Posted March 27, 2014 · Report post O mana de goluri de la Steaua pt catelusi.Sa aveti pofta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Cred ca o cauza pentru jocul din rep a 2-a, in afara de relaxare, a fost schimbarea lui Stanciu, nu stiu daca e doar impresia mea, dar cu el in teren parca avem o scanteie in plus in atac, imi place ca e mult mai dinamic in faza ofensiva decat Tanase sau chiar Keseru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Toata echipa a parut mai relaxata dar a iesit bine pana la urma. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Unu, doua. trei. patru, cinci! Cine a stat cu SUDul la tribuna a 2a stie cum e treaba !! In sfarsit, bulanul lor specific nu le-a mai ajuns in seara asta si le-am dat o "mana de goluri" Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post Bucurati-va si lasati expertizele de experti, nu va ajunge nici acum ? Terminati cu prostiile, a iesit macel pentru ei. Intr-adevar, pacat de cele doua goluri primite, dar sa ne bucuram !!! Nu le-am mai dat o diferenta de 3 goluri din 2001 si 5 in poarta din '99 !!! Ramane in istorie victoria asta. Hai, sa fie intr-un ceas bun si la mai multe ! P.S. : "Negoita a plecat de la stadion la 4-1 pentru Steaua si n-a vazut golul lui Lazar." Edited March 27, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post Ce seara ! Am regretul ca nu le-am dat sa sara... sa-i desfiintam... daca le mai dadeam 2-3 cred ca se spanzurau dinamuistii. La retur vreau macar o diferenta de 2 goluri Barichello sper ca e bine si inca mai traieste Edited March 27, 2014 by Arsenal1886Steaua1947 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post bvoooo baietiiiii !!!! 5-2 nu e rau .... miroase putin a diferenta de valoare intre noi si ei ..... putin mai mult e drept ... parca in repriza 2 era loc si de mai bine ... sa vedem acum la retur .... 1. daca noi umplem peluza ... 2. daca javrele reusesc sa umple stadionul .... sa schelalaie impreuna .... suporteri si jucatori .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Imi pare rau ca nu au gasit un caine cu 5 capete sa faca coregrafie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post O mana de goluri si atat Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post NE-AM FACUT UN OBICEI, SA DAM **** LA CATEI !!! aleeeee aleee alee aleee aleee !!!! le-am dat cu terenu-n cap, umilinta au muscat.....aleee aleee aleee !! ****-n cur noi le-am bagat, nu conteaza ca sunt beat....aleee aleee aleee !!! Invatatoarea la scoala: -Balgadrean,numara pana la cinci! -Lato,Varela,Chipciu,Tanase,Keseru )))))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post In teren am batut, dar in tribune am luat bataie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Ce seara ! Am regretul ca nu le-am dat sa sara... sa-i desfiintam... daca le mai dadeam 2-3 cred ca se spanzurau dinamuistii. La retur vreau macar o diferenta de 2 goluri Barichello sper ca e bine si inca mai traieste tot ai impresia ca sunt dinamovist a? am stat pe randu 8 fix in fata lui Dorin taban Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post In teren am batut, dar in tribune am luat bataie. Ti se pare. La meciul asta am fost la T2 si am avut o perspectiva mai buna. Sunt ragusit si vin de la tribuna, asta cam spune ceva Crede-ma, a fost ok ! Mult peste asteptari ! Edited March 27, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post si inca ceva de remarcat ... Adi Popa ... a reusit sa faca si el un dribling si sa scape singur spre poarta si a si dat pasa de gol ... pentru ... Tanase .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post @Empyro: da, mult peste asteptari, poate. Dar nu poti nega faptul ca am fost dominati fonic. In fine, bilete pentru retur, de unde? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post @Empyro: da, mult peste asteptari, poate. Dar nu poti nega faptul ca am fost dominati fonic. Daca iti spune fratili tau ca n-a fost asa, de ce nu ma crezi ? De la centru poti sa-ti dai seama cel mai bine, ce si cum. In linii mari a fost echilibrata treaba si nu de putine ori au fost "devorati" de tot stadionul (momentele in care au venit si cetatenii in ajutorul peluzei ("caini spurcati de p..a sa ne luati", etc.)). Ei vor fi nuli in tribune in retur ; vei vedea ca tot stelistii sunt in tribune chiar si atunci cand ei sunt gazde. Iar legat de reprezentatia peluzei, nici nu-mi pun probleme, vom fi "strong". In fine, bilete pentru retur, de unde? Mai asteapta, mai sunt 3 saptamani si inca vreo 3 meciuri de jucat in campionat. L.E. : Reactie serii, http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-in...actionat-31530/ Edited March 28, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post @Empyro: da, mult peste asteptari, poate. Dar nu poti nega faptul ca am fost dominati fonic. In fine, bilete pentru retur, de unde? O sa tragem niste sfori si vedem cum facem, dar pana atunci ganditi-va in ce sector vreti sa ne luam biletele Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Auzi oleaca ce zice asta : clash_of_the_spartans : 27 martie 2014 at 22:27 Azi e ultima mea zi pe Dinamomania. Revin cand se va face un site sau un forum dedicat iubitorilor de cricket. WAHHWAWAHWAHWAH MARSSSSH!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post De aici i se trage. ) Oricum, ma mir cata rabdare au avut pana acum cu sarlatanul ala de Negoita. Edited March 28, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 (edited) · Report post Doamne incredibil ce fetze de mujsti au,mai ales bratu ala zici ca vrea sa o inghita toata ) Imi vine sa borasc PS : Cum sa cante matei : "Caini pana la moarte" cand el atunci cand a ajuns la dinam0l0z a declarat : "Am fost la Steaua dar din pacate am ajuns la dinam0" ???????????? Edited March 28, 2014 by drughi1897 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Ne-am surclasat rivala "5inamo" Haideti sa le aratam ca Steaua si in deplasare calca totul in picioare. Ce se aude de biletele pt retur??? Facem si noi promovare, publicitate sa vindem 10mii? Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post plec la munca fericit si o sa am o noapte foarte frumoasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Ti se pare. La meciul asta am fost la T2 si am avut o perspectiva mai buna. Sunt ragusit si vin de la tribuna, asta cam spune ceva Crede-ma, a fost ok ! Mult peste asteptari ! Te inseli. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Doamne incredibil ce fetze de mujsti au,mai ales bratu ala zici ca vrea sa o inghita toata ) Imi vine sa borasc PS : Cum sa cante matei : "Caini pana la moarte" cand el atunci cand a ajuns la dinam0l0z a declarat : "Am fost la Steaua dar din pacate am ajuns la dinam0" ???????????? Probabil are impresia ca,chiar a ajuns la o echipa importanta,cu care chiar poate face performanta,face dar negativa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2014 · Report post Cine vrea sa vina cu grupul nostru in retur, va rog sa anuntati din timp sa stim si noi de cate bilete avem nevoie. Share this post Link to post Share on other sites