Posted October 2, 2013 · Report post Este clar prostul management, lipsa investitiilor este reflexia in oglinda a tarii de rahat in care traim! Tara nu e de vina ca a intrat in proces de distrugere imediat dupa 23 august 1945. Inainte sa arunci cu vorbe de astea sprea tar aasta pentru care au murit milioane de romani dealungul timpului, intreaba-te cum a ajuns tara asa. Legat de asa numita echipa Steaua, totul la ciupeala rezultate pe masura. Vinovati? Toti din jurul alauia de la bulau impreuna cu acolitii lui care nu fac decat sa capuseze clubul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2013 · Report post Bah...Popa nu e spectator la nici un meci, are rolul lui extrem de important....acela de a nu ne lasa sa il uitam pe Banel. Important este ca avem proiecte, e foarte important. Exista o echipa unde s-ar adapta perfect, dar nu-i spun numele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2013 · Report post Choli, nici daca n-ar fi plecat cei 2 jucatori tot nu cred ca le-am fi putut pune probleme londonezilor. In 2006 din echipa "UEFAntastica", n-a plecat niciun titular si tot au maturat Real si Lyon cu noi. Desigur, probabil daca ar fi ramas cei 2 (Chiri si Ruse) am fi avut o sansa sa scoatem un scor de proportii mai mici. Daca mai faceam si niste investitii, poate reuseam un egal. Si cand zic investitii ma refer la titulari, iar nu rezerve : mijlocas de constructie autentic - nr. 10 (Pintilii si Bourceanu nu au acest profil), un fundas dreapta bun, un jucator de banda (Kosecki, Iorga, etc.), un varf autentic si un fundas central (aveam doar 3 : Gardos, Szukala si Chiriches - pe Bratu nu-l socotesc, fiindca el nu e fotbalist). Eu l-as fi cumparat in secunda doi pe acel Kosecki de la Legia. Per total distractia asta ar fi costat circa 7-8 mil., parerea mea. am fi avut alta atitudine si exprimare in teren! nu ar fi intrat ca mieii la taiere si ar fi jucat fotbal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2013 · Report post Am ales sa postez acum pentru ca suntem in ziua 2 a meciurilor din UCL(miercuri). Exact ceea ce am spus mai sus,poate voi nu realizati ceea ce a creat Reghe la Steaua,dar uitandu-ma la Manchester City vs Bayern (min 65) 0-3, va rog sa-mi spuneti cei care aveti pretenii de la aceasta echipa sa se califice in primavara UCL,CUM ?? Manchester City care a investit cate sute de milioane de EURO in club,stadion,jucatori,antrenor este la randul ei demontata acasa de o noua super-putere a fotbalului European. Va rog ca fiecare dintre voi sa reflecte putin la ce nivel a ajuns Steaua si apoi sa comenteze despre calificare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post Korado, noi suntem Steaua si nu ne intereseaza. OK? Noi cei care de la Buresbista incoace, dai si lupta numai prin sampions lig, cu granzii, pe care ii tocam ca pe turci la Rovina, in mlastina si nisipurile din Ghencea. An de an numai grupe, finale si semi finale de CL am mirosit! Cum sa vina, frate, descultii astia de Chelsea sa ne dea 4 boabe acasa ? E de doliu national! Dat foc la Jilava, Reghe tras pe roata, MM tras in teapa si jucatorii rastagniti la gurile de metrou! Fiat lux! Daca din banii de la CL, care vin abia la anul, puscariasul nu-i baga in buzunar, ci cumpara un fundas de 24 mil, cat au dat sarantocii de englezi pe Schurrle, nu mai aveam nicio problema pe dreapta. Intelegi? O aveam pe stanga. ) Jocking! Ai perfecta dreptate si sunt de acord 100% cu tine ce ai scris la comm [#136]! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post Am ales sa postez acum pentru ca suntem in ziua 2 a meciurilor din UCL(miercuri). Exact ceea ce am spus mai sus,poate voi nu realizati ceea ce a creat Reghe la Steaua,dar uitandu-ma la Manchester City vs Bayern (min 65) 0-3, va rog sa-mi spuneti cei care aveti pretenii de la aceasta echipa sa se califice in primavara UCL,CUM ?? Manchester City care a investit cate sute de milioane de EURO in club,stadion,jucatori,antrenor este la randul ei demontata acasa de o noua super-putere a fotbalului European. Va rog ca fiecare dintre voi sa reflecte putin la ce nivel a ajuns Steaua si apoi sa comenteze despre calificare. Realizez ce a creat Reghe si mai ales Neubert.Ceea ce ma deranjeaza pe mine este atitudinea si declaratiile personajelor care se invart in jurul echipei:Meme,Ciobanu chiar si Reghe,dar mai ales presa sportiva din Romania care demonstreaza inca o data ca habar nu are football penduland intre doua extreme:entuziasmul si sperantele la primvara europeana dupa extragerea grupelor,respectiv critica exagerata dupa cele doua meciuri cu Schalke 04 si Chelsea. Cred ca trebuie sa intelegem ca football-ul modern a devenit o afacere,investesti mai mult ai propabilitatea mai mare sa faci performante.Cu jucatori liberi de contract sau cumparati pe maxim 1 milion de euro si salarii de 120k/an poti sa speri la cel mult primavara in Europa League. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post Eu unul stii cumva vad echipele astea ale petro-dolarilor? niste echipe de tranzitie care investesc pe moment, castiga pe moment iar cand petro-dolari vor pleca si nu vor mai dori sa investeasca dispare si cea mai mica farama de dorinta de a se face performnata, vor cadea inapoi in obscuritate, marii jucatori vor pleca pe cand un club construit pe principii solide, cu suporteri adevarati care sunt constienti de forma maxima care o pot atinge sub acesta conducere/sub acesti jucatori sa fie un moment de fericire. Nu stiu cum realizati voi ceea ce se intampla in Europa la nivelul echipelor de club din orasee mari, sunt preluate de asa zise companii din Qatar sau din Arabia, bani care distrug ceea ce insemna odata fotbalul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post .....(1) niste echipe de tranzitie care investesc pe moment, castiga pe moment iar cand petro-dolari vor pleca si nu vor mai dori sa investeasca dispare si cea mai mica farama de dorinta de a se face performnata, vor cadea inapoi in obscuritate, marii jucatori vor pleca.......(2) pe cand un club construit pe principii solide, cu suporteri adevarati care sunt constienti de forma maxima care o pot atinge sub acesta conducere/sub acesti jucatori sa fie un moment de fericire. (1)Poate ca vor cadea inapoi in obscuritate,dar macar nu traiesc mereu in ea! (2)Nu stiu zau,tinand cont de comparatia facuta,la care club construit pe principii solide faci referire! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post (1)Poate ca vor cadea inapoi in obscuritate,dar macar nu traiesc mereu in ea! (2)Nu stiu zau,tinand cont de comparatia facuta,la care club construit pe principii solide faci referire! De asta sunt si eu curios. Poate Dortmund care s-a ridicat dupa cativa ani fara nici o performanta. Sau Ajax, dar ei nu au mai facut mare lucru in Europa, au fost chiar eliminati de Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 · Report post @Instigator Faceam o trimitere directa la Steaua,club construit pe principii solide.)....si asta pentru ca el facea comparatie intre Steaua si Manchester City,amandoua pierzand meciurile din CL.Si cum echipele cu petro-dolari nu o duc prea mult(Manchester C.) ce club mai ramanea construit pe baze solide? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 (edited) · Report post (1)Poate ca vor cadea inapoi in obscuritate,dar macar nu traiesc mereu in ea! (2)Nu stiu zau,tinand cont de comparatia facuta,la care club construit pe principii solide faci referire! (2) Hajduk Split, OFK Belgrad. (1) Vreau sa mai citesti odata postul sa vezi la ce se refara,dar in principou am sa-ti explic eu: nu poti sa ceri performanta fara sa ai constanta in aceasta competitie(Steaua nu este echipa gen Borrusia)chstia era doar sa-ti fac comparatie ca, chiar daca vine cineva care investeste sute de milioane de euro este o probabilitate destul de mare sa nu faci performanta,asta intr-un an in care Manchester City a fost intr-o grupa cu Real Madrid,Ajax si Borrusia. Ulterior noi am jucat cu Ajax si le-am distus sperantele cu un superb 2-0. (1) echipele care le-am enumerat mai sus sunt inca echipe care inca apartin oamenilor desi nu au performantele lui Real Madrid,Machester Untd,Barcelona adica oamenii din orasele respective se duc la meci tocmai pentru asta. Probabil avem alte viziuni despre clubul asta si despre adevaratul sens la ceea ce inseamna Steaua si pot chiar sa fac si un scurt pariu ca in ultimul an nu prea ai calcat prin Ghencea si doar pe la Mall Arena (daca gresesc iarta-ma). Edited October 3, 2013 by Korado Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2013 · Report post oameni buni, va place ce "echipa" ati ajuns sa sustineti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2013 · Report post oameni buni, va place ce "echipa" ati ajuns sa sustineti? Esti liber sa-ti indeplinesti visul si sa tii cu Chindia Targoviste. Sau expresia "la bine si la rau" e doar asa, la misto? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2013 · Report post nu, nu e vorba de rezultate... in ultimii ani, echipa asta de fotbal a avut rezultate bunicele. Deci nu, nu e vorba de rezultate, ci mult, mult mai mult de-atat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2013 · Report post nu, nu e vorba de rezultate... in ultimii ani, echipa asta de fotbal a avut rezultate bunicele. Deci nu, nu e vorba de rezultate, ci mult, mult mai mult de-atat. Cum ar fi ? sa nu-mi spui ca tie frica de rerogradare Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2013 · Report post imagine, bun simt, 7 ani de acasa, profesionalism, respect... chestii d'astea Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post oameni buni, va place ce "echipa" ati ajuns sa sustineti? eu sustin echipa asta din momentul in care spermatozoidul lu'tata a fecundat ovulul lu'mama. este in adn-ul meu si nu am ce face, se transmite din generatie in alta. In schimb aceasta intrebare suna cam retoric? de ce am impresia ca tie insati ti-ai pus intrebarea asta? decat ""stelisti"" ca voi, mai bine lipsa.... Auzi, redactor pe fcsteaua.ro sa intrebe asa ceva!?!!? mai bine am mai scrie si noi ceva...ORIGINAL Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post ok, atunci va meritati "echipa" (cu ghilmelele de rigoare) asta cu tot ce prespune ea: lipsa de educatie, scandaluri, coruptie, mafia pumnului in gura, etc. E super ca altii sa-ti tarasca echipa prin noroi si tu sa asisti impasibil, nu? Da pot fi redactor si in acelasi timp nu pot fi ocmplice la masacrarea Stelei... Cine are ochi, sa vada. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post ok, atunci va meritati "echipa" (cu ghilmelele de rigoare) asta cu tot ce prespune ea: lipsa de educatie, scandaluri, coruptie, mafia pumnului in gura, etc. E super ca altii sa-ti tarasca echipa prin noroi si tu sa asisti impasibil, nu? Da pot fi redactor si in acelasi timp nu pot fi ocmplice la masacrarea Stelei... Cine are ochi, sa vada. Dar Barcelona ca apierdut cu 0-3 si 0-4 la BAYERN ... cum ar fi ... Si Barcelona are super club, super echipa, super salarii, super sponsor, super traditie, super scoala de fotbal si super valoare..... Si Barcelona are scandaluri : - vezi Messi cu neplata taxelor catre fisc. - vezi declaratiile lui Ibrahimovici ca a fost mai mult sau mai putin persecutat de Guardiola si Messi. - vezi tradarea lui Figo - vezi scandalurile cu presedintele clubului Rosel - vezi neprelungirea contractului lui Abidal - vezi scandalul cu "CATALONIA is not SPAIN " - vezi plecarea la vara a portarului Valdez - vezi problema antrenorilor Guardiola, Tito, Martinez ... - vezi altele pe care nu le stiu eu dar sigur exista ... Tu puyol gata .... de maine ai pleca sa fii fanul lui RM daca ar fi asa .... mandria ta ar fi super ranita din cauza scandalurilor astora ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 (edited) · Report post Dar Barcelona ca apierdut cu 0-3 si 0-4 la BAYERN ... cum ar fi ... Si Barcelona are super club, super echipa, super salarii, super sponsor, super traditie, super scoala de fotbal si super valoare..... Si Barcelona are scandaluri : - vezi Messi cu neplata taxelor catre fisc. - vezi declaratiile lui Ibrahimovici ca a fost mai mult sau mai putin persecutat de Guardiola si Messi. - vezi tradarea lui Figo - vezi scandalurile cu presedintele clubului Rosel - vezi neprelungirea contractului lui Abidal - vezi scandalul cu "CATALONIA is not SPAIN " - vezi plecarea la vara a portarului Valdez - vezi problema antrenorilor Guardiola, Tito, Martinez ... - vezi altele pe care nu le stiu eu dar sigur exista ... Tu puyol gata .... de maine ai pleca sa fii fanul lui RM daca ar fi asa .... mandria ta ar fi super ranita din cauza scandalurilor astora ... Desi Barcelona imi place aproape la fel de mult ca Dinamo , trebuie sa te contrazic. Patronul lor nu este un cioban puscarias needucat cu maxim 3 neuroni. In conducerea lor nu exista oameni de genul M.i.M.i care sa trimita badigarzii peste suporteri sau reporterite. Conducerea lor nu injura gloriile, nici pe Figo nu cred ca l-au injurat. Dupa cum ai spus acolo majoritatea ''scandalurilor'' se invart in jurul jucatorilor si antrenorilor. Conducerea nu are nicio treaba. Drept urmare, care este logica comentariului tau? Edited October 5, 2013 by iNsTiGaToR Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 (edited) · Report post Dumnezeule, alea numesti tu scandaluri? "scandal" numesti tu faptul ca viitorul lui Valdes la Barça e incert? Moama, ce scandal. Sper sa nu se lase cu bataie. oameni buni, voi nu ati auzit niciodata de concepte gen protest ori boicot? Pana nu demult, multi o ardeau asa... Cu ideile astea zici ca am ajuns de pe Marte dupa reactiile unora de pe aici. Edited October 5, 2013 by puyol Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post Trebuie sa intelegeti ca, plecarea lui Valdez de la Barcelona este un scandal pentru ca astea sunt scandalurile la un club profesionist de fotbal, voi din cauza problemelor create de actuala conducere a Stelei sunteti obisnuiti numai cu lucuri necivilizate(cum ar fi lovierea unui suporter sau problema legendelor care au scris istorie pentru Steaua). Imi pare rau, dar unii dintre noi aici pe forum incercam sa explicam unor alti useri despre ceea ce a ajuns Steaua Bucuresti in momentul de fata ( scandaluri cu valize,probleme de la UEFA in carea fost implicata Steaua,depunctare) si speram ca, candva "POATE" o sa inteleti, fotbalul a fost altfel pentru Steaua inte-un trecut nu prea departat. S-a incercat de-a lungul timpului diverse metode de "aruncare","izgonire","injurare","huiduire" a actualei conducere cu un PROTEST masiv insa din pacate si MAREA PROBELMA este ca nu am fost organizati la nivel de suporteri(probabil de asta nu a tinut protestul) iar cei care sunt la conducere nu-si vad decat propiul interes(BANII). Referitorl ca motivele enumerate mai sus de colegul meu, la Steaua inca se mai face fotbal intr-un sistem semi-profesionis daca chiar ceva mai bun ca la amatori si zic asta pe toata ierarhia stelista de la conducere pana la suporteri si manager! Prin urmare trebuie sa avem coloana verebrala atunci cand castigam meciuri importante si mai presus de atat sa avem coloana vertebrala atunci cand le pierdem intr-o maniera categorica! CAMPIONII Romaniei SUNTEN NOI! Steaua Bucuresti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post oameni buni, voi nu ati auzit niciodata de concepte gen protest ori boicot? Nu. Trebuie sa emigrez in Spania la capsuni ca sa-mi revitalizez conceptele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post Daca voi traiti cu impresia ca protest/boicot/pus bannere pe gardurile locuintelor merge in diferendul care il avem cu conducerea clubului ( cioban, MM si ceilalti) va inselati ... Daca voi vreti sa fiti egali cu aia care fac proteste pentru apararea teritoriului cotofanei chele, sau cu salvati cainii maidanezi sau cu protejati pinul negru .... nu aveti decat . Ce va intereseaza pe voi sunt doar scandalurile si injuraturile .... ca suporterul X il injura de morti o repriza intreaga pe Dica nu v-a pasat si nimeni nu a luat atitudine ... a trebuit sa vina MM si sa-i inchida aluia botul ... fapta oribila si mai de pe la stana asa , e drept ... Acum urlati de mama focului cu MM bate , injura si omoara suporterii / reporterii / gloriile etc ... De parca nu stiti vorba aia ca cine se aseamana se aduna .... suporterul care injura pe Dica s-a asemanat si adunat cu MM ... aceleasi apucaturi aceleasi caractere .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2013 · Report post Nu. Trebuie sa emigrez in Spania la capsuni ca sa-mi revitalizez conceptele. chiar trebuie sa fie personala treaba? Inaptitudinea asta... Da Adrian, doar scandalurile si jignirile le vad in sanul conducerii echipei actuale, in loc sa vad si partile frumoase, nu? Share this post Link to post Share on other sites