingul autocarul pină joi, venim cu el la Bucuresti. Memorabil Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2014 · Report post Sincer, eu vreau sa se dispute partida. Din pacate, treptat treptat nu se prea mai baga bani in fotbal, atat timp cat comunitatile nu vor participa cu ceea ce legal si admis de UEFA. Infrastructura, diverse servicii (cazare, hrana, transport etc.) Sunt interzisi bani pentru salarii, transferuri etc. De exemplu, Parc des Princes, "casa" PSG, este al municipalitatii Paris, desi proprietarul clubului este Qatar Investment Authority. Ieri la Fotbal Club au fost invitati Burleanu si Danciulescu. Se vorbea ca Primaria a facut chiria pe National Arena la 70.000 euro/ meci !!! In mod normal, primaria ar trebui sa suventioneze o parte din chirie, asa cum se intampla in comunitatile normale. Nu doar pentru Steaua. Sportul este un fenomen de masa, social si care provoveaza comunitatea respectiva. Nu poti face din sport, cultura, invatamant si sanatate centre de profit ale statului. Din cauza legislatiei, FRF nu-l poate lua in administrare NA pentru ca ar plati numai impozitele pe teren si cladiri vreo 3 mil euro/an. Primaria nu plateste. Statul nu se impoziteaza pe el insusi. Aceeasi problema a avut-o si FC Steaua cu Ghencea, cand a avut inchiriat pe 5 ani. S-a gasit solutia cu inchiriatul pentru un meci, exact ca pe NA. Altfel ... Bodu, fostul sef de la Fisc a recunoscut recent: "Sportul trebuie să aibă un regim fiscal diferit. Statul este hapsan" Tot el spune: "Cei care investesc in fotbal sunt patroni, dar pentru că din diverse motive, inclusiv de fiscalitate, incearcă să gasească o formulă mai usoară prin care să scape de o parte din dari, se transformă in creditori. Se numeste diminuarea riscului de expunere." Articolul e aici: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/bodu-...hapsan-12427322 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2014 · Report post PS Erata: * "... vor participa cu ceea ce e legal ..." *" ... subventiona ..." * "... promoveaza ..." Deh ...viteza:) Mea culpa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2014 · Report post UPDATE 14:30 De mai bine de jumatate de ora elevii lui Liviu Ciobotariu trebuiau să plece spre Bucuresti, insă problemele continua După ce o parte din jucatori au luat masa la hotelul unde sunt cazati, fotbalistii straini din lot au preferat să meargă la restaurante sau chiar să plece din localitate. La această ora Ciobotariu incearcă să gasească 11 jucatori romani care să facă deplasarea pentru meciul cu Steaua, după ce strainii din lot au refuzat să se urce in autocar! Problema e că vasluienii nu au 11 jucatori romani in prima echipa iar oficialii se gindesc să ia mai multi juniori de la echipa a doua a clubului, care evoluează in Liga a IV-a. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2014 · Report post imi pare rau de halul in care au ajuns moldovenii, au echipa buna, au avut ambitii mari pacat s-a terminat Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Brigada de arbitri pentru acest meci: A: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti - Bucuresti) A1: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj) A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj) Add1: Miron Florin (Bucuresti - Bucuresti) Add2: Antonie Sorin Andrei (Bucuresti - Bucuresti) R: Demetrescu Daniel (Ramnicu Valcea - Valcea) Vasluienii vor veni cu o echipa incropita din juniori, 4 la numar, si jucatori imprumutati la Barlad. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Am inteles ca Peluza Sud este partial suspendata? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Pana la urma vin toti jucatorii titulari ai Vasluiului, doar ca vor protesta in timpul meciului (se vor opri din joc pentru circa 15min). Ciudata initiativa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Peluza Sud v-a sta in peluza in care sta de obicei.Sunt suspendate doar cateva sectoare Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Pana la urma vin toti jucatorii titulari ai Vasluiului, doar ca vor protesta in timpul meciului (se vor opri din joc pentru circa 15min). Ciudata initiativa. Nu prea cred ca e regulamentar. Eu stiu ca daca se retrag, dupa 3 minute arbitrul fluiera sfarsitul meciului care se incheie cu un scoe de neprezentare pentru ei. 0-3. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Vizionati meciul Steaua - Vaslui LIVE VIDEO HD FREE -> www.Digi-HDSport.com Edited April 11, 2014 by DjSteve Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Joaca Steaua zici ca-i Barcelona .Sper ca Reghe e multumit de cota pe care a avut-o la pariuri . Sincer se mai mira cineva de ce ne prezentam atat de jenant in UCL/Europa League avand in vedere mocirla de fotbal din Liga 1?! De abia astept omenia din meciul cu Viitorul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 (edited) · Report post Sa zicem ca la meciul cu Timisoara am inteles faza....s-au aparat aia pe 2 linii. Dar aici wtf happened?! Sper sa nu am dreptate, dar am o vaga impresie ca o sa ne bata javrele in retur daca vom trata meciul de joi cum am facut-o astazi. Pe de alta parte sper ca le-au fost scoase din cap aerele jucatorilor cu aceasta prima infrangere din acest sezon. Poate se dezmeticesc si se vor prezenta onorabil in returul semifinalei. Acum....ce sa mai zic? Edited April 11, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post e o infrangere cu stil...prefer Vaslui in europa decat dinam0. ... hai sa nu exageram totusi.E o infrangere...e prima infrangere.Si cu aceasta infrangere vom fi la 6 puncte de Astra daca vor castiga cu Chiajna.E o infrangere care ar trebui sa trezeasca echipa din amorteala asta.E frumos fotbalul cand o echipa coborata din autocar castiga ....asta este... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Trebuia sa vina si prima infrangere ... Bine ca e deabia acum si este cu Vaslui o echipa cu jucatori buni. Dar daca nu poti bate pe ACS Poli e clar ca pe Vaslui nici atat .... Capul sus baieti , sper sa nu o comiteti in semifinala cu spurcatiii... poate asta e meciul de trezire pentru jucatori, antrenori si conducerea tampa care programeaza meciurile pe Ghencea ... Inca o performanta, in templu, ... in sezonul 2013 -2014 prima infrangere chiar in "templul" mult iubit ... Poate se intelege in sfarsit ca un club cu istoria si aspiratiile Stelei nu poate evolua pe un stadion cum e cel din Ghencea ... un stadion din secolul trecut ... Stadionul arata lipsa de respect pentru spectatori, pentru spectacol, pentru performanta ... indiferent de costuri/cheltuieli si alte aberatii bagate la inaintare .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2014 · Report post Voi inca nu va dati seama ca asta a fost un mare blat? )))) Share this post Link to post Share on other sites