Posted September 30, 2013 · Report post Vom fi arbitrati de un spaniol sa speram ca nu va fi ca cel de la meciul cu Timisoara Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2013 (edited) · Report post Daca ar fi sa ma avant in a da pronosticuri, as zice un 2-1 sau 2-0 pentru Chelsea. Steaua nu mai este echipa slaba din epoca post-Boro care era calcata in picioare de Real sau OL acasa, dar nici nu poate pune probleme unei echipe antrenate de J. Mourinho (care intamplator este Chelsea, un sac de bani transpus in 11 jucatori pe teren). Atunci cand transferurile tale insumeaza aproximativ 2 milioane de Euro, nu poti emite pretentii prea mari in C1. Consider ca un loc 3 in grupa ar fi onorabil. Edited September 30, 2013 by SuperstaR18 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2013 · Report post Sa speram la ce e mai bun si sa ne pregatim pentru ce e mai rau. Cam asta ar trebui sa se intample acum la Steaua. Nu avem mari sanse impotriva echipei care a castigat doua trofee europene in 2 ani. Totusi echipa asta in istoria ei a mai facut surprize. Pana la urma..ca sa obtinem ceva de la meciul asta trebuie sa si credem in acel "ceva". Eu cred ca maine seara Chelsea nu bate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2013 · Report post Sa speram la ce e mai bun si sa ne pregatim pentru ce e mai rau. Cam asta ar trebui sa se intample acum la Steaua. Nu avem mari sanse impotriva echipei care a castigat doua trofee europene in 2 ani. Totusi echipa asta in istoria ei a mai facut surprize. Pana la urma..ca sa obtinem ceva de la meciul asta trebuie sa si credem in acel "ceva". Eu cred ca maine seara Chelsea nu bate. Daca simti un pic de inspiratie de "dincolo", spune-mi si mie ca maine pun la pariuri si de obicei nu pun pe meciurile echipei mele de suflet, ca sunt prea subiectiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 (edited) · Report post Sper sa nu fie un dezastru meciul acesta. Anul trecut cand i-am infrant acasa aveam o echipa care pasa in viteza, din prima. In prezent jocul s-a degradat, adevenit lent si oarecum previzibil. Nu-i mai avem pe Chiriches, pe Chipciu si nici pe Rusescu. E o mica-mare diferenta. In plus Reghe recunoaste ca sunt mai buni la toate capitolele. De ce oare? Se acopera in caz de esec? Eu cred ca data. Inainte de Schalke era razboinicul luminii, acum un antrenoras umil in fata lui Mourinho. Sa ne asteptam la o infrangere. Edited October 1, 2013 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Inainte de meciul cu Schalke04 spunea ca vrea sa castige grupa acum a lasat-o mai moale! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Chelsea are nevoie mare de tot de puncte. Anul trecut s-au mobilizat si ne-au invins clar la Londra, intr-un moment de maxim entuziasm la noi, dupa dubla cu Ajax. Chelsea e mai puternica decat anul trecut, in timp ce Steaua e mult mai slaba - minus Chiriches, minus Chipciu, minus Rusescu, asa cum s-a mai spus. In asemenea conditii, trebuie sa fii complet ignorant si/sau idiot sa crezi ca putem sa-i invingem. Daca scoatem un egal, putem sa incepem sarbatoarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post In asemenea conditii, trebuie sa fii complet ignorant si/sau idiot sa crezi ca putem sa-i invingem. Daca scoatem un egal, putem sa incepem sarbatoarea. Atunci de ce sa se mai intre pe teren? pe baza afirtmatiei tale ar trebui Primera Division sa se anuleze si sa se acorde trofeul Barcelonei. Plecand tot de la afirmatia ta la sfarsitul sezonului trecut UEFA ar fi trebuit sa dea CL tot lui Bayern. E fotbal, mingea e rotunda, portile au aceeasi dimensiune. Pe teren intra 10 perechi de picioare si 1 de maini la fiecare echipa. Nu conturi bancare sau palmares. La momentul in care i-am batut erau campionii Europei. Se poate si acum. Si daca jucatorii Stelei sunt complet ignoranti si/sau idioti e suficient. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Învingem sau scoatem un egal cu gol marcat doar dacă jucatorii se auto-depășesc, in mod normal nu poti să fii egalul lu Chelsea in fiecare zi.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Din pacate nu vom castiga acest meci . Sa dea Dumnezeu sa ma insel Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post In munutul 78, in meciul echipelor U 19, Steaua-Chelsea 0-3. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post S-a terminat 0-4 ca la teatru . Astia U-19 se pare ca sunt praf si pulbere. La meciul cu Schalke a fost 0-3 si la U-19 si la echipa mare. Sa se repete scorul juniorilor si in seara asta ? Sa speram ca nu. Eu nu sunt totusi prea optimist. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Sunt mari sanse sa se termine si in seara asta ca si la tineret...mare minune sa nu ne-o luam la multe goluri diferenta.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 (edited) · Report post Mai mult optimism fratilor, ca e un meci de fotbal, nu mergem la taiat ! Acum, stiti cum e diferenta de valoarea e uriasa, dar daca Basel a reusit, poate-poate scoatem si noi un rezultat pozitiv sau macar onorabil. Scorul de la juniori nu este relevant. Echipa aia a fost "formata" peste noapte strict pentru a indeplini conditiile de eligibilitate impuse de UEFA, iar jucatorii nu se cunosc intre ei si nici nu au alte meciuri oficiale in picioare. Sincer, mie mi se pare o bataie de joc la adresa unor baieti, care ar fi trebuit sa adune cat mai multe meciuri in picioare la varsta asta. Hai, sa avem parte de un scor frumos de data asta la final, nu doar la pauza ! :drunk: Edited October 1, 2013 by Empyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Greu de inteles de ce este preferat Tatu pe banca de rezerve in locul lui Iancu. Cred ca dupa prestatiile din acest inceput de sezon, mai ales in Europa, Iancu merita sa fie acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post 0-1 , gol basinos Chelsea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Un link va rog, pt cei plecati din tara Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 (edited) · Report post 0-1 , gol basinos Chelsea. Dar, totusi ... gol! Chelsea nu pare a fi vreo mare echipa, dar are .... "cu ce"! Un egal in seara asta este un vis erotic, sper sa ma insel. Forzza Steaua! @strezahuzum http://www.rojadirecta.me/es Edited October 1, 2013 by mircea27 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Am gasit un sopcast. Mersi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Ne-am nascut optimisti ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Avem si noi un meci in care Tatarusanu nu doarme, si marcheaza Georgievski. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Asta e si ghinion.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Georgievski nu s-a multumit cu un 'assist' la primu gol, trebuia sa o bage si el in ate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2013 · Report post Cred ca ne apropiem de performanta alora de la Levski Sofia =) http://en.wikipedia.org/wiki/2006%E2%80%93...hampions_League Share this post Link to post Share on other sites