Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - Viitorul 4-0 (2-0)

28 posts in this topic

Vineri, 18.10.2013, dela 20:00, pe stadionul Steaua,

Steaua - Viitorul ,

meci transmis de Dolce Sport.

Din capul locului trebuie spus ca Steaua joaca ceva complet diferit de perioada in care a excelat in sezonul trecut. Viteza de joc s-a redus considerabil, se paseasa excesiv cu fundasii si deseori lateral, atacul - respectiv Piovaccari, este slab sustinut.

A trebuit sa vina meciul cu Vaslui pentru ca toata lumea sa inteleaga ca Piovaccari e un jucator urias pentru echipa noastra. Marcand golul victoriei, ajutand consistent apararea, contribuind la eliminarea a trei jucatori vasluieni, opinia unanima a fost ca Federico poate fi considerat MVP-ul meciului.

Steaua e in degringolada, MM si Reghe se cearta cu toata lumea... Pana cand grupul nu va primi un soc, jocul Stelei nu se va imbunatati. Reghe e multumit cu rezultate la limita, desi situatia din teren impune altceva.

Nu spun ca mi-e teama de meciul cu Viitorul, o echipa promitatoare in sezonul trecut, dar trebuie ca cineva din administratia Stelei sa puna piciorul in prag indisciplinei si automultumirii.

Viitorul e o echipa mica, uluitor de jos fata de ce asteptam de la ea. Hagi s-a bucurat sa vanda jucatori emblematici ca Iancu, Chitu si altii si randamentul tinerilor de la Viitorul a scazut pana la locul 16 pe care se afla in prezent. O echipa de nivelul lui U Cluj si Corona Brasov, care bat pasul pe loc. Daca ceva nu se va schimba, in sezonul acesta ii paste retrogradarea.

Asta fiind situatia celor doua echipe, vom asista desigur la un meci de slaba factura, plictisitor. Steaua va vea grija sa nu-si oboseasca jucatorii, pentru ca peste 4 zile, nu-i asa, va avea meci hotarator pentru prezenta in primavara europeana, in UEFA Champions League, iar tinerii viitoristi nu se vor putea ridica la nivelul liderului la zi al campionatului.

Dumnezeu sa-l mai inteleaga pe Reghe! Din optimist incurabil a devenit arogant, apoi nervos si in cele din urma violent. Asa cum s-a intamplat dupa meciul de la Vaslui. Nu stiu daca a dorit sa-i semene lui MM, dar cei ce se aduna incep sa se asemene.

NR Viitorul Constanta a reusit sa ramana in prima Liga din Romania, insa Hagi si-a dat seama ca fara sprijinul primariei ii va fi foarte greu sa reuseasca aceeasi performanta si in sezonul actual. Regele a primit o mana de ajutor din partea lui Florin Pandele, edilul din Voluntari, propunere de care este foarte incantat si este la un pas de a o accepta. Astfel, Viitorul se va muta la Voluntari, iar la Constanta va evolua doar Sageata Navodari. De aceasta mutare nu va fi afectata Academia de fotbal Gheorghe Hagi, care va ramane la Constanta. Pustii de la grupele de copii si juniori vor juca partidele si meciurile urmand sa le joace in acelasi loc.

sursa: replicaonline.ro

Edited by Virgil

Vineri, 18.10.2013, dela 20:00, pe stadionul Steaua,

Dumnezeu sa-l mai inteleaga pe Reghe! Din optimist incurabil a devenit arogant, apoi nervos si in cele din urma violent. Asa cum s-a intamplat dupa meciul de la Vaslui. Nu stiu daca a dorit sa-i semene lui MM, dar cine se aduna incep sa se asemene.

E normal sa fie asa ....

Optimist dupa finalul de campionat si supercupa .

Arogant in timpul preliminariilor UCL .

Nervos dupa " danke sanke" .

Violent dupa Chelsea .

Urmeaza linistirea care ne-o va aduce Basel in ambele sensuri : fie pierdem orice sansa la primavara, fie avem sanse ( numai o dubla victorie cu Basel ne aduce ghioceii ) .

Oricum important este parcursul in campionat .... Daca aici isi mentine optimismul si castigam detasat , poate se vor gasi solutii inca din iarna pentru viitorul sezon de UCL ( cu preliminarii sau fara) .

Iesirile in decor cu "o anumita presa" sunt deja reguli, nu doar exceptii. Peste tot.

Mou si la Bucuresti a sarit pe presa engleza, care il intreba obsesiv de ce joaca "asta" si nu "ala", iar cand joaca "ala", de ce nu joaca "asta".

La Vaslui a fost o marlanie. S-a gasit un "deotolog" din media sa faca misto raspunzand din sala in locul lui Reghe: "lasati-mi sa ma pregatesc de CL". E clar ca a urmarit alt subiect, de canacan, nu impresiile lui Reghe dupa meciul cu Vasluiul.

Reghe e si el om. Toti avem rabdarea limitata. E antrenor de fotbal, nu expert de supravietuire la hartuiri.

Dar e la fel de adevarat, ca raspunsul lui trebuie sa vina si in teren cu echipa. Asa va inchide toate gurile "binevoitoare".

PS

Cine a vazut meciul Gaz-Petrolul a remarcat comportamentul lui Contra la final.

Mai avea un pic si ii lua la pumni pe arbitrii. Deh, e fotbal, nu sah. Patimi foarte mari. :)

Edited by Harald

PS

Cine a vazut meciul Gaz-Petrolul a remarcat comportamentul lui Contra la final.

Mai avea un pic si ii lua la pumni pe arbitrii. Deh, e fotbal, nu sah. Patimi foarte mari. :)

S-a ajuns prea departe.

Nu stiu ce l-a determinat pe Contra sa devina violent. In orice caz nu golul, care a fost totusi gol.

Nu sunt bune aceste atitudini ale antrenorilor. Jucatorii mai batosi s-ar putea sa-i copieze. Si-atunci

fotbalul romanesc o sa atinga violentele din Columbia. E posibil ca si suporterii sa incerce sa intre cu armament asupra lor.

Meciul cu Viitorul este primul din postura de lider al campionatului. Dupa nici macar o treime ( doar 8 meciuri) . Inseamna ca totusi echipa este pe traiectorie pentru principalul obiectiv al sezonului, cu tot derapajul din UCL.

Mai avem de jucat in acest tur cu :

ASTRA -- PETROLUL -- Pandurii -- Otelul meciuri grele

VIITORUL -- Brasov -- CONCORDIA -- U Cluj -- CORONA meciuri care trebuiesc neaparat castigate

Ceahlaul, Botosani si Gaz Metan ne-au ajutat prin rezultatele lor sa fim lideri dupa numai 8 etape. Pacat de punctele pierdute la Gaz, dar uite ca Petrolul nu a luat nici un punct acolo ...

Sa vedem ce importanta acorda presa supararii lui Contra la Medias ?! .... Daca era Steaua/ Reghe cred ca erau extaziati si urlau ca turbatii toata noaptea .... Plus ca intra si MM in hora ... Deci super scandal ....

Desigur, va fi un meci pe care-l vom castiga.

Cat despre scandal, nu stiu pe cine sa cred.... Presa din Romania care fara minciuni, abureli si prostie nu poate exista (plus ca au fost si Moldoveni, no offence) sau pe Reghe, per total Jjiji se certa cu toti si facea scandal si toata lumea era cu ochii pe el, acum toti sunt pe antrenor si pre creatura numita Memeu.

Desigur, va fi un meci pe care-l vom castiga.

Cat despre scandal, nu stiu pe cine sa cred.... Presa din Romania care fara minciuni, abureli si prostie nu poate exista (plus ca au fost si Moldoveni, no offence) sau pe Reghe, per total Jjiji se certa cu toti si facea scandal si toata lumea era cu ochii pe el, acum toti sunt pe antrenor si pre creatura numita Memeu.

Nu conteaza ca au fost moldoveni...dar astia au fost niste moldoveni prosti.

Edited by drughi1897

pe mine ma scarbeste tot scandalul asta, intretinut si de Reghe...insa cred ca e o frustrare generala alimentata si de palmier, din umbra, ca si razbunare ca au scos`o de prin ziare.

Edited by Dj

S-a ajuns prea departe.

Nu stiu ce l-a determinat pe Contra sa devina violent. In orice caz nu golul, care a fost totusi gol.

Nu sunt bune aceste atitudini ale antrenorilor. Jucatorii mai batosi s-ar putea sa-i copieze. Si-atunci

fotbalul romanesc o sa atinga violentele din Columbia. E posibil ca si suporterii sa incerce sa intre cu armament asupra lor.

Contra cand are dreptate devine violent,l am urmarit de multe ori stie el ce stie...si de nasu si de multi altii.

Din cate am inteles, nu se mai cheama Viitorul Constanta ci Viitorul Voluntari.

Oricum dupa ce au incasat 4 la Brasov, nu cred ca echipa lui Hagi poate pune vreo problema reala in Ghencea.

De altfel meciul pare unul total dezechilibrat, in care singura necunoscuta ramane diferenta de scor cu care se va impune echipa favorita si cam atat.

Cat despre Contra, desi nu cred ca merita sa-i pomenim numele aici. Nu are niciun fel de dreptate in niciun fel, poate sa tipe cat vrea si cat poate.

Golul celor de la Gazu a fost clar valabil, cat despre situatia generala din campionat ca sa-i spunem asa, nu prea are multe de comentat. Sa isi vada de lupta lor pentru un loc de Europa League, ca in lupta pentru titlu nu conteaza deloc.

Edited by Stryker

credeti ca mai gasesc maine, inaintea meciului, bilete la case la peluza?

vrei sa-ti iau eu?

Pentru cei care nu stiu s-a stabilit pretul biletelor pentru partida de maine seara,astfel:

peluze - 5 lei

tribuna a II-a - 10 lei

tribuna I - 15 lei

tribuna 0 - 30 de lei

fotolii - 50 de lei.

Staua-Ghencea-Hagi,toate motivele pentru a fi prezent la acest meci.Nu conteaza numarul spectatorilor ci cheful baietilor din tribune de a face atmosfera si de a-si face datoria de suporteri.In Ghencea nu de putine ori am asistat la un numar mic de spectatori si o atmosfera care nu va fi egalata in mall arena nici la maretele partide de sampion lig.

Forta Steaua...maine fara voce!

vrei sa-ti iau eu?

multumesc pentru intentie! nu sunt 100% sigura ca voi ajunge, de aceea m-am gandit sa cumpar de acolo. la sud. sa se vanda oare toate? :))

Cel mai probabil Steaua va alinia urmatoarea echipa in meciul cu Viitorul Voluntari, sper sa nu fi gresit denumirea team-ului patronat de Hagi: Tatarusanu - Prepelita, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip, Ad.Popa, Stanciu, Cristea - Piovaccari.

Suspendarea lui Tanase ii ofera lui Cristea sansa de a fi inca o data titular in acest tur de campionat.

Steaua - Viitorul 2-0 la pauza (Stanciu '9, Putanu - aut. '12); ros-albastri au jucat economicos, acest lucru neimpiedicandu-i sa controleze jocul.

Steaua:

Tatarusanu 6 - doua interventii sigure la suturi, totusi, nepericuloase;

Georgievski 5 - modest, inca marcat de intalnirea cu Schurrle;

Szukala 6 - fara probleme;

Gardos 6 - chinuit de cateva ori de Axente, n-a comis erori majore;

Parvulescu 6 - a centrat la autogolul lui Putanu, a participat la cateva combinatii ofensive;

Pintilii 5 - cateva erori, aproape de autoaccidentare la mijlocul reprizei;

Bourceanu 6 - destule imperfectiuni in jocul capitanului; la capitolul combativitate - nimic de reprosat, ca de obicei;

Ad.Popa 5 - putine realizari;

Stanciu 7 - cel mai bun in prima repriza, a sutat de cinci ori la poarta - de patru ori pe cadrul portii;

Cristea 4 - apatic, obosit, neinspirat;

Piovaccari 6 - bun in combinatiile cu Stanciu.

Steaua - Viitorul 4-0 (2-0), goluri Stanciu, Putanu (doua autogoluri!), Tatu.

Steaua:

Tatarusanu 6 - sigur in interventii;

Georgievski 5 - ramane veriga (cea mai) slaba din defensiva stelista;

Szukala 6 - randament bun in fata unui adversar modest;

Gardos 6 - a comis o mare eroare in final, dar Gavra n-a stiut sa profite;

Parvulescu 5 - in mod clar este mult sub Latovlevici;

Pintilii 5 - e loc de mai bine;

Bourceanu 6 - acceptabil;

Ad.Popa 6 - mai bun in repriza a doua;

Stanciu 7 - jucatorul meciului, chiar daca a jucat mai putin de 60 de minute;

Cristea 4 - obositor pentru suporteri, poate si pentru coechipieri;

Piovaccari 6 - ar fi putut sa inscrie si in acest meci, a jucat destul de bine;

Filip 6 - assist la golul lui Tatu, randament in nota echipei;

Tatu 6 - a inscris unul din rarele sale goluri pentru Steaua, un gol frumos;

Chipciu - a jucat putin, e bine ca a revenit (cu un sut periculos si cu un cartonas galben); nu poate ajuta echipa in meciurile din Europa, cel putin deocamdata.

Sa speram intr-un rezultat bun cu Basel, desi ...

In acest meci s-a vazut cel mai bine ce am zis toata saptamana. Reghe nu e un maestru al tacticii, nu e nici macar un tip care se pricepe.

Cand Viitorul vine la misto in Ghencea si joaca cu 0 inchizatori, iar tu folosesti 2, se numeste ca nu prea ai habar cum sa asezi o echipa in teren.

Sigur, Steaua a batut la un scor de umilinta. Insa era normal sa se intample asa, mai ales dupa ce Steaua a salvat Viitorul de la retrogradare anul trecut.

Dupa golul marcat azi, sper ca Tatu sa joace si contra celor de la Basel. Si nu sunt ironic. Sunt foarte serios.

In meciurile cu echipe slabe, fotbalistii Stelei sunt zmei. Mai ales cei care au fost adusi de prostul ala de Stoica, pe care, dupa faza cu mingile pentru tineret, chiar sper sa nu il lasati sa scape fara niste articole asa cum trebuie.

p.s.

Am o rugaminte. Nu dati in jucatorii ca Georgievski, chiar daca joaca slab. Baietii astia sunt neplatiti. Nici primele nu si le-au luat. Ei nu vor sa mai joace. Iar eu unul ii inteleg. La Steaua isi primesc banii doar pilele.

Edited by Adrian

In acest meci s-a vazut cel mai bine ce am zis toata saptamana. Reghe nu e un maestru al tacticii, nu e nici macar un tip care se pricepe.

Cand Viitorul vine la misto in Ghencea si joaca cu 0 inchizatori, iar tu folosesti 2, se numeste ca nu prea ai habar cum sa asezi o echipa in teren.

Sigur, Steaua a batut la un scor de umilinta. Insa era normal sa se intample asa, mai ales dupa ce Steaua a salvat Viitorul de la retrogradare anul trecut.

Dupa golul marcat azi, sper ca Tatu sa joace si contra celor de la Basel. Si nu sunt ironic. Sunt foarte serios.

In meciurile cu echipe slabe, fotbalistii Stelei sunt zmei. Mai ales cei care au fost adusi de prostul ala de Stoica, pe care, dupa faza cu mingile pentru tineret, chiar sper sa nu il lasati sa scape fara niste articole asa cum trebuie.

p.s.

Am o rugaminte. Nu dati in jucatorii ca Georgievski, chiar daca joaca slab. Baietii astia sunt neplatiti. Nici primele nu si le-au luat. Ei nu vor sa mai joace. Iar eu unul ii inteleg. La Steaua isi primesc banii doar pilele.

Te invit pe tine sa alcatuiesti tacticile,domnu'.Avea Badea dreptate odata,Romania are experti in toate domeniile.Secretarul de stat de la noi e expert in terorism,baiatul din fata calculatorului din nu stiu ce judet e expert in tactica.Fotbalistii Stelei nu erau zmei cu echipele mici pana sa vina Reghe.Habar n-aveau sa stea in teren,oboseau dupa o repriza.Jucatorul vostru cel mai bun,Bourceanu era penibil la cel mai bun nivel al lui inainte.Reghe a scos 120% din el si acum e printre cei mai buni din Romania.Tu la ce te astepti de la Reghe cu niste jucatori care abia legau 2 pase in trecut?Sa-ti faca o Barcelona?Deja ceri prea mult,domnu' expert.

Edited by Tip

Deci Steaua, cand l-a luat pe Bourceanu, a luat un penibil fara valoare. Si noroc cu Reghe ca i-a dat restart, ca de nu ala murea necunoscut. Noroc cu Reghe ca ii pune pe astia corect in teren. Culmea e ca i-a pus corect in teren doar cu Concordia si Viitorul. Cu polonezii aia din preliminarii nu prea i-a pus corect. Despre Chelsea, Schalke si Stuttgart nu are rost sa discutam.

Lumea a gresit anul trecut, cand cerea sa afle ce fel de lichid se afla in acele pungute. Trebuia sa intrebe ce apa bea Reghe in sticlele alea din care suge in fiecare meci, ca aia e licoarea magica.

Deci Steaua, cand l-a luat pe Bourceanu, a luat un penibil fara valoare. Si noroc cu Reghe ca i-a dat restart, ca de nu ala murea necunoscut. Noroc cu Reghe ca ii pune pe astia corect in teren. Culmea e ca i-a pus corect in teren doar cu Concordia si Viitorul. Cu polonezii aia din preliminarii nu prea i-a pus corect. Despre Chelsea, Schalke si Stuttgart nu are rost sa discutam.

Lumea a gresit anul trecut, cand cerea sa afle ce fel de lichid se afla in acele pungute. Trebuia sa intrebe ce apa bea Reghe in sticlele alea din care suge in fiecare meci, ca aia e licoarea magica.

Imi arati in momentu' asta 10 'fani' care il vedeau pe Bourceanu mare jucator cand a venit?Niste jucatori care abia legau 2 pase inainte sa vina el la echipa sa stea in fata unor echipe precum Chelsea,Schalke sau chiar Stuttgart?Frumos.Pe unde era aceasta echipa inainte sa vina el?Daca termina pe loc de Europa League se bucura toata Romanica.Abia astept sa plece ca sa ai despre ce vorbi,despre mediocritate.

Stai linistit ca Bourceanu o sa plece, ca nu isi mai prelungeste contractul cu Steaua. Deci o sa ti se indeplineasca visul. In alta ordine de idei, probabil ca de slab ce era a ajuns capitan la Steaua.

Pana aici s-a ajuns. V-a luat reghe mintile la toti. Ca sa il pupati acum in fund, ati ajuns sa dati in jucatorii care l-au facut campion, din nimic, ca el asta era inainte sa vina la Steaua.

p.s.

Trolling . Hai ADMIN/MODERATOR cu ban-ul ...

Sa ne spuna care sunt pilele de si-au luat banii ...

Sign in to follow this  
Followers 0