Sign in to follow this  
Followers 0
choli

Regulament

28 posts in this topic

Regulament de moderare

PREAMBUL

Orice membru deja inregistrat accepta in mod tacit acest regulament!

Nimeni nu isi doreste ca acest forum sa devina un fel de stat politienesc. Pe de alta parte insa, cu totii suntem deranjati de atitudinile unora care au prea putin respect pentru ceilalti atunci cand comunica. Toti utilizatorii sunt foarte importanti pentru Comunitatea FcSteaua.ro, dar consideram ca uneori trebuie sa alegi intre reguli si anarhie. Si solutia nu poate fi decat instituirea de reguli si respectul pentru liberul arbitru al fiecaruia.

IMPORTANT:

Calitatea de user se aplica tuturor utilizatorilor fcsteaua.ro inclusiv celor din staff (moderatori sau redactori). Exceptia este redactorul-sef care este evidentiat separat in prezentul regulament. Moderatorii au obligatia de a modera impartial si fara vreun interes anume. Acestora le incumba si obligatia de a respecta etica moderarii.

Capitolul 1: OFFTOPIC

A. Definitia offtopicului.

Offtopicul este postarea unui user care nu respecta titlul topicului si discutiile la subiectul topicului purtate de utilizatorii fcsteaua.ro

B. Sanctiuni pt offtopic

1. Offtopicul se pedepseste numai dupa ce userul in cauza a primit un avertisment in topicul unde produce offtopic

2. Dupa ce avertizarea de catre moderator are loc si userul nu inceteaza offtopicul primeste sanctiune

3. Sanctiunile pentru offtopic sunt:

- se dispune avertizarea oficiala in sectiunea "topicul avertismente verbale" in cazul in care userul avertizat are 0%

- Doar offtopic 10% (in cazul in care userul are deja o avertizare)

- Offtopic coroborat cu trolling, jigniri sau injurii - nu se mai da avertisment verbal si se dispune sanctionarea userului cu 10%. Aceasta penalizare este valabila si pentru utilizatorii cu 0%

4. Daca pe parcursul a 30 de zile userul care a fost sanctionat nu mai comite alta abatere I se va scadea gradual din sanctiune.

Capitolul 2: TROLLING

A. Definitia trollingului

Se numeste trolling activitatea userilor care provoaca public direct/indirect ceilalti utilizatori cu scopul de a isca scandal si a semana discordie, prin acuzatii nefondate, defaimari, ironii, jigniri sau apropouri malitioase la adresa unui user (categorii de useri) , prin deschiderea unor subiecte controversate, prin instigarea la constituirea grupurilor de presiune, instigarea impotriva autoritatii staff-ului, precum si prin orice alt mijloc apt de a produce un asemenea efect.

Se asimileaza trollingului faptele prin care userii solicita explicatii ori contesta deciziile staff-ului, intr-o maniera repetata si nejustificata, menita sa obstructioneze activitatea redactionala ori moderatoare a site-ului.

B. Sanctiuni pt trolling

1. Trollingul se pedepseste cu 10% iar pentru userii care au 0% se da avertisment in sectiunea "topicul avertismente verbale" si se comunica printr-un mesaj privat (PM) userului sanctionat

2. Trollingul coroborat cu offtopic, jgniri sau injurii se sanctioneaza cu 10% indiferent de nivelul de avertizare avut anterior de catre user (daca un user are 0% si face trolling impreuna cu offtopic, jigniri sau injurii se sare peste avertismentul verbal din sectiunea "topicul avertismente verbale" si se da 10%)

3. Daca pe parcursul a 30 de zile userul care a fost sanctionat nu mai comite alta abatere I se va scadea gradual din sanctiune.

Capitolul 3: JIGNIRI

A. Definitia jignirilor

Se numeste jignire, afirmatia/iile unui user la adresa altuia cu apelative de genul: prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc.

Se considera jignire orice denigrare sau discutie de rea credinta adusa de un user tuturor oamenilor care au adus / aduc glorie echipei Steaua Bucuresti indiferent ca sunt fosti sau actuali jucatori, antrenori, sau conducatori.

De asemenea, se considera jigniri, toate afirmatiile defaimatoare aduse suporterilor sau peluzelor steliste. Laudarea altor peluze adverse sau grupuri de suporteri adversi se considera jignire si se pedepseste.

B. Sanctiuni pt jigniri

1. Jignirea se pedepseste cu 10% indiferent de nivelul avut anterior de catre userul care jigneste. Nu se dau avertismente verbale, se sanctioneaza imediat.

2. Pentru jigniri repetate la adresa aceluiasi user in intervale de timp mai mici de 2 ore se dispune interzicerea dreptului de a posta pe o perioada de 3 zile indiferent daca userul care jigneste are 10% sau 0% avertizare

3. Jignirile coroborate cu injuriile duc automat la sanctionarea cu ban a userului pe o perioada de 3 zile in cazul in care este la nivel 0% avertizare, 5 zile in cazul in care are 10% si 7 zile in cazul in care are 20% avertizare. EXCEPTIE de la aceasta regula o are redactorul sef care nu poate fi sanctionat cu ban deoarece s-ar pune in pericol buna functonare a siteului (nu se mai pot aproba articole pentru postare)

4. Daca pe parcursul a 30 de zile userul care a fost sanctionat nu mai comite alta abatere I se va scadea gradual din sanctiune.

Capitolul 4: INJURII

A. Definitia injuriilor

Se numesc injurii afirmatiile userului care foloseste un limbaj in care sunt specificate: trimiteri la origini, organe sexuale, afirmatii legate de persoane trecute in nefiinta, injurii legate de rasa sau etnie, etc

B. Sanctiuni pentru injurii

1. Nu se fac avertizari verbale, se dau direct sanctiuni.

- 3 zile fara drept de postare daca userul are 0% avertizare

- 5 zile fara drept de postare daca userul are 10% avertizare

- 7 zile fara drept de postare daca userul are 20% avertizare

2. Daca dupa expirarea avertizarii "fara drept de postare" userul continua in aceeasi maniera, sanctiunile vor fii:

- 30 de zile ban pentru prima recidiva

- 60 de zile ban pentru a doua recidiva

- 90 de zile ban pentru a treia revidiva

- Ban permanent pe IP pentru a patra recidiva

3. EXCEPTIE de la punctul 2 o are redactorul sef. Daca el se va afla in postura de la punctul 2 i se va cere demisia din functie. Pana la prezentarea noului redactor sef va beneficia de sanctiunile de la Cap. 4 (B) pct. 1 urmand ca ulterior sa-si ispaseasca pedeapsa prevazuta la Cap. 4 (B) pct. 2

4. Se va da ban permanent si fara o prealabila avertizare userului care aduce injurii tuturor oamenilor care au adus glorie echipei Steaua Bucuresti indiferent ca sunt fosti jucatori, antrenori sau conducatori.

Capitolul 5: MESAGERIA PRIVATA

1. Este interzisa expunerea publica a mesajelor private primite de la alt user indiferent ca sunt injurioase, jignitoare sau de oricare alt fel. Fiecare dintre noi il poate bloca pe userul care-l agreseaza verbal.

2. Se sanctioneaza cu 10% avertisment userul care prezinta public mesageria privata personala, indiferent de scopul postarii.

Capitolul 6: SUSPENDARE

De suspendarea de a posta pe site beneficiaza userii care nu au fapte foarte grave (offtopic si trolling) astfel:

- Daca un user a ajuns la 30% din cauza trollingului si a offtopicului, 3 zile fara drept de a posta.

Ulterior, daca comite aceleasi fapte se mareste la 10 zile fara drept de a posta.

Recidiva se pedepseste cu ban 10 zile. Pentru recidiva banul creste exponential la alegerea moderatorului

Capitolul 7: CLONA

1. Toate clonele vor fi sterse impreuna cu postarile ei

2. Utilizatorul care si-a facut clona/clonele va avea un spor la sanctiunea existenta in momentul crearii clonei

3. Sporul la sanctiune va fii cu cel putin 50% mai mare fata de sanctiunea avuta. Procentul exact va fii stabilit de fiecare moderator.

Capitolul 8: PRESIUNI

1. Userul sanctionat are dreptul de a cere o singura data clarificari asupra deciziei date contra lui de catre un moderator

2. Moderatorul este obligat sa-si motiveze decizia. Daca utilizatorul este nemultumit, mai poate adresa o plangere moderatorului sef sau unui administrator.

3. Userul care continua sa ceara explicatii moderatorului dupa ce moderatorul si-a argumentat decizia, va primi 10% avertizare pentru presiuni la adresa echipei moderatoare

4. Daca un alt user (grup de useri) sustine userul sanctionat, cu scopul de a destabiliza, compromite si influenta activitatea de moderare, fapta se va considera "constituirea unui grup de presiune" si se sanctioneaza cu cate 10% fiecare user - parte

5. Studiu de caz.

Sa presupunem ca moderatorul x considera ca userul y a facut trolling si offtopic. Moderatorul aplica conform regulament 10% sanctiune dar userul y nu este multumit de moderare si cere lamuriri pe care le primeste de la moderator. Vazand situatia, userul z vine in ajutorul userului y si cere la randul sau socoteala moderatorului pentru decizia luata. Atunci, moderatorul are dreptul sa sanctioneze din nou userul y cu inca 10% (pe langa cei 10% initiali) si pe userul z cu 10% sub acuzatia de ""grup de presiune""

6. Raportarea calomnioasa a altui user (abuzarea constanta si repetata de functia report, fara un motiv real) se va sanctiona cu 10%.

Capitolul 9: REDUCEREA NIVELULUI DE AVERTIZARE SI PERIOADA DE INCERCARE

1. In cazul utilizatorilor al caror nivel de avertizare nu depaseste 20% si impotriva carora nu s-a dispus masura suspendarii, reducerea nivelului se va efectua progresiv, la implinirea a 30 de zile de la data aplicarii fiecarei sanctiuni in parte.

Studiu de caz:

Sa presupunem ca userul x are 20% avertizare si faci offtopic repetat. I se vor aplica 3 zile fara drept de postare urmand ca in 30 de zile de la sanctiune sa i se retraga cate 10% din avertizare

2. In cazul utilizatorilor impotriva carora s-a dispus pentru abateri regulamentare grave sanctiunea suspendarii, perioada de incercare este de 30 de zile de la data revenirii pe site. Pe durata acestui termen, nivelul va fi mentinut, iar dupa implinirea sa reducerea se va efectua gradual din 15 in 15 zile.

Studiu de caz:

Sa presupunem ca userul x are 0% si incepe sa injure sau sa jigneasca. Atunci moderatorul va aplica 30 de zile ban urmand ca, dupa revenire, userului ii va fi pastrata avertizarea de 10% timp de 60 de zile urmand ca ulterior sa-i fie scazut cate 10%.

3. Atingerea unui nivel de avertizare mai mare sau egal cu 30%, atrage de la sine o suspendare. Perioada de incercare va fi de 15 zile de la data revenirii pe site, urmand ca reducerea sa se efectueze ulterior din 15 in 15 zile.

Studiu de caz:

Sa presupunem ca userul x are 30% si face troll la greu, provoaca mereu, e nemultumit tot timpul etc,etc. In situatia data, moderatorul aplica sanctiunea cuvenita iar dupa ispasirea pedepsei, userului in cauza i se vor scadea cate 10% din 15 in 15 zile. Daca usrul x are ban 30 zile pentru troll repetat, primii 10% ii vor fi scazuti dupa 45 de zile de la sanctiunea data de catre moderator

Capitolul 10: DISPOZITII FINALE

1. Prezentul regulament poate fii completat si modificat ori de cate ori se considera necesar

2. Moderatorii raspund trimestrial in fata moderatorului sef care la randul lui raspunde in fata administratorilor fcsteaua.ro

Edited by choli

A. Definitia jignirilor

Se numeste jignire, afirmatia/iile unui user la adresa altuia cu apelative de genul: prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc.

B. Sanctiuni pt jigniri

2. Pentru jigniri repetate la adresa aceluiasi user in intervale de timp mai mici de 2 ore se dispune interzicerea dreptului de a posta pe o perioada de 3 zile indiferent daca userul care jigneste are 10% sau 0% avertizare

Si daca eu te fac pe tine prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc. la ora 2:13 si la ora 4:14 vin din nou si te fac prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc., ce sanctiune primesc? 10% sau 3 zile?

Te-am ales pe tine aleatoriu.

In primul rand va rog frumos sa stergeti acest text, sa il corectati si sa il publicati abia dupa ce au fost scoase toate greselile.

Daca acesta e regulamentul oficial al FCSteaua.ro, atunci trebuie sa fie scris si corect. Ne facem de rusine daca nu. Daca intra vreun caine aici si il citeste, toata dinamoprostia o sa creada ca suntem un site de analfabeti.

Poate ca acest text a fost scris in graba. Totusi, verbul a fi, de exemplu, e scris gresit de prea multe ori.

In al doilea rand nu inteleg partea cu "Grupul de presiune". Un utilizator nu poate pune presiune pe un moderator, pentru ca nu are nici o putere. Moderatorul are toata puterea si obligatia sa modereze corect.

Ce presiune ar putea sa puna un utilizator?!

Ah, ca se plange de avertizarea data pe nedrept? Pai, din moment ce vin mai multi oameni si spun ca avertizarea aia e data pe nedrept, poate ca asa si e. Nu vad de ce acesta ar fi un grup de presiune.

Din moment ce un om e vinovat si e sanctionat corect, nu vad de ce ar veni alt utilizator sa se bage pentru el.

Introducerea acestui punct in regulament mi se pare o portita de scapare in caz de abuzuri. La fel cum e si faptul ca un utilizator are voie sa depuna o singura plangere. Aceste masuri nu fac altceva decat sa ingradeasca libertatea de exprimare a oamenilor, sa bage pumnul in gura, daca vreti.

Orice moderator poate sa dea un avertisment pentru ca i se pare ca un utilizator discuta despre un subiect controversat, iar apoi il poate si bana, in cazul in care respectivul utilizator ii face o reclamatie la care e sustinut si de alti utilizatori si care modului i se pare trolling.

Regulamentul pare mai mult facut pentru a proteja moderatorii, nu pentru a face ordine pe site. De fapt, dupa noul regulament, moderatorii ma pot bana pentru aceasta postare, ca ei pot sa spuna ca fac trolling, offtopic, jignesc, injur, fac un grup de presiune, etc. E nevoie doar de o persoana care sa imi dea mie dreptate la ce am zis aici, iar mozii ma pot bana cat vor ei. Mie nu mi se pare prea corect acest aspect.

Nu am inteles si nu cred ca voi intelege de ce a fost scos fostul regulament. Poate ne lamuresc mozii si adminii. Ca eu chiar sunt curios de ce acel regulament nu a fost bun. Acolo erau acoperite chiar toate problemele, singurul punct prost, din punctul meu de vedere, fiind acel punct care spunea ca mozii au intotdeauna dreptate. Acest punct e corect doar daca moderatorii sunt roboti. Pentru ca oamenii sunt razbunatori, egoisti, urasc, etc. si nu te poti astepta de la ei sa faca intotdeauna ce e corect.

Propunerea mea: Readucerea pe site a vechiului regulament cu scoaterea punctului care spune ca moderatorii au intotdeauna dreptate.

Si daca eu te fac pe tine prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc. la ora 2:13 si la ora 4:14 vin din nou si te fac prost, fraier, dobitoc, capcaun, retard, esti intr-o ureche, sclav, oaie, cretin, analfabet, etc., ce sanctiune primesc? 10% sau 3 zile?

Te-am ales pe tine aleatoriu.

primesti 10%

In al doilea rand nu inteleg partea cu "Grupul de presiune". Un utilizator nu poate pune presiune pe un moderator, pentru ca nu are nici o putere. Moderatorul are toata puterea si obligatia sa modereze corect.

Ce presiune ar putea sa puna un utilizator?!

vezi presiunea pe care o faci in nemultumiri.

Se considera jignire orice denigrare sau discutie de rea credinta adusa de un user tuturor oamenilor care au adus glorie echipei Steaua Bucuresti indiferent ca sunt fosti jucatori, antrenori sau conducatori

Sper ca nimeni de pe acest site (sau macar dintre moderatori) nu considera ca ala de la Jilava si subalternul sau cu gura larga si limba catifelata au adus glorie echipei.

Sper ca nimeni de pe acest site (sau macar dintre moderatori) nu considera ca ala de la Jilava si subalternul sau cu gura larga si limba catifelata au adus glorie echipei.

In niciun caz. Acum ramane intrebarea, daca iti spui o parere despre omul din spatele legendei ?

Dau un exemplu : "Hagi mi se un caracter dubios" sau "Omul Anghel Iordanescu a facut manevre".

nicidecum, limbajul la adresa conducerii actuale nu va fi cenzurat decat in cazul unor injuraturi foarte grave :)

:steag_sah_mic:

In niciun caz. Acum ramane intrebarea, daca iti spui o parere despre omul din spatele legendei ?

Dau un exemplu : "Hagi mi se un caracter dubios" sau "Omul Anghel Iordanescu a facut manevre".

Atat timp cat nu sunt acuzatii frontale, jigniri, colomnii etc este foarte ok exprimarea ta.

nu ar fi in regula:

""Hagi este un caracter dubios"

terminati cu prostiile, asta e situl unui singur om care face si drege, in general pe ascuns... Azzido. Moderatorii sunt de fatada, regulamentule e asisderea, degeaba i se pare lui empyro(stiu ca nu mai e, dar el a exprimat ideea) ca o conversatie privata e sacra atata timp cat adminul e de alta parere. E o parere despre ce s-a vorbit deci nu cred ca ar trebui considerata trolling, ma rog faceti cum vreti.

vezi presiunea pe care o faci in nemultumiri.

Nu stiu ce presiune pot eu sa fac cand regulamentul zice clar ca nivelul trebuie scazut dupa fiecare 30 de zile dar tu nu mi-l scazi. Dupa cum am zis, regulamentul e interpretabil, deci gresit.

Din moment ce tu ai boala pe mine si nu vrei sa imi scazi nivelul de avertizare, desi asa spune regulamentul, doar pentru a ma putea bana mai mult, e usor sa spui ca eu fac presiuni si rezolvi totul. Imi bagi pumnul in gura, ma si banezi, te-ai razbunat. De tras nu te poate trage nimeni la raspundere pentru ca tu esti acoperit. Daca vine vreun utilizator si semnaleaza abuzul, il poti bana si pe el pe motiv de offtopic si trolling. Si tot asa. Regulamenul doar il protejeaza pe cel care comite abuzuri.

Si vezi ca un abuz e si refuzul de a scadea nivelul de avertizare.

Nu stiu ce presiune pot eu sa fac cand regulamentul zice clar ca nivelul trebuie scazut dupa fiecare 30 de zile dar tu nu mi-l scazi. Dupa cum am zis, regulamentul e interpretabil, deci gresit.

Din moment ce tu ai boala pe mine si nu vrei sa imi scazi nivelul de avertizare, desi asa spune regulamentul, doar pentru a ma putea bana mai mult, e usor sa spui ca eu fac presiuni si rezolvi totul. Imi bagi pumnul in gura, ma si banezi, te-ai razbunat. De tras nu te poate trage nimeni la raspundere pentru ca tu esti acoperit. Daca vine vreun utilizator si semnaleaza abuzul, il poti bana si pe el pe motiv de offtopic si trolling. Si tot asa. Regulamenul doar il protejeaza pe cel care comite abuzuri.

Si vezi ca un abuz e si refuzul de a scadea nivelul de avertizare.

ce nu e clar in aceasta propozitie?

""Daca pe parcursul a 30 de zile userul care a fost sanctionat nu mai comite alta abatere i se va scadea gradual din sanctiune""

daca se cace cum spui tu...atunci ce invataminte a tras userul respectiv? nici una!

face o boacana astazi, ii dau 10% si ban 30 de zile, iar peste 30 de zile cand ii trece banul se intoarce, ii scad procentul si el o ia de la capat...si uite asa ne jucam de-a prinselea. Pe logica ta, toronto ar trebui sa aibe 0%

Am explicat deja la nemultumiri. Asta tine de regulamentul nou, publicat azi de tine si care inca nu a fost aprobat de George Stan, singurul care poate da regulamente pe siteul lui.

Daca plangerea mea a fost facuta inainte sa apara acest nou regulament si am fost judecat dupa vechiul regulament, atunci folositi vechiul regulament in cazul asta.

Toronto nu ar trebui sa aiba 0. Toronto ar trebui banat permanent. Pentru ca, din cate am inteles, el a facut publice pe site datele private ale unui utilizator, amenintandu-l cu bataia si jignindu-l. Daca asta nu cere ban permanent, atunci eu nu stiu ce cere.

Si inca ceva:

1. Prezentul regulament poate fii completat si modificat ori de cate ori se considera necesar

Pai ori regulamentul e final, ori nu e regulament.

Daca tu iti lasi portita asta, ca sa poti adauga, cand vine vremea, noi paragrafe care sa scuze abuzurile, atunci lumea nu are cum sa il ia in serios.

Fa, frate, un regulament final, fara interpretari, clar si gata.

Am explicat deja la nemultumiri. Asta tine de regulamentul nou, publicat azi de tine si care inca nu a fost aprobat de George Stan, singurul care poate da regulamente pe siteul lui.

Daca plangerea mea a fost facuta inainte sa apara acest nou regulament si am fost judecat dupa vechiul regulament, atunci folositi vechiul regulament in cazul asta.

Toronto nu ar trebui sa aiba 0. Toronto ar trebui banat permanent. Pentru ca, din cate am inteles, el a facut publice pe site datele private ale unui utilizator, amenintandu-l cu bataia si jignindu-l. Daca asta nu cere ban permanent, atunci eu nu stiu ce cere.

Si inca ceva:

Pai ori regulamentul e final, ori nu e regulament.

Daca tu iti lasi portita asta, ca sa poti adauga, cand vine vremea, noi paragrafe care sa scuze abuzurile, atunci lumea nu are cum sa il ia in serios.

Fa, frate, un regulament final, fara interpretari, clar si gata.

orice lege se poate modifica, nici macar constitutia nu e intangibila

Aici vorbim de regulamentul unui site, nu de o consitutie, totusi.

Repet, vechiul regulament era foarte bun si ar fi fost perfect fara acea parte legata de moderatori. Ala a rezistat pe site ani intregi, fara sa fie modificat, fara nimic. De ce nu mai e bun acum?

Si daca tot il compari cu constitutia, de ce nu supui la vot acest nou regulament? Sa vedem cati utilizatori sunt de acord cu el si cati nu. Ca, daca mai multi utilizatori nu sunt de acord cu el, poate ar trebui schimbat.

Edited by Adrian

Aici vorbim de regulamentul unui site, nu de o consitutie, totusi.

Repet, vechiul regulament era foarte bun si ar fi fost perfect fara acea parte legata de moderatori. Ala a rezistat pe site ani intregi, fara sa fie modificat, fara nimic. De ce nu mai e bun acum?

Si daca tot il compari cu constitutia, de ce nu supui la vot acest nou regulament? Sa vedem cati utilizatori sunt de acord cu el si cati nu. Ca, daca mai multi utilizatori nu sunt de acord cu el, poate ar trebui schimbat.

nu ma intereseaza sa-ti placa tie. am permis comentarii din dorinta ca userii sa-si aduca contributii la acest regulament.

daca nu se vine cu ceva constructiv voi inchide dreptul de postare si voi considera ca acest regulament este foarte bun iar imediat dupa ce voi primi acceptul unuia dintre Admini va incepe sa fie aplicat.

Adrian vezi ce am scris mai sus, choli chiar nu arre vina, el nu le are cu moderarea dar incearca si pentru asta il respect...pestele de la cap se impute, nu de la coada, azzido face si drege pe aici, macar sa aiba bunul simt sa o spuna nu sa se dea lovit ca noi nu il vom suna la 3 dim sa ii spunem ca stim unde se plimba copilul

1.Nu am inteles(si nici nu s-a explicat) de ce redactorul sef face exceptie de la regula.Ce are in plus?

2.SUSPENDARE - "pentru recidiva banul creste exponential la alegerea moderatorului"!

Vi se pare corect?Mie nu!

Sa zicem ca Choli nu ma are la inima{desi el ma iubeste:)))},el nu mai urmeaza o linie trasata clar de catre regulament ci face asa cum ii dicteaza "oftica" de moment...ma arde cum vrea muschiul lui.

3.CLONA

Valabila si pentru clonatii super cunoscuti si prezenti pe site...si daca nu,de ce?

4.Cap.8-GRUP DE PRESIUNE

Aici ati glumit,pe bune!Deci daca eu consider ca un moderator a facut un abuz si ii iau partea(cum s-ar zice) sanctionatului,se pune ca presiune,fac parte dintr-un grup anume care nu are altceva de facut decat sa "preseze" echipa moderatoare.Hai ca-i buna!:))

"Aduc la cunostinta userilor fcsteaua.ro noul regulament valabil incepand cu duminica 29.09.2013 ora 22.

Va rog sa-l cititi si daca aveti intrebari va stau la dispozitie cu explicatii. Rog userii sa discute la subiect. Orice incercare de a duce discutia in alta parte se va sanctiona."

Mda,multam frumos pentru explicatii Choli!!!

Nu este inca in vigoare, in linii mari ne serveste noua ca idei diriguitoare, dar inca mai avem anumite lucruri de pus la punct.

Voi actualiza cu ultimele noutati. Si va vom anunta din timp, atunci cand va intra in vigoare.

Edited by Empyro

Nu este inca in vigoare, in linii mari ne serveste noua ca idei diriguitoare, dar inca mai avem anumite lucruri de pus la punct.

Voi actualiza cu ultimele noutati. Si va vom anunta din timp, atunci cand va intra in vigoare.

si ce mai avem sefu de pus la punct? ca le-am pus la punct acum vreo 2 seri pe skype...sau nu? ziceai ca modifici si adaugi tu in regulament ce am hotarat dar vad ca te-ai luat cu altceva si ai cam uitat...

Ce va mai place sa va jucati de-a parlamentarii pe internet...

Ce era neinregula cu vechiul regulament, cu exceptia faptului ca era tras la indigo de pe alt site? Recunosc ca nu m-am deranjat sa-l iau la pipaite...

Poate daca avea sfarcuri...

Ce era neinregula cu vechiul regulament, cu exceptia faptului ca era tras la indigo de pe alt site?

era depasit.

Sa combat constructiv ce?

Voi aveti impresia ca site-ul o duce prost pentru ca nu sunt destule reguli, comisii, departamente, moderatori, constitutii, prostitutii si mai stiu eu ce, cand problema pleaca fix de la club.

Ce s-a intamplat in ultimii ani la club ne-a impartit in cateva tabere care au ajuns sa se urasca intre ele, iar asta se reflecta aici - pentru ca lumea nu vrea sa posteze pe un forum unde nimeni nu se intelege cu nimeni (desi nu sunt de acord ca trebuie sa fim fortati sa ne intelegem, cum i-ar fi placut lui Tiberiu).

Eu am vazut forumuri mult mai haotice - asta insemnand offtopic, trolling, clone etc. - care o duc mult mai bine. Si forumurile astea au mai putini utilizatori inregistrati decat FCS. Problema principala, dupa cum am zis, nu este organizarea site-ului, ci lipsa intelegerii intre utilizatori (care, repet, nu poate fi rezolvata cu pumnul in gura i.e. prin reguli si moderatori).

Una peste alta, daca te deranjeaza ca mai dau din papagal din an in paste, ca baba la colt de gard, poti sa ma bagi frumos in lista de ignore.

Salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0