Posted March 23, 2014 (edited) · Report post Joi, 27 martie 2014, de la 20:30, pe Arena Nationala, Steaua - Dinamo, in semifinalele Cupei Romaniei, meci tur. Transmis de Pro TV. Ca de fiecare data in Cupa Romaniei, indiferent de situatia din clasament a competitoarelor, si chiar indiferent de Liga din care provin, castigatoarea nu se cunoaste dinainte. Inainte de acest meci, atat Steaua cat si Dinamo au avut de disputat partide grele in campionat. Steaua a castigat dupa o partida oarecum modesta, in deplasare, in fata unei echipe care a dat totul pentru a fi cel putin egala adversarei si o numesc aici pe Sageata. Evident ca ma bucur ca Steaua a mai castigat 3 puncte. Dinamo a pierdut pe teren propriu la ultima faza a meciului cu Pandurii dupa o partida echilibrata. Evident ca ma bucur ca asa zisa Dinamo nu a castigat nici macar unul din cele 3 puncte puse in joc. Pentru ca nu pot s-o sufar. Stelistii stiu de ce. Astept o revenire a Stelei, mai ales in privinta vitezei de joc, dar si a paselor si evident a inmultirii fazelor de gol si a golurilor. Steaua are prima sansa avand de partea sa aportul substantial al suporterilor cu sange albastru-rosu. Dinamo va incerca sa reediteze cel putin egalul obtinut in urma cu cateva etape in Ghencea, dar nu cred ca de aceasta data ii va mai merge. Stiti povestea cu ulciorul. Uram succes ros-albastrilor! Ne dorim o victorie clara, care sa califice Steaua in finala inca din primul tur. Dinamo nu are fata de finala. Cu atat mai putin de castigatoare a Cupei. Forza Steaua! Edited March 29, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2014 · Report post Indiferent ce jucam cu Dinamo trebuie batuti ,la orice nivel si orice categorie sportiva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2014 (edited) · Report post Steaua are prima sansa avand de partea sa aportul substantial al suporterilor. Aportul suporterilor? Poate ca numar, sa arate frumos la poze, caci din punctul de vedere al galeriilor vom fi la egal (sau dominati aproape constant) in meciurile importante deoarece suntem impartiti (Peluza Sud & Pluza Nord).act. In ultimii 2 ani am fost la vreo 25 de meciuri ale Stelei (atat pe Ghencea cat si pe Mall Arena), am stat cam peste tot (Nord, Sud, T1, T2, Loje, etc) si am ajuns la concluzia ca nu putem emite pretentii in meciurile de acasa. Slava Domnului ca exista meciuri in deplasare si ca suntem obligati sa fim uniti, altfel eram vai de noi (comparativ cu Dinamo, Rapid, Petrolul, etc). In liceu am facut Mate-Info (Intensiv Info) si am aflat ca Informatica a imprumutat o "vorba" foarte inteleapta din razboi: "Divide et impera", care pe romaneste inseamna "Dezbina si cucereste". Exact in situatia asta ne aflam noi acum: suntem dezbinati, rasfirati, impartiti, prin urmare vom fi cuceriti (fonic, de catre adversar). Pe cat este de trist, pe atat este de adevarat. Asadar, pana nu se unesc cele doua ...."galerii", nu putem sa ne pi*am pe adversari asa cum se cuvine. In fine, ne vedem la Inelul I, Joi seara. Clanță Dinamo. Edited March 23, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Eu ma gandesc ce insemna sa le fi bagat mortul in casa prin minutul 20 in meciul jucat pe Ghencea... La cati jucatori slabi de ingeri are dINAMU, la meciul ala si-o bagau singuri in poarta de frica! Va asigur eu ca daca la meciul asta le bagam mortul in casa pe la jumatatea primei reprize pana si gazonul va canta cu Steaua. PS: Fac putina usurpare de coronita si plagiez putin din eMagic : Joi seara. Clanta, zavoare, balamale, gaura cheii si tot tacamul dINAMU! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Aportul suporterilor? Poate ca numar, sa arate frumos la poze, caci din punctul de vedere al galeriilor vom fi la egal (sau dominati aproape constant) in meciurile importante deoarece suntem impartiti (Peluza Sud & Pluza Nord).act. In ultimii 2 ani am fost la vreo 25 de meciuri ale Stelei (atat pe Ghencea cat si pe Mall Arena), am stat cam peste tot (Nord, Sud, T1, T2, Loje, etc) si am ajuns la concluzia ca nu putem emite pretentii in meciurile de acasa. Slava Domnului ca exista meciuri in deplasare si ca suntem obligati sa fim uniti, altfel eram vai de noi (comparativ cu Dinamo, Rapid, Petrolul, etc). In liceu am facut Mate-Info (Intensiv Info) si am aflat ca Informatica a imprumutat o "vorba" foarte inteleapta din razboi: "Divide et impera", care pe romaneste inseamna "Dezbina si cucereste". Exact in situatia asta ne aflam noi acum: suntem dezbinati, rasfirati, impartiti, prin urmare vom fi cuceriti (fonic, de catre adversar). Pe cat este de trist, pe atat este de adevarat. Asadar, pana nu se unesc cele doua ...."galerii", nu putem sa ne pi*am pe adversari asa cum se cuvine. In fine, ne vedem la Inelul I, Joi seara. Clanță Dinamo. Nu poti sa mai unesti peluzele atata timp cat stim cu totii cine este la conducerea NORD. Au principii diferite si este foarte adevarat ce spui tu,de putine ori facem fata ca galerie,dar asta nu e vina ca nu avem ultrasi,asta din cauza ca in peluze la noi vin multi cetateti care nu au treaba cu cantatul,iubesc echipa asta dar nu vor sa cheltuie prea mult si stau in peluza sa vada meciul,eu unul personal nu ii suport,oricum spunea cineva acum cateva zile intr-un articol ca,sa ne uitam la Legia Varsiova la zidul alb,da dar acolo toti iubesc echipa indiferent de locul de pe stadion,cel putin pe Mall Arena la T1 si Chip's-vips numai basinosi cu aere. Keep calm and f U dinamu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Fac putina usurpare de coronita si plagiez putin din eMagic : Joi seara. Clanta, zavoare, balamale, gaura cheii si tot tacamul dINAMU! Eutanasia salveaza Romania! Moarte maidanezilor spurcati Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post cel putin pe Mall Arena la T1 si Chip's-vips numai basinosi cu aere. Keep calm and f U dinamu! Draga Korado, Iti repet: te rog sa nu mai generalizezi....am stat in peluze inainte de a ma imbolnavi si opera de multe ori...a trebuit sa plec spre tribune, din motive de "siguranta", daca accepti formularea. Ei bine, NU sunt TOTI CUM II NUMESTI TU. E adevarat ca sunt si intrusi si intruse, dar si faptul ca avem galeria divizata are un cuvint greu de spus. Cu bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 (edited) · Report post @DOUBLE: el s-a referit la cei care au bilete VIP pe Mall Arena, nu la cei care se duc in tribune, in general. Iar in principiu are dreptate: in zona aia cel putin 50% dintre spectatori sunt figuranti, pui de smecheri, fitosi, parveniti, etc, care vin acolo sa stea pe telefon sau sa isi faca poze (mai ales pi**ele). Daca iei un suferind din ala si il pui sa iti zica 10 jucatori de la Steaua, eventual cu cine jucam in etapa urmatoare, habar nu au. Ei sunt "cool". Edited March 24, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Salut baieti! Ce stiti de bilete, se mai dau si la case? Ca online nu am mai apucat si vad ca s-au epuizat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 (edited) · Report post Salut baieti! Ce stiti de bilete, se mai dau si la case? Ca online nu am mai apucat si vad ca s-au epuizat. Am eu pe cineva care are 1 bilet ramas la inelul intermediar (la P2 sau T2, nu mai stiu sigur). Vrei sa-l sun sa il intreb? Later edit: Peluza 2, central, inelul 2, 25 RON. Daca vrei sa te pun in legatura cu el, sa imi spui. Edited March 24, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Am eu pe cineva care are 1 bilet ramas la inelul intermediar (la P2 sau T2, nu mai stiu sigur). Vrei sa-l sun sa il intreb? mi-ar trebui 2 bilete la peluza daca e disponibil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post eMagic si Korado .... Eu am impresia ca voi nu stiti pe ce lume traiti ...... Pai intr-o peluza de 5000 de locuri ( inelul 1) cum este cea de pe Mall Arena ... cand voi adevaratiii-unicii-inegalabilii suporteri sunteti doar 300-500 ( cat vin in Peluza Sud) sau doar 1000-1200 (cat se strang la NORD) .... cum mama naibii vrei sa dati tonul pentru restul de 4000 de suporteri ... Nu mai vorbesc de faptul ca atunci cand arena este plina cu 50000 de oameni tot o minoritate infima sunteti ... Probabil de s-ar juca meciurile pe terenul celor de la CHIAJNA ... unde peluzele au maxim 500 de locuri , atunci ve-ti trai si voi senzatia ca TOATA PELUZA canta , zidul ROS-ALBASTRU sare ....si alte efecte .... Eu zic sa nu mai jigniti oamenii aiurea ca-si fac poze sau se dau pe facebook sau habar-nau cati jucatori sunt intr-o echipa, ca atat pot si ei .... Ce facem si ce faceti voi ca ceilalti sa cante impreuna cu voi ?! Cum ii atrageti de partea voastra ?! Injurand, jignind, scuipand, provocand scandaluri .... Nu am auzit odata de la sefii galeriilor un "Va rog frumos" - haideti sa cantam impreuna, - haideti sa injuram impreuna, - haideti sa dam ..... la catei impreuna .... - haideti sa sprijinim impreuna echipa si jucatoriii .... Nu degeaba este un cioban patronul echipei ... Coeficientul lui de inteligenta sa nu credeti ca este mai ridicat de al multora care vin la stadion ..... nea Jiji .... si ma opresc aici ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Cum man?! 1.000 de oameni nu pot da tonul la 5.000? You got to be fucking kidding me! La rivali de ce se poate iar la noi nu? Tot o "crema" de cel mult 1.000 de "ultrasi" au si aia, dar ei dau tonul intregii peluze. Afirmatiile pe care le-am facut in postarea de mai sus au fost bazate pe niste observatii facute pe durata mai multor partide (inclusiv cand juca Steaua in deplasare pe Mall Arena), asadar stiu pe ce lume traiesc iar tu poti scrie un contraargument mai bun. Cat despre liderii de galerie (unii din ei), sunt perfect de acord cu tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Cineva bilet tribuna a 2-a va rog? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Aportul suporterilor? Poate ca numar, sa arate frumos la poze, caci din punctul de vedere al galeriilor vom fi la egal (sau dominati aproape constant) in meciurile importante deoarece suntem impartiti (Peluza Sud & Pluza Nord).act. In ultimii 2 ani am fost la vreo 25 de meciuri ale Stelei (atat pe Ghencea cat si pe Mall Arena), am stat cam peste tot (Nord, Sud, T1, T2, Loje, etc) si am ajuns la concluzia ca nu putem emite pretentii in meciurile de acasa. Slava Domnului ca exista meciuri in deplasare si ca suntem obligati sa fim uniti, altfel eram vai de noi (comparativ cu Dinamo, Rapid, Petrolul, etc). In liceu am facut Mate-Info (Intensiv Info) si am aflat ca Informatica a imprumutat o "vorba" foarte inteleapta din razboi: "Divide et impera", care pe romaneste inseamna "Dezbina si cucereste". Exact in situatia asta ne aflam noi acum: suntem dezbinati, rasfirati, impartiti, prin urmare vom fi cuceriti (fonic, de catre adversar). Pe cat este de trist, pe atat este de adevarat. Asadar, pana nu se unesc cele doua ...."galerii", nu putem sa ne pi*am pe adversari asa cum se cuvine. In fine, ne vedem la Inelul I, Joi seara. Clanță Dinamo. Asta era meci in care SUDUL cu NORDUL trebuiau sa fie in aceeasi peluza...Dar se pare ca nu va fii asa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Am eu pe cineva care are 1 bilet ramas la inelul intermediar (la P2 sau T2, nu mai stiu sigur). Vrei sa-l sun sa il intreb? Later edit: Peluza 2, central, inelul 2, 25 RON. Daca vrei sa te pun in legatura cu el, sa imi spui. Ma intereseaza e mine da-mi un PM! Daca mai are cineva bilete in plus va rog sa ma anuntati azi m-au cautat vreo 3-4 persoane sa ma intrebe,nu caut bisnitareala cu cat e pretul normal atat il cumpar si atat il da-u. eMagic si Korado .... Eu am impresia ca voi nu stiti pe ce lume traiti ...... Pai intr-o peluza de 5000 de locuri ( inelul 1) cum este cea de pe Mall Arena ... cand voi adevaratiii-unicii-inegalabilii suporteri sunteti doar 300-500 ( cat vin in Peluza Sud) sau doar 1000-1200 (cat se strang la NORD) .... cum mama naibii vrei sa dati tonul pentru restul de 4000 de suporteri ... Nu mai vorbesc de faptul ca atunci cand arena este plina cu 50000 de oameni tot o minoritate infima sunteti ... Probabil de s-ar juca meciurile pe terenul celor de la CHIAJNA ... unde peluzele au maxim 500 de locuri , atunci ve-ti trai si voi senzatia ca TOATA PELUZA canta , zidul ROS-ALBASTRU sare ....si alte efecte .... Eu zic sa nu mai jigniti oamenii aiurea ca-si fac poze sau se dau pe facebook sau habar-nau cati jucatori sunt intr-o echipa, ca atat pot si ei .... Ce facem si ce faceti voi ca ceilalti sa cante impreuna cu voi ?! Cum ii atrageti de partea voastra ?! Injurand, jignind, scuipand, provocand scandaluri .... Nu am auzit odata de la sefii galeriilor un "Va rog frumos" - haideti sa cantam impreuna, - haideti sa injuram impreuna, - haideti sa dam ..... la catei impreuna .... - haideti sa sprijinim impreuna echipa si jucatoriii .... Nu degeaba este un cioban patronul echipei ... Coeficientul lui de inteligenta sa nu credeti ca este mai ridicat de al multora care vin la stadion ..... nea Jiji .... si ma opresc aici ... Ceea ce am spus eu si a cimentat eMagic sunt lucuri total diferite fata de ceea ce ai scris tu,uita-te putin la galeriile de la Hajduk si Dinamo Zagreb , Partizan Belgrad si ai sa intelegi,as pune aici si unele galerii din 2.Bundesliga care au 6000-7000 care canta impreuna desi au 2 peluze, ei cum pot ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post cand credeam ca o sa fim toti impreuna.. nord + sud.. s-au naruit visele.. sud la t2 langa dinaMUISTI.. in fine ne vedem joi la p2 inelu 1 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 (edited) · Report post Ceea ce am spus eu si a cimentat eMagic sunt lucuri total diferite fata de ceea ce ai scris tu,uita-te putin la galeriile de la Hajduk si Dinamo Zagreb , Partizan Belgrad si ai sa intelegi,as pune aici si unele galerii din 2.Bundesliga care au 6000-7000 care canta impreuna desi au 2 peluze, ei cum pot ? Spui niste prostii de te doare capul. Aproape orice stadion are geometric doua peluze, logic nu ? Dar iti spun eu ca echipele normale nu au si doua galerii !!! Motivele pentru care noi suntem diferiti sunt stiute, dar nu asta e important. Discutia asta s-a mai purtat, cauta pe forum si vei gasi. "Nucleul dur" al galeriei sta intotdeauna intr-o singura peluza (desi exista cateva exceptii care se pot explica, cum e Napoli, singura echipa dintr-un oras de 2 mil.) si da tonul pentru intregul stadion, peluza care in Germania nu are nici scaune. In cealalta peluza stau "cetatenii", care evident la ei mai si canta, exact cum o fac si tribunele. In cazul nostru, chit ca la Nord s-ar aduna 2000 de ultrasi, e fix apa de ploaie intr-o peluza de 10.000 (ca atat are una bucata pe National Arena) si iti garantez ca la inelul 3, nu canta nici Pulea Spataru'. Ia mai aduna-i si pe baietii de la Sud, plaseaza grupurile strategic pe la toate inelele (nu doar in fata) si vezi atunci diferenta. Sunt multi care nu canta ca sa nu fie in plus, vazand ce e prin jurul lor, dar prin simpla putere a exemplului treaba se schimba radical. Si iti mai pun o intrebare, pe vremea Armatei Ultra, ce destinatie avea Peluza Sud de pe Ghencea ? Cine mergea acolo ? Inainte sa comentezi ca te invadeaza cetatenii, gandeste putin problema si intreaba-te de ce iti vin acolo. Au italienii o vorba "ultras si nasce non lo si diventa", dar tu ai impresia ca poti sa-i scoti asa dintr-un joben magic, cate o mie, doua, zece mii. E un numar finit, cati ai, cu aia defilezi, aia iti "misca" restul stadionului. Si n-am putut sa nu observ ca o tot dai pe asta cu "Mall Arena". Banuiesc ca ai fost la derbi pe Ghencea, ti-a placut cum s-a mimat cantatul ? Da' la meciul cu Gazul, dupa ce s-a terminat protestul si ne-am strans impreuna, ai vazut ce misto s-a cantat ? Nu mai cauta varule sa gasesti scuze, ca stadionul, ca cetatenii, organizarea si interesele ne omoara. E o realitate si n-are rost sa ascundem rahatul sub pres ! Edited March 24, 2014 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post @ Emp Nu ma refeream la formele geometrice ale stadioanelor ci doar la atomsfera creeata de catre cele 2 peluze impreuna,lucuru care la noi de putine ori exista. Motivele le stim cu toti de ce s-au separat peluzle la Steaua,te las pe tine sa-ti retraiesti zilele Armatei Ultra pentru ca eu nu le-am prins si ar fi o prostie din partea mea sa comentez pe un subicect care nu-l cunosc. Mare dreptate ai cand ai spus de Ghencea la meci cu Dinamo ca,cantatul a fost execrabil de rau. Ma derajeaza foarte tare atosfera de balta din Peluza Nord si lalaiala care o fac membrii acolo,practic in afara de LUPTA Steaua si Steaua si la un meci a tinut bine AR-MA-TA vreo 5 min nu m-au impresionat cu nimic. Hai sa auzim de bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Daca cineva are bilete la T2 ofer la schimb 2 bilete la Peluza 2. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Salut, baieti! Long time no see! Vad ca pe aici au mai ramas d-aia care nu inteleg fenomenul si care se minuneaza ca ceri unei intregi peluze sa cante! Hai sa v-o zic p-aia dreapta: la noi se canta la rezultat! Din pacate, asta e adevarul si asta s-a vazut si la meciul cu javrele din Ghencea! Acum am si eu o intrebare: Cum mai stati cu biletele? Nu cer favoruri, ci mai degraba incerc sa ajut niste prieteni. Daca aveti cumva 1,2 sau 3 bilete la peluza, va ajut sa scapati de ele cu cea mai mare placere. In rest, ne vedem la T2 si **** Dinamo. Steagul sus! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Salut. Vad ca tot vorbiti de bilete: s-ar putea sa mai am si eu unul in sectorul 118, la Tribuna a 2a, unde va sta SUD-ul. Asta in caz ca nu mai vine un tovaras. Aflu in seara asta sau maine si postez aici niste informatii de contact, daca este cazul. Pretul e 40 de lei (cat e pretul la case, fara comisionul de la Urgent Curier, ca sunt eu baiat de treaba ). Salut si va astept joi sa ii demolam pe caini si pe teren si in tribune ! (desi in tribune, mi-e cam teama ca nu o sa facem noi mare haos). Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Salut. Vad ca tot vorbiti de bilete: s-ar putea sa mai am si eu unul in sectorul 118, la Tribuna a 2a, unde va sta SUD-ul. Asta in caz ca nu mai vine un tovaras. Aflu in seara asta sau maine si postez aici niste informatii de contact, daca este cazul. Pretul e 40 de lei (cat e pretul la case, fara comisionul de la Urgent Curier, ca sunt eu baiat de treaba ). Salut si va astept joi sa ii demolam pe caini si pe teren si in tribune ! (desi in tribune, mi-e cam teama ca nu o sa facem noi mare haos). Ma intereseaza astept PM! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 (edited) · Report post mi-ar trebui 2 bilete la peluza daca e disponibil Eu am un bilet si acesta este la Peluza Nord sectorul 106, pretul lui este de 17,7 Ron incluzand taxele de curierat, asta ca sa se inteleaga ca noi nu facem bisnita! Cred ca fratele Emagic la mine se referea Edited March 25, 2014 by besliud Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post eMagic si Korado .... Eu am impresia ca voi nu stiti pe ce lume traiti ...... Pai intr-o peluza de 5000 de locuri ( inelul 1) cum este cea de pe Mall Arena ... cand voi adevaratiii-unicii-inegalabilii suporteri sunteti doar 300-500 ( cat vin in Peluza Sud) sau doar 1000-1200 (cat se strang la NORD) .... cum mama naibii vrei sa dati tonul pentru restul de 4000 de suporteri ... Nu mai vorbesc de faptul ca atunci cand arena este plina cu 50000 de oameni tot o minoritate infima sunteti ... Probabil de s-ar juca meciurile pe terenul celor de la CHIAJNA ... unde peluzele au maxim 500 de locuri , atunci ve-ti trai si voi senzatia ca TOATA PELUZA canta , zidul ROS-ALBASTRU sare ....si alte efecte .... Eu zic sa nu mai jigniti oamenii aiurea ca-si fac poze sau se dau pe facebook sau habar-nau cati jucatori sunt intr-o echipa, ca atat pot si ei .... Ce facem si ce faceti voi ca ceilalti sa cante impreuna cu voi ?! Cum ii atrageti de partea voastra ?! Injurand, jignind, scuipand, provocand scandaluri .... Nu am auzit odata de la sefii galeriilor un "Va rog frumos" - haideti sa cantam impreuna, - haideti sa injuram impreuna, - haideti sa dam ..... la catei impreuna .... - haideti sa sprijinim impreuna echipa si jucatoriii .... Nu degeaba este un cioban patronul echipei ... Coeficientul lui de inteligenta sa nu credeti ca este mai ridicat de al multora care vin la stadion ..... nea Jiji .... si ma opresc aici ... Inseamna ca nu prea ai mai venit prin peluze in ultima vreme! Te invit sa faci o vizita la Peluza Sud si sper sa ai ocazia sa-l prinzi pe Lecce pe gard. ps: Persoanele mentionate ca fac poze pt fb, sunt aceleasi persoane care fac poze la coregrafii si daca una din peluze ii indeamna sa cante cu ei nu au nici bunul simt sa se ridice in picioare. Toata lumea trebuie sa stie ca aia 100, aia 1500 in timp ce ei sta acasa si se relaxeaza, aia 100 + 1500 se zbat sa realizeze acele coregrafii ce apar pe la avatarele lor. Putina apreciere din partea tribunelor nu ar strica! Share this post Link to post Share on other sites