Sign in to follow this  
Followers 0
RoViktor

Schalke 04 - Steaua 3-0 (0-0)

104 posts in this topic

Liga SAMPIONAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Avem sanse mari la locu 4:))

S-au dus si cu nevestele dupa ei in Germania,vacanta cumva?A ajuns Prodanca sa conduca ea echipa.

O echipa cu un potential mare condusa de un puscarias si amator gen MM Stoica,cand au picat tarnsferurile bagase placa ca vezi domne tb sa joace aia care s-au calificat,nu ca e el un incompetent.

CU un patron care ar vrea performanta + un manager profesionist am fi departe mai ales cand ai zeci de mii de suporteri in tribune +banii din UCL an de an am putea creste si noi jucatori tineri valorosi,Africa,America de Sud sunt pline de de tineri talentati ce pot fi transformati in jucatori valorosi.

Ciobanu chiar facuse un prim pas spre profesionalism facand acea academie....

Edited by Nimerod

Gata, a gresit si Lukasz Szukala la o faza de am luat un gol si-i sariti in cap? Asta e fotbalul, shit happens. In ultimele 30 de meciuri nu v-am vazut postand ceva aiurea la adresa lui. Si vedeti ca nici super-Tatarusanu n-a fost mai breaz (la primu` gol ar fi putut iesi, la al 2-lea cred ca tot stadionu` stia ca Boateng va da pe coltu` lung iar la ultimu` gol a lu` Draxler s-a tavalit pe jos in loc sa sara direct pe minge - parerea mea).

Si voi ati uitat o chestie: obiectivul era CALIFICAREA IN GRUPELE LIGII, sa primim bani de la UEFA ca sa nu vanda ciobanul toata echipa. Acu` nu zic ca trebuie sa intram pe teren cu capul plecat la fiecare meci din aceasta campanie europeana, dar sa fim seriosi: trio-ul ofensiv a lu` Schalke valoreaza mai mult decat lotul nostru.

Cat despre Reghe....eu nu`l inteleg de ce il tot baga pe Tatu. Asta n-a mai jucat fotbal de 1 an de zile.

Din pacate am avut dreptate n-avem ce cauta in Champions League. Din moment ce cazi asa psihic dupa ce incasezi un gol norocos dai dovada ca nu ai ce cauta in aceasta competitie.

Hai sa o mai lasam pe aia cu mentalitatea si cu caderea psihica. E deja un sablon fara acoperire la Steaua.

- 2013, in retur optimi EL la Chelsea, in min 34 era 1-0 pentru Chelsea si Steaua a egalat in min 45!

- 2012, in grupa EL, in tur la Stuttgart, Steaua a revenit de la 1-0. A egalat si a condus cu la 2-1.

- 2011, in grupa EL returul la Schalke, Steaua a revenit de la 1-0 si a egalat relativ repede.

Tot Steaua asta! Tot cu Schalke! Ce ai uitat? Vorbesti de parca azi ne-am parasutat in Europa. :)

Chelsea ca a luat-o cu 2-1 acasa de la Basel nu are ce cauta in CL? Dortmund ca a luat-o cu 2-0 de la Napoli la fel? Ajax ca a luat 4-0 de la Barca n-are fata de CL? Barca ca a luat 7-0(tur-retur) de la Bayern nu are ce cauta in CL? C'mon!

In grupele EL/CL sunt meciuri de 1x2. Nu poti domina ca pe Dinamo, Sageata ...

Mai ales dupa pauza, Steaua a intrat foarte bine, a ratat deschiderea scorului, dar a venit, din nimic, acel gol stupid in min 67. Apoi a fortat egalarea si a riscat, dar in min. 73 l-a scos accidentat pe Tatu, dupa cateva minute de joc ... Imediat s-a accidentat si Popa ...

A fost prinsa pe contraatac si ... la 2-0 in min 77, cu un om in minus(din min 78 Popa facea figuratie, accidentat), jocul era deja inchis ... A incercat golul de "onoare", dar au ramas descoperiti iar ... Nu mai conta. Pierdusera deja 3 puncte.

Evident, Radut, Rapa si ceilalti care nu au jucat ar fi fost decisivi ca Messi si Reghe un novice ca nu a gandit ca noi. Always! :)

Steaua nu s-a facut de rusine! Steaua NU A STAT CU FUNDUL IN POARTA!

NE-AM BATUT SINGURI. Se vede si din ciferele partidei, dar in fotbal e si shit happens!

Prefer sa luam bataie ca azi, decat un 0-0/0-1 asediati ca la Plevna! Cum a facut puncte CFR-ul cu Braga, Galata si Man U.

fularsteaua2

Edited by xray

Hai sa o mai lasam pe aia cu mentalitatea si cu caderea psihica. E deja un sablon fara acoperire la Steaua.

- 2013, in retur optimi EL la Chelsea, in min 34 era 1-0 pentru Chelsea si Steaua a egalat in min 45!

- 2012, in grupa EL, in tur la Stuttgart, Steaua a revenit de la 1-0. A egalat si a condus cu la 2-1.

- 2011, in grupa EL returul la Schalke, Steaua a revenit de la 1-0 si a egalat relativ repede.

Tot Steaua asta! Tot cu Schalke! Ce ai uitat? Vorbesti de parca azi ne-am parasutat in Europa. :)

Chelsea ca a luat-o cu 2-1 acasa de la Basel nu are ce cauta in CL? Dortmund ca a luat-o cu 2-0 de la Napoli la fel? Ajax ca a luat 4-0 de la Barca n-are fata de CL? Barca ca a luat 7-0(tur-retur) de la Bayern nu are ce cauta in CL? C'mon!

Mai ales dupa pauza, Steaua a intrat foarte bine, a ratat deschiderea scorului, dar a venit, din nimic, acel gol stupid in min 67. Apoi a fortat egalarea si a riscat, dar in min. 73 l-a scos accidentat pe Tatu, dupa cateva minute de joc ... Imediat s-a accidentat si Popa ...

A fost prinsa pe contraatac si ... la 2-0 in min 77, cu un om in minus(din min 78 Popa facea figuratie, accidentat), jocul era deja inchis ... A incercat golul de "onoare", dar au ramas descoperiti iar ... Nu mai conta. Pierdusera deja 3 puncte.

Evident, Radut, Rapa si ceilalti care nu au jucat ar fi fost decisivi ca Messi si Reghe un novice ca nu a gandit ca noi. Always! :)

NE-AM BATUT SINGURI. Se vede si din ciferele partidei, dar in fotbal e si shit happens!

Prefer sa luam bataie ca azi, decat un 0-0/0-1 asediati ca la Plevna! Cum a facut puncte CFR-ul cu Braga, Galata si Man U.

fularsteaua2

Salut ceea ce ai zis si ma bucur ca gandesti asa. Mergem ai departe si speram la o mica minune cu Londonezi, sper sa vina obositi, frustrati si dupa 5 zile de baut in club la Buc si sa castigam cele 3 puncte. Desi probabil ca or sa vina rupti de foame dupa puncte...

De sa-i fie rusine ? Eu ce am vazut a fost ca; Steaua cu un lot nu foarte valoros a tinut piept lu Shalke, au fost aranjati tactic bine si au avut cateva ocazi. Ceea ce a lipsit a fost un Chipchiu sau un Chiriches in aparare in schimb totul a fost foarte ok !

Cat despre primul gol de unde a inceput caderea zic ca se pune pe seama ne atentiei, increderi, etc.... Sper ca Varela sa fie mai bun ca Lucas si sa-l ingroape pe banca.

Per total am fost multumit de joc, nu ai ce cere mai mult de la ei. A fost daruire, au jucat, au incercat... Au murit pe teren, nu putem mai mult.

Pune simplu Germania vs Romania, ca tara, oameni si putere financiara.

Per total vom bate Basel si vom scoate doua egaluri, iar cu putin noroc de ducem in primavara, dar la jocul actual Europa League e garantata !

:))) Chipciu da, in forma sa de zile mari ar fi fost mai util decat Adi Popa. In ceea ce-l priveste pe Chiriches, spun cu mana pe inima ca Gardos a fost cat se poate de bun.

Degeaba au alergat si au dat totul (unii), pentru ca nu am vazut nicio tactica. Cu Kapetanos sau Piovaccari rataciti printre fundasii germani, am fi dat gol la Sfantu' Asteapta.

Am avut pretentia sa facem cel putin un meci egal, bazandu-ma pe optimismul infam al laudarosului de Reghe, si nu numai din acest motiv.

Reghe a jucat fricos, la fel ca Piturca in meciul cu Turcia. Cat priveste Basel-ul, ne va bate de doua ori.

Steaua, nu mai e Steaua inca de anul trecut. Si nu de ieri de azi. Reghe si-a aratat limitele. E raspunzator de acest insucces si de cele viitoare.

Urmeaza meciul cu Chelsea si prevad un nou esec la felul cum joaca Steaua. Vremea lui Reghe incepe sa treaca, incet-incet.

Edited by Virgil

Imi pare rau sa o spun dar Steaua actuala nu este la acelasi nivel cu cea din primavara,fara Chiriches/Chipciu/Rusescu este mult mai greu...Asta este diferenta intre noi si celelalte echipe din UCL,noi vindem de zeci de milioane si bagam banutu la buzunar si o carpim cu jucatori liberi de contract,iar ceilalti fac investitii in jucatori de minim 5-10 milioane.Nu spun ca vreau ca Steaua sa cheltuie neaparat atatia bani,dar cu un scouting facut calumea se pot aduce jucatori sud-americani pe sume decente 2-4 milioane de euro.

acum ca am dormit hai sa vedem si ce-i bun. Bourceanu a fost grozav, cind va pleca (si va pleca) echipa o sa o ia la vale iute de tot. Gardos a fost Ok. Lato s-a descurcat. In rest meciul nu a fost rau pina la gol. Golul a fost norocos (o spun si nemtii) iar noi am cazut. De ce? Pentru ca am visat victoria, am crezut in ea. E vina lui Reghe? Nu, ce ati fi vrut sa le spuna: sintem varza, o sa ne manice cu fulgi cu tot, sa incercam sa luam cit mai putine? Credeti ca jucam mai bine? Cineva mai sus are dreptate e mai bun 3-0 asta luptat decit un 0-0 obtinut printr-o aparare de 90 de minute. Apoi intr-o competitie intrii sa o cistigi nu sa faci o figura frumoasa. Va fi greu insa sa-i mai mobilizeze de acum incolo iar calificarea in conditiile astea cind Basel e in forma devine imposibila.

Si ca vorbim de lot; ginditi-va ca noi il doream pe Marica la Steaua si el n-a avut fata de Schalke!

Cind vom avea si noi o echipa ca cea din 86? Pai cind vom avea o alta mentalitate. Indoctrinarea comunismului insemna si ca noi sintem la fel de buni ca oricine altcineva. Astazi in capul noastru sunt sume de bani. Cutare valoreaza atit e mai bun! Echipa valoreaza atit e mai buna! Si e fals! De ce? Pentru ca un Bourceanu impresioneaza un Boateng! Bourceanu nu are un talent cu carul, nu-i un dribleur de finete, nu-i cel mai rapid, nici macar n-are un fizic deosebit. Ce are Bourceanu? O mentalitate de invingator, spirit de sacrificiu si mai ales faptul ca munceste asa cum ar trebui sa o faca fiecare. Performanta se face doar cu efort sau prin geniu...ori genii nu se nasc toata ziua!

Eu doar 1 nu am inteles, Piova a dus Steaua in CL, si Reghe incepe cu Kapetanos care este de 1 saptamină la echipa Să fiu in locul lu' Piova m-aș simti penibil.. penibil de tot.. a meritat să asculte imnul CL fiind in primul 11.. macar atit..

Eu doar 1 nu am inteles, Piova a dus Steaua in CL, si Reghe incepe cu Kapetanos care este de 1 saptamină la echipa Să fiu in locul lu' Piova m-aș simti penibil.. penibil de tot.. a meritat să asculte imnul CL fiind in primul 11.. macar atit..

De-ar fi asta problema. Problema e CE CAUTA TATU?! Daca slabesc 3-4 kg si imi antrenez putin conditia fizica as fi mult mai util decat el.

De-ar fi asta problema. Problema e CE CAUTA TATU?!

Raspunsul la aceasta intrebare e simplu : MM. Tatu, acest Banel do Brasil joaca pentru ca a fost adus si bagat in echipa de Marele Manager.

Raspunsul la aceasta intrebare e simplu : MM. Tatu, acest Banel do Brasil joaca pentru ca a fost adus si bagat in echipa de Marele Manager.

Stiu ca a fost adus de el. Dar trebuie sa fii absolut idiot sa nu vezi ca omul ala e sub nivelul marii ca jucator de fotbal, e un Nikolic mai mic si mai putin betiv...si negru.

Vad ca rezultatul de aseara e prezentat drept un mare soc, ceva neasteptat. De ce ? V-ati sters memoria dupa mareata calificare de la Varsovia ?

Hai sa recapitulam putin parcursul ..

Steaua - Vardar : 3-0 si 2-1 (am luat gol de la o echipa putin peste Sageata Navodari)

Steaua - Dinamo Tbilisi : 2-1 si 1-1 (deja am luat 2 goluri, plus penalty ratat de georgieni). N-am reusit decat o victorie, nu i-am putut bate acasa.

Steaua - Legia Varsovia : 1-1 si 2-2, calificare fara victorie datorata golurilor din deplasare. Am luat 3 goluri si am tremurat serios, mai ales in repriza a doua a returului.

Per total : 6 goluri incasate in 6 meciuri, cu adversari intre mult mai slabi si cam la acelasi nivel.

Nu observati nimic in neregula cu seria de mai sus ? Vi se pare o serie de meciuri care sa genereze cine stie ce incredere si entuziasm ?

Vad ca rezultatul de aseara e prezentat drept un mare soc, ceva neasteptat. De ce ? V-ati sters memoria dupa mareata calificare de la Varsovia ?

Steaua - Vardar : 3-0 si 2-1 (am luat gol de la o echipa putin peste Sageata Navodari)

Steaua - Dinamo Tbilisi : 2-1 si 1-1 (deja am luat 2 goluri, plus penalty ratat de georgieni). N-am reusit decat o victorie, nu i-am putut bate acasa.

Steaua - Legia Varsovia : 1-1 si 2-2, calificare fara victorie datorata golurilor din deplasare. Am luat 3 goluri si am tremurat serios, mai ales in repriza a doua a returului.

Per total : 6 goluri incasate in 6 meciuri, cu adversari intre mult mai slabi si cam la acelasi nivel.

Nu observati nimic in neregula cu seria de mai sus ? Vi se pare o serie de meciuri care sa genereze cine stie ce incredere si entuziasm ?

Nu te supara, dar Reghe ne-a promis o victorie. Si ne-a mai spus ca Schalke e singura echipa nemteasca pe care a vrut-o adversara. Incep sa ma intreb, daca omul asta sta bine cu mansarda?

Edited by Virgil

Multi este feiricti si se simte bine, plus Steaua tuturor stelistilor nu e voie criticat la ea...e voie capul in nisip ca ca ...lupul rau nu la el in buzunar bagat baniii...investit la familia lui....dar nu Steaua...chiar familia lui....

Sperati multi si bine fericitilor si doritorilor de pace falsa si intelegere intre stelisti care nu au treaba cu ce trebuie sa fie Steaua; dormiti linistiti si fericiti, baietii jmekeri violeaza Steaua in grup si voi sunteti fericiti si va simtiti bine!!!!

Daca ai bani iti permiti jucatori valorosi si super conditii. Evident ca nu e reteta succesului. Mai trebuie sa-ti faci si echipa din ei. Dar e un MARE avantaj.

Despre ce vorbim, atat timp cat orice jucator din lotul lui Schalke(titular sau rezerva) ar fi automat TITULAR la Steaua si orice TITULAR de la Steaua nu ar prinde nici macar banca la Schalke, Chelsea sau Basel(vezi golgheterii nostri Raul la Sevilla, Stancu la Galata, vezi Marica la Schalke etc.) ?

Asta cu mentalitatea ma calca pe sistem ca sablon de scuza/acuza. :)

De exemplu, juca CFR-ul in CL, care avea 99% straini(noi si vechi), inclusiv antrenorul si noi romanii(microbisti, presa etc.) ne lamentam si criticam mentalitatea romanesca de a sta cu fundul in poarta.

Din pacate, ieri au fost cateva piese de baza care nu au prins o zi buna: Pintilii, Stanciu si Szukala.

Popa a facut cateva faze bune, dar atat. Atacantii cam imobili in statul la "pomana".

Steaua se bazeaza pe forta de grup, nu valori individuale.

In fata un adversar puternic, daca 2-3 sunt sub medie, se vede imediat. Lipsa de valoare ridicata in dueluri 1-1 e suplinita de dublaje. Daca 2-3 nu "alearga" se cam rupe filmul. Sa scoata ceva cu granzii, intr-un meci, Steaua trebuie sa fie la 100% cu toata echipa din teren.

Nu te supara, dar Reghe ne-a promis o victorie. Si ne-a mai spus ca Schalke e singura echipa nemteasca pe care a vrut-o adversara. Incep sa ma intreb, daca omul asta sta bine cu mansarda?

Virgil, nu se supara nimeni, dar nu poti sa iei in serios vitejiile astea de Dambovita "ne propunem sa castigam grupa" in conditiile actuale de la Steaua si Liga lui Mitica. Sigur ca e bine sa ai o atitudine bataioasa, sa iti propui mult, dar exista o granita peste care nu mai e atitudine pozitiva ci inconstienta, delir.

Cu tot respectul, Reghe nu a promis nimic. OK, a sunat tupeist, dar si-a fixat si omul un target si dat un impuls echipei. Ce era sa zica?

Oricum, si atunci la tragerea la sorti, si inainte de meci, nu a prevazut ca luam golul ala de rasul curcilor. Pana la golul ala tembel vorbele lui au avut acoperire. Au cam tremurat izmenele pe nemti. Si dupa meci nemtii au avut o bucurie cu un nod in gat, desi era 3-0. :)

Ce zic altii dupa "dezastrul" cu 3-0. UEFA, de exemplu:

"Site-ul UEFA.com remarca prestatia buna a Stelei si precizeaza ca "talentatul atac al lui Schalke a fost tinut in sah de robusta defensiva a oaspetilor, care inca nu cunoscute gustul infrangerii in acest sezon".

"Capitanul Alex Bourceanu a fost motorul echipei in timp ce "militarii" au crescut tempo-ul si l-au testat pe Timo Hildebrand cu sutul de la distanță al lui Cristian Tanase. [...]

Trupele lui Laurentiu Reghecampf si-au continuat perioada buna si in repriza secunda [...].

Cum ocaziile clare lipseau, era clar ca va fi nevoie de ceva neortodox pentru a rupe echilibrul. Și, in mod frustrant pentru Steaua, Schalke a fost echipa norocoasa, cand centrarea lui Uchida a suprins si portarul si defensiva si s-a oprit in coltul lung spre deliciul fanilor din Gelsenkirchen", noteaza UEFA.com."

Sursa:

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/Liga-...n-xavi-11358965

Edited by xray

Schalke, o echipa mai puternica fata de acum doua sezoane.

"Cazusera" in primele 15 minute din repriza secunda. La golul de 1-0 cred ca a fost o greseala comuna "Szukala-Tatarusanu", insa si fara eroarea respectiva, parerea mea este ca meciul inca era deschis pentru orice rezutat. Adica ma refer la faptul ca nemtii tot puteau castiga cu trei goluri diferenta.

Revenind la primul alineat, mi se pare ca nemtii au echipa mai buna si mai sudata ca acum doua sezoane. Le-a lipsit Huntelaar, altfel probabil am fi vorbit de gol pentru ei inca din prima repriza. Szalai mi se pare veriga slaba.

Nivelul "carpelilor" in lot facute de Steaua s-a vazut cu efect intarziat, dar asteptat.

Poate ca la retur se vor revansa cu un rezultat pozitiv, poate ca nu. Nici pe departe Steaua nu e si nu era favorita sau cu sanse foarte mari la "primavara Europeana" in UCL.

La multi ani cu sanatate pentru Reghecampf antrenorul!

Edited by blindius

@blindius

Ai sintetizat corect! Inclusiv faza cu "carpelile". Felicitari!

E vina lui Reghe ca nu se inteleg aia doi la o centrare simpla ?? Sau ca Adi Popa e mort de cateva luni sau ca avem doar doi atacanti in tot lotul ?? ... Astia sunt jucatorii , Reghe nu e Dumnezeu . Voi vroiati sa zica , nu avem nicio sansa , ne dau astia 5 6 -0 , am venit sa ne plimbam . Sau sa intre in vestiar si sa le zica alora , ba baieti noi suntem cei mai prosti , vedeti si voi ce faceti . Acum aveti pretentii sa batem si pe Barcelona .. Acum 2 3 ani terminam pe 7 si ne batea Dinamo si rapid meci de meci , atunci nu mai erati asa suparati .

Greseala majora este a lui REGHE ...

Cei 2 ( tata si Szukala) au gresit la gol dar problema este pe benzi , pe partea defensiva , japonezul a centrat fara sa aiba oponent .

Mijlocasii laterali au lipsit din peisaj, asa cum au lipsit si la cele 2 goluri incasate de la LEGIA din centrari ( acasa si in deplasare) ....

In UCL nu prea merge numai cu 4--2--3--1 ... in aparare cel putin nu rezista tot meciul ...

E vina lui Reghe ca nu se inteleg aia doi la o centrare simpla ?? Sau ca Adi Popa e mort de cateva luni sau ca avem doar doi atacanti in tot lotul ?? ... Astia sunt jucatorii , Reghe nu e Dumnezeu .

e doar vina lui, da.

el si`a facut lotul.el a facut primul 11, rezervele etc. ma indoiesc ca in afara de Cristea i`a fost bagat pe gat cineva, desi nu e imposibil de crezut - la cat de bun manager se viseaza mitza...

Edited by Dj

Imi pare rau sa o spun dar Steaua actuala nu este la acelasi nivel cu cea din primavara,fara Chiriches/Chipciu/Rusescu este mult mai greu...Asta este diferenta intre noi si celelalte echipe din UCL,noi vindem de zeci de milioane si bagam banutu la buzunar si o carpim cu jucatori liberi de contract,iar ceilalti fac investitii in jucatori de minim 5-10 milioane.Nu spun ca vreau ca Steaua sa cheltuie neaparat atatia bani,dar cu un scouting facut calumea se pot aduce jucatori sud-americani pe sume decente 2-4 milioane de euro.

Cu 4-5 luai un mijlocas dreapta calumea si un atacant,poate asa aveam si noi ceva de spus in atac.

MM Stoica in afara de ironii pe facebook si sa-l ia in brate pe Reghe dupa goluri nu face nimic,CFR acu cativa ani a adus cativa pusti din Africa,din aia au si gasit un super atacant pe Traore.

Ciobanu e si prost,investind din banii de pe Chiriches,aduci jucatori tineri care dupa 1-2 ani ii vinzi si scoti si mai multi bani.

Edited by Nimerod

OFF: Mi se pare mie, sau aici este plini de hateri. Voi cu ce echipa tineti? Asta e unul din motivele pentru care nu prea mai intru aici pe forum, se uraste prea mult. E adevarat, Steaua de azi, multora dintre noi, nu ne mai trezeste sentimentele de alta data. Nu mai stam cu sufletul la gura inainte de meci, nu ne bate inima prea tare in timpul lui. Dar dragostea ros-albastra persista indiferent cine e sus. Asta inseamna suporter. Clubul e pe primul plan. Am parasit site-ul in momentul in care erau oameni pe aici bucurosi ca Steaua pierde. Mi se pare absurd. Il avem de diavol la racoare, parca asta ne doream cu totii acum cativa ani, corect? Steaua n-o va lasa, pentru ca noi suntem maximum 3000, iar cei care cred ca el e indispensabil sunt mult mai multi. Cu noi sa fara noi, Steaua merge inainte.

ON: Meciul de aseara, tipic, luam gol si ne cacam pe noi. Nu exista jucatori care nu sunt de nivelul echipei, ci sunt jucatori peste nivelul echipei: Boruceanu, Latovlevici, Stanciu si italianul ala de care radeati voi, probabil cel mai bun varf pivot de pe la noi. Toti ziceti transferuri, transferuri, transferuri. Pe cine plm sa aduca? De unde? Mi se pare absolut normal ce au facut de data asta (chiar daca indubitabil si MM si GG sunt niste cretini). Sa triplezi salariile jucatorilor care au confirmat mi se pare mult mai inteligent decat sa dai 2-3-4 mil pe vreun brazilian expirat. La banii astia nu exista fotbalisti buni. Brazilia vinde jucatorii valorosi pe sume mai mari de 8-9 mil. Croatia la fel. Serbia chiar, tot pe acolo. Jucatorii de calitate costa mult. Nu 2 mil. Si nu vin pe 300 de mii, vor cam 1 mil. Si daca la anul Steaua nu prinde decat EL si plateste salarii de 3-4-5 sute 1 mil, de unde vin banii?

Singura politica gresita din momentul de fata la Steaua este la juniori (exclusiv vina cercopitecului)

Hai sa gandim inainte sa dam frau urii.

Parerea mea!

fularsteaua2

Prietene, cand spun ca nu avem ce cauta in Champions League ma refer la faptul ca nu ai ce cauta acolo cu un lot in care nu ai rezerve autentice pe toate posturile, nu sunt dublate 2 posturi la Steaua si anume posturile de fundas dreapta si fundas stanga ca sa nu mai spunem ca nici titularii nu rup gura targului, nu ai cu cine sa-i schimbi ce sa mai vorbim de concurenta pe post. Meciurile pe care mi le-ai enumerat ca exemple..... Chelsea ne-a marcat in prima repriza, Stuttgart ne-a condus tot in prima repriza, dupa ce am condus noi cu 2-1 am fost in genunchi si se vedea de la o posta ca golul de 2-2 e inevitabil. Ce s-a putut vedea aseara din minutul 67 incolo a fost un "dezastru psihologic" pentru jucatori. Ei pana in momentul respectiv si-au dat viata pe teren ca sa poata sa-i faca fata lui Schalke, iar cand au incasat golul ala si modul in care au facut-o, sa-mi fie iertat cliseul, le-a turnat plumb in ghete si asta s-a vazut clar, n-au mai avut aceeasi concentrare si aceeasi darzenie, iar daca tu imi spui ca n-a fost asa inseamna ca ai urmarit meciul ca orice alt suporter neutru. Mentalitatea asta nu e neparat condamnabila, pe alocuri e chiar normala, nu stiu cati ar putea sa mai joace la capacitate maxima dupa ce iei un astfel de gol practic anuland tot ce ai facut bun pana in momentul acela. Asta a fost istoria jocului, pentru majoritatea jucatorilor de la Steaua meciul s-a terminat in minutul 67. Daca golul venea la pauza probabil nu mai luam alte 2 goluri si se putea chiar schimba soarta meciului. Si te rog nu mai mentiona meciuri din 2011 sau din urma cu mai mult de 1 an, din echipa aceea care a pierdut cu 2-1 in fata lui Schalke au mai ramas 4 jucatori. Aseara toate au fost impotriva Stelei dupa pauza, accidentarea lui Tatu la scurt timp dupa intrare, golul absolut stupid incasat, faptul ca au fost nevoiti sa joace in 10 oameni din minutul 77.

Edited by Cata23

Sign in to follow this  
Followers 0