Posted March 28, 2014 (edited) · Report post Pare-mi-se ca se vor pune in vanzare la case in Ghencea, cum au pus dinamovistii in Stefan cel Mare. @Empyrio: imbata-te cu apa rece man, dar strigatul "caini spurcati de p _ _ a sa ne luati" alaturi de cetateni nu se ia in considerare. Atunci i-am dominat fonic ca striga tot stadionul, dar per total au fost peste noi. Adica i-am auzit eu din peluza cum cantau si nu i-ai auzit tu? In fine, in retur va fi altceva. Noi vom forma un grup mai compact si mai bun iar ei nu vor fi la fel de multi ca noi din pricina faptului ca...pai...pentru ca 5-2. Edited March 28, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post O să pun 1 leu că batem cu 3-0 in retur si ne calificam. Dacă o să câștig cred că o să am destui bani să cumpar Dinamo. Un dinamovist optimist )) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Pur 5i 5implu un 5uper meci ! Felicitari jucatorilor nostri pentru aceasta mare bucurie ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Ii umilim si in retur. La cat sunt de retardati dinamuistii or sa gaseasca si atunci scuze penibile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Ii umilim si in retur. La cat sunt de retardati dinamuistii or sa gaseasca si atunci scuze penibile. Hai sa nu ne (re)precipitam cu declaratiile astea de razboinic. Am mai facut-o noi asa asa si inainte de meciul din campionat si nu a fost ok. Pana la retur vor reveni cele 3 mari absente ale dinamovistilor iar atunci altfel va sta treaba. Eu cred (si sper) ca va fi un meci greu, un meci pe care il vom castiga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Ii umilim si in retur. La cat sunt de retardati dinamuistii or sa gaseasca si atunci scuze penibile. Nu au fost chiar scuze. Au semnalat (Stoican in principal) doar faptul ca au primit prea multe goluri pe greseli personale. Avem si noi aici un user care spunea ca golurile celor de la Schalke contra noastra nu au mare importanta fotbalistica pentru ca "le-am facut noi cadou". Dar stii cum e... si asta tot din valoare face parte...n-ai valoare, faci cadouri...simplu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post @Empyrio: imbata-te cu apa rece man, dar strigatul "caini spurcati de p _ _ a sa ne luati" alaturi de cetateni nu se ia in considerare. Atunci i-am dominat fonic ca striga tot stadionul, dar per total au fost peste noi. Adica i-am auzit eu din peluza cum cantau si nu i-ai auzit tu? Mai tu i-ai auzit doar in momentele in care nu ati cantat, e logic. Eu v-am auzit si pe voi si pe ei si am putut sa-mi dau seama ce si cum mult mai bine. Sa nu mai zic ca baietii de la SUD le-au cauzat multi nervi "din vecini" . In fine, in retur va fi altceva. Noi vom forma un grup mai compact si mai bun iar ei nu vor fi la fel de multi ca noi din pricina faptului ca...pai...pentru ca 5-2. Ei nu pot fi niciodata la fel de multi ca noi, indiferent de rezultate, e foarte simplu. S-au chinuit sa atinga 38.000 in campionat si asta gratie multor stelisti care au mers la tribune. Serios, esti pesimist si ai probleme cu increderea in sine (adica in galerie in speta de fata). Iar legat de "ii calcam pe cap " in retur, n-avem nevoie de astfel de declaratii. Noi sa ne facem jocul, caci calificarea e jucata (cel putin in proportie de 95%) si vor veni si golurile, indiferent cate. Edited March 28, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post @Lorimer Eee.. lasa ca ei au zis ca toate suturile noastre la poarta au fost gol cand noi am mai avut transversala si inca vreo 3-4 ocazii mari. Mai mult la ei a fost asa. @eMagic In meciul din campionat a fost o intamplare nefericita. Diferenta de valoare e clara. Poate mai mare decat ce a fost aseara.Sa fim seriosi..absente absente.. dar mult nu le creste valoarea cu jucatorii care or sa revina in retur. Un meci usor nu o sa fie. Ei trebuie sa atace si ii putem lovi pe contra daca jucatorii nostri or sa fie concentrati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post In meciul din campionat a fost o intamplare nefericita. Diferenta de valoare e clara. Poate mai mare decat ce a fost aseara.Sa fim seriosi..absente absente.. dar mult nu le creste valoarea cu jucatorii care or sa revina in retur. Care absente frate ? Matei ? Le-au jucat "vedetele" Rotariu si Grigore. Asta este diferenta de valoare, important e sa tratam noi serios meciurile (si asta in general, nu doar cu ei). Nu vreau sa fiu eu ala care "sparge petrecerea", dar sunt si cateva lucruri negative pe care le-am remarcat aseara. Lato - in afara de un oarecare aport pozitiv in atac, a fost un aiurit in aparare, la fel ca si in meciul cu Sageta. Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla cu el Tanase - n-spe atacuri irosite de "decarul" nostru, cu aceleasi fente rasuflate. La un moment dat a fost apostrofat usor de public fiindca a refuzat sa alerge dupa o minge care-i era la indemana. Iancu - sters... Si evident, balbaiala colectiva de la primul lor gol. Nu vreau sub nicio forma sa stirbesc aceasta victorie minunata, dar sa ne vedem si erorile de joc. Cel mai probabil vom juca in Europa si acolo lucrurile astea te costa.. Cu tot cu statutul de cap de serie, riscam sa dam in play-off-ul C1 de echipe mult mai solide decat ceea ce ofera campionatul intern (RB Salzburg, Maribor, poate chiar bulgarii de la Ludogoret). Edited March 28, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post Toronto - daca mai provoci si apoi raportezi, te penalizez DUBLU. lorimer nu a atacat decat dupa ce l-ai provocat cu Craiova. Lorimer - nu mai raspunde provocarilor si apasa raport, altfel te penalizez si pe tine (si tu ai antecedente) este un avertisment. v-am sters din fasa inceputul de maimutereli dar data viitoare..ACTIONEZ Edited March 28, 2014 by choli Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Care absente frate ? Matei ? Le-au jucat "vedetele" Rotariu si Grigore. Asta este diferenta de valoare, important e sa tratam noi serios meciurile (si asta in general, nu doar cu ei). Nu vreau sa fiu eu ala care "sparge petrecerea", dar sunt si cateva lucruri negative pe care le-am remarcat aseara. Lato - in afara de un oarecare aport pozitiv, a fost un aiurit in aparare, la fel ca si in meciul cu Sageta. Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla cu el Tanase - n-spe atacuri irosite de "decarul" nostru, cu aceleasi fente rasuflate. La un moment dat a fost apostrofat usor de public fiindca a refuzat sa alerge dupa o minge care-i era la indemana. Iancu - sters... Si evident, balbaiala colectiva de la primul lor gol. Nu vreau sub nicio forma sa stirbesc aceasta victorie minunata, dar sa ne vedem si erorile de joc. Cel mai probabil vom juca in Europa si acolo lucrurile astea te costa.. Cu tot cu statutul de cap de serie, riscam sa dam in play-off-ul C1 de echipe mult mai solide decat ceea ce ofera campionatul intern (RB Salzburg, Maribor, poate chiar bulgarii de la Ludogoret). PAI ITI SPUN EU: Lato - se gandeste de anul trecut la franta, italia ...oriunde dar numai la Steaua nu Tanase - plm nu mai spun nimic ca imi creste tensiunea...imi cunoasteti toti parerea despre acest "jucator" Iancu - sters, din moment ce nu il mai bagi in echipa automat ca nu-si mai gaseste "locul" Pe mine ma ingrijoreaza cuplul de fundasi centrali...de la o vreme imi pare ca nu se mai inteleg si nu inteleg de ce. Si altceva...pe mine ma deranjeaza sistemul asta cu Chipciu pe post de "varf fals". Atunci cand ai 2 atacanti nu inteleg de ce joci asa..joci asa doar sa fie tase titular? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Va poftesc pe toti la un exercitiu de imaginatie: cum ar fi fost daca potentialul echipelor ar fi fost inversat ? La fel si rezultatul.... Va rog sa nu va repeziti cu injurii...sintem un colectiv cu IQ destul de ridicat.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post @eMagic: da, mult peste asteptari, poate. Dar nu poti nega faptul ca am fost dominati fonic. Acesta postare e demna de site-ul celor de la "5inamo" si ei sunt de aceeasi parere. deci nu vad ce treaba ar avea aceasta postare cu site-ul nostru?????? Edited March 28, 2014 by CuMainileCurate Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post O să pun 1 leu că batem cu 3-0 in retur si ne calificam. Dacă o să câștig cred că o să am destui bani să cumpar Dinamo. Un dinamovist optimist )) Am remarcat si eu postul asta...radeam azi-noapte prin casa E un loc de pescuit perle, fiindca acolo posteaza doar maidanezii ratati, aia innebuniti de rezultatele echipei lor mizere. Revenind la autor, trebuie remarcat ca, dincolo de imbecilitatea lui per ansamblu, are dreptate in ce priveste latura economica; nici macar nu trebuie sa castige pariul...cu 1 leu oricine poate cumpara 5inamo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Uitati aici ceva dragut, remarcat de rivali si criticat de anumiti experti pe-aici : Un caine: din pacate, s-a dovedit ca meciul din ghena chiar a fost o intamplare; oile ne-au tratat de sus si era sa se arda. totusi, e diferenta mare intre noi si stoaia. parerea mea e ca suprematia spurcatilor in Romania va inceta numai cand se va cara RegheleManelelor. asta i-a ridicat din rahat, fara el iar vor reveni o echipa aiurita. sper sa se intample asta cat mai repede. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Dragi prieteni, as dori sa-mi bag stromeleagul in 5inamo de la radacina pina la capatana. E locul potrivit? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Manita !Masacru masacru masacru in direct vorba lu Borcea ) Se pare ca Mall Arena ne prieste,nici nu sufla in fata noastra!Mie imi e teama acum sa nu ii tratam de sus sa intram deja cu gandul ca suntem in finala,sa ii tina Reghe cu picioarele pe pamant ca mai sunt 90 de minute de jucat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Undeva au dreptate,sunt mai putini,mai usor de organizat,din cate observ eu dinhamo are mai multa ciuda pe Steaua decat invers,pana vor reusi sa castige in fata noastra vor miza pe fapul ca sunt in reconstructie,ce spune el este adevarat Reghe ne-a cam trezit din somn si ne-a invatat cum sa tratam un campionat cu seriozitate de la inceput pana la sfarsit. @ Peluza Nord Propun ca in meciul cand vor fi ei "gazda" sa facem cumva sa egalam situatia la nivelul "pyro" pentru ca aseara au avut arsenal si putin glas la inceput...apoi au ramas fara ambele dupa 45 de min....si o coregrafie care sa-i puna in genunchi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post Si asta cu reconstructia e o gluma proasta, aruncata de Negoita s-o haleasca fraierii. Cand a plecat la scorul de 4-1, spunea ca are jucatori tineri. O chestie pe care am vazut ca multi (chiar si stelisti) au luat-o de buna. In realitate, e cam cum a zis Panduru : "Proiectul de reconstructie al dinamovistilor "s-a" rupt in derby-ul cu Steaua, scor 2-5. "Echipa noastra e in reconstructie, Steaua a avut nevoie de 7 ani ca sa ajunga la nivelul acesta", a spus Ionut Negoita la finalul meciului. Actionarul dinamovist a fost contract la Dolce Sport de fostul mijlocas al Stelei, Basarab Panduru: "Ce reconstructie? La Dinamo, singurul jucator sub 22 de ani a fost Dorin Rotariu!" New Dinamo cu media de virsta 25 de ani O scurta analiza a celor doua echipe de start din derby clatina serios ideea de reconstructie a ros-albilor. Dinamo a avut o echipa cu o medie de virsta de 24,9 ani. Cu exceptia lui Tucudean, 22 de ani, si Dorin Rotariu, 18 ani, toti titularii lui Dinamo au peste 24 de ani!" Edited March 28, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post din cate observ eu dinhamo are mai multa ciuda pe Steaua decat invers Pai eu de ce sa am ciuda pe 5inamo? Imi bag p w la in scirba in mortii lor, doar pentru ca ei joaca rolul de rival, dar il joaca prea prost pt a-i lua in serios. Cine drq e 5inamo? e clubul militiei si-al securitatii pe care-l dominam la toate capitolele. Potaile imi provoaca doar mila si sila; pentru ciuda ar fi nevoie ca ei sa fie mai buni la ceva; dau cadou o botnita celui care-mi spune care e acel capitol Edited March 28, 2014 by edmond_dantes Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Tot nu inteleg ce tot o baga dinamovisti pe aia cu 7 ani de reconstructie.Intradevar echipa nu a fost la acelasi nivel in anii trecuti,dar Negoita omite un "mic" detaliu:de bine de rau Steaua are 10 prezente consecutive in cupele europene... In legatura cu meciul de aseara mi se pare ca am jucat mult prea lejer, am batut-o pe dinam0 fortand maximum 20 de minute in prima repriza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Si asta cu reconstructia e o gluma proasta, aruncata de Negoita s-o haleasca fraierii. Cand a plecat la scorul de 4-1, spunea ca are jucatori tineri. O chestie pe care am vazut ca multi (chiar si stelisti) au luat-o de buna. In realitate, e cam cum a zis Panduru : "Proiectul de reconstructie al dinamovistilor "s-a" rupt in derby-ul cu Steaua, scor 2-5. "Echipa noastra e in reconstructie, Steaua a avut nevoie de 7 ani ca sa ajunga la nivelul acesta", a spus Ionut Negoita la finalul meciului. Actionarul dinamovist a fost contract la Dolce Sport de fostul mijlocas al Stelei, Basarab Panduru: "Ce reconstructie? La Dinamo, singurul jucator sub 22 de ani a fost Dorin Rotariu!" New Dinamo cu media de virsta 25 de ani O scurta analiza a celor doua echipe de start din derby clatina serios ideea de reconstructie a ros-albilor. Dinamo a avut o echipa cu o medie de virsta de 24,9 ani. Cu exceptia lui Tucudean, 22 de ani, si Dorin Rotariu, 18 ani, toti titularii lui Dinamo au peste 24 de ani!" Încearcă si el să tină moralul ridicat in club. Ce voiai să spuna că Dinamo n-are nici bani, nici viitor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Nea Nicu dacul liber suparat.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Acesta postare e demna de site-ul celor de la "5inamo" si ei sunt de aceeasi parere. deci nu vad ce treaba ar avea aceasta postare cu site-ul nostru?????? Are treaba deoarece pe acest forum am libertatea de a ma exprima si am dreptul la opinie. Asta am auzit, asta am vazut si asta este concluzia mea. Observ ca nu esti de acord cu mine, este parerea ta si ti-o respect. Dar hai sa nu mai vorbim despre asta aici ca nu prea mai are rost. Daca doresti, continuam discutia in privat (ma poti contacta prin intermediul unui mesaj). Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2014 · Report post Uitati aici ceva dragut, remarcat de rivali si criticat de anumiti experti pe-aici : Un caine: din pacate, s-a dovedit ca meciul din ghena chiar a fost o intamplare; oile ne-au tratat de sus si era sa se arda. totusi, e diferenta mare intre noi si stoaia. parerea mea e ca suprematia spurcatilor in Romania va inceta numai cand se va cara RegheleManelelor. asta i-a ridicat din rahat, fara el iar vor reveni o echipa aiurita. sper sa se intample asta cat mai repede. Pe langa rezultatele pe care le-a avut in ultimii ani, observate si de rivali, acestia au observat pe buna dreptate si caracterul lui de cocalar prin care prejudiciaza imaginea clubului. Bineinteles nu mai mult decat lotul din spatele gratiilor. Share this post Link to post Share on other sites