Sign in to follow this  
Followers 0
RoViktor

Schalke 04 - Steaua 3-0 (0-0)

104 posts in this topic

Mergem sa batem, vreau sa ne calificam de pe locul 1. (Reghecampf}

Sa-ti fie rusine!

Doamne, fratilor, nu credeam ca o sa-mi para rau ca ne-am calificat dar uite ca asa este. Cum am mai spus locul 4 este al nostru si din pacate nu iesim de pe el.

Sa-ti fie rusine!

De sa-i fie rusine ? Eu ce am vazut a fost ca; Steaua cu un lot nu foarte valoros a tinut piept lu Shalke, au fost aranjati tactic bine si au avut cateva ocazi. Ceea ce a lipsit a fost un Chipchiu sau un Chiriches in aparare in schimb totul a fost foarte ok !

Cat despre primul gol de unde a inceput caderea zic ca se pune pe seama ne atentiei, increderi, etc.... Sper ca Varela sa fie mai bun ca Lucas si sa-l ingroape pe banca.

Per total am fost multumit de joc, nu ai ce cere mai mult de la ei. A fost daruire, au jucat, au incercat... Au murit pe teren, nu putem mai mult.

Pune simplu Germania vs Romania, ca tara, oameni si putere financiara.

Per total vom bate Basel si vom scoate doua egaluri, iar cu putin noroc de ducem in primavara, dar la jocul actual Europa League e garantata !

Pacat. S-a vrut, s-a muncit, s-ar fi putut obtine victoria, dar pana la urma a castigat echipa mai valoroasa (Schalke). Se poate spera la un loc 3 in grupa daca se castiga macar 4 puncte cu Basel. Dar va fi greu, daca nu chiar extrem de greu.

Cu mici exceptii (aceiasi Tatu si Ad. Popa ca de obicei), echipa s-a ridicat la nivelul acestei competitii.

PS: tocmai am aflat de victoria lui Basel la Londra. Locul 3 devine un obiectiv destul de greu de atins din acest moment...

Edited by SuperstaR18

Deci cum spuneam si in postarile precedente sansele noastre la locul 3 sunt extrem de mici,iar cele la locul 2 doar niste fantezii,Basel este peste Steaua si deja are 3 pct facute cu Chelsea in deplasare.Imi pare rau de suporterii care iau in serios toate declaratiile oficialilor de la echipa si ale presei si isi fac sperante desarte.Am spus-o si o repet atata timp cat sunt la conducere alde clanu Becali,Sandu,Mitica si toate rudele lor nu vom avea niciodata un fotbal profesionist propice performantei.

La momentul actual dupa cum am mai spus 2-3 pct in grupe e parfum si consider ca era mult mai bine din punct de vedere sportiv daca ajungeam in Europa League.

toate ca toate, dar eu tot nu inteleg de ce a irosit antrenoru' o schimbare cu Tatu ala.... ah, uitasem, a precizat comentatorul: pentru ca l-a laudat Meme... :wall:

Rusine!

Edited by Dadootza

Sa-ti fie rusine!

Se poate? Asa sustii tu echipa? La primul rezultat umilitor te iei de antrenorul care ne-a facut fericiti?

RUSINE !!!

Le-am pus victoria pe tava cu un gol venit de la cel mai slab jucator de pe teren dupa ce inainte cu cateva minute Popa a ratat cea mai mare ocazie a noastra. Dupa pauza puteam inscrie de cateva ori si daca o faceam altul era rezultatul.

Din pacate, nu ne-am depasit conditia de echipa mica, am picat psihic dupa bulanul ala de gol si am incasat cam tot ce se putea pana la final.

Dupa rezultatul de la Londra se pare ca grupa noastra e mai grea decat pare la prima vedere.

De sa-i fie rusine ? Eu ce am vazut a fost ca; Steaua cu un lot nu foarte valoros a tinut piept lu Shalke, au fost aranjati tactic bine si au avut cateva ocazi. Ceea ce a lipsit a fost un Chipchiu sau un Chiriches in aparare in schimb totul a fost foarte ok !

Cat despre primul gol de unde a inceput caderea zic ca se pune pe seama ne atentiei, increderi, etc.... Sper ca Varela sa fie mai bun ca Lucas si sa-l ingroape pe banca.

Per total am fost multumit de joc, nu ai ce cere mai mult de la ei. A fost daruire, au jucat, au incercat... Au murit pe teren, nu putem mai mult.

Pune simplu Germania vs Romania, ca tara, oameni si putere financiara.

Per total vom bate Basel si vom scoate doua egaluri, iar cu putin noroc de ducem in primavara, dar la jocul actual Europa League e garantata !

E vorba ca Reghecampf nu a pus problema cu pierderea atentiei in discutie,si a cam exagerat...

Rezultat trist si nedrept:

Shalke vs Steaua 3-0

TOTAL ATTEMPTS 13-9

Attempts on target 8-5

Attempts off target 5-4

Saves 5-5

Attempts blocked 2-2

Mariuse daca nemtii luau bataie de la noi in seara erau facuti prafff de toata lumea asadar Virgil a fost un domn. Multi antrenori ne-au facut fericiti si tot ei ne-au dezamagit .In seara asta echipa a fost prafff si pulbere.

Pentru orice gresala platesti, e clar.

Dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa aruncam cu noroi pe unde putem si sa plangem ca vai doamne am luat-o pe coaja, da asta e se merge inainte. Probabil vom pierde si cu Englezi pentru ca vor veni dupa puncte la Bucuresti si ne vor da si ei vreo 2 boabe, probabil vom suferi pentru locul 3, dar asta nu inseamna ca suntem o echipa slaba, nu. Din punctul meu de vedere Steaua are un lot foarte valoros privind situatia tari din care provine, economic etc.

Am spus-o deja de 100000 de ori, nu poti sa investesti intr-un fotbal unde te chinuiesti sa aduni 15k spectatori in tribune. Fotbalul este o afacere, iar cine vrea sa investeasca nu o s-o faca intr-o tara unde nu au siguranta zilei de maine. Faptul ca Steluta e cum e, e doar multumita lu Ala, care mulge bani, dar cel putin o tine pe linia de plutire si nu e ca Dinamu sau Crapid ca sa nu mai zic de alte nume importante de prin tara.

Per total Europa League e de noi, acolo mai avem sanse ..... Baieti din UCL sunt cam prea de tot pentru noi, dar incercarea moarte nare !

E un cosmar. Probabil cu Chipciu era cu totul altceva, probabil el facea mult mai mult si chiar si Popa daca ar juca din postura de rezerva ar fi altceva. Din pacate se pare ca scenariul de la ultimele participari in Champions League se repeta, suntem in genunchi cu toate ca facem fata de cele mai multe ori cu brio echipelor. Cu Arsenal in Ghencea ne-am batut singuri, cu Bayern in Ghencea dintr-un gol am pierdut meciul desi am avut zeci ocazii chiar si un gol anulat incorect. Din pacate nu avem mentalitatea necesara pentru UCL. Imi pare extrem de rau ca am avut dreptate, regret foarte mult declaratiile "a la Becali" ale lui Reghe, pacat ma gandeam ca macar acum am scapat de astfel de declaratii penibile cu care ne afisam in Europa.

Edited by Cata23

Sa zici ca jocul lor este putin asemanator cu al Stelei...dar ei au o strategie opusa cu a noastra, in care atacul tine in frau echipa...astfel daca Steaua nu avea acele erori,la cum tineam de jocul ofensiv si cu putin noroc, se putea inscrie 99%.Au fost momente cand in echipa lor singurii jucatori de baza erau cei 4 din atacanti...Dupa cate s-a vazut INCA NU SUNTEM O SITUATIE PIERDUTA :D PS:Stanciu a declansat caderea psihica....

Nu va mai vaitati ca tzatzele , daca tot mergeti pe stadion (eu nu o fac) incurajati-i pentru ca eu zic ca merita. Voi nu vedeti cat investeste o echipa care merge in optimi , in timp ce Steaua aduce jucatori liberi de contract ?

Mda .. asta este ...

Greseala fatala in defensiva la o minge banala ...

Reghe a gresit cu Kapetanos titular ... trebuie sa-si asume lucrul asta ...

Reghe mai greseste si cu faptul ca nu gaseste o solutie la Adi Popa ...

Grupa este deschisa oricarui clasament final.

Putem ajunge si in EL si putem face si 0 puncte ...

Iar pentru carcotasi si nu numai .... strangeti bani si haideti sa ne organizam sa PRELUAM clubul ...

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=33594

Edited by ADRIAN0808

Nu va mai vaitati ca tzatzele , daca tot mergeti pe stadion (eu nu o fac) incurajati-i pentru ca eu zic ca merita. Voi nu vedeti cat investeste o echipa care merge in optimi , in timp ce Steaua aduce jucatori liberi de contract ?

E clar ca e o diferenta mare intre noi si toti din aceasta grupa din punct de vedere financiar. Noi nu ne permitem nici sa ne luam jucatori sa ne acoperim toate posturile (pe flancuri suntem fara nici o solutie viabila daca se accidenteaza sau este suspendat unul dintre Latovlevici sau Georgevski) si vrem in Champions League, asta e adevarata rusine, ne calificam in cel mai penibil mod cu un adversar de 2 lei precum Legia Varsovia si unii spera la locul 2 in grupa, asta e penibil.

E clar ca e o diferenta mare intre noi si toti din aceasta grupa din punct de vedere financiar. Noi nu ne permitem nici sa ne luam jucatori sa ne acoperim toate posturile (pe flancuri suntem fara nici o solutie viabila daca se accidenteaza sau este suspendat unul dintre Latovlevici sau Georgevski) si vrem in Champions League, asta e adevarata rusine, ne calificam in cel mai penibil mod cu un adversar de 2 lei precum Legia Varsovia si unii spera la locul 2 in grupa, asta e penibil.

Hai ca aveti si pretentii...uite te la ei....

Sa zica mersi ca nea pscariasul tine echipa asta pe linia de plutire ca altfel ajungea ca Dinamo, rapid, etc.....sa ziceti mersi...uite frate...la ei....economia tarii e rele si ei vor ca nenea puscariasul sa bage bani in echipa nu in buzunarele lui....pai ce e prosti???? el baga bani in Steaua, bai astia......

Unde-s astia cu schimbarea site-ului, site-ul tuturor stelistilor.....

Hai, dati in jucatori, antrenor (oricum merita si asta un pic ciufulit ca face afaceri pe seama imaginei Stelei...orice pasare pe limba ei piere) si IGNORATI ADEVARATA PROBLEMA, care sta la racoare acum.

Stiu, o sa argumentati politicos, ca asa va place: da ce bai astia, joaca puscariasii in echipa????

Si, o sa va faceti ca ploua si o sa IGNORATI ca echipa e praf din punct de vedere al profesionalismului. Jucatori adusi pe ultima suta de metri, altii care chiar ar pute aajuta echipa la mijloc, Radut, is aruncati ca o masea stricata, si fortati jucatori ca alde Cristea care degeaba stie cu mingea daca se misca ca o mulusca in comparatie cu restul adversarilor redutabili....dar na.....Steaua e vaca de muls.

Se spera sa se faca din rahat bici...ca nu e bani de investit ci doar de bagat in buzunarele capusei puscariase......

Hai, dati cu biciul in tot ce msica la Steaua actuala, mai putin in adevarata problema care sta la racoare.......succesuri.....

Inafara de asta , pana cand nu vom avea o economie viabila in Romania si oameni dispusi sa investeasca serios in acest sport.

In rest, nu e nimic de comentat. Echipa nu a jucat rau, dar a gafa lui Tata/Szukala a distrus tot meciul. Cam asta este nivelul in UCL, daca in Europa League ai o a doua sansa, aici orice greseala te costa partida.

Sa investeasca serios? Cred ca dintre toate sporturile fotbalul este unul din care se investeste cel mai serios la noi in tara. Hai sa zicem ca si la gimnastica se mai fac investitii, desi daca s-ar face la nivelul din fotbal am fi foarte sus zic eu. Asa ca nu investitii consistente trebuiesc facute in fotbalul nostru, ci ordine si o fiscalilate serioasa.

Ca sa raspund cu un cliseu, lipsa de profesionalism e tipic romaneasca. Problema e ca-s lasati acasa cum ai spus si tu Radut sau Rapa care ar putea ajuta macar chiar daca n-ar fi titulari. Iar faptul ca au fost adusi jucatori in ultimul moment la echipa e doar vina ciobanului, care n-a dat putere de decizie nimanui si a trebuit sa i se ceara acordul si sa i se comunice orice neintelegere legata de transferuri pentru a se putea lua o decizie. Eu personal n-am nici o pretentie fantezista, daca tot s-a ajuns in grupe macar sa ne prezentam onorabil la fiecare meci si sa scoatem maximul posibil in functie de adversar. Din pacate in seara aceasta se poate spune ca ne-am batut singuri intr-un meci in care chiar puteam sa scoatem un egal.

Inainte de meci, contul de facebook al site-ului a pus urmatorul mesaj: "Zi de foc pentru "rivali":Schalke - Steaua Tarlugeni - Rapid". Eu zic sa fim mai atenti pe viitor cu astfel de gesturi pentru ca, pe langa faptul ca o dam in dinamovisme, ne si facem de caacat singuri.

N-am sa va inteleg niciodata.Citeam pe aici,Szukala out.Sincer,nu prea ma uit la meciurile voastre pentru ca nu am treaba cu Liga I,dar din cate stiu baiatul a jucat foarte bine pana acum.Acuzati lipsa de profesionalism si voi il cereti pe Lukasz pe dinafara primului XI pentru o singura greseala?Ce-ar fi sa luati voi atitudine contra acestei lipse de profesionalism?Momentan,pe acest site n-am vazut decat un video de 40 de secunde de la meciul Romania-Ungaria cum va bateati intre voi/cu dinamovisti.Asta ce sugereaza?Lipsa de cultura?Prostie?In principal,cam asta.Steaua a jucat decent pe unul dintre cele mai ostile stadioane din lume vs o echipa care e intr-o forma ascendenta.Daca jucati acum 3 saptamani cu ei,ii bateati fara probleme.Un meci pierdut,toata lumea se lamenteaza,ca X nu investeste,ca Y nu are suport,ca Z e prost.Asta nu e tipic romanesc?Defapt,nu e tipic romanesc,e tipic omenesc,doar ca va place voua sa aratati ceva deasupra tutoror.

Edited by Tip

Aaa si am uitat... Acum ceva timp, marele antrenor cocalar Reggae Master era ridicat in slavi de catre comunitatea stelista de pe acest site. Acum vad ca unii suporteri de rezultat sunt suparati pe el. De ce mai baieti? Gata, prima deziluzie, primele nemultumiri?

Imi cer scuze ca va oripilez cu limbajul meu de mahala, dar le dau la mumu lui Meme, reghe, mache, printu, palmier, sefului lor (se stie el !) si nu in ultimul rand lui Adi copilu' minune.

Sign in to follow this  
Followers 0