Posted March 17, 2014 (edited) · Report post Duminica, 23 martie 2014, de la ora 19:00, pe stadionul Farul din Constanta, Sageata Navodari - Steaua Meci transmis de Digi Sport 1. Pentru acest meci Reghe il va folosi in poarta pe Nita. Tatarusanu are o etapa de suspendare, dar are si o mica problema medicala, respectiv o contractura la piciorul stang. In rest intregul lot este apt de joc. Vor reintra Chipciu, Stanciu si Tanase. Sageata si-a imbunatatit jocul, la acest lucru contribuind noul antrenor Catalin Anghel, fost la Viitorul, dar si noii veniti la echipa. Navodarenii practica un joc mai agresiv decat in turul campionatului, si gratie acestei imbunatatiri au reusit sa se afle deasupra echipelor aflate pe loc de retrogradare. De la Steaua noastra cea de toate zilele, asteptam un joc elevat si o noua victorie. Edited March 18, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post victorie clara un joc bun si ne pi$am pe Dinamo pe 27 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post Pana nu vad primele 20-30 de minute din joc nu m-asi hazarda cu asfel de declaratii. Pentru mine meciul cu javrele m-a facut sa fiu mai circunspect! Steaua este clar valoric peste Sageata, dar un joc se castiga jucand serios si indiferent de adversar, neamuri si cumetrii Steaua trebuie sa joace la potential maxim. 1 2 3 4 CUPA SI CAMPIONATUL!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 · Report post Sper sa profitam la maxim de egalul dintre petrolul si astra si sa ne distantam putin mai mult de urmaritoare astfel incat meciul cu Petrolul sa fie doar o formalitate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 · Report post Duminica, 23 martie 2014, de la ora 19:00, pe stadionul Farul din Constanta, Sageata Navodari - Steaua Meci transmis de Digi Sport 1. Pentru acest meci Reghe il va folosi in poarta pe Nita. Tatarusanu are o etapa de suspendare, dar are si o mica problema medicala, respectiv o contractura la piciorul stang. In rest intregul lot este apt de joc. Vor reintra Chipciu, Stanciu si Tanase. Sageata si-a imbunatatit jocul, la acest lucru contribuind noul antrenor Catalin Anghel, fost la Viitorul, dar si noii veniti la echipa. Navodarenii practica un joc mai agresiv decat in turul campionatului, si gratie acestei imbunatatiri au reusit sa se afle deasupra echipelor aflate pe loc de retrogradare. De la Steaua noastra cea de toate zilele, asteptam un joc elevat si o noua victorie. Eu stiam ca lipseste si Pintilii, transfermarkt.de, imi da dreptate, la fel ca si comentatorii meciului, insa Reghe a spus ca are doar 3 cartonase. El fiind mijlocas la inchidere, imi este greu sa cred avand in vedere a ca luat doua doar cu Astra.Poate reusin sa ne lamurim cu chestia asta.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 · Report post Ar fi culmea sa luam un 3-0 pentru folosirea rui in stare de suspendare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 (edited) · Report post Pe transfermarkt apare ca Pintilii a incasat 5 cartonase galbene in acest campionat. Doua in partida cu Astra de pe NA, in urma carora a absentat in partida de la Giurgiu si inca 3 galbene, incasate in etapele 6, 20 si 23. Din ce am citit eu in regulament, am inteles ca la doua cartonase galbene intr-un meci, se acorda cartonas rosu indirect, care se considera ca un cartonas rosu normal si nu se contabilizeaza ca doua galbene. Daca se contabilizau cele doua galbene incasate de Pintilii cu Astra, atunci dupa partida de la Chiajna, acesta ar fi acumulat 4 galbene si ar fi lipsit cu Dinamo, ceea ce evident nu s-a intamplat. Asadar Pintilii are 3 galbene stranse in momentul de fata, are drept de joc cu Sageata si la urmatorul galben va fi suspendat un meci. Comentatorii sunt pusi acolo sa comenteze cum o fi, nu prea conteaza daca si-au facut temele sau nu. Deci nu trebuie crezut tot de debiteaza astia. Legat de meci in sine, ramane de vazut cum va aborda Reghe partida din punct de vedere tactic, in conditiile in care revin cei trei titulari absenti cu Gazul, daca il va juca din nou pe Chipciu ca varf sustinut de 4 mijlocasi. In orice caz, ma astept la un meci castigat la minim 2 goluri distanta si cine stie ... poate ne face Astra o surpriza si remizeaza acasa cu Otelul, desi sunt sanse mici. PS: Cam aiurea galbenul incasat de Tatarusanu in minutul 89 cu Gazul, pentru trageri de timp ... Dar poate ca, e mai bine pentru el asa, sa mai faca o pauza si sa-l vedem la lucru si pe Bogatinov. Edited March 18, 2014 by Stryker Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2014 · Report post Nu cred ca apara Bogatinov!Reghe a anuntat ca Nita va fi titular cu Sageata,sincer chiar nici nu stiu de ce l-au mai luat pe Bogatinov daca nici macar nu-i da o sansa in meciurile astea,e de ceva timp la Steaua cu pregatirea fizica s-a pus la punct,merita incercat un meci cu el nu cred sa iasa ceva rau cu introducerea lui,zic eu!Daca nu-l baga acum,macar in ultimele etape cand suntem campioni sa il joace in fiecare meci Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2014 (edited) · Report post lipiti topicula asta si dezlipti topicul cu Gazul. Edited March 20, 2014 by Empyro Done ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 · Report post lipiti topicula asta si dezlipti topicul cu Gazul. Realizat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 · Report post Astra - Otelul 1-1 veste excelenta pentru noi,sper sa castigam la Navodari si sa ne mai distantam putin de urmaritoare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 (edited) · Report post Accidentat grav in noiembrie, fractura de peroneu, Filip s-a recuperat surprinzator de bine si ar putea juca din nou. Refacerea a decurs mai bine decit in cazul altor fotbalisti ce au avut accidentari asemanatoare si el a insotit echipa in Spania, tocmai pentru a continua metodele specifice de pregatire sub comanda fizioterapeutului Stelei. Jucatorul va fi in lot pentru meciul de duminica. Anuntul a fost facut de Reghecampf. sursa: gsp.ro Edited March 21, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2014 · Report post A: Comanescu Adrian (Ramnicu Valcea - Valcea) A1: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj) A2: Iliescu Dragoș Mihai (Craiova - Dolj) Add1: Balaci Marian (Drobeta Turnu Severin - Mehedinti) Add2: Voicu Emil (Bacau - Bacau) R: Popescu Vasile Dan (Buzau - Buzau) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2014 (edited) · Report post In fine ... 3 puncte sunt 3 puncte! Vama si Niculae sunt deja cu lbriciu la vene . Edited March 23, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2014 · Report post un mic antrenament, meci destul de ciudat, pe un teren greu.Importante sunt punctele.Iar acum cel mai important e meciul cu spurcatii Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Putem sa bifam campionatul!Mai ramane Cupa Romaniei Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2014 · Report post Dupa Real - Barca de aseara , parca nu ar mai trebuim sa comentam despre Sageata - Steaua ... Ma uitam la penalty-urile batute de CR7 si Messi si comparam cu cel batut de Keseru ... Ma mai uitam la centrarile lui Di Maria si incursiunile lui Iniesta pe partea stanga si comparam cu alergarea si suturile anemice ale lui Tanase sau Popa ... Pana si cum s-au obtinut penalty-urile erau ceva special ... faulturi facute de catre aparatori depasiti de cei care atacau , ca o solutie ultima de a opri o faza periculoasa pentru propriile porti ... Ce departe suntem ca valoare ...... zeci de ani ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Pana nu vad primele 20-30 de minute din joc nu m-asi hazarda cu asfel de declaratii. Pentru mine meciul cu javrele m-a facut sa fiu mai circunspect! Steaua este clar valoric peste Sageata, dar un joc se castiga jucand serios si indiferent de adversar, neamuri si cumetrii Steaua trebuie sa joace la potential maxim. 1 2 3 4 CUPA SI CAMPIONATUL!!!! acum toata lumea e circumspecta.Cand ziceam aici pe forum ca o sa fie meci greu toata lumea ma lua la misto si imi zicea ca nu`s stelist, cum sa zici asa ceva?! Dar vai?!...e uite ca din pacate asa a fost.Am si zis, tot raul spre bine...egalul ala a deschis ochii jucatorilor si stiu ca dubla asta e dificila.Fara discutii avem prima sansa...orice s-ar intampla in primul meci...si daca batem 3-0 totul se decide in retur, iar din punctul asta avem un dezavantaj ca jucam in "deplasare".Important e clar sa nu primim gol.Eu zic ca asa se va intampla.Deobicei nu dau scoruri exacte dar cred ca vom castiga cu 2-0. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post Maximo, ai dreptate. Sper ca lumea sa nu se mai astepte la "ii rupem", "le dam cu terenul in cap", s.a.m.d. Prefer sa adunam inca 7 victorii cu 1-0, iar nu una singura cu 7-0. Valoric sunt sub noi, toata lumea stie asta (inclusiv ei), dar pana la urma sunt pe locul 4, nu pe 18 si un derbi ramane un derbi. Din punctul meu de vedere nu trebuie uitat ca este un meci in dubla-mansa, din care prioritatea numarul 1 este sa te califici, ca o faci cu 0-0 si 1-1 sau 3-1 si 0-4 e important doar pentru statistica, noua ne trebuie trofeul ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2014 · Report post le dam cu terenul in cap sper sa le dea besliud cu scaunul in cap ) Share this post Link to post Share on other sites