Virgil

ACS Poli Timisoara - Steaua 0-0

34 posts in this topic

N-a fost niciun "furt pe fata". Au fost mana-n mana cu totii. Primarul a facut parte din USL si cum 'patronul' nostru din puscarie a avut (si probabil mai are) relatii bune cu PSD & PNL, a dat un punct Timisoarei pentru a se salva de la retrogradare.

Crezi ca ciobanul via Reghe a transmis lui Sanmartean sa traga parabil din careu, lui Pio si Iancu sa dea peste poarta goala din 3-4 m in final... etc si lui Tata sa apere tot, chiar din vinclu ? :)

C'mon! Un aranjament intre conducatori e "zero barat" fara implicarea jucatorilor.

Daca si asta a aratat a meci aranjat politic (basca o caruta de galbene) inseamna ca ... prea se da in scenarita SF. :D

@France98France98 Postat Astazi, 13:49 PM

Trebuie sa fim corecti pana la capat, nu ne putem plange de penalty, de fapt nici Reghe nu a scos 1 cuvant despre faza aia.

Ba a spus chiar la flash interviu dupa meci:

Mă deranjează că am luat cartonașe galbene din nou. Același lucru l-am reproșat și arbitrului după meci. Gardoș va sta saptamana viitoare, Sanmartean va sta saptamana viitoare... Doi jucatori au primit cartonașe galbene pentru că Avram dă explicații puerile. Nu mi se pare normal să dea doar patru minute de prelungiri, in condițiile in care timișorenii au stat doar pe jos, iar mingile nu veneau de pe margine.

Apoi, cred că am avut un 11 metri. Dar noi nu putem să comentam și nu ar trebui să comentez eu arbitrajul, dar aroganța arbitrilor mă enerveaza Marius e un arbitru experimentat, care are valoare, dar nu trebuia să dea explicații puerile, mai bine nu spunea nimic. Nu ai cum să spui jucatorilor pe teren că mingea s-a dus spre mană și nu mana spre minge. Un arbitru de talia lui Marius trebuie să facă altfel, să se impună in fața jucatorilor in momente dificile. Pentru acest lucru au primit doi jucatori cartonaș galben, pentru că l-au intrebat., a mai spus Reghe, la microfonul Digi Sport.

Vezi aici: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...e+si+viteza+Ii+

Si fara acel hent/penalty arbitrajul a fost jalnic pentru ca a fost numai intr-o directie: pro Poli. A scris si Virgil mai sus.

Dar nu de asta a facut Steaua doar 0-0, ci pe mana ei, nu a lui Avram.

Steaua nu trebuie sa stea intr-un penalty ca sa bata o echipa "cur in poarta" ca Poli.

Crezi ca ciobanul via Reghe a transmis lui Sanmartean sa traga parabil din careu, lui Pio si Iancu sa dea peste poarta goala din 3-4 m in final... etc si lui Tata sa apere tot, chiar din vinclu ? :)

C'mon! Un aranjament intre conducatori e "zero barat" fara implicarea jucatorilor.

Daca si asta a aratat a meci aranjat politic (basca o caruta de galbene) inseamna ca ... prea se da in scenarita SF. :D

Da, pentru ca Steaua a jucat incredibil de prost. N-a fost un meci extraordinar si Steaua n-a fost la turatie maxima. Si daca s-ar fi marcat in oricare dintre tabere, sunt sigur ca s-ar fi egalat si apoi s-ar fi dat vina pe greseli personale, ca de obicei. In Liga I aranjamentele sunt mai putin evidente, dar eu chiar ma asteptam ca acest meci sa fie de 1x, fiindca Steaua a avut suficient de multe puncte avans. In "B" e aproape totul pe fata, tot aranjamente din punct de vedere politic. Sunt aproape sigur ca se va face sa promoveze clona primariei din Craiova, CSU, de exemplu, desi nimeni nu ar vrea asta.

Una peste alta inca o etapa in care ne distantam de locul2. Si dupa cealalta etapa in care ne-am impiedicat in 2014 (egalul cu Dinamo) tot ne-am distantat de locul2 pt ca Astra a pierdut la U Cluj in etapa aia.

Inainte de meciul de la Timisoara, aveam 8 puncte avans fata de Astra. Acum avem 9!

FC Brasov - Astra 2-1!

Inainte de meciul de la Timisoara, aveam 8 puncte avans fata de Astra. Acum avem 9!

FC Brasov - Astra 2-1!

Uita-te putin mai sus sa vezi ce intuitie buna am,am prezis asta,FC Brasov este acolo jos la egalitate sau fara un punct sub zona de retrogradare deci era nevoie mare de puncte,apoi Astra constienta ca are sanse la titlu.

Unul din cele mai slabe meciuri facute de Steaua in acest campionat. Joc modest, previzibil, am avut doar 4 suturi pe poarta, din care niciunul nu a reprezentat un real pericol pentru adversari.

Mai mult, pe langa jocul slab, am mai incasat si 5 cartonase galbene ...

Despre hentul comis in careu de Seroni, ce poate fi zis ? Penalti clar si da, stiu ca nu trebuie sa ne agatam de faza asta, dar sa ne gandim un pic cata galagie ar fi facut frustratii daca pagubita ar fi fost adversara Stelei.

Edited by Stryker

Bai, Steaua ca Steaua, dar nu ati vazut si voi ca Poli s-a aparat pe 2 linii? Atata timp cat n-ai un atacant masiv (ca sa nu zic 2) sa se bata prin careu si sa primeasca mingi...ce pretentii sa fi avut de la ei?

Stai un pic, ca s-a cam aparat Poli Recas(sau cum ii zice), pe doua linii, dar asta nu prea este o scuza. Cand esti echipa mare in campionatul tau, cu pretentii la hegemonie, trebuie sa gasesti solutii si in situatia asta.

Daca vezi statistica partidei, stii ce bate la ochi? Posesia ... am avut doar 53%, deci nu i-am dominat aproape deloc. Daca se aparau in disperare de cauza, vedeam alte cifre ... undeva de la 65% in sus.

Unde mai pui in calcul, ca au primit cam lejer ce e drept, destule lovituri libere in treimea noastra de teren, faze la care au adus oameni in atac si noi nu am reusit sa-i "ardem" pe contre, desi aveam in teren jucatori bunicei pentru faza de contraatac.

Alt aspect important, nu am contat deloc la fazele fixe, am avut doar o lovitura cat de cat periculoasa si un singur corner! E oarecum ciudat ca nu am reusit sa obtinem mai multe cornere.

In mod normal in fata unechi echipe care se apara pe doua linii cum se spune, trebuie sa reusesti sa obtii mai multe lovituri libere, pentru ca uneori, doar asa poti marca.

Am mai intalnit noi si alte echipe care s-au aparat masiv in sezonul asta si am reusit sa ne impunem, sau macar sa marcam .... cu Timisoara, pur si simplu am jucat slab, nu am avut nicio mare ocazie macar, am tratat cu lejeritatea anumite faze si a iesit un egal neonorant.

Si cu niste atacanti masivi daca ai, l-am avut pe Niko si nu prea era folositor, tot nu rezolvi problema, daca nu ai oameni buni pe benzi, care sa furnizeze centrari de calitate.

Stii ce aiurea? Daca primeam penaltiul, absolut meritat si marcam, nu se mai punea problema ca s-au aparat aia pe doua linii. Asa s-a gasit o scuza, care pana la urma este doar o scuza si 2 puncte s-au pierdut.