Posted October 24, 2013 (edited) · Report post Miercuri 06 noiembrie 2013, de la 21:45, pe St. Jakob-Park, Basel - Steaua Meci transmis de Digi Sport. In cea de a treia etapa a competitiei de lux a UEFA, respectiv in primul meci dintre Steaua si Basel, se pare ca ros albastrii au inceput sa puna probleme adversarei. Nu una oarecare, ci una care a batut Chelsea chiar pe Stamford Bridge. A fost un meci care i-a costat multa energie pe stelisti, dar a meritat. Au reusit primul punct in grupa. Vor urma si altele? S-a vazut clar ca Basel, echipa ros-albastra a Elvetiei, practica un fotbal aerisit, in viteza, singura lor lacuna constuind-o faptul ca nu au reusit sa marcheze mai mult de un gol. Barele portilor, Georgevski, Tatarusanu si alte impedimente au ferit poarta noastra, de dorinta baseleilor de a baga mingea in ate. Altfel, trebuie sa fim corecti si sa spunem ca jocul lor e mai eficace, mult mai eficace si spectaculos, decat aglomerarea pe metru patrat a baietilor lui Reghe. Personal incep sa ma plictisesc de jocul Stelei in Europa. Aici se joaca altceva, mult mai elevat si nu stiu daca sotul Prodancei poate trece usor peste ce joaca acum. 4-3-3 e mai compact si mai redutabil decat 4-2-3-1, in care acel 1 ramane de cele mai multe ori izolat. La Basel ne va fi infinit mai greu. Elvetienii vor evolua cu mai mult tupeu pe teren propriu si vor fi sustinuti de suporteri fanatici. Va reusi Steaua sa dubleze zestrea de puncte din grupa, sau va cadea in minutul 67, ca la Gelsenkirchen. Personal le urez bafta jucatorilor nostri. Edited October 24, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2013 · Report post Eu va spun sincer daca ne prezentam la fel ca meciul de pe National Arena cu siguranta Basel nu ne va ierta,cu o victorie ne-am asigura practic prezenta in primavara europeana EL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2013 · Report post Sper sa castigam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2013 · Report post In meciul asta vom vedea daca meritam sau nu sa fim peste Basel . Daca incepem cu Cristea sau Tatu in primul 11 e clar ca vom juca in 10 oameni inca din start. Kapetanos sau Piovaccari cam tot aia. Ma astept la o super motivatie din partea jucatorilor si la o victorie la Basel. Daca nu vom castiga , macar sper sa vad acea super motivatie . Daca nu vor avea aceasta super motivatie la un meci cu o asa mare importanta , atunci sa le fie rusine si lor si staffului tehnic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2013 (edited) · Report post In meciul acesta Basel ne va demonstra ca nu suntem pregatiti sa luam locul 3 in grupa. Basel ne e superioara, Basel joaca de ceva timp, an de an in Liga Campionilor. Steaua din pacate e Cenusareasa grupei. Si mai ales e in degringolada. Jucatorii sunt nemultumiti. Probabil au salarii de incasat si mai cu seama prime de calificare in grupele CH. L. Primele nu sunt aceleasi pentru toti. Sunt doi trei jucatori cu trecere la Gigi, care iau de fiecare data suma intreaga, neciuntita. Unul ar fi Bourceanu, un capitan de echipa detestat din ce in ce mai mult de colegi. Vorba aia, lui sa-i fie bine, restul nu conteaza. Altora li se taie din senin 15-30%, poate mai mult. Cum sa mai existe armonie? Cum sa mai existe dorinta de a depasi propria conditie? Anul trecut Steaua a fost pe val. Din nefericire in acest sezon calareste refluxul. Edited November 5, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 (edited) · Report post Statistici cheie ale jucatorilor care au jucat primul meci: Goluri marcate: Streller 1 - 1 Leandro Tatu Suturi la poarta : Streller 3 - 6 Tanase Suturi pe spatiul portii salvate: Sommer 8 - 12 Tatarusanu Pase decisive (assisturi) : Streller 2 - 1 Popa Streller apare in toate statisticile. A fost omul cheie pentru Basel. Ochii pe el. Sursa: UEFA.com Brigada de arbitri pentru acest meci: Referee: Olegário Benquerença (POR) Assistant referees Ricardo Santos (POR) Rui Tavares (POR) Fourth official Joăo Santos (POR) Additional assistant referees Manuel De Sousa (POR) Artur Dias (POR) Edited November 5, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 (edited) · Report post Olegário Benquerença ( nascut 18 octombrie 1969 in Batalha ) este un arbitru de fotbal portughez. Din 11 martie 2009 pana in prezent, el a arbitrat 11 meciuri din Liga Campionilor și 11 meciuri in Cupa UEFA ( nu au fost numarate rundele de calificare ). De asemenea, a arbitrat in preliminariile pentru Cupa Mondiala FIFA 2006, UEFA Euro 2008, și Cupei Mondiale FIFA 2010 La data de 25 ianuarie 2004, el a fost arbitrul care i-a dat lui Miklós Fehér un cartonaș galben. La scurt timp Miklós Fehér s-a prabușit pe teren și mai tarziu a murit . Benquerença a fost preselectat ca arbitru FIFA World Cup 2010 și a arbitrat in sferturile de finala meciul dintre Uruguay și Ghana. În acest joc a dat lui Luis Suárez un cartonaș roșu pentru blocarea ostentativa a unei lovituri libere cu mainile, pentru a salva castigarea meciului in prelungiri. Benquerenca este de asemenea cunoscut pentru excluderea din joc a aparatorului lui Auxerre, Jean - Pascal Mignot, in timpul partidei AFC Ajax v AJ Auxerre, in UEFA Champions League, meci din faza grupelor in octombrie 2010 . Mignot se afla la incalzire in ultimele momente ale jocului si a contestat in forma continuata impotriva unei decizii care vizat echipa sa. El locuiește in prezent in orașul portughez Leiria. Atentie la Benquerença! Edited November 5, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 · Report post Clasament dupa 3 etape: J V E I M P +/- Pts Chelsea 3 2 0 1 8 2 6 6 Schalke 3 2 0 1 4 3 1 6 Basel 3 1 1 1 3 3 0 4 Steaua 3 0 1 2 1 8 -7 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 · Report post Atentie la Benquerença! De ce? De parca galbenul ala l-a omorat pe ungur. Sau de parca Suarez nu merita eliminat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 · Report post Am vrut sa spun ca nu sta pe ganduri, te frige daca nu respecti regulamentul. E un tip cu scrupule. Nu iarta nimic pentru ca nu are niciun fel de interes. In sensul invers insa, da. Bravo lui. Un arbitru ca Benquerença as vrea sa arbitreze toate meciurile Astrei, Petrolului si ale lui Dinamo. Arbitrii nostri de top, cum ar fi Balaj, nu dau penaltyuri contra cainilor nici cand sunt 149% evidente. Vezi ultimul meci de campionat Traiasca arbitrii ca Benquerença! 149% curati. Saraci dar cinstiti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post Cel mai probabil, Reghe va trimite din primul minut urmatorii jucatori: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii, Ad.Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari. Pe parcursul meciului ar mai putea intra Chipciu, Filip sau Kapetanos. SUCCES! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post Basel - Steaua 0-1, gol Piovaccari (min.17) - finalizare de clasa dupa o pasa minunata reusita de Szukala. Altfel, Steaua n-a jucat grozav, dar a intalnit o echipa aflata, cel putin deocamdata, departe de bornele ei in materie de performanta. Tatarusanu 6 - a intervenit sigur la incursiunea lui Salah, n-a fost deranjat cu prea multe centrari; Georgievski 6 - bun in aparare, fara aport ofensiv; Gardos 6 - bun in interventii, aproape de gol in finalul reprizei, dar si cateva erori de pasare in jumatatea proprie; Szukala 7 - sigur in aparare, assist magistral la gol, periculos la cele doua cornere executate de Bourceanu; Latovlevici 5 - depasit de adversarul direct, n-a gasit pasa decisiva atunci cand a urcat in atac; Bourceanu 5 - pase nesigure, galben incasat usor, putine realizari ofensive; Pintilii 5 - starea fizica i-a afectat randamentul; a pierdut o data mingea la 25 de metri de propria poarta; inlocuit cu Filip in minutul 45; Popa 6 - aport defensiv bun, putine incursiuni ofensive; Stanciu 5 - greseli de preluare, dar si de plasament, preocupat sa-si plateasca polite cu Die; Tanase 5 - n-a fost in apele lui, a gresit executiile importante; Piovaccari 7 - fara sa straluceasca in cele mai multe momente, are marele merit de a fi inscris golul care, deocamdata, face diferenta. Pentru a nu pierde in Elvetia, Steaua trebuie sa-si ridice cu mult nivelul jocului dupa pauza. Basel nu poate juca inca 45 de minute la fel de slab. SUCCES! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post se putea sa nu o comitem pe final? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 (edited) · Report post Asa ceva numai noua ni se putea intampla. Ne-am inecat la mal. Tatarusanu - 5 Georgevski - 6 Szukala - 7 Gardos - 7 Bourceanu - 7 Pintilii - 5 A. Popa 6 Stanciu - 5 Tanase - 5 Piovacarri - 7 Filip -5 Chipciu - 5 Kapetanos - 4 Edited November 6, 2013 by choli Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post Basel - Steaua 1-1 (0-1), goluri Sio ('91) - Piovaccari ('17). Steaua pierde sansa unei victorii in minutele de prelungire. N-am tras concluziile dupa golul incasat, in aceeasi maniera, la Varsovia. Atunci ne bucuram pentru accederea in CL. Tatarusanu 7 - bun pe centrari, a ramas neprotejat la gol; Georgievski 4 - vinovat la golul egalizator; Szukala 7 - cel mai bun fundas;se Gardos 7 - meci solid; Latovlevici 5 - deseori depasit, contributie ofensiva minora; Bourceanu 5 - destul de slab, in ciuda efortului depus; Filip 6 - deposedari utile, recuperari numeroase, nu are in bagajul tehnic ultima pasa; Popa 4 - a ratat o multime de sanse pe contraatac, lipsit de luciditate; Stanciu 4 - f.f. slab dupa pauza; Chipciu 5 - o umbra a jucatorului de anul trecut, explicabil totusi; Tanase 5 - n-a stiut sa finalizeze situatiile de care a beneficiat; Piovaccari 7 - gol important, randament bun; Kapetanos 5 - putin inspirat in momentele de posesie ale Stelei. Cu 2 puncte dupa 4 etape, Steaua va parasi mai mult ca sigur competitia, fara sansa de a juca in primavara EL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 (edited) · Report post Asta este. Noi suntem astia . Tipic, ne inecam la mal . Mergem mai departe catre ROUTE 25 si poate la anul in grupe vom fi mai puternici . Pacat de jocul bun al lui GARDOS si SZUKALA . Restul mai slabuti ... Forza Steaua !!! Edited November 6, 2013 by choli Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post in primul rand terminati cu faze cu tiganu' ca va dau ban pentru rasism. apoi, meciul a fost pierdut pe partea stanga, la tanase si lato. cu fundasul stang iesit din forma si cu dl "vesnic speranta" degeaba in teren, rezultatul a fost oarecum previzibil. tanase cel mai slab din echipa. singura bucurie este ca nu l-am vazut pe tatu in seara asta de apreciat atitudinea echipei per total, cu un plus pentru "broscar" care a fugit destul de mult si in unele faze cu spor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 (edited) · Report post Ocaziile se razbuna in fotbal si o sa ni se intample acelasi lucru de o mie de ori daca nu ne indreptam greselile: - preluari in care mingea sare din jucatori ca din coltul mesei - oprirea fazelor de contraatac cu o pasa sau mai multe in spate - gresirea a 90% din pasele decisive - lipsa suturilor de la distanta - lipsa patrunderilor prin centru cu driblinguri - mentalitatea romaneasca de a baga "autobaza" in poarta dupa ce ai marcat - lipsa concentrarii in fata portii Apararea a facut tot ce a putut, jucatorii ofensivi trebuiau sa duca scorul la 2, 3-0 macar. Nu stiu ce mai cauta Popa in primul 11, il baga doar ca sa ne faca nervi ? Edited November 6, 2013 by seven7 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post de apreciat atitudinea echipei per total, cu un plus pentru "broscar" care a fugit destul de mult si in unele faze cu spor. Rasistule! Atat Piovaccari, cat si fundasii centrali au jucat magistral in seara asta. Atitudine buna, efort depus, reusite personale. Per total intreaga echipa a jucat foarte bine (mai ales defensiv). Eu zic ca merita felicitari, macar pentru efort. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 · Report post Mi-au mancat 2 ani din viata cu contra atacurile alea esuate. Ce mama dracu tot dau pase inapoi cand scapa pe contra ? D'aia a facut CFR 10 puncte in Liga ca aia jucau perfect pe contra atac. Trebuia sa-i ardem rau. Adio EL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 (edited) · Report post - mentalitatea romaneasca de a baga "autobaza" in poarta dupa ce ai marcat Cum, mai, cu fundul in poarta cand a luat gol in min 91 pe contraatac?? Asta-i buna! ) Asta cu "mentalitatea romaneasca de a baga "autobaza" e deja o placa expirata. Mai ales la "Steaua lui Reghe", dar si la celelalte echipe romanesti care au jucat in EL, Petrolul, Pandurii, Astra. Ai vazut tu Pandurii cu fundul in poarta la Fiorentina? Ai vazut tu Steaua cu fundul in poarta la Schalke sau acasa cu Chelsea si Basel? C'mon! Steaua tocmai de asta a pierdut 3 puncte acum, ca nu s-a inchis in ultimele 3 minute si s-a aventurat sa faca rahatul praf in min 91, intr-un meci in care 1-0 sau 2-0 era acelasi drac. Edited November 6, 2013 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2013 (edited) · Report post Sunt singurul caruia i se pare ca pregatirea fizica nu mai e cea de sezonul trecut ? Adica sezonul trecut in minutul 85 vedeam toata echipa alergand. Acum de ceva meciuri il vad doar pe Bourceanu facand asta. Ce se intampla cu noi ? Nu-mi place cum am abordat meciul dupa marcarea golului. Consider ca trebuia sa controlam jocul si in a 2-a repriza , cautand golul 2. Am jucat la ciupeala , dar am jucat degeaba fiindca ne-am batut joc de contraatacuri . Pasa aia decisiva nu a vrut deloc sa ne iasa . Eu unul inca sper la calificare . Am facut un meci bun cu Schalke in tur , de ce sa nu facem si acum un meci bun? Plus ca n-as fi prea sigur ca Chelsea va da totul in ultima etapa . Stie cineva daca se mai pot modifica preturile biletelor la meciul cu Schalke ? Nu de alta , dar ar fi o miscare inteligenta din partea conducerii. Asta daca vor mai mult de 15 000 de suporteri cu Schalke . Edited November 7, 2013 by DanielT Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2013 · Report post Toti il cacă pe Daniel, dar cum dracul să reusească el dacă Popa paste melcii ???? Lemn Tanase macar il ajută cit de cit pe Lato in defensiva dar Popa e mai prost ca Banel Nicoliță... sincer... A incercat ieri de vreo 5 ori să treacă in viteză de Xhaka, nu i-a reusit nicio data. WTF??? Esti prost ba dacă nu iese, inseamnă că te freacă ala.. nu mai incerca, caută altă solutie... dacă ai creier incerci altceva... sincer parcă are un joystick si are doar un singur buton = aleargă in viteză pe lingă adversar.. iar lemn tanase e mai burjui, are si el un buton >> incearcă bicicleta intră pe interior >> ȘUT! Ambele extreme nu au auzit de butonul PASĂ‚!!!!!! Am facut si o captură ca să vedeti pozitia lu' Georgievski... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2013 · Report post Am ajuns din nou la sansele matematice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2013 · Report post La gol ma intrebam unde e Popa...dar am aflat acum ca era pe undeva pe jos. Atunci ceilalti au vina ca n-au dat mingea afara. Pe de alta parte, Bourceanu ne-a mancat meciu'. Share this post Link to post Share on other sites