jony_arc

2% pentru UNIRE

9 posts in this topic

https://www.facebook.com/events/525673294216204/?fref=ts

2% pentru UNIRE reprezintă 2% din impozitul provenit din anul anterior direcționat catre:

- Școli de Cultură și Afirmare Romanească pentru tineri activiști din Basarabia;

- carți in limba romană pentru școlile din Basarabia,

- acțiuni culturale in Basarabia cu participarea romanilor de pe ambele maluri ale Prutului și premiile la concursurile cu tematica Identitate romanească;

- organizarea unei Ore de istorie pentru Basarabia in toate liceele romanești (inclusiv cele din Basarabia);

- cursuri de pregatire profesională a profesorilor de istorie din Basarabia;

- și multe alte activități care apropie și pregatesc Reunirea Basarabiei cu Romania!

Foarte important: suma nu reprezintă o sponsorizare sau donatie, ci este, o parte a bugetului de stat care poate fi directionata de catre fiecare cetățean in parte, catre entitatea dorită de acesta! Dacă nu folositi această optiune, suma respectivă ramane să fie incasată si gestionată de stat.

Foarte important 2: toate activitățile le veți putea urmari, atat in presa cat și pe pagina Basarabia Pamant Romanesc cu poze, bonuri și alte documente justificative.

Ce trebuie să faci:

1. Descarcă formularul

http://actiunea2012.ro/wp-content/uploads/...ar_230_2013.pdf dacă ai fost angajat pe parcursul anului 2013 sau

http://actiunea2012.ro/wp-content/uploads/...ar_200_2013.pdf dacă ai obținut venituri și din alte surse

2. Îl completezi conform descrierii http://actiunea2012.ro/sustine/2lasuta

3. Lași formularul la sediul nostru din București (str. Academiei 35-37, ap.2, sector 1) sau la reprezentanții noștri din teritoriu. De asemenea, o poți depune la administratia financiară de la domiciliul tau sau o poți trimite prin posta Pastrează o copie completată a formularului .

Pentru orice alte detalii: 0733696233

Sa intelegem ca AISS si-a reluat activitatea? Si daca da, de ce nu incercati sa-l sustineti pe Lecce in a face o campanie de anvergura impreuna cu Peluza Sud si pt inceput sa facem si noi o Liga a peluzei SUD! Nu spun neaparat sa-i copiem pe cei de la Nord, dar daca se va implica si SUD cred eu ca va avea un impact mai mare asupra celor interesati! Sunt ferm convins ca deja cunoasteti actiuniile umanitare desfasurate de Peluza Sud si cred ca atunci cand sunt mai multi puterea creste!

Nu vreau sa se interpreteze ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar eu vad asta un prilej bun atata timp cat Sudul este in reorganizare!

Statul roman nu isi poate permite atasarea unei alte saracii, cum este cea a Moldovei.

Iar daca nu isi permite ce s-au gandit? Ia sa suporte romanasii, ca astia duc mult....

Ironic vorbind, ne permitem vreo 2 milioane de someri in plus. Intr-adevar, romantic vorbind, ne dorim Unirea. Asta pentru ca romanul are o adevarata vocatie pentru a distruge orice este bun!

Tu realizezi ca omul e in Valladolid, nu ? Si ca ce-a scris n-are treaba cu AISS ? :))

Pai atunci de unde atata initiativa, cand apare un membru cu eticheta AISS si propune asfel de actiunii?

Atentie ca acel formular NU este corect. Se va refuza la ANAF cand se va depune. Noul formular are faimoasa sigla schimbata, cea pentru care am platit noi toti 2 mil Euro.

Edited by smartapp.ro

Sub nicio forma nu ar fi respinse pentru atata lucru. Mai cu seama ca acest nou logo a fost instituit dupa 1 ianuarie, deci unii oameni ar fi putut teoretic sa le depuna/trimita la A.N.A.F. pana sa se schimbe logo-ul. Sa avem de maine unele in ton cu moda, dar cu cele deja completate nu e nicio problema.

Statul roman nu isi poate permite atasarea unei alte saracii, cum este cea a Moldovei.

Iar daca nu isi permite ce s-au gandit? Ia sa suporte romanasii, ca astia duc mult....

Atunci hai să renuntam la judetele Vaslui, Hunedoara, Caras-Severin, Teleorma, Ialomita... practic la toata Romania, in afara de Bucuresti, Ploiesti, Constanta si jumatate din Ardeal.

E o chestiune care tine de moralitate. Dar nu ma astept ca notiunea de ,,moralitate" sa fie inteleasa de iubitorii de ,,neprihaniti" care au ocupat diverse functii in clubul nostru drag.

Adevarat, daca nu ne iese si noua un smen, sa manance si Gurita noastra cineva, de ce am face-o :)). De fapt, si in cazul unei coregrafii, o peluza isi poate pute intrebarea de mai sus. Asta e, astia suntem, cu astia defilam.