Virgil

Dinamo - Steaua 1-1 (0-1)

90 posts in this topic

Daca era o singura persoana care zicea asta, da, era vorba de "libertatea de exprimare". Dar cand sunt mai multe persoane care au aceeasi parere, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare.

Deh... aseara galeria Stelei a fost mai preocupata sa injure echipa adversa decat sa isi incurajeze favoritii. :bananadance:

mi se rupe de parere unui "suporter" de facebook. un suporter crescut in peluza stelista nu ar putea spune niciodata mizeriile astea. puteti sa spuneti ce vreti, dar sunteti de toata jena.

Fiecare cu parerea lui, iar eu o mentin pe a mea. Paste fericit!

In fine nu vreau sa intru in detalii, dar eu asa am vazut ca stau lucrurile. Normal ca se putea mai bine peste tot dar aici intervin alte probleme tolerate, care mai devreme sau mai tarziu vor distruge ce a mai ramas... Cat despre injuraturile alea imi este lehamite :sick:

Legat de partea inovativa a galeriei Dinamo : pai inovativ daca nu a insel a fost partea "PCH / FCD"

P.S. Numai bine si "Paste Fericit" tuturor!

Primul pas catre progres e recunoasterea problemei....s-a cantat o idee mai bine ca in tur,sud-ul a incercat,liderii de la nord s-au straduit si ei cat au putut,cred ca suporterii din afara brigazilor sufera de suficienta(oricum luam campionat,cupa,la ce sa mai cant,bag un carnat si o cola si maine pun coregrafia fotografie de coperta,sunt ultras,ce plm!)

Nu sunt adeptul violentei,dar cred ca brigazile ar trebui sa faca sacrificul cateva meciuri sa se disperseze in toata peluza si sa puna un pic de presiune...

Inteleg ca suntem civilizati si plm,dar tu,cetatean,te trimit in MM civilizat in tribune,si baga acolo in tine pana crapi,sau canta cu galeria!Se impun masuri,situatia se agraveaza pe zi ce trece,e trist...

Nu am nimic cu oamenii care vin in peluza, mai putin cu aia de comenteaza aiurea de steaguri, dar eu cred ca problema se poate rezolva usor si fara violenta! Cat mai multe steaguri in peluza rezolva problema adeptilor de teatru si atunci o sa vezi cum vor evita peluza usurel si fara violenta. Treaba cu cantatul este simpla daca ai si sistem sa te ajute (Portavoci, amplificare, etc). Intelegeti ca lumea ar canta, dar sunetul se propaga tarziu spre extremitati, lumea este avida sa priveasca meciul si sunt mai putin atenti la liderii care dau tonul. Sunt meciuri care nu vad anumite faze ca sunt atent sa vad (nu sa aud) la ce se da tonul si asa ma ghidez simplu, dar sunt si persoane care se uita degeaba daca nu stiu cantecele! Pe vremea Armata Ultra care ati prins timpurile alea, Jan avea boxe sau se lega pe sistemul de sonorizare al stadionului de pe partea peluzei.

PS: Clubul ar trebui sa ne ajute in acest sens si prin asta cred ca poate face o intelegere cu liderii in diminuarea incidentelor ce aduc amenzi clubului. Un sistem profesional costa cat un sfert din amenda primita de club dupa vandalizarea constructiilor de pe plaja, in deplasarea meciului cu Sageata Navodari! Este foarte simplu sa se faca o intelegere in care ambele parti au de castigat.

Edited by besliud

Nu am nimic cu oamenii care vin in peluza, mai putin cu aia de comenteaza aiurea de steaguri, dar eu cred ca problema se poate rezolva usor si fara violenta! Cat mai multe steaguri in peluza rezolva problema adeptilor de teatru si atunci o sa vezi cum vor evita peluza usurel si fara violenta. Treaba cu cantatul este simpla daca ai si sistem sa te ajute (Portavoci, amplificare, etc). Intelegeti ca lumea ar canta, dar sunetul se propaga tarziu spre extremitati, lumea este avida sa priveasca meciul si sunt mai putin atenti la liderii care dau tonul. Sunt meciuri care nu vad anumite faze ca sunt atent sa vad (nu sa aud) la ce se da tonul si asa ma ghidez simplu, dar sunt si persoane care se uita degeaba daca nu stiu cantecele! Pe vremea Armata Ultra care ati prins timpurile alea, Jan avea boxe sau se lega pe sistemul de sonorizare al stadionului de pe partea peluzei.

PS: Clubul ar trebui sa ne ajute in acest sens si prin asta cred ca poate face o intelegere cu liderii in diminuarea incidentelor ce aduc amenzi clubului. Un sistem profesional costa cat un sfert din amenda primita de club dupa vandalizarea constructiilor de pe plaja, in deplasarea meciului cu Sageata Navodari! Este foarte simplu sa se faca o intelegere in care ambele parti au de castigat.

Pe vremea Armata Ultra erau mari sanse sa primesti cateva palme daca veneai la Nord si nu cantai. Poate ...

Nu mai merge in ziua de azi cu d-astea. Acum toata lumea are drepturi, dar mai ales orgolii, iar smecheria se face apeland 112.

Ca sa poti sa faci ceva acum, trebuie sa existe carisma si putere de convingere, sa faci lumea sa cante din placere. Si evident sa ai in peluza oameni de peluza...

Ma ca poti spune ca lumea nu se mai educa cu bataia, este perfect adevarat! Dar sa spui ca suni la 112 ca ti-ai luat un capac in peluza.... suna putin a Benny Hill :))

Frate totul este exact precum parcarile din Bucuresti si daca ai parcari poti avea pretentia sa nu-si mai lase prostul masina in zone interzise! Dar cum poti avea pretentii ca lumea sa cante cand 1 nu aude si 2 nu stiu cantecele. Daca ai sistem de sonorizare, persoanele care nu stiu versurile, nu canta prima oara, dar a doua oara intelege cantecul si il va canta! Tocmai mi-am adus aminte ca cineva mi-a spus ca era unul pe langa el si la cantecul ala "Acasa si-n deplasare calca totul in picioare" canta doar: "acasa si-n deplasare":))) Deci asta este dovada ca ala nu auzea versurile cantecului si canta doar ce a inteles din cantecul ala :))

Pisicile de ce au sonorizare???? Care apropo atunci cand galeria noastra nu canta, se auzea de parca era la noi in galerie. Asta s-a intamplat in Ghencea si pe National Arena....

Daca au asa o buna peluza de ce nu au cantat ei,asa e usor sa vii cu sistemul de sonorizare,cand am desfacut coregrafia noastra cu Lacatus si al televiozor am auzit ca ne auzeam cum cantam pest ei!

Eu am vazut meciul de la a II-a, deasupra la sud Dinamo.

PCH - bine organizati, impacati cu soarta si sustineau echipa indiferent de rezultat, au avantajul ca meciurile cu Steaua sunt singurele care conteaza pentru ei intr-un an si se concentreaza pe ele. Noi avem 10 meciuri pe an mai importante.

Sud Dinamo - vor si ei sa fie un fel de Sud Steaua, dar sunt o gluma, foarte subtiri

Sud + Nord Steaua - coregrafia buna, ultras, fara pampoane. Ne-am luat revansa fata de tur si i-am dominat sonor.

La a II-a, cand a dat Steaua gol multi au sarit in sus si aratau semen obscene catre sud Dinamo care era sub noi.

Parerea mea: au fost 8000 Stelisti in peluza si inca 5-6000 prin tribune. Raportul 22000-14000. Ei astia sunt toti! De asta sunt turbati. Fiind putini incearca sa compenseze...

Cel putin coregrafia noastra nu a fost print si cu toata sonorizarea lor au fost multe clipe in care i-am dominat fonic! PCH este departe de ideea ultra si cand te gandesti ca ai au avut doar 6 steaguri in toata peluza... Noi cred ca am avut 30 de steaguri numai pe inelul superior!

Eu am vazut meciul de la a II-a, deasupra la sud Dinamo.

PCH - bine organizati, impacati cu soarta si sustineau echipa indiferent de rezultat, au avantajul ca meciurile cu Steaua sunt singurele care conteaza pentru ei intr-un an si se concentreaza pe ele. Noi avem 10 meciuri pe an mai importante.

Sud Dinamo - vor si ei sa fie un fel de Sud Steaua, dar sunt o gluma, foarte subtiri

Sud + Nord Steaua - coregrafia buna, ultras, fara pampoane. Ne-am luat revansa fata de tur si i-am dominat sonor.

La a II-a, cand a dat Steaua gol multi au sarit in sus si aratau semen obscene catre sud Dinamo care era sub noi.

Parerea mea: au fost 8000 Stelisti in peluza si inca 5-6000 prin tribune. Raportul 22000-14000. Ei astia sunt toti! De asta sunt turbati. Fiind putini incearca sa compenseze...

Bravo! ai sintetizat perfect atmosfera de la derby.

fularsteaua2

Dupa deplasari platite de federatie, coregrafii platite de conducatori, urmeaza un nou episod din rusinea Romaniei, pch: transport si bilete gratuite pentru meciul de handbal de la Turda. Pun pariu ca daca eram noi in locul lor, sareau mooistii aia de la tei cu balele la gura si postau poze pe toate site-urile posibile si imposibile de pe internet.

rusinea_europei.png

Eu cred ca este cel putin la fel de important sa investesti in tot ceea ce inseamna suporter, la fel ca si in echipa. Suporterii sunt inima clubului! Trebuie sa fim realisti. Mie mi se pare ca multi suporteri stelisti devin frustrati, motivati de atmosfera celor de la alte cluburi, si este normal. Important este cand se va recunoaste si proceda la indreptarea problemei. Un club de talia Stelei ar fi trebuit sa aiba galerie de nota 30. In meciul cu Dinamo vocal Steaua a avut momente destule cand s-a auzit mai tare. Si oricum lumea nu intelege un lucru: Pestele de la cap se impute!!! Cluburile ar fi trebuit sa fie ale suporterilor (macar un procent din actiuni). Dinamo are mai nou adresa la RIN, Rapidu e in B, U Craiova se incearca a fii clonata in timp ce adevarata Craiova zace in mizerie, Politehnica Timisoara la fel, National la fel , Sportu la fel, ..... Cand o sa inteleaga toti astea care sunt cu capu' pe umeri ca totu este generat de sistem. Astfel au ajuns toti patroni cica, altii se cred lideri de galerie, da uita ca au venit acolo cu forta ca si pseudo-patronii lor, nerespectandu-i cu adevarat nimeni. Cluburile noastre se scalda in mizerie si totul pleaca de la aia din varfu piramidei.... E greu sa facem ceva atata timp cat suntem indiferenti, ne mai lamentam pe facebook din cand in cand, si mai suntem si crescuti cu vorba "sa moara si capra vecinului". Cand o sa se renunte la astea, vom progresa! Numai bine si doar bine!!!!!!!

Ivanski, e bine sa investesti in marketing si sa le asiguri suporterilor facilitati (abonamente, bilete impartite corect atat on-line cat si la case, programe speciale alaturi de jucatori etc). Practic Dinamo a reusit sa isi readuca suporterii la stadion tocmai datorita unor astfel de lucruri. Ei bine, in momentul cand incerci sa faci favoruri galeriei, care cica se mai vrea si ultra', lucrurile devin sensibile. Sigur, poti sa le asiguri niste statii, poti sa faci niste presiuni la jandarmerie, firma de paza sau Liga in ceea ce priveste intrarea pe stadion cu portavoci, mesaje sau altele, poti sa le rezervi bilete. Insa nu poti sa le platesti coregrafiile. Tu ca suporter trebuie sa dai clubului tau bani, timp liber, emotii, nu sa stai ca o capusa si sa mai faci cate un smen, ba cu vanzarea de bilete, ba cu niste bani care vin de la conducere pentru coregrafii. Ceea ce fac ei se numeste IPOCRIZIE CURATA. Si noi avem din astia, dar sa vii sa spui pe toate site-urile ca dinamovistii sunt cei mai curati, cei mai ultra', cei mai frumosi, in conditiile in care tu ai fost pe blat cu jandarmeria, cu militia, in care te-ai batut cu ala de langa tine la comanda unor pseudo-patroni, mi se pare o nesimtire. Macar aia care se stiu curati sa taca sau sa vorbeasca numai in numele lor si nu in numele unei peluze murdarite si dezbinate. Pentru baietii cu mentalitate, tot respectul, indiferent de culorile pe care le sustin, pentru restul...mai putina vorba.