Virgil

Steaua - Chelsea 0-4 (0-2)

153 posts in this topic

50065.png0,,10268~11325511,00.png52914.png

Marti, 1 octombrie 2013, Steaua va fi gazda in meciul pe care-l va juca impotriva galonatei echipe engleze Chelsea.

Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand de la ora 21:45, si va fi transmisa de Digi Sport 1.

In jocul anterior, cu Schalke, Steaua a jucat fara sens, ca si cum in partea opusa ei nu ar fi existat poarta. Astfel imi explic faptul ca P. Kapetanos si Piovaccari au fost lasati printre fundasii germani, fara a fi sustinuti. Desigur, Reghe a facut un joc de asteptare, gandindu-se probabil sa obtina un meci egal.

Daca in fata unei echipe mai slabe decat Chelsea a jucat asa, e drept in fata unor tribune cu peste 60.000 de nemti, cum va juca fata in fata cu Chelsea?

Chelsea, se pare ca nu e nici ea in cea mai buna perioada a sa, plecarea lui Benitez si venirea lui Mourinho, dereglandu-i forta ofensiva si intrerupandu-i sirul rezultatelor bune. Incluzand aici si esecul cu Basel, Chelsea nu a mai castigat de 3 meciuri.

Prevad niste tribune full pe fostul 23 August, un meci incrancenat, cu ambele echipe dornice sa semneze prima victorie in grupa E.

Personal, imi doresc un arbitru la fel de bun ca turcul ala simpatic care ne-a arbitrat pe Veltins Arena. Dupa parerea mea, a fost parfum.

As vrea sa cred ca Steaua va fi calaul lui Chelsea in acest meci, dar gandindu-ma la imensa gafa a apararii noastre la primul gol al lui Schalke, urmata de o cadere psihica (poate si fizica) in corpore a jucatorilor, ma abtin.

Steaua nu e favorita chiar daca va juca in 12. Al doispelea jucator fiind publicul, care e in mare forma de fiecare data.

Bucuresti, Steaua Bucuresti!

Edited by Virgil

Chelsea va veni setata pentru victorie, dupa ce a pierdut in prima etapa. Tare mi-e teama ca va fi un macel. Ce juca Chelsea in primavara e total diferita fata de nivelul la care o poate aduce Mourinho (care imi este antipatic dpdv al caracterului, dar genial dpdv tactic).

La cel nivel o duce Mourinho?Momentan,baietii de la Chelsea sunt la pamant din toate punctele de vedere.Ghinionul vostru a fost ca Schalke era pe o panta ascendenta,fata de acum 3-4 saptamani.

Exista 2 variante:

a)varianta optimista scoatem un 0-0(desi este aproape imposibil).

b)varianta realista luam 2-3 si poate-poate dam si noi un gol :).

Marea problema este ca nu prea avem atacanti de Champions League si daca fundasii gresesc e foarte greu sa reparam ceva.

Am citit prin ziare ca Gigi, de acolo de unde e, i-a transmis lui Reghe "rugamintea" de renunta la Szukala si de a-l folosi pe Varela. Ca de-aia a dat un milion pe el. Ca sa joace.

In ce-l priveste pe Tatu, pe care l-a adus de mila, i-a transmis sa nu-l mai foloseasca.

Mi se pare cat se poate de normal ca Reghe sa-l schimbe pe Szukala, dupa marea gafa comisa la Gelsenkirchen, si sa nu mai joace cu Tatu.

Edited by Virgil

Am citit prin ziare ca Gigi, de acolo de unde e, i-a transmis lui Reghe "rugamintea" de renunta la Szukala si de a-l folosi pe Varela. Ca de-aia a dat un milion pe el. Ca sa joace.

In cel priveste pe Tatu, pe care l-a adus de mila, i-a transmis sa nu-l mai foloseasca.

100% sunt facaturi de presa. Chiar Mironica si-a exprimat dubii ca ar fi adevarat. :)

Cu exceptia gafei, Szukala a avut cifre foarte bune.(INSAT) Nici Tatu, cat a jucat, nu a facut-o rau. E l-a deschis pe Popa la ocazia aia, cand a facut "25" de driblinguri pe m2 si a sutat pe poarta, dar a respins portarul.

Apropo de gafa.

- Gol identic a luat si la Medias, apoi a mai luat unul. Norocul ca a fost la inceput de meci, apoi Gazul a ramas in 10 si Gazul nu e Schalke, dar Steaua a egalat in extremis. Daca era in min 67 si 77, poate ca nu mai egala nici cu Gazul ...

- Anul trecut, in tur cu Vasluiul, tot un gol din asta a dus la 3-1, de la 0-1 ...

Se spune ca dupa meciul pierdut cu Basel, Roman Abramovici a coborat la vestiare si le-a facut mare tam-tam jucatorilor si mai ales lui Mourinho.

Se mai spune ca patronul a luat legatura cu Di Matteo (antrenorul italian cu care Chelsea a castigat Liga Campionilor acum doi ani), pentru a-l readuce la echipa.

In aceste momente grele, Mou asteapta cu bagajele facute. Se pare ca vremea lui a cam trecut, dupa ce n-a rupt gura targului nici la Real, si nici aici. Sic transit gloria mundi...

Edited by Virgil

Nu numa' ca-i batem, da' ne reparam si golaverajul'. Am incredere dumnezeiasca in il piu grande allenatore di tutti, mesterul Reghe - precizie nemteasca si bineinteles in public, al doispelea jucator la ai nostri. Abia astept cu nerabdare meciul sa facem omleta din jucatorii lu' Joze!

Sefa tuturor, echipa toreador!

Eu cred acest meci se va termina in X.Dupa supriza din prima etapa a grupei cand Basel a castigat surprinzator la Londra,cred ca Mou&Co nu mai vin sa calce stramb la Bucuresti dupa experienta de anul trecut. :steag_sah_mic:

Dar fotbalul este fotbal si Steaua cu putin noroc ar fi putut sa vina cu o victorie din Germania, sa vedem ce ne rezerva fotbalul pentru aceasta etapa a grupelor. :hai_steaua:

Edited by Korado

In afara faptului ca Chelsea este o echipa mare....nu mai este valabil.Ati vazut ca orice este posibil in fotbal....asa ca si noi avem sanse sa facem un rezultat bun cu ei......cu Schalke a fost un accident(ghinion)....vedem noi....sper sa-i mai batem odata!!!

---))) HAI STEAUAAAAAAA!!!! ---)))))))))))))))

Edited by Harald

Mai fratilor am nimerit in cea mai slaba grupa, daca nici aici nu sintem capabili de o victorie pe teren propiu atunci la ce sa mai ajungem sa trecem de grupe? Ca sa ne facem de tot risul? Am luat 3 de la Schalke pt ca Tartarusanul a gresit ar trebui inlocuit in meciurile urmatoare sa vada cum e pe banca. Am pierdut pentru ca am capotat dupa 1-0. Aici cred ca Reghe are partea lui de vina pentru ca i-a convins pe jucatori ca cistiga 100%. Ar trebui lucrat la psihologia jucatorilor de cineva calificat nu de un antrenor venit din divizia a II-a germana de la cluburi cu bani putini. Dar toate astea au trecut. Acum e vremea sa incercam din nou si este posibil sa cistigam. Trebuie ce ne-ar fi trebuit si cu Schalke: sa dorim sa cistigam pina in ultimul minut indiferent de ce se intimpla pe teren. Eu am trait anul 1986 si stiu cum intra Steau pe teren, stiu cum te simteai ca suporter nu se vorbea tot timpul ca acum sa scoatem un egal! Eu sunt convins ca cu 3-4 Bourcean se poate invinge orice echipa! Fara mare talent dar cu ambitie si cu multa munca. Cum faci din cei care nu sunt Bourceanu din nastere, Bourceanu asta trebuie sa o arate Reghecamf, pentru asta-i platit nu sa se lege de toate marile glorii ale clubului, sa se certe cu toata lumea pentru orice afirmatie. Daca vrea sa-i faca nevestii pe plac n-are decit sa-i cumpere pantofi sau masini, elicoptere nu neaparat sa i se alature in toate tiganiile.

Daca este cineva din Constanta care vrea sa mearga la meci si nu are cu ce, mai am un loc liber in microbuz. pentru a evita alte intrebari: bilet nu am, pot oferi doar transport dus-intors.

50065.png0,,10268~11325511,00.png52914.png

Marti, 1 octombrie 2013, Steaua va fi gazda in meciul pe care-l va juca impotriva galonatei echipe engleze Chelsea.

Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand de la ora 21:45, si va fi transmisa de Digi Sport 1.

In jocul anterior, cu Schalke, Steaua a jucat fara sens, ca si cum in partea opusa ei nu ar fi existat poarta. Astfel imi explic faptul ca P. Kapetanos si Piovaccari au fost lasati printre fundasii germani, fara a fi sustinuti. Desigur, Reghe a facut un joc de asteptare, gandindu-se probabil sa obtina un meci egal.

Daca in fata unei echipe mai slabe decat Chelsea a jucat asa, e drept in fata unor tribune cu peste 60.000 de nemti, cum va juca fata in fata cu Chelsea?

Chelsea, se pare ca nu e nici ea in cea mai buna perioada a sa, plecarea lui Benitez si venirea lui Mourinho, dereglandu-i forta ofensiva si intrerupandu-i sirul rezultatelor bune. Incluzand aici si esecul cu Basel, Chelsea nu a mai castigat de 3 meciuri.

Prevad niste tribune full pe fostul 23 August, un meci incrancenat, cu ambele echipe dornice sa semneze prima victorie in grupa E.

Personal, imi doresc un arbitru la fel de bun ca turcul ala simpatic care ne-a arbitrat pe Veltins Arena. Dupa parerea mea, a fost parfum.

As vrea sa cred ca Steaua va fi calaul lui Chelsea in acest meci, dar gandindu-ma la imensa gafa a apararii noastre la primul gol al lui Schalke, urmata de o cadere psihica (poate si fizica) in corpore a jucatorilor, ma abtin.

Steaua nu e favorita chiar daca va juca in 12. Al doispelea jucator fiind publicul, care e in mare forma de fiecare data.

Bucuresti, Steaua Bucuresti!

Am un baiat de 5 ani jumate, am bilet la Steaua - Chelsea, il pot lua la meci pe biletul meu, are acces gratuit? Le-am scris astora care vand biletele pe internet si nu mi-au raspuns, asa cum nu raspund nici la telefoane!

Multumesc!

Forza Steaua!

Am un baiat de 5 ani jumate, am bilet la Steaua - Chelsea, il pot lua la meci pe biletul meu, are acces gratuit? Le-am scris astora care vand biletele pe internet si nu mi-au raspuns, asa cum nu raspund nici la telefoane!

Multumesc!

Forza Steaua!

Da se poate.

Arbitrul spaniol Carlos Velasco Carballo va conduce la centru meciul Steaua - Chelsea.

Carlos Velasco Carballo va fi ajutat de compatriotii sai Roberto Alonso si Juan Yuste, iar rezervă va fi Javier Rodriguez.

Asistenti suplimentari au fost desemnati Carlos Gómez si Carlos Del Cerro.

Delegatul UEFA va fi cehul Jaroslav Dudl, iar observator de arbitri germanul Edgar Steinborn.

Mai fratilor am nimerit in cea mai slaba grupa

Bugetul lui Basel poate finanta Liga I. De Schalke si Chelsea nu mai zic nimic.

PS: in Champions League nu exista grupa usoara.

Din pacate chiar si in competitia asta europeana interesele sunt peste spectacol, la fel si la acest mec, interesele sunt peste suporteri, aviz Germania 1 bilet la meci 90 eruo/ 1 euro pe minut.

Sper sa fi tras acoperisul peste ARENA ....

De 20 ore ploua incontinuu ( mai tare sau mai incet) si pare sa nu se opreasca ...

Pai am citit prin presa ca o sa fie tras acoperisul la ora meciului. Asta daca nu se strica pana atunci sistemul de tragere al acoperisului cum se intampla la noi de obicei. :naughty: Sunt curios cum o sa arate gazonul dupa atata ploaie.

Sa fim modesti. Sa nu uitam ca la Gelsenkirchen,

Schalke 3-0 Steaua

Uchida 67

Boateng 78

Draxler 85

Edited by Virgil

Virgil, optimismul este foarte bun cat timp nu se transforma intr-o infatuare. Lui Reghecampf i-a iesit treaba cu optimismul de dinaintea meciului retur cu Ajax. Asta nu inseamna ca o sa-i iasa mereu.

Nu stiu cum fac altii, dar eu prefer sa pun intotdeauna raul in fata si sa am parte de surprize placute. Daca as face invers, cred ca as avea parte de prea multe surprize neplacute.

Avem motive de mandrie chiar si asa. Suntem aici in dauna altor natiuni mai numeroase si/sau mai puternice d.p.d.v. economic (Polonia, Turcia, Grecia, Norvegia, Belgia, Olanda, Cehia, etc.), iar in ciuda problemelor din tara noastra am tinut steagul sus prin meciuri memorabile (Napoli, Stuttgart, Ajax, Chelsea, etc.)

Cu atat mai mult, suntem mici in "oceanul" mare al Europei, dar mari atunci cand ne punem in acvariul regional - Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia, Croatia sau Polonia.

Nu vreau sa-mi aduc aminte de momentele in care echipe precum Panathinaikos, Skonto Riga, Polonia Varsovia, Dinamo Kiev, Brugge, Anderlecht ori Rosenborg ne blocau accesul si sfarseau brutal visul (tuturor romanilor) de a juca in grupele primei competitii continentale.

Edited by Empyro