Virgil

Steaua - Avantul Barsana 4-0 (1-0)

56 posts in this topic

Nu stiu daca ai observat ca e dinaintea meciului. E un crampei din traditia lor, pentru ei a fost o zi de sarbatoare. Si chiar daca au cantat asa tot meciul tot nu vad care e problema, decat forta Steaua sau pe ei pe mama lor prefer asta.

da, nici o problema. zona aia si oamenii de acolo (maramuresul) sunt parca din alta lume, am fost si am vazut. si o spun in sensul bun - al civilizatiei, bunului simt samd.

pentru mine un meci de fotbal inseamna altceva, atata tot.

de asta nici nu calc pe mall arena, cred.si de asta prefer tribunele italienesti celor din anglia sau spania (mai putin Liverpool cand canta "you`ll never walk alone")

e doar o alta mentalitate/conceptie despre fotbal...

Edited by Dj

daca privesti lucrurile asa, ai totala dreptate.

eu spuneam de o lume ideala. peluzele nostre, mai ales (cu mici excepti) sunt departe departe de fenomen, ,in ton cu fotbalul nostru in europa, in general.

Ca sa ajungem partial acolo, ne trebuie inapoi orasele in Liga 1, iar nu comunele ilfovene.

Arad, Timisoara, Pitesti, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Targu Mures, Bacau, etc. Apoi niste investitii minime in infrastructura. Stadionul din Ploiesti a fost un real succes, trag ca mustele si pe deasupra cumpara si multe materiale / articole de promovare a clubului, ajungand astfel cea mai colorata galerie din tara.

Daca maine Steaua ar avea stadion propriu nou, ai vedea pe el o atmosfera ca pe Westfalenstadion, incepand de la culori si terminand cu acustica...

Acelasi lucru valabil si la Craiova, Timisoara sau Arad.

Adevarat, dar vezi tu, persoanele potent finaciar(cu mici exceptii) se cam feresc de fotbal din cauza politicului si mizeriilor, plus ca daca ar fi sa o luam logic Steaua nici nu ar trebui sa plateasca chirie pe arena din Ghencea,nu inteleg de ce cei de la Ministerul Apararii nu fac cumva sa vand arena sau sa o concesioneze clubului pe o perioada mai lunga de ani, pe o anumita suma.

Acum ce spuneam mai devreme cu politicul(deci chiar nu poti sa-i vinzi lui g1g1 arena NU MERITA).

Sa speram ca acolo sus cineva imi va auzi rugaciunea,un stelist adevarat, cu capul pe umeri, potent financiar,apolitic, cu putina carte citita sa cumpere echipa de la GG si sa o transforme intradevar in echipa Romaniei, cu stadion cu tot,ca atat mai avem si noi cu ce sa ne mandrim ca suntem romani,din punct de vedere fotblistic.

Eu unul nu il vad pe Gigi ca ar cheltui e 100-150 milioane de euro sa construiasca un stadion modern,pe scehletul lui Ghencea.

Edited by Korado

De ce fotbalul este frumos chiar si din Liga a 4-a.

Foarte frumos, tot respectul pentru acei oameni.

Despre meci nu-ti poti da cu parerea, chiar a fost un antrenament pentru jucatorii Stelei.

Sper sa-i mai vedem pe Mitrita si pe Razvan Gradinaru la prima echipa. In special Gradinaru, a intrat bine in joc, mi-a placut.

Edited by Ros Albastru - Barbon33

Nu o mai dati cu Mitrita si Gradinaru ca astia sunt cei mai slabi dintre cei mai slabi. Ce era tanar si bun la Steaua s-a dus de mult. S-au dus la dinam0, la Hagi, la nu mai stiu care. Sau s-au lasat. La Steaua au ramas doar baietii aia care jucau pe pile si care erau atat de slabi incat nu ii doreau alte echipe.

Asta e adevarul. Daca v-a placut de Gradinaru, tineti minte macar ca au jucat cu o echipa de Liga a patra.

Steaua U19 a fost umilita in ultimul hal de echipa U19 a lui Schalke. Pe langa ca au fost batuti cu 3-0, au avut si un penalty ratat. Deci nemtii i-au strivit.

Cel care a ratat penaltyul a fost chiar Gradinaru.

Puteti sa ii multumiti puscariasului pentru aceste "performante". I-a intarit pe multi atunci cand a distrus centrul de copii si juniori al Stelei. Si nu ma luati ca a bagat el bani si ca centrul a crescut datorita lui. Ca nu e asa. Puneti mana si informati-va. El a inceput sa distruga centrul ala de cand a venit la echipa, de cand a pus la conducerea centrului tot felul de pile, nepoti, veri si rude. Remember Leo Strizu!

Steaua U19 a fost umilita in ultimul hal de echipa U19 a lui Schalke. Pe langa ca au fost batuti cu 3-0, au avut si un penalty ratat. Deci nemtii i-au strivit.

care Steaua u19? doar cu numele, cel putin jumatate din jucatori erau din academia lui Hagi.

legat de meci, a fost din nou confirmata "valoarea" incontestabila unor "mari sperante" din lot...Tatu si Costea.

Nu o mai dati cu Mitrita si Gradinaru ca astia sunt cei mai slabi dintre cei mai slabi. Ce era tanar si bun la Steaua s-a dus de mult. S-au dus la dinam0, la Hagi, la nu mai stiu care.

Mitrita si Gradinaru sunt la Hagi si tot lui Hagi o sa-i revina la sfarsitul sezonului. In primul am mare incredere.

Mi-a placut mult galeria lor. Mi-a placut si dirijoarea. O fata cu adevarat draguta.

Top comentari pe youtube la acest video

"Super adevarat,frate! Cu asa specatori ,as veni la fiecare meci!Astia-s ultrasi adevarati! Federatia ar trebui sa le plateasca drumul pana la Bucuresti sa fie prezenti in tribune la orice meci al nationalei.Va dati seama ce spectacol ar fi in tribune?!Ce "You will never walk alone","Roma ,Roma","Hala Madrid..Asta i imn frate! Eu unul, ca roman,ma regasesc in el! O zice un bucurestean! Macar in ritm!"

"Sincer chiar daca nu e nimic ultra' , as prefera asfel de echipe decat Astra,Viitorul sau Chiajna .mi-au dat lacrimile de mandrie si piciorul il bateam in ritmul melodiei :)) P.S. simpatica foc ''seful de galerie'' . Frumusica, simpla si mandra . respect morosanilor !"

PS : i-am dat replay de vreo 10-15 ori

Edited by gio_stgloria

Nu o mai dati cu Mitrita si Gradinaru ca astia sunt cei mai slabi dintre cei mai slabi. Ce era tanar si bun la Steaua s-a dus de mult. S-au dus la dinam0, la Hagi, la nu mai stiu care. Sau s-au lasat. La Steaua au ramas doar baietii aia care jucau pe pile si care erau atat de slabi incat nu ii doreau alte echipe.

Asta e adevarul. Daca v-a placut de Gradinaru, tineti minte macar ca au jucat cu o echipa de Liga a patra.

Cel care a ratat penaltyul a fost chiar Gradinaru.

Puteti sa ii multumiti puscariasului pentru aceste "performante". I-a intarit pe multi atunci cand a distrus centrul de copii si juniori al Stelei. Si nu ma luati ca a bagat el bani si ca centrul a crescut datorita lui. Ca nu e asa. Puneti mana si informati-va. El a inceput sa distruga centrul ala de cand a venit la echipa, de cand a pus la conducerea centrului tot felul de pile, nepoti, veri si rude. Remember Leo Strizu!

Iar incepi sa latri aiurea ?

Pana acum o luna de dimineata pana seara latrai ca jucatorii sunt neplatiti , ca ti se confesau tie in mod special ... si de-aia au castigat supercupa si s-au calificat in UCL ...

Referitor la juniori ... si la faptul ca ciobanul a distrus centrul ... care centru nu prea a produs nici un jucator de valoare ....

la Dinamo, crapid, petrolul, astra si celelate cluburi ... cine le-a distrus centrele de copii si juniori ... tot ciobanul ? Daca te uiti bine la loturile lor au foarte putini jucatori tineri romani de valoare ... deci centrele lor nu prea produc ... au lotul plin de africani si sudamericani oarecum tineri si slabuti ...

Tu crezi ca e usor sa gasesti talente si sa le slefuiesti sa scoti niste adevarati fotbalisti din pustii care vin la centrele de juniori ... Hagi care are cea mai cunoscuta academie si vinde ce produce pe nici macar 1kk euro ... vezi Iancu si baiatul ala vandut in Franta ...

De unde sa produci daca nu este talent si valoare ?!!! Si mai rau daca nu are cine sa lucreze cu copii....

Ciobanula inchis centrul ... si prefera sa vaneze si sa cumpere juniorii promitatori ... De-aia are Steaua lotul actual ... vezi Chiriches .... luat d ela Pandurii si vandut dupa 1 an de Steaua cu profit peste 7kk euro

Esti praf si vorbesti numai prostii.

Edited by ADRIAN0808

In cazul Stelei centrul n-a functionat nu pentu ca nu aveau baietii potential ci pentru ca n-a avut cine sa -i creasca. Becali si-a pus rude pe posturi de antrenori. Aici e problema.

Si stai linistit ca talent este cu carul in Romania dar nu stim si nici nu vrem sa profitam de el. Sarbii de ce pot, croatii de ce pot, rusii de ce pot, belgienii de ce pot ? Stai linistit ca la nivel de talent si baza de selectie suntem la nivelul astora, poate mai mare daca ne gandim ca suntem o tara saraca si sunt atatia copii necajiti care s-ar apuca de fotbal. Totul e sa-i stii sa-i cresti , sa-ti faci un nume in europa ca academie si pretul va creste garantat. Asta incearca Hagi si va reusi.

Iar incepi sa latri aiurea ?

Pana acum o luna de dimineata pana seara latrai ca jucatorii sunt neplatiti , ca ti se confesau tie in mod special ... si de-aia au castigat supercupa si s-au calificat in UCL ...

Referitor la juniori ... si la faptul ca ciobanul a distrus centrul ... care centru nu prea a produs nici un jucator de valoare ....

la Dinamo, crapid, petrolul, astra si celelate cluburi ... cine le-a distrus centrele de copii si juniori ... tot ciobanul ? Daca te uiti bine la loturile lor au foarte putini jucatori tineri romani de valoare ... deci centrele lor nu prea produc ... au lotul plin de africani si sudamericani oarecum tineri si slabuti ...

Tu crezi ca e usor sa gasesti talente si sa le slefuiesti sa scoti niste adevarati fotbalisti din pustii care vin la centrele de juniori ... Hagi care are cea mai cunoscuta academie si vinde ce produce pe nici macar 1kk euro ... vezi Iancu si baiatul ala vandut in Franta ...

De unde sa produci daca nu este talent si valoare ?!!! Si mai rau daca nu are cine sa lucreze cu copii....

Ciobanula inchis centrul ... si prefera sa vaneze si sa cumpere juniorii promitatori ... De-aia are Steaua lotul actual ... vezi Chiriches .... luat d ela Pandurii si vandut dupa 1 an de Steaua cu profit peste 7kk euro

Esti praf si vorbesti numai prostii.

Fara suparare, dar esti complet pe dinafara...

Mai intai, sa stii ca Adrian are dreptul de a posta ce vrea pe acest forum atata timp cat nu incalca regulile impuse de comunitate. Si-a expus o opinie pe care tu nu o sustii si ai sarit ca ars. Ce dracu', ma? Chiar e nevoie de scandal tot timpul?

Cum a zis si gio, talent exista in Romania. Asta pentru ca la noi se joaca peste tot fotbal de catre copii, la bloc, la scoala, pe teren etc. Imi permit sa spun ca suntem mult mai tehnici chiar decat englezii sau germanii.

Problema la noi nu este lipsa talentului, ci faptul ca nimeni nu e interesat de cresterea unor tineri jucatori. Romanul din vremurile de azi prefera "tunul" si nu investitia pe termen lung. Oricare conducator de club din Liga 1 ar alege jucatori straini pentru a castiga titlul in anul respectiv decat sa creasca tineri 3-4 ani ca apoi sa aiba parte de 7-8 ani de glorie. Cel mai bun exemplu este Barca. Uita-te cat de mult si cat de sus a ajuns acea generatie cu Pique, Iniesta, Messi, Pedro etc. Noi suntem nerabdatori si ne multumim cu putin, asta e adevarul.

@gio:

Din cate stiu, Gradinaru este jucatorul Stelei, nu al Viitorului.

In cazul Stelei centrul n-a functionat nu pentu ca nu aveau baietii potential ci pentru ca n-a avut cine sa -i creasca. Becali si-a pus rude pe posturi de antrenori. Aici e problema.

Si stai linistit ca talent este cu carul in Romania dar nu stim si nici nu vrem sa profitam de el. Sarbii de ce pot, croatii de ce pot, rusii de ce pot, belgienii de ce pot ? Stai linistit ca la nivel de talent si baza de selectie suntem la nivelul astora, poate mai mare daca ne gandim ca suntem o tara saraca si sunt atatia copii necajiti care s-ar apuca de fotbal. Totul e sa-i stii sa-i cresti , sa-ti faci un nume in europa ca academie si pretul va creste garantat. Asta incearca Hagi si va reusi.

Ai foarte mare dreptate . Talent ar fi ... dar nu are cine sa-l aduca pe calea cea buna ... asta e problema ... trebuie sa ai oameni specializati ca pedagogi in primul rand si apoi ca fotbalisti ..... Dar cum de marea majoritate a fotbalistilor romani retrasi s-au prins doar manelele si fitele ... nu avem de unde ...

Ciobanul nici atat nu are habar de vreun business ... nici el nici anturajul lui ... business-ul la ei este cumpara ieftin si vinde scump ... atat ii duce materia atat realizeaza .

Fimiu are 2,5 ani si incep sa-l duc sa vada copii de 9/10 ani care vin la antrenamente pe un teren sintetic pe langa zona unde locuim ... Si ce vad la antrenorii aia care se ocupa de ei ma crucesc , cum tipa si le explica o schema sau un exercitiu ... Tip si eu la fimiu , dar nu atunci cand incerc sa-l invat ceva ....

@rtj

Posibil sa fie al Stelei. dar unde l-au tinut pana acum ? De cat timp sta la Steaua fara sa joace ? Nu stiu daca intelege careva ce se intampla.

@rtj

Posibil sa fie al Stelei. dar unde l-au tinut pana acum ? De cat timp sta la Steaua fara sa joace ? Nu stiu daca intelege careva ce se intampla.

L-am vazut prima oara acum 2 ani, la un amical pe vremea lui Ilie Stan. L-am mai vazut si la un meci al nationalei la nu mai stiu ce categorie. Nu e extraordinar tipu' si imi pare cam colorat.. Oricum, aveam un tovaras care prinsese un trial la Steaua la juniori acum cativa ani. Omu' era cam certat cu scoala dar imi povestea ca pe langa astia, el era un fel de Einstein, deci iti dai seama. Erau repetenti, nu treceau pe la scoala.. Ca sa comparam, citisem undeva ca la Hagi e musai sa participi la ore, altfel esti dat afara. Si nu primesti scutiri din alea cand vrea muschiul tau. De aia ne-au dat cu terenul in cap cand ne-au prins anul trecut in finala cupei.

@rtj

Despre Razvan Gradinaru ...

Nascut la Zimnicea pe 23 august 1995 intr-o familie modesta.

A venit in Bucuresti si a fost selectat la un trial la Dinamo.

Apoi s-a transferat la Steaua pentru ca i-au oferit conditii mai bune in cadrul Academiei ...

Cititi mai multe aici ... http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/povestea-u...cea-374830.html

care Steaua u19? doar cu numele, cel putin jumatate din jucatori erau din academia lui Hagi.

Asta e alta umilinta, zic eu.

Adrian0808

Eu zic in continuare ca jucatorii sunt neplatiti. Si uite ca am dreptate. Chiriches nu a luat un banut. Bourceanu nu vrea sa semneze prelungirea pentru ca nu a luat un banut. Latovlevici si Tatarusanu nu mai joaca nimic acum ca s-au calificat in CL, pentru ca nu au luat un banut.

Nu stiu ce alte dovezi ai nevoie, sincer. Daca vrei sa intelegi, bine. Daca nu, asta e.

Sigur, sunt anumiti jucatori care isi iau banii, ca Tanase sau Adi Cristea, adica pilosii. Adica aia care mai si cotizeaza la antrenor, manager sau impresarita. Cred ca intelegi ce vreau sa spun. De aia intra Tatu,Cristea sau Piovacari in absolut fiecare meci. Pentru ca ei sunt platiti si in functie de cat joaca, primesc prime pentru asta, prime pe care le impart cu cine trebuie.

In momentul de fata Steaua pierde bani pe 2 cai:

1. Puscariasul

2. Managerul si impresara.

Cat despre copii si juniori, te asigur ca nu stii mai bine decat mine cum sta treaba acolo.

Nu ma intereseaza din ce familie modesta provine Gradinaru. Eu unul nu am incredere in el si sunt gata sa pun pariu ca nu ajunge fotbalist. Tot ce a avut Steaua mai bun, a fost dat afara.

Cea mai buna generatie de juniori din ultimii 10 ani a fost generatia lui Lazar si Rusu.

Astia au castigat tot ce se putea castiga la nivel de juniori, apoi au facut meciuri bune la Steaua 2, au promovat in B, s-au descurcat si acolo. Nu au primit insa nici o sansa. Acum joaca la Hagi si nu s-au facut de rusine anul trecut. Anul asta se pare ca e mai greu. Asta este. Mi se pare oricum ca doar Lazar e titular.

Centrul ala a produs juniori buni, dar nu au primit nici o sansa. Au fost aruncati ca niste masele stricate. Si ca sa stii si tu, de multe ori selectia se facea pe pile si la juniori. Daca au ajuns anumiti tineri talentati sa se piarda, e si pentru ca antrenorii lor si-au batut joc de ei, tinandu-i pe banca si bagand in teren tot felul de panarame care plateau sau ale caror mame mai faceau cate un sex oral prin vestiare. Da, da! Chiar daca suna socant, treburile astea se intamplau la centrul de copii si juniori.

Cei care urmareau meciurile Stelei II, isi amintesc cum a fost indepartat Ionut Mihai de la echipa doar pentru a-i face loc unui dobitoc ca Stegaru, cea mai mare panarama de fundas care a trecut vreodata pe la o echipa din Europa.

Adrian0808, eu nu am nici o treaba ca tu ma injuri. Asta vrei, asta faci. Dar mai hai si cu lectia invatata cand vorbesti cu mine. Ca eu nu ma prezint nepregatit la nici o discutie.

Te invit sa intri aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...hive/domain/143

Aproape toate articolele de acolo sunt scrise de mine. Iti zic si acum ce echipa avea Steaua II in cel mai bun sezon din Liga 2, pentru ca m-am interesat si pentru ca ma interesez si acum de ce se intampla la tineretul Stelei. Hai sa lasam jignirile si sa discutam si cu argumente, se poate?

p.s. Ia fiti atenti aici:

https://www.facebook.com/gradinaru.augustin?fref=ts

Oare cate familii modeste isi permit sa cumpere aifoane?

Eu nu ii doresc raul baiatului. Ii doresc chiar binele, ii doresc sa ajunga mare fotbalist. Din pacate, nu cred ca poate mai mult de o Chiajna. Vom vedea in 2-3 ani.

Edited by Adrian

Hai ma nene...cine are impresia ca d'alde putoi d'astia ca Gradinaru or sa ajunga fotbalisti e naiv. Asta nici macar la categoria "s-a nascut talent, a murit speranta" nu e. Mare rusine ca un club de talia Stelei sa nu aiba un centru de copii si juniori puternic. Daca mafiotii astia de la FRF & LPF ar impune ca toate cluburile din Liga1 sa aiba academii de juniori altfel ar sta treaba cu fotbalul nostru. Ar fi imposibil din cateva sute de copii cati ar fi intr-o generatie sa nu iasa 4-5 fotbalisti buni.

Edited by Arsenal1886Steaua1947

Ai tinde sa-i dai dreptate dar ... NU!

La dinam0 au iesit jucatori pe banda rulanta, oameni ca marica, mitea sau radu Stefan. Au facut senzatie umflati de anumiti impresari si ajutati de faptul ca dinam0 cumpara toate meciurile dar s-au facut de rahat in cele din urma.

Cel mai nou exemplu e Marica. Acest monument fotbalistic, care a impresionat pana dincolo de lacrimi fotbalul german, nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca. Desi e liber de contract.

Astia au fost niste fotbalisti falsi. Asa cum va vedea lumea ca sunt si Tucudean si Alexe. Scuze, la tucudean s-a vazut deja. Chiar, va mai aduceti aminte de Raphael Stanescu? :)) Ce bine am ras!

Craiova - Promovare in masa, foarte multi jucatori umflati cu ajutorul lui Piturca. Silviu Lung jr, Gaman, petardache, ce-au facut astia? N-au facut nimic. S-a dus vremea cand Craiova scotea jucatori.

Intr-adevar Lung Jr. e un portar ok pentru Romania. Dar restul marilor vedete? PUF!

Arges - Aici e ceva, dar nu e. Nu scoala de fotbal a argesului scoate marile talente. Ci scolile private din jur. De exemplu scoala de fotbal Nicolae Dobrin. Asta e treaba cam peste tot prin tara. Aceste scoli scot fotbalisti, nu cluburile. Pentru ca cluburile isi cam bat joc.

Chiriches de exemplu a facut junioratul la Ardealul Cluj Napoca. El e din Bacau. E ceva distanta, nu?

N-a jucat la juniorii bacaului, nici la juniorii lu' U. De la Ardealu' s-a dus la Benfica. Acolo s-a rupt si s-a intors la Inter Curtea de Arges. Si restu' cunoasteti.

In Romania exista talente dar pot realiza ceva doar daca ajung la scoli private, unde pilele nu prea au loc. Ca in rest e vai si amar de ei. Aia talentati n-au loc sa joace de aia slabi. Si asa se pierd.

Daca Steaua promova incet, incet, cate un fotbalist de la Steaua II, un Lazar, un Rusu, un Bejan sau Mustata, acum nu se mai plangea ca n-are mijlocas central, fundas dreapta sau atacant. Macar cate o rezerva solida avea pentru fiecare post. Da' nu s-a vrut. A intrat Rusu un meci, n-a dat gol, AFARA! A intrat Filip un meci ca fundas stanga, n-a fost Roberto Carlos, AFARA! A intrat Cezar Lungu si a luat un gol, AFARA! Cum sa faci treaba in conditiile astea?

p.s. Cei care cred ca dinam0 avea nu stiu ce echipa plina de talente, sa isi aminteasca ca Steaua II ii cam batea pe unde ii prinde in Liga secunda. Sigur, i-au batut si cainii o data cu 4-0 in Liga a treia. Da' la caini jucau Liviu Ganea si Lemnaru si multi oameni de peste 20 de ani atunci. Pe cand la Steaua II erau doar pusti, majoritatea sub 18!

Edited by Adrian

Empyro are perfecta dreptate!

Cu talentul te nasti, nu il dobandesti prin scoli. Acolo doar il cizelezi, cultivi si ii dai valoare.

Pitestiul a avut noroc ca s-a nascut si a ramas acolo Dobrin, cum Constanta nu a beneficiat ca acolo s-a nascut si s-a format, la copii si juniori, Hagi.

Lazar, Rusu, Bejan etc. nu au rupt gura targului nici la Steaua II, nici dupa ce au plecat de la Steaua la Viitorul. De fapt niciunul de la Steaua II. Nici macar Messi de Ghencea, Florentin Matei, care a batut toata Europa sa-si puna in valoare talentul. Nimic.

Nimeni din Academia Steaua desfiintata un 2011 si transferata la Hagi si din Steaua II nu a performat inca pe undeva. E dovada clara ca erau doar sperante fara o valoare deosebita si ca nu doar managementul de la Steaua a fost deficitar. Si lipsa lor de valoare. Copii aia, fie nu au avut, fie nu au vrut si nici nu vor.

Steaua iti creste cota, dar nu-ti pune in traista daca nu ai ce.

Exemple pozitive sunt Rusescu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Szukala, Gardos, Kapetanos etc. care au explodat la Steaua, valoric si cota. Tata, Rusescu, Gardos, Popa, Lato, Kape, Szukala etc. au ajuns de la Steaua la nationale.

"Steaua i-a indeplinit visul! Szukala a fost convocat la nationala Poloniei pentru meciurile cu Ucraina si Anglia"

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...anglia-11409096

Rusu are deja 23 de ani. Inca mai asteptam sa rupa gura targului si sa-si demonstreze valoarea. Rusescu la 23 de ani marca 13 goluri in Liga 1.

De ce sa n-o spunem p'aia dreapta, astia de la Dinamo au scos jucatori. Si in foarte mare parte e meritul lor pentru ca i-au promovat la prima echipa in lipsa fondurilor de transferuri. Buni , rai , asa cum au fost le-au dat meicuri in picioare in prima Liga. Sunt jucatori importanti care ar fi reusit si fara impresari cum ar fi Marica, Marius Niculae sau Radu Stefan. Bun, probabil ca o sa spuneti ca n-au facut fata afara dar nu poti sa spui ca in tara ar avea probleme. Apoi din ce stiu Radu Stefan joaca titular la Lazio.

Marica a semnat cu Getafe.