Posted March 26, 2014 · Report post Maximo inainte de un meci cu Dinamo nu au rostul aceste comentarii. Iar ca sa faci o coregrafie este munca si bani scosi din buzunarele propii. Clubul da bani putini pentru asta. Iar noi trebuie sa dam frumos in poze si pe sticla. Eu ma bucur cand vad pozele cu coregrafii cu peluze pline si tot arsenalul unei galerii adevarate.Tu te bucuri? Nu sunt fan Mustata .....sunt doar realist in subiectul asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 · Report post Cel putin, la SUD nu e vreun lider care sa fi facut inchisoare sau care sa fie in vreun clan interlop. Chestia asta nu are nevoie de dovezi, pentru ca o stim cu totii. Daca ascundem gunoiul sub pres, nu inseamna ca si dispare. Omul nu a zis de toti oameni din Peluza Nord, a zis doar ca e condusa de o persoana cu o imagine care ne afecteaza si pe noi ca stelisti, in general. Parerea mea, daca se tine vreun pic cont de parerea userilor, este ca nu merita ban. are nevoie de dovezi deoarece atunci cand spui: puscariasul si acolitii sai,, insinuezi ca toti sunt puscariasi sau ar trebui sa faca puscarie. intelegi? i-am dat posibilitatea sa spuna ce dovezi are si cine ar trebui sa faca puscarie.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 (edited) · Report post @choli: sintagma "puscariasul si acolitii sai" se refera la persoana in cauza si la apropiatii acesteia, nicidecum la intreaga peluza. Nu prea e interpretabila chestia asta sa zici ca ar fi de ban. Ca asa si eu ma duc maine la Peluza Nord si te asigur ca am cazierul curat si ca nu s-a referit si la mine. Edited March 26, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 · Report post @choli: sintagma "puscariasul si acolitii sai" se refera la persoana in cauza si la apropiatii acesteia, nicidecum la intreaga peluza. Nu prea e interpretabila chestia asta sa zici ca ar fi de ban. Ca asa si eu ma duc maine la Peluza Nord si te asigur ca am cazierul curat si ca nu s-a referit si la mine. nu-mi explica tu mie cum si ce s-a spus. o parte din " acolitii din nord" sunt si tovarasii mei (asa cum am si in sud), si vreau sa stiu de ce ar trebui sa faca puscarie. si da, este de ban deoarece limbajul asta de kkt folosit de niste neica nimeni ai peluzelor nu mai este tolerat sub nicio forma pe acest site cat eu moderez aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 · Report post dinamu a pus in vanzare biletele pentru retur ... ceva legat de organizare ? unde si cand se vand biletele repartizate noua ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 · Report post De ce sa nu vindem 10 mii ??? De ce sa nu ne pis.m pe catei???? Haideti sa anuntam pe toata lumea la meciul din tur ca avem si un meci RETUR in care trebuie sa ajutam echipa si sa le aratam noi javrelor cine este Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2014 · Report post chiar nu pot sa inteleg de ce sudul nu sta tot la Peluza Nord. vor sta la tribuna 2 izolati printre cetateni si ca la meciul cu astra nu se vor auzi deloc. A fost asa de frumos cu petrolul cand am fost toti in aceeasi peluza... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Brigada consistenta de arbitri la acest meci: A: Hategan Ovidiu (Arad - Arad) A1: Oniță Aurel (Constanta - Constanta) A2: Marinescu Vasile (Bucuresti - Bucuresti) Add1: Istrate Dragoș (Bucuresti - Bucuresti) Add2: Birsan Marcel (Bucuresti - Bucuresti) R: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post ca si o "avertizare": au aflat javrele ca SUDU merg peste ei pe la ora 3 prin colentina. Tot dau copy - paste la informatia asta pe pagina lor de fb. Ma gandeam ca poate e folositoare informatia asta. Daca nu, imi cer scuze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post adevaru' e ca ne-am cam plafonat fratilor.. poate mai cantam si noi in seara asta: trup si suflet pentru culori // o iubire ros-albastra // am avut si vom averea mereu boala pe tigani // Romania, Steaua, europa, Steaua ... astea au disparut de tot din cantecele galeriei .. poate le facem auzite iar in seara asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Vreau sa urez de acum un sincer: M U I E d i n a mo ! Trebuie sa-i calcam pe cap in seara asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Bataie ca la ursi.Sa nu mai deschida gura. Hai Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Sa se p**e pe ei cand aud de Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post ca si o "avertizare": au aflat javrele ca SUDU merg peste ei pe la ora 3 prin colentina. Tot dau copy - paste la informatia asta pe pagina lor de fb. Ma gandeam ca poate e folositoare informatia asta. Daca nu, imi cer scuze. cu ce sa ne ajute daca nu postezi pagina de fb? sau esti vreun dinamuist care se vinde pe aici? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Un-doi-trei ne-am pisat pe ei. 4-1 la pauza. Cainii au murit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Sa fie macel. Salvati de clopotel javrele..... Hai sa le mai dam macar 3 pana la final, sa tina minte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post 4 goluri fara atacanti veritabili ... eh Unde-i Piovaccari? I need more ! Sunt slabi rau, oricum. Inca imi pare rau de meciul din campionat. Edited March 27, 2014 by chester123 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Asa tataaaaaaa!!!!In sfarsit vine umilinta!!! Hai cu setu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Nu inteleg ce rahat le-a zis Reghe la pauza, de nu mai jucam nimic in rep a 2-a, in loc sa intram sa ii calcam pe cap, jucam ca niste gaini acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 (edited) · Report post Jucam penibil, nu m-ar mira daca meciul s-ar termina 4-3 sau 4-4... Unde e pressing-ul de anul trecut?De ce ii lasam sa paseze atat de lejer ? Edited March 27, 2014 by Kapetan0s Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post ... Mi-a venit sa vomit cand mi-a aratat imaginea cu "ala" din tribuna cu tatuajul lui si cu puiul de cioara de langa el. eh. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post ... Mi-a venit sa vomit cand mi-a aratat imaginea cu "ala" din tribuna cu tatuajul lui si cu puiul de cioara de langa el. eh. Si mie Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Si daca am face abstractie de scor, tot trebuie sa remarc: ce parfum e un derby fara Becali si Borcea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2014 · Report post Sa-mi borasc coaj3le pe istoria lu' dinam0l0z si sa ma pis pe ea de echipa de avortoni....MWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Share this post Link to post Share on other sites