Sign in to follow this  
Followers 0
RoViktor

Schalke 04 - Steaua 3-0 (0-0)

104 posts in this topic

Cand esti "cenusareasa" grupei si iti permiti sa faci declaratii publice de genul "putem bate pe oricine" si "ne batem pentru locul 1" cand favorita la locul 2 pe hartie cumpara jucator de la Milan cu peste 10 milioane si tu iei jucatori pe ultima suta de metri pe 1 milion, respectiv 300 de mii si pe deasupra nici macar nu ai dubluri pe fiecare post, meriti o astfel de palma morala, meriti asemenea partide in care tu esti egala adversarului aproape un meci intreg si pierzi cu 3-0. Ma asteptam la mai mult profesionalism macar in declaratii din moment ce ciobanul e la racoare. Realist vorbind locul nostru de drept e 4 in aceasta grupa, ca in anumite circumstante am putea sa facem surprize si sa castigam unele meciuri e cu totul altceva dar de aici si pana sa spui "am venit sa castigam aici (in deplasare la o echipa care "pe hartie" ti-e net superioara)", "putem sa batem pe oricine" e drum lung. Astea sunt afirmatii care le faci in vestiar ca incurajare si acolo trebuie sa ramana.

Edited by Cata23

@Cata23

Stii, noi il acuzam pe Becali ca face echipa, ca declara sau cenzureaza, ca ataca jucatori etc...

Dar noi cum facem acum? Il punem la zid pe Reghe ca nu l-a bagat pe X, ca l-a scos pe Y, ca Z e praf si W e mai bun, ca declara "aia" si nu "ailalta" etc. Lasati-l, frate, in pace, ca pana acum a facut de capul lui si a aratat ca-l duce!

Teoria cu "dezastru psihologic" la jucatori dupa min. 67 e un cliseu.

Vezi filmul jocului:

- Min. 63 Tatu se loveste de un adversar si are nevoie de ingrijiri medicale. Brazilianul acuza o accidentare la spate. Practic din min 63 nu a mai contat in joc, fiind inlocuit dupa 10 min. Deci 10 min o mana moarta(pana in min 73).

- Min. 67 Gol "moka" Schalke.

- Min. 73 Iese Tatu, intra Adi Cristea.

-Min. 78 Gol Schalke, pe contraatac. Deci ataca Steaua, nu era cu fundul in poarta resemnata.

-Min. 79 Popa este accidentat si scos pe targa ... practic din min 79 am ramas IAR 10 oameni si cu 2-0 pe tabela!!! Popa facea figuratie si l-a scos in min 86 sa nu se agraveze.

Asa s-a scris istoria reala din min 63- 93!!!

In ultimele 30 minute, 24 minute am jucat cu un om in minus si am primit 3 goluri(Tatu, apoi Popa, ambii accidentati)!

3 goluri, din care unul stupid si 2 pe contraatac, nu noi cu fundul in poarta "cazuti psihic"!

Edited by xray

Va veni si ziua noastra. Dupa cum am spus, locul 4 e sigur. CL nu e EL.

- Min. 63 Tatu se loveste de un adversar si are nevoie de ingrijiri medicale. Brazilianul acuza o accidentare la spate. Practic din min 63 nu a mai contat in joc, fiind inlocuit dupa 10 min. Deci 10 min o mana moarta(pana in min 73).

oricum tatu e degeaba...

Edited by choli

Sign in to follow this  
Followers 0