Sign in to follow this  
Followers 0
taxig

Taxi gratis - ne implicam si ajutam

5 posts in this topic

Salut ,

 

Proiectul pe care o sa vi-l prezint este unul umanitar.

 

TAXI GRATIS este un proiect altruist, care vine in ajutorul oamenilor fara posibilitati financiare. Oferim transport gratuit in Bucuresti, in caz de urgenta. Ajutam persoane cu deficiente locomotorii, varstnici care au probleme de sanatate, urgente medicale minore etc.

 

De ce gratis ?

... este normal sa va intrebati : De ce gratis? Aproape toate serviciile se platesc in lumea asta , dar pot exista insa si exceptii, iar noi suntem una din ele.

 

Acest serviciu este gratis deoarece vrem sa demonstram ca ne putem ajuta intre noi si fara recompense materiale, mai ales atunci cand persoanele ajutate au o situatie financiara precara. Desigur, nefiind sponsorizati de nimeni, costuri exista, dar sunt suportate integral de initiatorul proiectului, din propriile venituri. Taxi Gratis reprezinta pana la urma un gest benevol , pentru ajutorarea acelora care chiar au nevoie de un mijloc de transport gratuit.

 

Transportul este efectuat cu o masina personala, necolantata, neinscriptionata. Practic, nu suntem taximetristi, ci doar persoane fizice, care se implica personal in aceasta initiativa. In proiect s-au implicat doua persoane la inceput, dar acum, din pacate, a mai ramas una singura.

 

Chiar nu exista nici un cost pentru cei care vor beneficia de acest transport gratuit?

Absolut nici unul ! Transportul este 100% gratuit !

 

Pentru a raspunde unor intrebari ale vizitatorilor , am creat o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari :

 

http://taxigratis.ro/cum-functioneaza.html (va recomandam sa cititi aceasta pagina, va poate lamuri din multe puncte de vedere)

 

Nu dorim sa lezam pe nimeni cu aceste mesaje si nu dorim deloc un topic plin de flame-uri. Lucrurile prezentate sunt cat se poate de sincere si reale. Ne cerem scuze daca ofensam pe cineva.

 

Daca voi considerati ca aceasta initiativa merita apreciata, va suntem recunoscatori daca o distribuiti mai departe, prin orice mijloace posibile (facebook,link-uri etc.), merita sa fie cunoscuta.

 

URL :

 

- http://taxigratis.ro

- https://www.facebook.com/Taxi.Gratis.ro

 

Multumim pentru timpul acordat.

 

Exemple :

 

D-na Elena , bolnava de cancer ovarian :

 

dna-elena.jpg

 

 

Dna Gabriela , probleme locomotorii :

 

7SeN0hS.jpg

Edited by taxig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare persoana care apeleaza la ajutorul nostru traieste o drama. De multe ori, din pacate, o drama cumplita ..

Cu aprobarea lor, le vom povesti viata in cateva randuri si experienta prin care trecem noi atunci cand ii ajutam !

 

CITESTE AICI primul articol si spune-ti parerea : http://www.taxigratis.ro/drama-dnei-elena.html

 

Distribuie mai departe mesajul, merita sa fie auzit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca e cazul pentru troll'ing.

 

Nu imi place sa vad copii bolnavi, dar uneori viata e cruda. Am ajutat-o si pe Roxana, transportand-o pana la o clinica.

 

roxana.jpg

Edited by taxig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astazi am ajutat o doamna care sufera din pacate de vreo 10 afectiuni (mi-a aratat un raport medical..). Practic, este incapabila sa se miste normal, pielea sufera de imobilitate, este foarte rigida, iar pentru ca afectiunile dansei nu sunt gasite in nu stiu ce nomenclator medical, statul ii ofera doar 33 RON pe luna pensie de boala. Nu stiu cum se descurca ..

 

dna-maria.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut !

 

Cu toate că am avut si am din pacate probleme destul de grave cu masina (am gasit-o lovită nasol in parcare), am reusit macar temporar sa o pun pe picioare si să continui proiectul.

 

Continuand "povestea" proiectului, am avut placerea astazi să cunosc o persoană foarte speciala care chiar dacă este coplesită de probleme (medicale grave,financiare,de tot felul), continuă să lupte si se straduieste să-și traiască viata, chiar dacă duce un trai enorm de greu. Ea este dna Daniela, de profesie doctor , acum pensionată pe caz de boală (pe o sumă mizeră). De multe ori mă intreb ce aș face eu dacă m-aș afla in situatia oamenilor pe care-i ajut, dacă aș rezista... Am ramas foarte placut surprins de discutiile pe care le-am avut cu dansa si sper să o mai pot ajuta si in viitor.

 

dna-daniela.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0